Švies 30 000 valandų, tinka praktiškai bet kur, pritvirtinama per kelias akimirkas ir dar net muzika groja - išparduodamos dvi lanksčios RGB LED juostos iškart pagyvins aplinką (Video)  ()

Tomtop skelbia per ebay.com platformą parduodantys net dvi lanksčias RGB LED juostas, kurios dar ir groja muziką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Dabar dvi tokios juostos po 5 metrus su IR nuotoliniu valdikliu parduodamos už 7,77 eurus.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„2*5M 3528 RGB LED Strip Flexible Light SMD 300 Led Music IR Remote Controller“ yra dvi lanksčios LED lempučių juostos, kurias pritvirtinti užtruks vos keletą akimirkų, kadangi šios juostos yra priklijuojamos.

Tad už 7,77 eurus gausime dvi juostas po 5 metrus bei nuotolinio valdymo pultelį.

Pastarasis yra maitinamas viena CR2025 tipo baterija ir su šiuo pulteliu galima kontroliuoti RGB LED lempučių švietimą bei įjungti muziką.

Gamintojas nurodo, kad yra 5 pagrindiniai režimai, tačiau nuotolinis valdymo pultelis turi net 20 skirtingų mygtukų ir iš žemiau pateiktų nuotraukų galima suprasti, kad šviesų ir muzikos valdymo galimybės yra itin plačios.

Kaip jau minėjome, vienos LED lempučių juostos ilgis yra 5 metrai, tačiau gamintojas teigia, kad jei tik yra poreikis, ją galima sutrumpinti iki 9 šviesos diodų juostelės. Vienoje juostoje yra 60 vnt. LED lempučių.

LED juosta yra pritvirtinama praktiškai prie bet kurio paviršiaus ir nereikia jokių varžtų ar dar ko nors panašaus. Tiesiog nuimamas apsauginis lipdukas ir priklijuojama LED juosta.

Ją galima naudoti namuose, pagyvinti parduotuvės vitriną, automobilyje ir bet kur kitur. Tiesa, verta atkreipti dėmesį, kad LED juosta nėra atspari vandeniui, tad geriau jau lauke jos nenaudoti.

Gamintojas nurodo, kad LED juosta yra su 12V nuolatinės srovės maitinimu, vieno LED lempučių metro energijos sąnaudos siekia 4W, o tarnavimo laikas – 30 000 valandų.

Tad šių RGB LED lempučių užteks labai ilgam, o dabar dar ir už 7,77 eurus galima įsigyti net dvi juostas po 5 metrus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: