Specialus aušinimo padas su 11 papildomų jungčių – itin patogus priedas bet kokiam nešiojamam kompiuteriui („Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ – tai universalus nešiojamo kompiuterio aksesuaras, kuris taip pat atstoja ir aušinimo pado funkciją. Be to, šis aksesuaras itin naudingas ir tiems nešiojamų kompiuterių savininkams, kurie nuolatos skundžiasi svarbiausių jungčių trūkumu savo nešiojamame kompiuteryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ kaina

  • „Gearbest“ 63,63 €.
  • Dabar parduodamas su 28% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Praktika rodo, jog šiuo metu stacionarius kompiuterius renkasi vis mažiau pirkėjų. Nešiojamus kompiuterius įpratome naudoti tiek namuose, tiek biuruose. Problema šiuo atveju yra tik tokia, jog nešiojamuose kompiuteriuose dažnai pritrūkstame reikiamų jungčių. Tačiau net ir šiai problemai spręsti dabar yra tikrai racionalių pasiūlymų ir tai bene geriausiai patvirtina „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ aksesuaro pavyzdys.

„Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ aksesuaras tampa ypatingas dėl tos priežasties, nes vienu metu gali atstoti net du įrenginius. Trumpai tariant, „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ galima naudoti tiek kaip nešiojamo kompiuterio aušinimo padą, tiek kaip papildomą aksesuarą, kuris turimą nešiojamo kompiuterių jungčių arsenalą papildo naujomis galimybėmis.

Universali „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ konstrukcija leidžia šį aksesuarą pritaikyti praktiškai prie bet kurio nešiojamo kompiuterio. Šiuo atveju netgi nėra taip svarbu jūsų nešiojamo kompiuterio plotis, nes „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ yra skirtas tiesiog šiek tiek pakelti galinei nešiojamo kompiuterio daliai. Vis dėlto to pilnai pakanka norint pasiekti geresnį nešiojamo kompiuterio aušinimo efektyvumą.

Tuo tarpu tie skaitytojai, kurie labiau nori išnaudoti papildomų jungčių privalumus taip pat neliks nusivylę. „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ atveju tiesiog pakanka šį aksesuarą prie kompiuterio prijungti naudojant USB C tipo jungtį. Įdomu, jog „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ korpuse yra integruota ne tik 3,5 milimetrų garso išvestis, bet ir trys USB 3.0 jungtys, HDMI išvestis bei RJ-45 interneto jungtis. Be to, šis aksesuaras taip pat turi VGA vaizdo išvestį, todėl esant poreikiui naudodami „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ prie kompiuterio galėsite prijungti net ir senesnės kartos monitorių ar projektorių.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ korpuse dar yra integruota ir USB C tipo jungtis. Priminsime, jog paprastai naujos kartos nešiojamuose kompiuteriuose dabar būna integruota tik viena USB C tipo jungtis, kuri naudojama tiek išoriniams įrenginiams prijungti, tiek nešiojamo kompiuterio baterijai įkrauti. Tuo tarpu, naudojant „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ tuo pat metu bus galima įkrauti tiek nešiojamo kompiuterio bateriją, tiek prie jo tuo pačiu metu prijungti neribotą skaičių papildomų išorinių įrenginių.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ leis palaikyti tvarką ant darbo stalo. Tai šiuo atveju tampa įmanoma dėl tos priežasties, nes naudodami „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ į nešiojamą kompiuterį visuomet jungsite tiek vieną išorinį įrenginį. Tuo tarpu visi likę aksesuarai tiesiogiai jungsis į galinėje „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ korpuso dalyje integruotas jungtis.

Tai itin patiks ir tiems pirkėjams, kurie dažnai turi nešiotis nešiojamą kompiuterį su savimi. Nuo šiol jums tereikės nuo kompiuterio atjungti vieną USB C laidą, o išorinis monitorius, ausinės, papildomos laikmenos bei interneto kabelis visuomet liks tiesiogiai prijungti prie „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ aksesuaro. Taigi, atitinkamai grįžus į savo darbo vietą tereikės prijungti vieną kabelį ir visi jūsų įprastai naudojami įrenginiai vėl bus automatiškai prijungti prie nešiojamo kompiuterio.

Trumpai: „Gocomma 11-in-1 Notebook Hub“ specifikacijos

  • Jungtys: garso išvestis, DP, Gigabit Ethernet, HDMI, Micro SD Card, SD Card Slot, TF Card Slot, Type-C, 3x USB 3.0, VGA.
  • Maitinimas: naudojant kompiuteryje integruotą USB C tipo jungtį.
  • Korpusas: metalinis.
  • Matmenys ir svoris: 28 x 8 x 1,5 cm; 380 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()