TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pradžiai: nuo neeilinio telefono laikiklio iki perkamiausio „Xiaomi“ termoso su temperatūros rodymu (Video, 2019 m. 6 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 21 % nuolaida išmaniojo telefono laikikliui su automatiniu telefono suspaudimu/atlaisvinimu, belaidžiu įkrovimu bei patikimu tvirtinimu į oro pūtimo angas

- 6 % nuolaida daugiafunkciniam automobilio FM moduliatoriui „Onever FM C7“

- 62 % nuolaida elektronikos prietaisų remonto rinkiniui „AC - 8 38 in 1 Precision Screwdriver Set“

- 36 % nuolaida automatiniam lituokliui-pistoletui „NL - 106A Manual Soldering Gun“

- 20 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „DT NO.I S10“

- 30 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Alfawise S100“

- 26 % nuolaida mini kompiuteriui „Beelink N41 N4100“

- 21 % nuolaida naujos kartos ausinėms su dirbtiniu intelektu „Lenovo Air TWS“

- 37 % nuolaida į judesius reaguojančiai LED juostai „KPSSDD Gesture Sensor Light Strip“

- 41 % nuolaida termosui su temperatūros rodymu „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 21 % nuolaida siūlomas išmaniojo telefono laikiklis su automatiniu telefono suspaudimu/atlaisvinimu, belaidžiu įkrovimu bei patikimu tvirtinimu į oro pūtimo angas

15.40€ | 21 % nuolaida„Intelligent Automatic Induction Infrared Sensor Car Mobile Phone Holder Wireless Charging 10W“ specifikacijos

Tai automobilyje skirtas naudoti išmaniojo telefono laikiklis, kuris yra pilnai pritaikytas 4 – 6,5 colių ekraną turintiems išmaniesiems telefonams. Šis laikiklis ypatingas tampa dėl integruotos „Distance Sensing“ technologijos, kurios dėka išmanųjį telefoną į šį laikiklį įstatyti tampa itin paprasta naudojant vos vieną ranką - spaustukai automatiškai prasiskečia, kai tik telefona artinate prie laikiklio. Be to, šis universalus laikiklis taip pat palaiko belaidį Qi standarto baterijos įkrovimo sprendimą (10 W).

Kaina

Tikrinta 2019 02 05

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.40€.
  • Dabar parduodamas su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Nepriklausomai nuo to kiek laiko praleidžiate vairuodami, turėti kokybišką išmaniojo telefono laikiklį tikrai verta. Pastarųjų aksesuarų pasirinkimas yra iš tiesų labai platus, tačiau naujos kartos techninius sprendimus kol kas gali pasiūlyti vos keletas automobilinių išmaniojo telefono laikiklių.

Pavyzdžiui, šis naujos kartos automobilinis išmaniojo telefono laikiklis „Intelligent Automatic Induction Infrared Sensor Car Mobile Phone Holder Wireless Charging 10W“ bene labiausiai ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes taip pat dar gali atstoti ir belaidį Qi standarto baterijos įkroviklį. Gamintojas tvirtina, kad šiame laikiklyje integruotas belaidis baterijos įkroviklis maksimaliai užtikrina 10 W siekiančią išėjimo galią – to pilnai pakanka bet kuriam šiuolaikiniam išmaniajam telefonui.

Išskirtinio žavesio šiam laikikliui dar prideda ir „Distance Sensing“ techninis sprendimas. Pastaroji technologija aptinka prie laikiklio artėjantį išmanųjį telefoną ir būtent pasirūpina, kad tuo momentu būtų į šonus automatiškai praplėsti išmanųjį telefoną laikantys tvirtinimai. Vos tik išmanusis telefonas įstatomas į laikiklį, šie tvirtinimai automatiškai prisispaudžia prie išmaniojo telefono korpuso šonų.

Toks sprendimas yra itin patogus dėl tos priežasties, nes leidžia išmanųjį telefoną į laikiklį įstatyti naudojant tik vieną ranką. Be to, šios technologijos pagalba išmanųjį telefoną yra labai paprasta ne tik įdėti, bet ir išimti. Tuo tarpu automatiškai veikiantys tvirtinimo mechanizmai užtikrina, kad išmanusis telefonas laikiklyje visuomet laikosi maksimaliai tvirtinai nepriklausomai nuo jo ekrano įstrižainės.

Galiausiai norisi paminėti ir universalų šio automobilinio išmaniojo telefono laikiklio tvirtinimo mechanizmą. Priešingai nei daugelis kitų automobilinių laikiklių, šis yra tvirtinimas prie automobilio salone esančių oro pūtimo angų. Toks tvirtinimas yra kur kas patikimesnis nei laikiklio tvirtinimas prie automobilio priekinio stiklo, be to, jis taip pat netruko kelio matomumui.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tik tai, kad šis belaidį įkrovimą palaikantis išmaniojo telefono laikiklis yra suderinamas tik su horizontalaus tipo oro pūtimo angomis. Vis dėlto tai Lietuvoje neturėtų sukelti nepatogumų, nes būtent pastarosios oro pūtimo angos yra sumontuotos praktiškai visuose automobiliuose.

Trumpai:

  • Įkrovimo galia: 10 W / 5 W / 7,5 W (belaidis baterijos įkrovimas).
  • Suderinamumas: tinka naudoti su 4 – 6,5 colių įstrižainės išmaniaisiais telefonais.
  • Korpusas: pagamintas naudojant ABS plastiką ir silikoną.
  • Maitinimas: naudojama Micro USB arba USB C tipo jungtis.
  • Papildomos funkcijos: Qi standarto belaidis baterijos įkrovimas; „Distance Sensing“ techninis sprendimas, kuris leidžia išmanųjį telefoną į laikiklį įstatyti viena ranka; išmaniojo telefono išėmimas iš dėklo paspaudus ant korpuso esantį mygtuką.
  • Matmenys ir svoris: 10,5 x 7,8 x 10 cm; 250 g.

2. Su 6 % nuolaida siūlomas daugiafunkcinis automobilio FM moduliatorius „Onever FM C7“

14.16€ | 6 % nuolaida„Onever FM C7“ specifikacijos

Tai - daugiafunkcinis automobilinis prietaisas, atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos, įtampos matuoklio ir išmaniųjų prietaisų įkroviklio funkcijas. Jis leidžia vienu metu įkrauti du telefonus, o muziką gali nuskaityti ir per 3,5 mm AUX jungtį, ir iš USB rakto, ir iš atminties kortelės ar „Bluetooth“ ryšiu iš telefono. Pagrindinės funkcijos valdomos dideliais mygtukais, o informacija pateikiama spalvotame 1,8 colių ekrane.

Kaina

Tikrinta 2019 02 05

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 14.16€.
  • 6 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.25€.

Daugiafunkciniu jis vadinamas ne be reikalo. Visų pirma, jis turi 3 USB jungtis, iš kurių 2 yra optimizuotos telefonų įkrovimui. Viena yra pažymėta „Android“, o kita – „iOS“, nes jos yra optimizuotos šiems išmaniesiems telefonams. Trečioji USB jungtis yra ekrano korpuse ir skirta muzikai.

Šis „Onever“ prietaisas taip pat yra automobilinis FM moduliatorius. Jis nuskaito muziką ir ją radijo bangomis perduoda automobilinei magnetolai. Pavyzdžiui, šis įrenginys gali nuskaityti muzikos failus iš USB rakto arba atminties kortelės (gamintojas rekomenduoja naudoti ne didesnes nei 32 GB talpos „Micro SD“ korteles). Jei muziką laikote telefone, jį galite prijungti naudodami įprastą 3,5 mm jungtį arba „Bluetooth“ ryšiu. Nuskaitytus muzikos failus „Onever“ persiunčia į automobilinę stereo įrangą.

Tačiau taip galima naudotis ir kitomis funkcijomis. Pavyzdžiui, per automobilio garsiakalbius girdėsite telefono GPS navigacijos nuorodas. Arba pašnekovo balsą – šis įrenginys taip pat yra ir laisvų rankų įranga. Galiausiai, ekrano apačioje visada surasite automobilio akumuliatoriaus būklę – ten bus nurodyta įtampa voltais.

Įdomu tai, kad „Onever“ įrenginio ekrane matysite ir nuolat judančius stulpelius – šis prietaisas turi ekvalaizerį. Ši funkcija sureguliuoja skirtingų muzikos dalių intensyvumą taip, kad garsas būtų aiškesnis ir labiau atitiktų muzikos žanrą. „Onever“ turi kelis režimus – įprastą, klasikinį, roko, popso ir švelnųjį.

Pats „Onever“ įrenginio ekranas taip pat yra vertas paminėjimo. Tai – spalvotas 1,8 colių TFT. Jis yra sumontuotas ant lankstaus stiebo, todėl lengvai nustatysite sau patogų kampą. Šiame korpuse taip pat yra visi mygtukai – pats didžiausias ir iškiliausias yra skirtas atsiliepti į skambučius, todėl nereikės ilgam nuleisti akių nuo kelio.

Trumpai:

  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius.
  • Ekranas: spalvotas 1,8 colių TFT.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Jungtys: 3 USB lizdai (du pagrinde ir vienas įrenginio korpuse), 3,5 mm AUX,  „Micro SD“ lizdas.
  • Dydis ir svoris: 12,5 x 9,70 x 5,59 cm, 95 gramai.

3. Su 62 % nuolaida siūlomas elektronikos prietaisų remonto rinkinys „AC - 8 38 in 1 Precision Screwdriver Set“

11.03€ | 62 % nuolaida | 4.89 balai iš 5 (19 vertinimai)

Tai – specialiai elektronikos prietaisų remontui skirtas rinkinys. Jame – net 38 skirtingos dalys, tvarkingai sudėtos į plastikinę dėžutę. Tai – įvairių formų atsuktuvų ir veržliarakčių galvutės, pincetas, rankenos, ilgikliai, skverbtukai, siurbtukas, SIM kortelės skyrelio atidarymo įrankis ir kiti priedai.

Visų įrankių galvutės yra pagamintos iš kokybiško ir kieto S2 plieno. Pats rinkinys yra sudėtas į paprastą, bet patogią ABS plastiko dėžutę ir sveria apie 360 gramų. Nors jis yra skirtas elektronikai, tai nereiškia, kad jums reikia būti profesionaliu meistru, kad galėtumėte naudotis šiais įrankiais.

Jie pravers ir atliekant pačius paprasčiausius darbus. Pavyzdžiui, jei norėsite pakeisti savo telefono bateriją, priveržti atlaisvėjusius akinių varžtus, tiesiog dėl smalsumo išardyti kokį nors sugedusį prietaisą.

4. Su 36 % nuolaida siūlomas automatinis lituoklis-pistoletas „NL - 106A Manual Soldering Gun“

7.96€ | 36 % nuolaida4.86 balai iš 5 (104 vertinimai)

Jei domitės elektronika, žinote, kaip vyksta litavimas. Prie įkaitusios lituoklio galvutės (ar ant įkaitinto paviršiaus) glaudžiamas lydmetalis, kuris lydosi, sukurdamas tvirtą jungtį įvairiems elektronikos elementams. Pats procesas, nors ir reikalauja įgūdžių, iš principo nėra sudėtingas, bet jį galima dar labiau palengvinti.

NL-106A - tai automatinis lituoklis-pistoletas. Iš esmės jis veikia kaip ir įprastas lituoklis, tačiau skirtumas tame, kad jo gale montuojama lydmetalio ritė, todėl viena ranka visada lieka laisva.

Žinoma, kad ir koks patogus būtų įrankis, pirmiausia jis turi gerai atlikti savo darbą. Šio lituoklio galvutė įkaista iki 3-4 šimtų laipsnių pagal Celsijų, temperatūra iki darbui tinkamo lygio pakyla per 3-5 minutes. Tai - pakankamai vidutiniškas laikas, tačiau jis tikrai nėra per ilgas.

Gale galima įstatyti standartinio dydžio lydmetalio ritę - šiam lituokliui tinka 0,8 - 1,2 mm storio viela. Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko ir nerūdijančio plieno, todėl yra gana tvirtas ir lengvas.

Šis 60 W lituoklis yra naudingas ir pradedantiesiems, ir jau pažengusiems elektronikos mėgėjams.

5. Su 20 % nuolaida siūlomas išmanusis laikrodis „DT NO.I S10“

30.97€ | 20 % nuolaida | „DT NO.I S10“ specifikacijos

Tai klasikinio dizaino išmanusis laikrodis su nerūdijančio plieno korpusu. Jis turi 1,3 colių lietimui jautrų ekraną, tačiau pagrindiniai duomenys yra persiunčiami į išmaniąją programėlę. „DT NO.I S10“ matuoja širdies ritmą, kraujospūdį, seka miego ritmus, skatina pajudėti. Į šį laikrodį taip pat gausite socialinių tinklų pranešimus, žinutes bei skambučius.

Kaina

Tikrinta 2019 02 05

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 30.97€
  • 20 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 1.43€.

Kalbant apie sportinę aprangą, „DT NO.I S10“ turi visą eilę skirtingų sporto režimų, todėl pravers daugeliui fiziškai aktyvių žmonių. Jis gali sekti bėgimą, badmintoną, krepšinį, ėjimą, važinėjimą dviračiu.

Šis laikrodis fiksuoja širdies dūžių skaičių per minutę, žingsnius, sudegintas kalorijas, seka miego ritmus, primena pajudėti.

„Bluetooth 4.2“ ryšiu duomenys perduodami į „Wearhealth“ programėlę, kurioje galima matyti savo progresą ir statistiką.

Žinoma, išmanusis laikrodis yra reikalingas ne tik sportuojantiems žmonėms. „DT NO.I S10“ taip pat šiek tiek palengvins kitas užduotis. Tiesiai į 1,3 colių ekraną gausite socialinių tinklų pranešimus, žinutes ir skambučius. Šis laikrodis taip pat padės surasti nežinia kur padėtą telefoną bei suteiks galimybę valdyti jo kamerą.

Galiausiai, tarp kitų papildomų funkcijų yra ir chronometras bei žadintuvas. „DT NO.I S10“ naudotoją žadina vibruodamas, todėl iš miego nepakelia kitų kambaryje esančių žmonių.

„DT NO.I S10“ yra pakankamai lengvas, patogus ir atsparus. Jis atitinka IP68 atsparumo vandeniui ir dulkėms standartą, todėl jo nereikia nusiimti plaunantis rankas ar kai ima lyti lietus.

Laikrodžio viduje slepiasi 350 mAh talpos baterija, kurios pakaks maždaug dviem savaitėms, priklausomai nuo to, kaip intensyviai naudositės šiuo įrenginiu.

„DT NO.I S10“ yra stilingas, funkcionalus ir pakankamai nebrangus. Jis yra lengvai valdomas tiek ant korpuso sumontuotais mygtukais, tiek liečiamu ekranu. Tai yra įrenginys, kuris prigis ant kiekvieno riešo, ypač kai kainuoja palyginti nedaug.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.17 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, širdies ritmo ir kraujo spaudimo matavimas, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą.
  • Sporto režimai: daug sporto režimų, įskaitant bėgimą, badmintoną, krepšinį, ėjimą, važinėjimą dviračiu.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, kompasas, nuotolinis valdymas, chronometras, telefono ieškiklis.
  • Ekranas: 1,3 colių spalvotas lietimui jautrus TFT; rezoliucija – 240 x 240 p.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 350 mAh talpos baterija, kurios užtenka maždaug 2 savaitėms.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas, termoplastiko, nerūdijančio plieno arba dirbtinės odos apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“.
  • Kamera: nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas.
  • Programėlė: „Wearhealth“, tinka tiek  „Android“, tiek  „iOS“ sistemoms.
  • Matmenys ir masė: 10 x 8 x 7 cm (pakuotės dydis); 216 g (pakuotės svoris).

6. Su 30 % nuolaida siūlomas elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise S100“

16.81€ | 30 % nuolaida | 4.92 balai iš 5 (895 vertinimai)

„Alfawise S100“ dažnu atvejus jis be reikalo yra užgožiamas „Seago SG – 507“ ir „Xiaomi Soocas Soocare X3“ šlovės. Šis šepetėlis beveik niekuo nenusileidžia pastariesiems ir yra labai gerai vertinamas pirkėjų.

Šiuolaikiniai elektriniai dantų šepetėliai valo kur kas efektyviau nei tradiciniai. Dažnai juos rekomenduoja ir odontologai, tačiau žmonės jų vengia, manydami, kad taip užsikraus didelių rūpesčių. Visgi, geriausi elektriniai dantų šepetėliai naudotojui yra labai patogūs ir galvos skausmo tikrai nesukels.

„Alfawise S100“ apžvalgose jau lyginome ir su „Xiaomi Soocas Soocare X3“, ir su „Seago SG – 507“ ir jokių trūkumų nebuvo pastebėta. O 918 pirkėjai jam skiria 4,92 balus - neįtikėtinai aukštas vertinimas. 

Jis turi 5 režimus, talpią bateriją, kurios pakanka 30 dienų, vibruoja 31 000 kartų per minutę dažniu, įkrovimo padą ir atitinka IPX7 standartą. Tai yra geras dantų šepetėlis, kuriuo paprasta ir patogu naudotis. 

„Alfawise S100“ kainuoja  16.81€ ir tai brangiau nei jo svarbiasias konkurentas „Seago SG – 507“. Tai kurį rinktis? Esminis skirtumas tarp jų - įkrovimo padas, kurį turi „Alfawise S100“, bet neturi „Seago SG – 507“. Jei nenorite vargti su pakrovėjo laidais ir mėgstate tvarką vonioje, tada „Alfawise S100“ bus pats tas. 

„Alfawise S100“ pakuotėje rasite porą atsarginių galvučių. Jų pakaks porai mėnesių, todėl geriau iš anksto įsigyti joms pamainą. „Alfawise S100“ taip pat naudoja kokybiškus „DuPont“ šepetėlius su nailoniniais šereliais, išdėstytais W raidės forma.

7. Su 26 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas mini kompiuteris „Beelink N41 N4100“

176.11€ | 26 % nuolaida | „Beelink N41 N4100“ specifikacijos, atsiliepimai

„Beelink N41 N4100“ – tai mini kompiuteris, telpantis vos 11,9 cm pločio kvadrate. Jis puikiai tinka naršyti internete, rašyti, žiūrėti vaizdo įrašus. Mažas korpusas gali būti montuojamas prie monitoriaus nugarėlės, o jame slepiasi 6 GB RAM ir 128 GB SSD, 2,4 GHz procesorius, „Intel HD Graphics 600“ vaizdo plokštė. Pirkėjams patinka tylus įrenginio veikimas, greitis ir itin viliojanti kaina.

Puikus mini kompiuteris, visi parametrai atitinka aprašymą. Licencijuota „Windows 10“ versija, geras „Germini Lake N4100“ procesorius – viskas, ko norėjau savo senajame kompiuteryje. Negaliu sugalvoti nieko geriau naršymui internete. (Vladymyr)

Kaina

Tikrinta 2019 02 05

  • Lietuvoje neparduodamas;
  • Gearbest - 176.11€.
  • 26 % nuolaida, tai pati mažiausia kaina, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Amazon283.62€ (su siuntimu į Lietuvą).

„Beelink N41 N4100“ turi net du HDMI lizdus, palaikančius 4K rezoliuciją – pakuotėje netgi rasite porą HDMI laidų. Ir, nors teigiama, kad „Beelink N41 N4100“ geriausiai tinka per daug kompiuterio pastangų nereikalaujančios užduotims, kompaktiškame korpuse slepiasi „Intel HD Graphics 600“ vaizdo plokštė ir 2,4 GHz keturių branduolių „Intel GEMINI LAKE Celeron N4100“ procesorius.

Nenuvilia ir atmintis - „Beelink N41 N4100“ turi 6 GB RAM ir 128 GB SSD atmintinę. Pastarąjį komponentą galima pakeisti didesniu, jei tik yra tokio noro. Pirkėjai teigia, kad šis kompiuteris darbui pasiruošia per 10 sekundžių nuo įjungimo.

„Beelink N41 N4100“ yra sukurtas taip, kad būtų lengvai montuojamas prie monitoriaus galo, todėl jo svoris siekia vos 327 gramus. Įdomu tai, kad labai kompaktiškame korpuse nėra ventiliatoriaus. Vėlgi, tai parodo, kad itin sudėtingoms užduotims šis kompiuteris nėra skirtas. Kita vertus, čia yra kelios aušinimo angos.

„Beelink N41 N4100“ turi keturias USB 3.0 ir dvi HDMI jungtis bei „Micro SD“ kortelės lizdą (iki 64 GB). Šis kompiuteris neturi baterijos, todėl turi būti nuolat prijungtas prie maitinimo laido, kuris yra pridedamas. Tiesa, kadangi maksimalus įrenginio galingumas siekia tik 12 W, jo energijos sąnaudos yra visai nedidelės.

„Beelink N41 N4100“ - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie kompiuterį dažniausiai naudoja naršymui internete, filmų žiūrėjimui, dokumentų rašymui ir kitiems paprastiems darbams. Pasak pirkėjų, šį kompiuterį lengva patobulinti, o įdiegta „Windows 10“ operacinė sistema iš karto yra paruošta darbui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.09 balai iš 5 (11 vertinimai)
  • Procesorius: keturių branduolių 2,4 GHz taktinio dažnio „Intel GEMINI LAKE Celeron N4100“.
  • Vaizdo plokštė: „Intel HD Graphics 600“.
  • Atmintis: 6 GB DDR4 tipo RAM, 128 GB SSD, SD kortelė iki 64 GB.
  • Jungtys: keturios USB 3.0, 3,5 mm, dvi HDMI išvestys, „Micro SD“ kortelės lizdas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“, „Wi-Fi“ (2,4 GHz + 5,8 GHz), 1000 Mb/s LAN jungtis.
  • Išskirtinės savybės: maksimali galia siekia vos 12 W, gali būti montuojamas prie monitoriaus galo.
  • Komplektacija: maitinimo adapteris, du HDMI laidai, sieninis laikiklis ir tvirtinimo elementai, instrukcija.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,90 x 11,90 x 2,45 cm; 327 g.

Dabartinė 176.11€ kaina yra mažiausia šio mini kompiuterio kainų istorijoje:

8. Su 21 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomos naujos kartos ausinės su dirbtiniu intelektu „Lenovo Air TWS“

48.67€ | 21 % nuolaida | „Lenovo Air TWS“ specifikacijos

Tai naujos kartos dirbtinio intelekto sprendimus naudojančios į ausį įstatomos ausinės, kurios ypatingos tampa dėl integruoto „BES IZ 2000“ lusto, užtikrinančio ne tik gerą garso atkūrimo kokybę, bet ir itin mažas energijos sąnaudas bei stabilų Bluetooth ryšį 10 metrų atstumu. Be to, šios ausinės iš karto atkeliauja su geru mobilumu pasižyminčia įkrovos stotele ir taip pat yra atsparios vandeniui (IPX5).

Našumas ir funkcionalumas suteikė daug technologinių privalumų ir manau, kad Lenovo į tai atsižvelgė, kurdama Lenovo Air TWS ausines. Jų dizainas yra švarus, ausinės – lengvos, turi dėkliuką, kuris veikia, kaip ir įkroviklis, tad energijos užtenka 9 valandoms. Lenovo Air TWS yra aukštos kokybės ausinės, kurios jūsų nenuvils.

Kaina

Tikrinta 2019 02 05

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Gearbest“48.67€.
  • Dabar parduodamos su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos registruotu paštu už 0.26 €.
  • Įtrauktos į „Top Brands & Premium Sound“ išpardavimo pasiūlymo sąrašą.

Trumpai:

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis, turi mikrofoną. Ant abiejų ausinių korpuso yra po sensorinį mygtuką, kurių pagalba galima atsakyti į skambučius, perjungti ar sustabdyti grojančią dainą, didinti ar mažinti garsą.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai ar keliaujant į verslo susitikimus; pilnai pritaikytos bet kokioms oro sąlygoms, atsparios vandeniui (IPX5).
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus, vidutinius ir aukštus dažnius dėka naudojamų judančių dinaminių iš grafeno pagamintų ričių.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 10 valandų muzikos klausymui, 3 valandos pokalbiams.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 4.2“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: sensorinį mygtuką turi abi ausinės; iš aliuminio lydinio pagaminta įkrovimo stotelė; ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą; keičiami ausinės atgaliai; stabilus ir geras veikimas, kurį padeda pasiekti dirbtinis intelektas.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (400 mAh), USB laidas, 3 vnt. ausinių atgalių ir instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  2,3 x 2,2 x 1,4 cm; 4,5 g (vienos ausinės).

Dabartinė 48.67€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

9. Su 37 % nuolaida siūloma į judesius reaguojanti LED juosta „KPSSDD Gesture Sensor Light Strip“

5.31€ | 37 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (71 vertinimai)

Tai - į judesius reaguojanti LED juosta skirta akcentiniam ar funkcionaliam namų apšvietimui. Ši juostelė nugarinėje pusėje turi lipnų paviršių, kuris leidžia ją labai greitai įrengti bet kur. Labiausiai ji tiks po lentyna, spintelėje, aplink veidrodį ar prie kitų baldų. Juk būtų taip malonu atidaryti spintelę ir rasti ją gerai apšviestą.

Ši juostelė skleidžia 6000 K šviesą, kuri yra praktiškai visiškai balta. Valdymas judesiu veikia labai paprastai - tereikia pamojuoti priešais judesio daviklį maždaug 5 cm atstumu ir šviesa įsijungs. Judindami ranką priešais įjungtą LED juostą, galėsite reguliuoti šviesos intensyvumą.

Pati juostelė yra 100 cm ilgio (157 cm įskaitant laidą), bet turi net 60 LED, kurių šviesa paskleidžiama 180 laipsnių kampu. Kitame juostelės gale yra USB laidas - šis šviestuvas naudoja 5V energiją. Tai reiškia, kad ši juostelė yra pakankamai mobili.

Štai ką pasakojo šios juostelės pirkėja:

Tausoja energiją. Naudoju išorinę bateriją, kuri nėra didelė, bet jos pakanka 3 savaitėms. Geriausia tai, kad mano lėlių namelis dabar puikiai atrodo tamsoje. (Tiffany)

10. Su 41 % nuolaida siūlomas termosas su temperatūros rodymu „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle“

26.55€ | 41 % nuolaida | 4.66 balai iš 5 (370 vertinimai)

Tai - stilingas 430 ml talpos termosas, pat perkamiausias iš visų Kinijoje siūlomų termosų. Labiausiai jis išsiskiria temperatūros rodymu ir dizainu - riestas korpusas atrodo moderniai, tačiau kartu yra ir labai patogus laikyti, o dirbtinės odos dirželis yra ne tik praktiška, bet ir naudinga detalė. Siūloma rinktis iš dviejų spalvų - pilkos ir baltos.

Šis termosas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, jį dengia plastiko danga. Jis yra pritaikytas gėrimui tiesiai iš šio indo - jis neturi puodelio, bet jo jam ir nereikia. Šis termosas ilgai išlaikys tiek karštų, tiek šaltų gėrimų temperatūrą, tačiau įdomiausia tai, kad jis naudoja CR2032 bateriją.

Įprastai paprasti termosai baterijų nenaudoja. Šiam CR2032 elementas yra reikalingas tikrai ne temperatūrai palaikyti, o jai išmatuoti. Tereikia apversti termosą su gėrimu ir jį šiek tiek pakratyti - temperatūra bus rodoma ekrane maždaug 1 % tikslumu.

Šis stilingas termosas yra lengvas, patogus nešioti ir pakankamai funkcionalus.

Pirkėjų atsiliepimai apie temperatūros išlaikymą:

  • 90°C vandens temperatūra nukrito iki 53°C per maždaug 5 valandas (Michal)
  • 85°C vandens temperatūra nukrito iki 45°C per maždaug 11 valandų (Rachid AL KAYAT)



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: