TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pabaigai: turbūt geriausia pasaulyje „Xiaomi“ kelioninė barzdaskutė, iš Lenkijos sandėlio perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“ ir vėl gera kaina universaliam laidų, medienos bei metalo detektoriui (Video, 2019 m. 6 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 42 % nuolaida barzdaskutei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

- 22 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- 25 % nuolaida naujos kartos belaidėms ausinėms „Alfawise Mini True Wireless“

- 14 % nuolaida perkamiausiam buitiniam oro valytuvui „Alfawise P1“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 33 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui

- 28 % nuolaida universaliam detektoriui „Floureon TH-210“

- 19 % nuolaida vaizdo projektoriui „Excelvan YG300“

- 18 % nuolaida išmaniosioms LED lemputėms „Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“

- 35 % nuolaida kraujospūdžio matuokliui „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“

- 60 % nuolaida elektrikams skirtų atsuktuvų rinkiniui „Dual-purpose Insulated Screwdriver“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 42 % nuolaida siūloma itin kompaktiška, kelioninė barzdaskutė „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

19.47€ | 42 % nuolaida | „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai itin kompaktiškas prietaisas, sveriantis vos 86,5 gramus. Jis turi dvi 450 mAh baterijas, kurios be sustojimo gali dirbti 45 minutes. Skutantis kasdien šios energijos pakaks bemaž mėnesiui. Pirkėjai giria atsparumą vandeniui, „USB type C“ įkrovimo lizdą, kompaktišką dydį ir kokybę.

Puiki barzdaskutė keliaujantiems. Maža, lengva, atspari vandeniui, su „USB type C“ lizdu įkrovimui. Labai lengvai nuimama skutimo galvutė valymui, magnetas padeda ją įstatyti atgal į vietą. Aišku, pats skutimasis nėra toks efektyvus kaip su didele barzdaskute, bet šis prietaisas skuta pakankamai gerai. (Taras)

Kaina

Tikrinta 2019 02 08

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - 19.47€.
  • 42 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu.

Šis prietaisas yra ypatingas tuo, kad telpa kišenėje – jis yra idealus pasirinkimas keliautojui. Šios barzdaskutės ilgis siekia vos 6,35, o plotis – 5 centimetrus. Ji sveria vos daugiau nei 86 gramus, tačiau vis tiek turi patogų, neslystantį korpusą.

Keliautojams patiks ir tai, kad „Xiaomi Youpin“ turi dvi 450 mAh baterijas. Jų pakanka 45 darbo minutėms. Gamintojas skaičiuoja, kad skutantis kasdien pilnai įkrautos baterijos dirbs 30dienų. Taigi, į trumpas keliones šį įrenginį galima pasiimti net negalvojant apie jo įkrovimą. Kadangi ši barzdaskutė naudoja „USB type C“ lizdą, ją įkrausite įprastu telefono įkrovikliu.

Žinoma, svarbiausia yra tai, kad barzdaskutė gerai veiktų. Šis „Xiaomi Youpin“ įrenginys turi dvi nerūdijančio plieno skutimo galvutes, todėl vienu judesiu apima didesnį odos plotą. Ši barzdaskutė tinka ir sausam, ir drėgnam skutimuisi, nes atitinka IPX7 standartą.

„Xiaomi Youpin“ barzdaskutė turi Y formos plieninius ašmenis, kurie yra itin kieti ir aštrūs. Jie lengvai pašalina barzdos plaukelius ir palieka lygią odą. Dėl savo formos ir barzdaskutės konstrukcijos, ašmenys išlieka aštrūs labai ilgą laiką, o pati barzdaskutė yra labai efektyvi.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.78 balai iš 5 (94 pirkėjų vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija: belaidis elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Baterija: 2 X 450 mAh, 8 valandų įkrovimas suteikia 45 minutes darbo.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno skutimo galvutės, neslystantis itin kompaktiškas korpusas.
  • Atsparumas: IPX7 standartas – atsparus vandeniui.
  • Komplektacija: „Xiaomi Youpin“ barzdaskutė, „USB type C“ laidas įkrovimui, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 5,00 x 2,55 x 6,35 cm, 86,5 gramai.
  • Apžvalgininkas labai patenkintas šia „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskute ir jis tikrai ketina ja naudotis toliau. Jokių perkaitimų, jokių netikėtų išsijungimų, viskas veikia kuo puikiausiai. Tai yra ganėtinai paprasta ir be jokių įmantrių funkcijų barzdaskutė su kuria didelės barzdos skusti nepavyks, tačiau kasdieniam įprastam barzdos skutimui būtų sunku rasti kažką geresnio nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“.

2. Su 22 % nuolaida siūloma perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

3.80€ | 22 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (2270 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

3. Su 25 % nuolaida siūlomos naujos kartos belaidės ausinės „Alfawise Mini True Wireless“

23.01€ | 25 % nuolaida | „Alfawise Mini True Wireless“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise Mini True Wireless“ – tai naujos kartos belaidės į ausies kanalą įstatomos ausinės, kurios bene labiausiai garsėja dėl integruoto „Bluetooth 5.0“ ryšio modulio bei komplekte pridedamo net 2100 mAh talpos įkrovimo stotelės-dėklo. Naudojant šią iš aliuminio lydinio pagamintą įkrovimo stotelę „Alfawise Mini True Wireless“ ausinės galima įkrauti daugiau nei 21 kartą.

„Alfawise Mini True Wireless“ atrodo taip, lyg tai būtų aukščiausios klasės belaidės ausinės. Puiki garso kokybė, lengvas naudojimas, ilgai laikanti baterija, ergonomiškas dizainas. Trumpai tariant, esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu ir tikrai „Alfawise Mini True Wireless“ belaides ausines galiu rekomenduoti bet kam. (Ahmet)

Kaina

Tikrinta 2019 02 08

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Gearbest“23.01€.
  • Parduodamos su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.

Už garsių prekinių ženklų belaides ausines tenka mokėti tikrai daug. Vis dėlto praktika rodo, kad Kinijoje yra bent keli gamintojai, kurie už visiems prieinamą kainą dabar jau tikrai gali pasiūlyti kokybiškai tiek aukštus, tiek žemus dažnius atkuriančias ausines. Bene naujausiu tai patvirtinančiu produktu šiuo metu tampa „Alfawise Mini True Wireless“ belaidės ausinės.

Šios ausinės geba atkurti 20 Hz – 20 kHz dažnių ruožą, išsiskiria 93 dB jautrumu ir 16 omų varža. Dėka integruoto Bluetooth 5.0 ryšio modulio „Alfawise Mini True Wireless“ geba užtikrinti stabilų bei patikimą duomenų perdavimą, kuris šiuo atveju yra pastebimai stabilesnis nei Bluetooth 4.0 atveju.

Gana ilgą laiką „Alfawise A1“ buvo pristatomos kaip vienos geriausios šio gamintojo belaidės ausinės. Tačiau naujos kartos belaidės ausinės „Alfawise Mini True Wireless“ šią nusistovėjusią tvarką keičia iš pagrindų. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise Mini True Wireless“ belaidžių ausinių 2100 mAh talpos įkrovos stotelė šias ausines gali įkrauti daugiau nei 21 kartą, tai „Alfawise A1“ atveju šis rodiklis siekia vos 3 – 4 kartus.

„Alfawise Mini True Wireless“ taip pat siūlo dar labiau ergonomišką bei patogų dizainą ir reikšmingą privalumą prieš „Alfawise A1“ belaides ausines dar įgyja dėl tos priežasties, nes turi keičiamus ausinių antgalius. Be to, „Alfawise Mini True Wireless“ įkrovimo stotelę dėl didelės baterijos talpos yra patogu naudoti ne tik ausinėms, bet ir išmaniojo telefono baterijai įkrauti.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (195 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis. Ant korpuso esantis sensorinis mygtukas leis atsakyti į skambučius, perjungti ar sustabdyti grojančią dainą, šalia jo yra mikrofonas.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai, išskyrus dienas, kai lyja (nėra atsparios vandeniui).
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius dėka naudojamos naujos kartos duomenų perdavimo technologijos „Bluetooth 5.0“.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 3 valandos muzikos klausymui, 2,5 valandos pokalbiams, įkrovimo stotelė ausines gali įkrauti daugiau nei 21 kartą.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: vienas mygtukas visoms funkcijoms, iš aliuminio lydinio pagaminta įkrovimo stotelė su išorine baterija, ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą, keičiami ausinės atgaliai.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (2100 mAh), USB laidas, 3 vnt. ausinių atgalių ir instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  9 x 5,6 x 2 cm; 100 g.

4. Su 14 % nuolaida siūlomas perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

40.71€ | 14 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

 

Kaina

Tikrinta 2019 02 08

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 40.71€
  • Iš Lenkijos sandėlio, 14 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 9€.
  • Naujas filtras kainuoja 10.58€.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (35 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

5. Su 33 % nuolaida siūlomas „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

14.16€ | 33 % nuolaida | 4.77 balai iš 5 (394 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai.

6. Su 28 % nuolaida siūlomas universalus detektorius „Floureon TH-210“

10.62€ | 28 % nuolaida | „Floureon TH-210“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai pigus, universalus ir labai naudingas buityje detektorius „Floureon TH-210“, kuris padeda aptikti laidus, medieną bei metalą įvairiuose paviršiuose. Šis šiuolaikiškas prietaisas yra tikras išsigelbėjimas atliekant namų remontą, nes leidžia lengvai nustatyti kas slepiasi po sienų tinku jų iš anksto nepažeidžiant.

Atkeliavo greičiau nei per dvi savaites. Jau išbandžiau „Floureon TH-210“ ir galiu patvirtinti, kad jis veikia. Elektros laidus pavyko aptikti 10 cm atstumu, o metalinės konstrukcijos aptinkamos dar tiksliau. Galbūt tai nėra pats tiksliausias detektorius kokį teko bandyti, tačiau tikrai nepaneigsi, kad „Floureon TH-210“ savo darbą atlieka puikiai. (Gabriel)

Kaina

Tikrinta 2019 02 08

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“10.62€.
  • Siunčia nemokamai neregistruotu paštu.
  • „AliExpress“10.79€.
  • „Amazon“15.84€.
  • Palyginimui: Lietuvoje kitų gamintojų profesionalūs integruoti metalo ir medžio ieškikliai kainuoja nuo 92€

Greičiausiai sutiksite, kad namų buityje tenka susidurti su labai įvairiomis situacijomis. Kai kurios iš jų pasikartoja gana retai, todėl reikalauja papildomų pastangų ir susikaupimo. Pavyzdžiui, pakabinti spintelę ant sienos kartais gali būti sudėtingiau nei įsivaizduojate. Visų pirma turite būti tikri, jog toje vietoje yra tvirtas pagrindas, o visų antra privalote įsitikinti, kad gręžiamoje vietoje nėra laidų.

Tai įvertinti yra gana sunku, jeigu įsigijote jau įrengtą būtą. Tuomet tikimybė netyčia nugręžti laidą yra tikrai didelė. Vis dėlto šiuo metu išvengti tokių nenumatytų problemų ir pavojų yra gana lengva aprūpinus specialiais įrankiais. Svarbiausia, kad jie dabar santykinai pigūs, todėl yra prieinamai tikrai kiekvienam norinčiam.

Pavyzdžiui, įsigijus „Floureon TH-210“ detektorių galėsite lengvai sužinoti kur sienose yra paslėpti laidai bei medinės ir metalinės konstrukcijos. Be to, „Floureon TH-210“ taip pat turi specialią išpjovą viršuje, todėl suradus tinkamą vietą gręžti ar tiesiog norit atsižymėti kurioje vietoje yra metalas bei mediena, tą galėsite padaryti iš karto neatitraukdami prietaiso nuo sienos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.61 balai iš 5 (44 vertinimai)
  • Aptinkamos medžiagos: medis, metalas ir laidai su elektros įtampa.
  • Aptikimo gylis: elektros įtampos, laidų ir metalo karkasų aptikimas iki 76 milimetrų gylyje; medienos aptikimas - iki 38 milimetrų gylyje.
  • Svarbiausios savybės: LCD ekranas su pašvietimu; garsinis ir vaizdinis įspėjimas; automatinis išjungimo laikmatis; patogus žymeklis, kurį galima naudoti prietaiso neatitraukiant nuo sienos.
  • Maitinimas: viena 9 V baterija.
  • Darbo temperatūra: -20 oC iki 50 oC.
  • Matmenys ir masė: 15 x 7 x 3 cm; 340 g.

7. Su 19 % nuolaida siūlomas vaizdo projektorius „Excelvan YG300“

30.09€ | 19 % nuolaida | „Excelvan YG300“ specifikacijos, atsiliepimai

„Excelvan YG300“ – tai itin kompaktiškas, labai mobilus vaizdo projektorius, kuris turi ne tik HDMI jungtį, bet ir Micro SD kortelės lizdą skirtą vaizdo įrašų peržiūrai. Šis vaizdo projektorius garsėja patogia vartotojo sąsaja ir pirkėjų vertinimas yra ne tik dėl komplekte pridedamo nuotolinio valdymo pultelio bei dėl integruotų garso kolonėlių, bet ir dėl labai geros kainos.

Mažas, kokybiškas ir gerai veikiantis vaizdo projektorius už visiems prieinamą kainą. Įvertinus šiuos aspektus tenka sutikti, kad „Excelvan YG300“ vaizdo kokybė taip pat labai gera, tačiau, žinoma, ji neprilygsta žymiai brangiau kainuojantiems projektoriams. Vis dėlto, jeigu projektų dažnai tenka nešioti iš vienos vietos į kitą, tuomet geresnį variantą už „Excelvan YG300“ sunkiai surasite. (Gabe)

Kaina

Tikrinta 2019 02 08

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“30.09€.
  • Parduodamas su 19 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

Kokybiški vaizdo projektoriai vis dar išlieka prabangos preke – aukščiausios kokybės įranga gali kainuoti daugiau nei tūkstantį eurų, tad tokias investicijas gali pateisinti tik dažnas projektoriaus naudojimas. O ką tuomet naudoti jei projektoriaus prireikia tik retais atvejais, namuose su draugais ar šeima peržiūrint nuotraukas ar filmus? Išsirinkti geros kainos variantas yra labai sunku – visi pigūs projektoriai turi vienokių ar kitokių trūkumų, tad reikia labai tiksliai žinoti, kokie parametrai yra patys svarbiausi.

Jei jums aktualūs maži gabaritai ir labai gera kaina, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Excelvan YG300“. Už tokią kainą geresnio projektoriaus tikėtis iš vis neverta - dar pigiau kainuoja jau tik specializuoti nuotraukų ar šventinio apšvietimo projektoriai.

O išskirtinė „Excelvan YG300“ savybė - itin geras mobilumas. Dar visai neseniai vaizdo projektoriai buvo gana dideli įrenginiai, tačiau dabar rinkoje tikrai galima įsigyti geru mobilumu išsiskiriančius vaizdo projektorius ir beveik etaloninis jų pavyzdys yra „Excelvan YG300“ – jo korpuso matmenys siekia vos 13 x 8,5 x 4,5 centimetrus, o svoris – 246 gramus.

Dideliu „Excelvan YG300“ privalumu tampa integruota HDMI vaizdo įvestis. Toks sprendimas patogus dėl tos priežasties, kad be jokių papildomų adapterių prie projektoriaus lengvai leidžia prijungti praktiškai bet kokį įrenginį. Tuo tarpu tai atvejais, kai prie „Excelvan YG300“ vaizdo projektoriaus norisi prijungti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, tereikia atskirai įsigyti MHL tipo kabelį.

Gamintojas pristatydamas „Excelvan YG300“ vaizdo projektorių taip pat akcentuoja, kad jis išsiskiria unikalia aušinimo sistema, kuri yra tylesnė už konkurentų. Projektorių aušinimas – tikrai aktualus klausimas, juk nesinori garsiai ūžiančio įrenginio, kuris trukdytų klausytis garso takelio. Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad jos pagalba yra užtikrinamas ne tik geras „Excelvan YG300“ aušinimas, bet ir santykinai tylus šios vaizdo projektoriaus darbas.

Galiausiai reikia paminėti šio projektoriaus galimybę vaizdą projektuoti beveik 3 metrų atstumu – tokiam mažam projektoriui tai solidus atstumas. Visgi rekomenduojamas atstumas yra kiek mažesnis ir siekia 0,8-2 metrus. Su šiuo projektoriumi neprarandant kokybės galima pasiekti 220“ projekcijos dydį ant sienos.

Be to, pagirti norisi ir unikalią gamintojo sukurtą vartotojo sąsaja, kuri naudojant Micro SD kortelę paprastai leidžia peržiūrėti ir atskirti ne tik vaizdo įrašus, bet ir nuotraukas, muziką ar kitas rinkmenas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (113 vertinimai)
  • Ryškumas: 500 liumenų.
  • Lempa: LED, 24 W, 30000 val.
  • Raiška: standartas - 320 x 240px, supranta iki 1080P - gali apdoroti HD vaizdo įrašus (1920 x 1080).
  • Projekcinis vaizdo dydis: 220“ kai projektorius nutolęs 2.82m.
  • Vaizdo formatas: 16:9 arba 4:3.
  • Atstumas nuo ekrano: 1 – 3,8 m.
  • Garsiakalbis: yra.
  • Procesorius: informacija nepateikiama.
  • Atmintis: informacija nepateikiama.
  • OS: neturi, tačiau išsiskiria patogia gamintojo siūloma vartotojo sąsaja.
  • Jungtys: HDMI, USB, Micro SD, AV.
  • Valdymas: nuotolinis pultelis.
  • Išmatavimai ir masė: 13 x 8,5 x 4,5 cm; 246 g.

8. Su 18 % nuolaida siūlomos išmaniosios LED lemputės „Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“

9.73€ | 18 % nuolaida„Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Philips Zhirui“ – tai standartinį E27 cokolį turinti išmanioji LED lemputė, kuri gali būti valdoma išmaniuoju telefonu. Šios LED lemputės energijos sąnaudos siekia 6,5 W, o sukuriamas šviesos srautas 450 liumenų, spalvinė temperatūra atitinkamai gali būti keičiama 3000 – 5700 K ribose.

Puiki nuotoliniu būdu valdoma LED lemputė (net ir tuomet, kai esate ne namuose). Taikomoji programa leidžia valdyti ne tik spalvinę temperatūrą, bet ir šviesos intensyvumą. Šią LED lemputę prijungti prie namų tinklo yra gana paprasta, nes tiesiog pakanka turėti išmanųjį telefoną su įjuntu Bluetooth ir WiFi ryšiu. (Caterina)

Kaina

Tikrinta 2019 02 08

  • Lietuvoje neparduodama
  • „Gearbest“9.73€.
  • Dabar parduodama su 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama už 0.20 €.
  • Palyginimui: alternatyvų išmanių LED lempučių kaina Lietuvoje prasideda maždaug nuo 14€ ir kyla iki kelių šimtų eurų.

Išmaniosios LED lemputės nėra naujiena. Jų galima įsigyti ir Lietuvoje, tačiau mūsų elektroninėse parduotuvėse už pastarąsias tenka mokėti bene keturis kartus daugiau. Įdomu, kad permokėti šiuo atveju tikrai nėra jokio pagrindo, nes Kinijoje analogiško funkcionalumo „Xiaomi Philips Zhirui“ LED lemputę dabar galima įsigyti ženkliai pigiau.

„Xiaomi Philips Zhirui“ valdymas vykdomas naudojantis „Mi Home“ taikomąją programą. Pastaroji taikomoji programa iš karto atkeliauja su keturiais užprogramuotais apšvietimo režimais. Atkreipiame dėmesį, kad esant reikalui naudodamiesi ta pačia taikomąja programa bet kada rankiniu būdu taip pat galėsite keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą.

Ši LED lemputė puikiai tinka Lietuvos rinkai dėl to, nes naudoja populiarų E27 cokolį. Būtent tai reiškia, kad ji be jokių papildomų adapterių gali būti sukama tiesiai į toršerus ar ant lubų pakabinamus šviestus.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Philips Zhirui“ LED lemputė tinkama naudoti ir miegamajame. Ir tai yra patogu ne tik dėl keičiamos spalvinės temperatūros ar apšvietimo ryškumo, bet dar ir todėl, nes „Xiaomi Philips Zhirui“ taikomosios programos pagalba gali pati automatiškai išsijungti po numatyto laiko periodo.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (720 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 450 lm.
  • Maitinimas: 220 – 240 V.
  • Spalvinė temperatūra: 3000 – 5700 K.
  • Cokolis: E27
  • Galia: 6,5 W.
  • Taikomoji programa: „Mi Home“.
  • Papildomos funkcijos: išjungimo laikmatis; „Amazon Alexa“ palaikymas; keturi iš karto užprogramuoti apšvietimo režimai.
  • Matmenys ir svoris: 10,91 x 6,05 x 6,05 cm; 77 g.

9. Su 35 % nuolaida siūlomas kraujospūdžio matuoklis „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“

29.20€ | 35 % nuolaida | „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ – tai šiuolaikinis Bluetooth ryšiu valdomas kraujo spaudimo matuoklis, kuris kraujo spaudimo matavimus fiksuoja tiesiai išmaniajame telefone. Šis kraujo spaudimo matuoklis garsėja savo kompaktiškais matmenimis ir papildomomis funkcijomis, kurios, pavyzdžiui, leidžia nuotoliniu būdu pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su gydytoju ar šeimos nariais.

„Manau, kad šį įrenginį savo namuose turėtų turėti kiekviena šeima“. Išmanaus kraujo spaudimo matuoklio „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ apžvalga, tikslumo išbandymas ir kodėl jis netiks stambaus sudėjimo žmonėms (Video)

Labai išmanus prietaisas už visiems prieinamą kainą, o kas svarbiausia lengvai paruošiamas darbui net ir be instrukcijos pagalbos. Mane maloniai džiugina ilgai laikanti baterija ir galimybė, kuri leidžia kraujo spaudimo matavimo rezultatais iš karto pasidalinti su kitais šeimos nariais ar daktaru. (Clrskies)

Kaina

Tikrinta 2019 02 08

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“29.20€.
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Yra įtrauktas į „Top Brand New Year Deals“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

Dabartinis gyvenimo ritmas reikalauja pasirūpinti savo sveikata iš anksto. Pripažinkite, kad prireikus kraujo spaudimo matuoklio skubėti jį įsigyti tą pačią dieną bus ne pats geriausias sprendimas. Norėdami užbėgti įvykiams už akių šį kartą rekomenduojame atkreipti dėmesį į šiuolaikinį naujos kartos kraujo spaudimo matuoklį „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“. Tai pats populiariausias kraujo spaudimo matuoklis iš Kinijos, perkamas visame pasaulyje.

Pastarasis kraujo spaudimo matuoklis garsėja tuo, nes yra valdomas tik išmaniuoju telefonu naudojantis Bluetooth ryšiu. Kitaip sakant, ant „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ nerasite nei LCD ekrano, nei daugybės mygtukų, nes visas valdymas šiuo atveju yra perkeltas į išmaniojo telefono taikomąją programą. Tai yra itin patogus sprendimas, kuris padeda optimizuoti šio šiuolaikinio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenis (11,5 x 11,5 x 6,65 cm).

Kaip jau buvo galima suprati, šis kraujo spaudimo matuoklis matavimo rezultatus saugo išmaniajame telefone. Tai iš ties naudinga funkcija, kuriai papildomos naudos dar prideda ir tas faktorius, kad kraujo spaudimo matavimo rezultatais bet kada nuotoliniu būdu galima pasidalinti su daktaru ar šeimos nariais. Be to, taikomoji programa taip pat pateikia įvairius patarimus po kiekvieno atlikto kraujo spaudimo matavimo.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją, kurios energijos pakanka daugiau nei 500 kraujo spaudimo matavimas atlikti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ baterijos energijos įprastai turėtų pakakti daugiau nei 5 mėnesiams. Negana to, šis kraujo spaudimo matuoklis naudoja standartinę Micro USB jungtį, todėl esant reikalui jis gali būti įkrautas net ir naudojant išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Matavimo rėžiai: 0 – 40 kPa (0 – 300 mmHg).
  • Skiriamoji geba: 0,133 kPa (1 mmHg).
  • Matavimo tikslumas: +/- 0,4 kPa, +/- 3 mmHg.
  • Žasto apimtis: 22 – 30 cm.
  • Pulso dažnio matavimo rėžiai: 40 – 180 kartų/min.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0
  • Maitinimas: 5V (DC), 1A.
  • Baterija: integruota, 2200 mAh.
  • Suderinamumas: su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais.
  • Papildomos funkcijos: veikia su išmaniuoju telefonu; galimybė pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su kitais; įkraunamas naudojant standartinę Micro USB jungtį.
  • Matmenys ir svoris: 11,5 x 11,5 x 6,65 cm; 361 g.
  • Manau, kad šį įrenginį savo namuose turėtų turėti kiekviena šeima. Labai patogu, kad visi duomenys yra išsaugomi telefone ir galima turėti keletą skirtingų paskyrų (tad viename telefone galima saugoti visos šeimos narių duomenis aut. past.). Kitų panašių įrenginių duomenų paklaida yra apie 1-3 mmHg, tad Xiaomi Mijia iHealth BP3L šiuo aspektu kažkuo neišsiskiria ir matuoja tiksliai. Jis dirba gerai ir prijungiamas Bluetooth ryšiu.

10. Su 60 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas elektrikams skirtų atsuktuvų rinkinys „Dual-purpose Insulated Screwdriver“

8.85€ | 60 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (35 vertinimai)

Tai - elektrikams skirtų atsuktuvų rinkinys. Jame - 7 dvigubi antgaliai ir viena rankena. Svarbiausia šių įrankių savybė - izoliacija. Šie atsuktuvai gali pakelti 500 voltų nepadarydami žalos juos laikančiam žmogui. Aišku, tai yra tik papildoma atsargumo priemonė.

Tokią apsaugą suteikia ypatinga įrankio konstrukcija. Plieninės atsuktuvų galvutės yra įvilktos į plastikinę rankovę, o pati rankena yra pagaminta iš polipropileno ir termoplastiko, todėl yra gerai izoliuota.

Kiekvienas atsuktuvas turi du galus, todėl iš tiesų tai yra net 14 įrankių viename. Jame yra skirtingų dydžių kryžminių, plokščių ir trikampių atsuktuvų. Iš esmės, viskas, ko gali prireikti dirbant su buitine elektros instaliacija.

Atsuktuvų antgalių ilgis - 16 cm, jie yra pakankamai ploni, todėl padės pasiekti ir giliau pasislėpusius varžtus. Iš esmės tai yra rinkinys, kuris praverstų kiekvienuose namuose.

Dabartinė 8.85€ kaina yra mažiausia šio atsuktuvų rinkinio istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: