TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponais - langų valymo robotas, „Xiaomi Mi 8 Pro“ išmanusis, 3D spausdintuvas, itin gera kaina naujos kartos planšetui „Alldocube M5X“ ir automobiliui konstruktoriui „PiCar Raspberry Pi“ (Video, 2019 m. 9 savaitė)  (2)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 49 % nuolaida „Xiaomi“ automatinei vandens sklendei

- 17 % nuolaida langų valymo robotui „Alfawise WIN660“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 24 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 8 Pro“ (iš Čekijos sandėlio)

- 21 % nuolaida išmaniajam telefonui „Ulefone Armor 6“ (su nuolaidos kuponu)

- 16 % nuolaida 3D spausdintuvui „Creality Ender 3“ (iš Čekijos sandėlio)

- 24 % nuolaida „iPega 9076“ žaidimų valdikliui (su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida planšetiniam kompiuteriui „Alldocube M5X“

- 17 % nuolaida elektrinei frezai „Woodworking Electric Trimming Machine“

- 25 % nuolaida naujos kartos belaidėms ausinėms „Alfawise Mini True Wireless“

- 45 % nuolaida robotui-konstruktoriui „PiCar Raspberry Pi“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 49 % nuolaida siūloma „Xiaomi“ automatinė vandens sklendė

17.62€ | 49 % nuolaida„Xiaomi Automatic Sense Infrared Induction Water Saving Device Sink Faucet“ specifikacijos

„Xiaomi“ automatinė vandens sklendė tinka praktiškai bet kuriam maišytuvui. Ji turi du judesio daviklius, kurie leidžia aktyvuoti vandens srovę, kuri dar papildoma ir oru. Taip sumažinsite vandens sąskaitas ir pagerinsite higieną. Polikarbonato korpuse slepiasi nedidelė, bet talpi baterija, kurios pakanka 6 mėnesiams. Ji įkraunama per USB, bet tik numontavus įrenginį.

Kaina

Tikrinta 2019 02 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 17.62€.
  • Siuntimas į Lietuvą - 0.17€.
  • „Aliexpress“ - 16.99€.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai – dar vienas „Xiaomi“ prietaisas namams. Šis įrenginys yra sukurtas pagerinti higienai bei sutaupyti vandeniui. Tai – automatinė vandens sklendė maišytuvui. Po ja pakišus rankas, daržoves, puodelį ar bet ką kito, vanduo ims bėgti automatiškai. Tam prietaise sumontuoti net du judesio davikliai – vienas pakraštyje, o kitas – apačioje.

Tačiau vanduo ne šiaip ims bėgti vos pakišus rankas. Jis bus maišomas su oru, todėl pagerės vandens padengimas ir gerokai sumažės sąnaudos. Taip tausosite gamtą ir sumažinsite sąskaitas. Tik nemanykite, kad pats prietaisas nėra taupus, nes jo sensoriams reikalinga elektros energija – vos 3 valandų įkrovimo pakanka 6 mėnesiams. Įrenginys įkraunamas numontuotas nuo maišytuvo.

Sumontuoti šį „Xiaomi“ prietaisą yra labai lengva. Pakuotėje rasite tam reikalingą adapterį, tačiau prietaisas tinka iš esmės bet kokio tipo maišytuvams. Jis pravers tiek virtuvėje, tiek vonioje. Greičiausiai jis lengviau prigis ten, kur kriaukle naudojatės dažniau, nes nereikės taip dažnai liesti įprastų maišytuvo sklendžių.  Taip pagerės ir higienos situacija, nes švariomis rankomis nereikės liesti nešvaraus maišytuvo.

Šis įrenginys yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir turi polikarbonato korpusą. Visa elektronika yra apsaugota nuo vandens – įrenginys atitinka IPX6 standartą. Tai yra patvarus ir patogus prietaisas, šiek tiek pagerinantis buitį.

Trumpai:

  • Tipas: automatinė vandens sklendė maišytuvui.
  • Įrengimas: labai greitas įrengimas naudojant pridedamus adapterius; lengvas išmontavimas įkrovimui.
  • Energijos naudojimas: 3 valandų įkrovimas suteikia energijos 6 mėnesiams, įkraunamas per USB.
  • Panaudojimas: tiek vonios kambaryje, tiek virtuvėje, kur nuo maišytuvo vamzdžio iki kriauklės apačios yra bent 15 cm.
  • Ypatingos savybės: į vandens srovę įterpiamas oras, kad sumažėtų sąnaudos, šoninis judesio jutiklis.
  • Medžiagos: polikarbonatas.
  • Išmatavimai ir masė: 5,80 x 3,30 x 4,80 cm, 100 gramų.

2. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas langų valymo robotas „Alfawise WIN660“

142.40€ | 17 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBEXBSP52„Alfawise WIN660“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise WIN660“ - tai langų valymo robotas. Savo idėja jis panašus į robotą-dulkių siurblį, tačiau technologija yra visiškai kita. Jis gali būti valdomas išmaniąja programėle arba pulteliu. Prie stiklo prisisiurbia vakuumo technologija ir lėtai juda zigzagu. Pirkėjai džiaugiasi, kad langų išorę gali nuvalyti nelipdami kopėčiomis, tačiau gamintojas primena visada naudoti saugos virvę.

10 metų rizikavau gyvybe valydama antro savo namo aukšto langus. Šis robotas atkeliavo prieš dvi dienas ir jau yra mano mėgstamiausias žaislas. Mano langai yra švarūs, o patį robotą ne tik lengva naudoti, bet ir malonu stebėti. Jau rekomendavau jį dviem savo draugams. (Alyssa)

Kaina

Tikrinta 2019 02 26

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 142.40€
  • Su nuolaidos kuponu GBEXBSP52
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas už 5.26€
  • Aliexpress - 152.03€
  • Iš Kinijos sandėlio, siuntimas kainuos 20.24€

„Alfawise WIN660“ yra langus valantis robotas su visomis saugumą užtikrinančiomis sistemomis.

„Alfawise WIN660“ – tai pažangus būdas langams valyti. Tikra tiesa, kad langai dažnai būna nešvarūs todėl, kad juos sunku valyti. Kartais tai padaryti yra net pakankamai pavojinga, jei norima, kad ir išorinis langų paviršius būtų švarus. O jei langų daug, tai ilgas, sunkus ir varginantis darbas. Negi negalima tokio mechaninio darbo patikėti kokiam robotui?

Aišku, kad galima, dėl to ir buvo sukurtas šis „Alfawise WIN660“ robotas, kuris langus valo savarankiškai. Kaip jis veikia?

„Alfawise WIN660“ turi vokišką vakuumo sistemą – robotas tiesiog prisisiurbia prie stiklo. Jis taip pat turi guminius vikšrus, kurie jam leidžia važinėti stiklo paviršiumi.

Jums telieka užpurkšti langų valiklio ant šluostės ir ją priklijuoti prie roboto pagrindo. Tiesa, reikia pasistengti, kad skystis nepatektų ant vikšrų, nes tai trukdytų jam judėti. O pati šluostė negali uždengti keturių kampuose sumontuotų sensorių.

Šie jutikliai yra skirti tam, kad pajustų stiklo kraštus - „Alfawise WIN660“ sėkmingai darbuojasi ir ant berėmių langų.

Šis robotas stiklo paviršiumi važinėja zigzagu – jums reikės pasirinkti, ar tas zigzagas bus vertikalus, ar horizontalus (N arba Z mygtukai pultelyje arba programėlėje).

Geriausiai stiklas bus nuvalytas, jei robotui jį leisite nuvalyti dukart – vieną kartą su labai drėgna šluoste ir antrą – su sausa. Vieną kvadratinį metrą „Alfawise WIN660“ nuvalo per maždaug 2,5 minutes.

Tiesa, geriau jau darbuokitės dienos metu, nes 2800 PA siurbimo jėga pasižymintis 75 W galingumo mechanizmas skleidžia 65 dB triukšmą, kuris gali erzinti kaimynus.

Tikriausiai jau susimąstėte ir apie saugumą. Yra pagrįstų baimių, jog lauke ant lango važinėjantis robotas nukris ir ką nors sužalos, todėl gamintojas ėmėsi visų atsargumo priemonių.

Visų pirma, „Alfawise WIN660“ turi 600 mAh bateriją. Ji neleidžia roboto naudoti be laidų, tačiau įsijungia, jei nutrūksta elektros tiekimas.

Antra, pats maitinimo laidas yra ne šiaip įstatomas į lizdą, bet prisukamas prie roboto – taip jis neišsitraukia ir gali suveikti kaip saugos lynas, jei to prireiktų.

Galiausiai, pakuotėje rasite ir virvę, atlaikančią 150 kg svorį (pats robotas sveria tik 1,4 kg). Ją reikėtų pritvirtinti kaskart, kai robotą naudosite pastato išorėje.

Ir, žinoma, negalima jo palikti be priežiūros.

„Alfawise WIN660“ yra labai naudingas prietaisas, padėsiantis išvalyti abi langų puses ir tai padaryti saugiai. Pakuotėje rasite ne tik patį robotą ir jo maitinimo laidus, bet ir pultelį, saugos virvę, net keturias šluostes ir instrukcijas anglų kalba. Šis įrenginys yra mėgstamas savo pirkėjų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.55 balai iš 5 (58 vertinimai)
  • Galia: 75 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 PA
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 2,5 min.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba išmaniojo telefono programėle per „Bluetooth“.
  • Triukšmo lygis: 65 dB.
  • Maitinimas: apsauginė 600 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas. Maitinimo laido ilgis - >4 m.
  • Matmenys ir masė: 25,00 x 25,00 x 8,50 cm; 1,4 kg.

3. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 8 Pro“

453.81€ | 24 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.57 balai iš 5 (77 vertinimai)

Kaip ir tikėjausi, išmanusis telefonas pas mane atkeliavo tvarkingoje ir nepažeistoje pakuotėje. Viskas kokybiškai ir tvirtai supakuota – taip, kaip ir turi būti.

Ir pirmasis dalykas, kuris mane nustebino, tai – telefono dėžutė. Ji – visa juoda. Tikėjausi, kaip ir įprasta „Xiaomi“, kad ji bus balta ir minimalistinio dizaino. Tik ne šiuo atveju. Ji yra visa juoda, priekyje gana didelis 8 skaičius, gale trumpas specifikacijų aprašymas ir ant dėžutės šono parašyta, jog tai globali telefono versija. Toks stilius man labai patiko ir atrodo prabangiai.

Viduje randame „Xiaomi Mi 8 Pro“ išmanųjį telefoną, greitąjį įkrovimą palaikanti įkroviklį, C-tipo USB laidą, ausinių adapterį, kadangi telefonas nepalaiko 3.5 mm audio jungties, adatėlę išimti nanoSIM kortelių dėklui, trumpą naudojimosi instrukciją anglų kalba ir įprastą dėkliuką telefonui.

Iš principo, standartinis komplektas ir iki tobulybės tetrūksta belaidį įkrovimą palaikančio įkroviklio. Na, bet čia jau tikrai ne priekaištas kompanijai, o greičiau mano noras. Ir reikėtų pastebėti, kad praktiškai visos kompanijos tokių dovanų nedalina ir tenka tokio tipo įkroviklį pirkti atskirai.

Sekantis momentas, kuris mane nustebino, tai, kad telefonas yra toks kompaktiškas.

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Mi 8 Pro“ turi net 6,21 colio įstrižainės „Super AMOLED“ ekraną. Skamba netgi grėsmingai ir čia jau panašiau į planšetę, nei išmanųjį telefoną. Bet taip tikrai nėra.

„Xiaomi“ taip stipriai išplėtė ekraną iki pat telefono kraštinių, kad jis atrodo praktiškai vienodo dydžio, palyginus su „Elephone P8“, kurio ekrano įstrižainė tėra 5,5 colio.

Negana to, „Mi 8 Pro“ dar ir gerokai plonesnis. Įdomumo dėlei galima pasakyti, kad jo išmatavimai yra tokie: 75 x 155 x 7,6 mm ir sveria apie 177 gramus.

Kalbant plačiau apie „Mi 8 Pro“ ekraną, tai jis yra FHD+ (1080 x 2248 raiška), 402 ppi, atsparus subraižymams, ekrano santykis su visu telefonu siekia 83,8 % ir apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu. Ekranas yra nuostabios kokybės ir neturiu jam jokių priekaištų. Na, išskyrus dėl išpjovos.

Ji – ganėtinai didelė. Žinoma, 2018-aisiais buvo tokia mada ir kone visi gamintojai naudojo tokio dizaino ekrano išpjovas. Iš pradžių man ji buvo neįprasta, tačiau dabar prie jos pripratau ir net nepastebiu, kad ji išvis yra.

Šiek tiek užbėgant į priekį, pirminėje operacinės sistemos versijoje buvo galimybė paslėpti šią ekrano išpjovą, bet po poros sistemos atnaujinimų tokios galimybės kažkodėl neliko.

Pats telefonas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų: metalo ir stiklo. Dešinėje telefono pusėje yra raudonos spalvos įjungimo/išjungimo mygtukas bei garso valdymo mygtukas, kairėje – dedamos nanoSIM kortelės, o apačioje garsiakalbiai ir C-tipo USB jungtis, kuri taip pat nudažyta raudonai. Atrodo gražiai.

Kaip jau minėjau, nėra standartinės 3.5 mm audio jungties ir tai laikyčiau minusu. Na, bet tada telefonas tiesiog fiziškai negalėtų būti toks plonas.

Išskirtinis telefono išvaizdos bruožas yra jo persišviečianti nugarėlė. Po stiklu, atrodo tarsi matytume viską, ką „Xiaomi“ kompanija sudėjo į šį telefoną.

Unikalus atvejis rinkoje ir labai įdomus sprendimas, nors tai tik imitacija. Asmeniškai, atrodo visai gražiai, bet ir yra akivaizdi problema. Stiklinė, juoda nugarėlė, kaip magnetas renka pirštų atspaudus. Tačiau situaciją gelbsti telefono dėkliukas.

Plačiau apie „Xiaomi Mi 8 Pro“ Technologijos.lt apžvalgininkas rašo šioje apžvalgoje.

Dabartinė 453.81€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Ulefone Armor 6“

298.15€ | 21 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB$UF6666„Ulefone Armor 6“ specifikacijos

„Ulefone Armor 6“ – tai naujos kartos aplinkos poveikiams atsparus išmanusis telefonas, kurio patvarumą patvirtina IP68, IP69K ir MIL-STD-810G standartai. Be to, šio išmaniojo telefono ekraną saugo patikimas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas, o gerą našumą užtikrina dirbtiniu intelektu aprūpintas „Helio P60“ CPU. Svarbiais „Ulefone Armor 6“ privalumais taip pat tampa 128 GB ROM atmintis ir pilnavertis 4G LTE palaikymas Europoje.

Kaina

Tikrinta 2019 02 26

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“298.15€.
  • Siunčia už 4.97€ Priority Line būdu.

„Ulefone“ išmanieji telefonai jau spėjo susilaukti pripažinimo ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje. Pavyzdžiui, senesnės kartos „Ulefone Armor 5“ išmanųjį telefoną galima įsigyti netgi ir Lietuvoje. Vis dėlto jeigu vertinate naujoves, tuomet pats laikas pasidomėti naujos kartos išmaniuoju telefonu „Ulefone Armor 6“.

Šis išmanusis telefonas bene labiausiai garsėja išskirtinėmis atsparumo aplinkos poveikiams savybėmis. Jeigu apie IP68 ir MIL-STD-810G standartus greičiausiai jau esate girdėję, tai šiuo atveju svarbu pabrėžti ir tai, kad tai greičiausiai yra pirmojo gamintojo išmanieji telefonai rinkoje, kuriems jau yra suteiktas ir IP69K sertifikatas. Pirmasis tokį serfikatą gavo labai įdomus, 2018 metų pabaigoje pasirodęs išmanusis telefonas „Ulefone Armor 3T“ su integruota radijo stotele, o dabar tokį turi ir „Ulefone Armor 6“.

Šis sertifikatas garantuoja apsaugą esant aukštoms temperatūros ir užtikrina dar geresnį atsparumą vandeniui ir dulkėms. Gamintojas tvirtina, kad „Ulefone Armor 6“ panardintas po vandeniu 1 metro gylyje gali būti net apie vieną parą. Be to, „Ulefone Armor 6“ atlaiko temperatūrinius pokyčius siekiančius nuo -40 oC iki + 80 oC.

Būtina paminėti dar ir tai, kad „Ulefone Armor 6“ išmaniajame telefone yra integruotas ultravioletinių spindulių daviklis, kuris leidžia efektyviai ir greitai įvertinti saulės intensyvumą ir poveikį sveikatai. Be to, šis išmanusis taip pat garsėja pilnaverčiu LTE ryšio palaikymu visoje Europoje, kas dažnu atveju tampa problema įsigijus kitus Kinijoje pagamintus išmaniuosius telefonus.

„Ulefone Armor 6“ lyginant su „Ulefone Armor 5“ galima pastebėti akivaizdžius skirtumus. Visų pirma naujos kartos išmanusis telefonas turi „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu apsaugotą 6,2 colių įstrižainės ekraną, kai tuo tarpu „Ulefone Armor 5“ tenkinasi „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu apsaugotu 5,85 colių įstrižainės ekranu.

Be to, „Ulefone Armor 6“ taip pat turi didesnę vidinę ROM atmintį (128 GB prieš 64 GB), daugiau RAM atminties (6 GB prieš 4 GB) ir gali pasigirti atnaujinta galine dviguba kamera, kuri panaudojus interpoliaciją ir dirbtinį intelektą leidžia mėgautis kur kas aukštesnės kokybės nuotraukomis lyginant su „Ulefone Armor 5“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Ekranas: 6,2 colių įstrižainės FHD+ (1080 x 2246), padengtas „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.
  • Procesorius: 8 branduolių „Helio P60“ (MT6771) su dirbtiniu intelektu, taktinis dažnis – 2,0 GHz.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali G72 MP3“.
  • Atmintis: 6 GB RAM, 128 GB ROM duomenų atmintis, kuri plečiama naudojant Micro SD kortelę dar 256 GB.
  • Kameros: galinė dviguba 16 + 8 MP (interpoliuojant gaunama 21 + 13 MP), ƒ/1.8 diafragma; priekinė 8 MP kamera (interpoliuojant gaunama 13 MP.), ƒ/1.8 diafragma.
  • OS: „Android 8.1“.
  • Baterija: 5000 mAh talpos baterija; palaiko belaidį Qi standarto įkrovimą.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas integruotas išmaniojo telefono galinėje dalyje; veido atpažinimas.
  • Jungtys: USB C tipo.
  • Ryšiai: 4G LTE (FDD B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B19 / B20 / B28A / B28B, TDD B34 / B38 / B39 / B40 / B41), Bluetooth 4.2, NFC, GPS, A-GPS, GLONASS, WiFi IEEE 802.11ac.
  • Jutikliai: giroskopas, e-kompasas, artumo jutiklis, UV.
  • Korpusas: IP68 standartas (IP69K / MIL-STD-810G); metalinis korpuso karkasas.
  • Išskirtinės savybės: atsparus vandeniui, dulkėms, smūgiams, aukštai temperatūrai, palaiko belaidį įkroviklį, pilnavertis LTE palaikymas visoje EU, gerą garso kokybė užtikrinama „FS1610S“ lusto pagalba.
  • Matmenys ir masė: 16,6 x 8,3 x 1,33 cm; 267,5 g.

5. Iš Čekijos sandėlio siūlomas 3D spausdintuvas „Creality Ender 3“

178.00€ | 16 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Creality Ender 3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir labai geru kainos ir kokybės santykiu pasižymintis 3D spausdintuvas. Jį įsigiję pirkėjai ir apžvalgininkai teigia, kad tai vienas geriausių 3D spausdintuvų pradedantiesiems.

Puikus spausdintuvas už puikią kainą. Labai paprasta jį surinkti. Aš su savo 6-erių metų sūnumi jį surinkau greičiau nei per valandą. Visos reikalingos dalys ir varžtai aiškiai sužymėti. Ekstruderis yra gerai sukalibruojamas. Aš tikrai rekomenduoju šį spausdintuvą tiems, kurie dar tik ieško savo pirmojo 3D spausdintuvo – tikrai nenusivils. (Federico S.)

Kaina

Tikrinta 2019 02 26

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - 178€.
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas 4.86€.

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionlamas, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai sutinka, kad „Creality Ender 3“ yra vienas geriausių biudžetinių 3D spausdintuvų. Tiesa, jis yra ganėtinai panašus į „Alfawise U20“ 3D spausdintuvą, tačiau turi ir nemažai skirtumų.

Pirmiausiai, „Creality Ender 3“ yra lengvesnis net 4 kilogramais už „Alfawise“ spausdintuvą. Taip pat jo spausdinimo erdvė yra mažesnė.

Jei 12 kilogramų sveriantis „Alfawise U20“ turi 300 x 300 x 400 mm dydžio spausdinimo erdvę, tai „Creality Ender 3“ – 220 x 220 x 250 mm. Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus. O tai yra kiek mažesnių parametrų daiktai, lyginant su „Alfawise U20“.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s. Tad šiais parametrais „Creality Ender 3“ yra labai panašus į brangesnį 3D spausdintuvą „Alfawise U20“.

Visgi, „Creality Ender 3“ palaikomos temperatūros yra šiek tiek aukštesnės, o ir spausdinimo greitis 30 mm/s didesnis.

Vienas iš ryškesnių šių dviejų spausdintuvų skirtumų yra tas, kad „Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano. Jis aprūpintas įprastų LCD ekranėliu ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Tačiau jis palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (912 vertinimai)
  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm.
  • Spausdinimo greitis: iki 180 m/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo – 0,4 mm.
  • Galimi užpildai: PLA, ABS, TPU.
  • Temperatūra: 255 °C; šildomas padėklas pasiekia iki 110 °C.
  • Ekranas: 1,4 colių įstrižainės LCD ekranas.
  • Jungtys ir lizdai: microSD kortelės lizdas.
  • Korpusas: aliumininis rėmas.
  • Kitos savybės: palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.
  • Valdymas: tiesiogiai pasirenkant funkcijas su valdymo rankenėle, kuri yra šalia ekranėlio arba iš microSD kortelės.
  • Masė ir matmenys: 44 x 41 x 46,5 cm; 8 kg

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas „iPega 9076“ žaidimų valdiklis

15.13€ | 24 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFFYL727 | 4.78 balai iš 5 (598 vertinimai)

„iPega 9076“ žaidimų valdiklis atrodo simpatiškai ir yra ergonomiškas. Jis sveria 200 gramų, o išmatavimai būtų tokie: 16 x 10 x 3 cm.

Pagamintas iš tvirtos ABS medžiagos ir yra tvirtesnis nei prieš tai rinkoje pasirodę žaidimų valdikliai. Visi mygtukai yra tvirtai pritvirtinti ir net stipriai kratant „iPega 9076“, nesigirdi jokio tarškėjimo – absoliuti tyla.

Abu „iPega 9076“ šonai yra padengti grublėtos gumos pagrindu, todėl laikyti šį valdiklį rankose yra patogu ir jis niekur neslysta.

Pačiame centre yra nedidelis iškilimas – tai integruotas telefono laikiklis. Jis yra atlenkiamas į viršų, yra patikimas, tinkamas 4-6 colių įstrižainės išmaniesiems telefonams, o matimo kampas siekia iki 160 laipsnių.

Apskritai yra visi tokiems įrenginiams reikalingi mygtukai, o jų išdėstymas patogus.

„iPega 9076“ žaidimų valdiklis palaiko „Bluetooth V2.1“ ryšį, taip pat turi bevielinio tinklo adapterį (angl. dongle), kuris užtikrina „WiFi“ 2.4 GHz ryšį ir galima su telefonu jį sujungti pasinaudojus USB laidu.

Gamintojas teigia, kad šis žaidimų valdiklis yra suderinamas su „Android“, „iOS“, „Win XP/7/8/10“ sistemomis. Tačiau apžvalgos autorius teigia, kad tai nėra visiška tiesa.

Jis nėra suderinamas su „iOS“ įrenginiais. Nors kalbant tiksliau, jis suderinamas su „iPhone“, „iPad“, bet iš to mažai naudos, nes tada teveikia tik kaip „valdymo pultas“ – galima padaryti pauzę, didinti ir mažinti garsą ir daugiau nieko su juo nepavyks padaryti. Tad apžvalgos autorius tikrai nerekomenduoja tikėti, kad šis žaidimų valdiklis dirba su „iOS“ įrenginiais.

Išsamiau apie šį žaidimų valdiklį galite pasiskaityti Technologijos.lt apžvalgoje.

7. Su 22 % nuolaida siūlomas planšetinis kompiuteris „Alldocube M5X“

160.20€ | 22 % nuolaida | „Alldocube M5X“ specifikacijos

„Alldocube M5X“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris garsėja kokybišku 10,1 colių įstrižainės ekranu (2560 x 1600), įdiegta „Android 8.0“ operacine sistema bei pilnaverčiu 4G LTE palaikymu. Pranašumą šiam planšetiniam kompiuteriui taip pat suteikia talpi 6600 mAh baterija bei du integruoti garsiakalbiai su nepriklausomais stiprintuvais.

„Tad Alldocube M5X stipriai nesiskiria nuo Alldocube M5. Išliko tas pats dizainas, garso kokybė, ryšiai ir kameros. Kalbant apie tai, kad Alldocube M5X turi naujesnį ir galingesnį procesorių bei vaizdo plokštės dažnis aukštesnis, testų rezultatai rodo, kad reikšmingai didelio skirtumo tarp šių planšetinių kompiuterių nėra. Jie abu veikia puikiai ir su jais galima žaisti praktiškai visus žaidimus.“ „Alldocube M5X“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 02 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 160.20€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Ekranas: 10,1 colio, 2560 x 1600 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 10 branduolių „MediaTek Helio X27“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-T880 MP4“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 5 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 2 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 8.1 (Oreo).
  • Baterija: 6600 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, WiFi 802.11ac, GPS, A-GPS ir GLONASS ryšio moduliai, LTE palaikymas (B1 / B2 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B40).
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Išskirtinės savybės: du integruoti garsiakalbiai; GPS ir LTE palaikymas; gerai laikanti baterija.
  • Matmenys ir masė: 24 x 17 x 0,85 cm; 510 g.

Šio planšetinio kompiuterio kokybę bene geriausiai patvirtina kokybiškas 10,1 colių įstrižainės ekranas, kurio raiška siekia net 2560 x 1600. Gamintojas tvirtina, jog šis ekranas išsiskiria labai mažomis energijos sąnaudomis ir yra pilnai pritaikytas naudoti su „ARM Mali-T880 MP4“ vaizdo plokšte apdorojant aukštos kokybės grafiką.

„Alldocube M5X“ ypatingas yra dėl tos priežasties, nes turi ne tik GPS, bet dar ir 4G LTE ryšio modulį. Būtent tai reiškia, kad šiuo planšetiniu kompiuteriu pilnavertiškai galima naudotis ne tik namuose, bet ir kelionių metu. Norisi atkreipti dėmesį, kad integruotą 4G LTE ryšio modulį kol kas turi retas planšetinis kompiuteris. Tuo tarpu galimybė naudotis GPS navigacijos sistema kiniškuose planšetiniuose kompiuteriuose yra sutinkama dar rečiau.

Dar vienas labai įdomus ir retai kur sutinkamas sprendimas - planšetiniame kompiuteryje integruoti garsiakalbiai su nepriklausomais galios stiprintuvais. Gamintojas teigia, kad tai leido pasiekti itin aukštos kokybės ir garsą.

Galiausiai būtina paminėti, jog „Alldocube M5X“ planšetinis kompiuteris puikiai tinka ne tik žaidimams, bet ir muzikos klausymui ar filmų peržiūrai. Visa tai tampa įmanoma dėka talpios 6600 mAh baterijos.

8. Su 17 % nuolaida siūloma elektrinė freza „Woodworking Electric Trimming Machine“

36.96€ | 17 % nuolaida | „Woodworking Electric Trimming Machine“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai - maža ir labai manevringa elektrinė freza, skirta nedidelėms užduotims. Pagrindinė šio įrankio paskirtis - įvairių darbų kraštų apdirbimas, tačiau jis taip pat gali būti naudojamas ir ornamentams kurti. Pagrindiniai privalumai - 800 W galia, 30 000 apsisukimų per minutę greitis ir lengvai viena ranka apimamas korpusas. Pirkėjai džiaugiasi ir priedais, funkcionalumu namų remonto užduotyse ir galimybe kontroliuoti greitį.

Turi daugiau galios nei mano senasis. Man patinka, kad jis yra kompaktiškas ir turi greičio reguliavimo funkciją. Ypač patinka pakuotėje esantys priedai. (Allen Norton)

Kaina

Tikrinta 2019 02 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 36.96€.
  • 17 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Atskirai galima įsigyti frezavimui skirtų peilių čia ir čia.
  • Palyginimui - profesionalios frezos Lietuvoje kainuoja nuo 200€ iki 1300€, mėgėjiškas pigiausiai galima gauti nuo 52€.

Svarbiausias jos privalumas - galimybė apimti viena ranka. Tokios mobilios ir lengvai valdomos frezos nebus pagrindinis frezavimo įrankis, tačiau kai reikia dirbti sunkiai pasiekiamose vietose ar išfrezuoti kažką nedideliais kiekiais, toks variantas yra labai geras. Įvertinant tai, kad žinomų gamintojų tokios mobilios frezos Lietuvoje kainuoja bent kelis šimtus eurų, pvz, vienas iš pigiausių variantų - laminato freza DeWalt DWE6005 už 205€.

Frezos yra labai naudingi įrankiai, praverčiantys tiek statybose, tiek medžio darbuose. Su įvairiais antgaliais jos gali išpjauti įvairias formas. Jei namie turite gražius nuotraukų rėmelius su kokiu įmantriu profiliu ar medines duris, galite būti tikri, kad šie daiktai buvo pagaminti naudojant elektrinę frezą.

Ši freza yra skirta smulkiems darbams - sulyginti suklijuotų medžiagų kraštus, sukurti mažus dekoratyvius profilius, gręžti skyles ar pjauti įvairių formų plyšius (įskaitant ir „akluosius“, kurie nesiekia viso medžiagos storio). Tokio kompaktiško dydžio privalumas - galimybė įrankį valdyti viena ranka. Jis yra tiesiog patogesnis, nes įprasto dydžio frezos yra gana didelės ir nerangios.

Ši freza turi permatomą plastiko pagrindą, kuris leidžia stebėti pjūvį ir lengvai reguliuoti pjovimo gylį. Čia yra ir patogi vieta įrankio laikymui, kuri pasižymi neslystančiu paviršiumi. Pats frezos korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir plastiko. Viršutinėje dalyje yra greičio reguliavimo valdiklis ir angos šepetėliams pakeisti. Tikriausiai pastebėsite, kad čia yra ir aušinimo angos - tokie maži elektros varikliai lengvai įkaista, bet šis turi plieninį aušinimo ventiliatorių, kuris tikrai tarnaus ilgą laiką.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.69 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Galia: 800 W.
  • Greitis: 30000 apsisukimų per minutę (reguliuojamas).
  • Griebtuvo skersmuo: 6 mm.
  • Paskirtis: medžiagos kraštų apdirbimas, smulkūs frezavimo darbai.
  • Medžiaga: metalinis korpusas, plieninis ventiliatorius, skaidraus plastiko pagrindas.
  • Ypatingos savybės: lengvai reguliuojamas pjovimo gylis, reguliuojamas sukimosi greitis, lengvai pasiekiami šepetėliai, neslidus paviršius laikymui viena ranka.
  • Išmatavimai ir svoris: 19,70 x 7,80 x 8,60 cm, 1,78 kg.

9. Su 25 % nuolaida siūlomos naujos kartos belaidės ausinės „Alfawise Mini True Wireless“

23.14€ | 25 % nuolaida | „Alfawise Mini True Wireless“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise Mini True Wireless“ – tai naujos kartos belaidės į ausies kanalą įstatomos ausinės, kurios bene labiausiai garsėja dėl integruoto „Bluetooth 5.0“ ryšio modulio bei komplekte pridedamo net 2100 mAh talpos įkrovimo stotelės-dėklo. Naudojant šią iš aliuminio lydinio pagamintą įkrovimo stotelę „Alfawise Mini True Wireless“ ausinės galima įkrauti daugiau nei 21 kartą.

„Alfawise Mini True Wireless“ atrodo taip, lyg tai būtų aukščiausios klasės belaidės ausinės. Puiki garso kokybė, lengvas naudojimas, ilgai laikanti baterija, ergonomiškas dizainas. Trumpai tariant, esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu ir tikrai „Alfawise Mini True Wireless“ belaides ausines galiu rekomenduoti bet kam. (Ahmet)

Kaina

Tikrinta 2019 02 26

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Gearbest“23.14€.
  • Parduodamos su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.

Už garsių prekinių ženklų belaides ausines tenka mokėti tikrai daug. Vis dėlto praktika rodo, kad Kinijoje yra bent keli gamintojai, kurie už visiems prieinamą kainą dabar jau tikrai gali pasiūlyti kokybiškai tiek aukštus, tiek žemus dažnius atkuriančias ausines. Bene naujausiu tai patvirtinančiu produktu šiuo metu tampa „Alfawise Mini True Wireless“ belaidės ausinės.

Šios ausinės geba atkurti 20 Hz – 20 kHz dažnių ruožą, išsiskiria 93 dB jautrumu ir 16 omų varža. Dėka integruoto Bluetooth 5.0 ryšio modulio „Alfawise Mini True Wireless“ geba užtikrinti stabilų bei patikimą duomenų perdavimą, kuris šiuo atveju yra pastebimai stabilesnis nei Bluetooth 4.0 atveju.

Gana ilgą laiką „Alfawise A1“ buvo pristatomos kaip vienos geriausios šio gamintojo belaidės ausinės. Tačiau naujos kartos belaidės ausinės „Alfawise Mini True Wireless“ šią nusistovėjusią tvarką keičia iš pagrindų. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise Mini True Wireless“ belaidžių ausinių 2100 mAh talpos įkrovos stotelė šias ausines gali įkrauti daugiau nei 21 kartą, tai „Alfawise A1“ atveju šis rodiklis siekia vos 3 – 4 kartus.

„Alfawise Mini True Wireless“ taip pat siūlo dar labiau ergonomišką bei patogų dizainą ir reikšmingą privalumą prieš „Alfawise A1“ belaides ausines dar įgyja dėl tos priežasties, nes turi keičiamus ausinių antgalius. Be to, „Alfawise Mini True Wireless“ įkrovimo stotelę dėl didelės baterijos talpos yra patogu naudoti ne tik ausinėms, bet ir išmaniojo telefono baterijai įkrauti.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (233 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis. Ant korpuso esantis sensorinis mygtukas leis atsakyti į skambučius, perjungti ar sustabdyti grojančią dainą, šalia jo yra mikrofonas.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai, išskyrus dienas, kai lyja (nėra atsparios vandeniui).
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius dėka naudojamos naujos kartos duomenų perdavimo technologijos „Bluetooth 5.0“.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 3 valandos muzikos klausymui, 2,5 valandos pokalbiams, įkrovimo stotelė ausines gali įkrauti daugiau nei 21 kartą.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: vienas mygtukas visoms funkcijoms, iš aliuminio lydinio pagaminta įkrovimo stotelė su išorine baterija, ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą, keičiami ausinės atgaliai.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (2100 mAh), USB laidas, 3 vnt. ausinių atgalių ir instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  9 x 5,6 x 2 cm; 100 g.

10. Su 45 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas robotas-konstruktorius „PiCar Raspberry Pi“

85.44€ | 45 % nuolaida„PiCar Raspberry Pi“ specifikacijos

Tai - „PiCar“ konstruktorius. Šis ratuotas robotas yra skirtas jau paaugusiems vaikams, kurie nori išmokti elektronikos ir programavimo pagrindų. „PiCar“ gali sekti ant paviršiaus nubrėžtą liniją arba šviesą, o su kitu jutikliu gali išvengti kelyje pasitaikančių kliūčių. „PiCar“ skirta programinė įranga yra pagrįsta vaizdais, kad vaikams būtų įdomiau, o pats robotas yra įtraukiantis ir žadinantis smalsumą.

Kaina

Tikrinta 2019 02 26

Trumpai:

  • Tipas: edukacinis konstruktorius-robotas.
  • Paskirtis: programavimo ir elektronikos pagrindų mokymas.
  • Tinkamas amžius: tinka vyresniems vaikams, turi smulkių detalių.
  • Veikimo principas: šviesą arba liniją sekantis ir kliūčių išvengiantis robotas su „Raspberry Pi“ moduliu.
  • Mokomoji medžiaga/instrukcijos: vaizdo įrašas, išsamios instrukcijos, speciali programinė įranga roboto programavimui.
  • Komplekte: roboto važiuoklė, rėmas ir varantieji mazgai, liniją sekantis jutiklis, šviesos jutiklis, ultragarsinis jutiklis kliūtims, visi tvirtinimo elementai, laidai, įrankiai ir instrukcijos.
  • Išmatavimai ir svoris: 29,00 x 14,00 x 8,00 cm (pakuotės matmenys), 965 gramai.

Dabartinė 85.44€ kaina yra mažiausia šio roboto-konstruktoriaus kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: