Beveik 600 skirtingų detalių, varikliai, baterijos ir nuotolinio valdymo pulteliai: skelbiamos nuolaidos įspūdingiems konstruktoriams, kurie virsta į buldozerius, sunkvežimius, traktorius ir po to galima vairuoti (Foto, Video)  ()

Konstruktoriai yra geri tuo, kad lavina loginį mąstymą, skatina domėjimąsi inžinerija ir motorinius įgūdžius. Tačiau ne visi konstruktoriai yra vienodi. Šiuos galima valdyti pridedamais pulteliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie konstruktoriai - tai pramoninės mašinos - buldozeriai, traktoriai ir sunkvežimiai. Juos sudaro beveik 600 detalių, kurios yra suderinamos tarpusavyje. Tai reiškia, kad mašinas galima modifikuoti. Tuo pačiu reikėtų atsiminti, kad žaislų su smulkiomis detalėmis negalima patikėti mažiausiems ir visada būtina suaugusiųjų priežiūra.

Šie konstruktoriai turi 3,7 V ličio jonų baterijas. Jos leidžia valdyti šiuos modelius - jie gali lėtai važinėti kieme, smėlio dėžėje ar kambaryje. Trys iš šių modelių turi 150 mAh baterijas, kurios po 60 minučių įkrovimo veikia maždaug 15 minučių. Vienas iš buldozerių turi 400 mAh bateriją, kuri veikia kiek ilgiau - apie 40 minučių. Pulteliai naudoja dvi AAA standarto baterijas.

Nuotolinis valdymas veikia naudodamas standartinę 2,4 G technologiją. Ji užtikrina maždaug 20 metrų valdymo nuotolį. Tiesa, šių mašinų įrankius (krautuvus, buldozerio peilį) reikės valdyti rankiniu būdu. Pats pultelis yra labai patogus ir telpa vienoje rankoje.

Šie konstruktoriai yra lavinantys žaislai, kurie kiekvieną bent kelioms valandoms pavers inžinieriumi. Tačiau geriausia tai, kad net surinkti jie nenusibos - jie tiesiog pavirsta lengvai modifikuojamomis radijo bangomis valdomomis mašinomis.

Štai keli tokių konstruktorių modeliai:

„13017 Small Particles Assembled Electric Remote Control Robot Model Educational Toys“

€20,70 | 37 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Assembled Electric Remote Control Blocks Toy“

€23,40 | 39 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Assembled Electric Remote Control Blocks Toy“

(Su 150mAh baterija)

€24,30 | 37 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Mould King 13015 Children Electric Remote Control Car Assembled DIY Intelligence Model Toy Blocks“

(Su 400 mAh baterija)

€27,28 | Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()