Daugybę išmaniųjų laikrodžių išbandęs apžvalgininkas sako, kad tai tarsi Ferrari automobilis už centus: „Aš tikrai nesitikėjau, kad šis Xiaomi laikrodis bus toks geras“ („Amazfit Verge“ apžvalga, palyginimas su „Amazfit Pace“ bei „Honor Watch Magic“, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-08-07 16:58
"Daugybę išmaniųjų laikrodžių išbandęs apžvalgininkas sako, kad tai tarsi Ferrari automobilis už centus:" Suprantam... Tas jausmas kai visą gyvenimą važinėjai "51kw TDI golf II" ir netikėtai atsisėdi į "85 kW Passat B5".
woozyy 2019-08-07 21:32
Feraris uz centus tai kai laikrodi nusipirki uz 20€ ir paziuri, kad apsiriko ir atsiunte laikrodi uz 400€.
vidmas 2019-08-07 22:24
Sveiki, as naujkas siame forume, bet neiskenciau neuzsiregines ir savo trumpas apzvalgas apie ismaniuosius laikrodzius aprasyt. Patirtis tokia: pirmas ismanus buvo kokie 3 metai atgal kazkoks klonas samsungo gear. Pigus 100usd klonas, neverta prisimint bet jau tada turejo garsiakalbi su mikrofonu ir BT leido skambint Kazkokiu jutikliu nebuvo jokiu. Antras - Motorola gen2 46mm. Puikus laikrodis, lietuvoj neprekiautas 2 karta ne mums Bet nebuvo garsiakalbio todel nusibodo ir buvo parduotas.Grazus buvo neprikisi. Trecias - Zeblaze #g su androidu. Aisku buvo nurootintas isskrostas man veike puikiai. Dejosi SIM, kaip telefonas. Daug davikliu - bet trukumas pakrovimas , nes oksdavosi kontaktai ir nebuvo vandeniai atsparus. Buvo parduotas. Ketvirtas - Amazfit stratos. Kaip as jo norejau... Bet isigijus ispudis nublanko. Trukumai tokie, kad ekranas geroj sviesoj roe puikiai, bet mazesnej sviesojs tiesiog prastai. Rezoliucija prasta, autonomiskumas kaip cia pasakius. Zodziu del trukumu tu paciu - garsiakalbio nera atsliept negali - UI androidas bet ne androidas - kazkoks kreivas man jis pasirode. Buvo parduotas . DAbar jau tuoj metai kaip naudojuosi Samsung galaxy watch. Ir mano pasirinkimas kolkas manes nenuvyle. Po paskutinio update 08.05, siandien treciadieni 08.07 baterija kritus iki 65%, laikrodis nenuimamas nuo rankos, per diena gaunu daug skambuciu , visi pranesimai pajungti ir visi jutikliai. Atrodo laikrodis tiesiog puikiai. Jei ka dabar kam nors ir rekomenduociau tai arba si galaxy watch arba samsung frontier, ci askonio reikalas, bet prie kinisku tai jau niekada negrisiu. Pigus daiktai tiesiog negali buti geri, kad ir kaip sita amazfit verge apzvalga jums visiems megintu itikinti priesingai. Jei dabar koki ir pirkciau kita ismanuji tai butu monblanc'o ismanusi ir tikrai jau ne joks kitaiskas. Tai tiek.
Pompa 2019-08-07 22:40
^ komentaras yra artimesnis straipsniui, nei sitos blevyzgos, kurias be sustojimo rasot. Rankose net nesat laike daikto, o rasot apzvalga. Jokios konstruktyvios, realios nuomones neisgalit parasyt apart FAKE komentaro ikisimo i kabutes. Visiska durneliu gauja susirinkus. Taip pat reiketu nepamirst to, kad po 1 ar daugiau gramatine klaida kiekviename straipsnyje paliekat. Jei jau tingit perskaityt teksta ir patikrint ar klaidu nepalikot, tai nejaugi taip sunku i worda iklijuoti teksta ir paziureti i kelis zodzius pabrauktus raudonai? Nes is to ka as cia matau, tai jum cia viaiem px. Tik pamelst savo skaitytojus bandot su refferal linkais i sudpuslapius.