Anonso nuolaidos naujos kartos stiklų valymo robotui: patobulintas taip, kad tinka net ir grublėtam stiklui valyti, o taip pat valo marmurinius bei plytelėmis padengtus paviršius („Alfawise S60 Pro“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Alfawise S60 Pro“ – tai atnaujinta „Alfawise S60“ langų valymo roboto versija, kuri 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes gali būti naudojamas ne tik langų, bet ir plytelių, marmurinių bei kitų slidžių paviršių valymui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise S60 Pro“ kaina

  • Gearbest“ – 134,25 €.
  • Dabar parduodamas su 10% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Norime to ar ne, bet pavasarį bei vasarą langų valymu tenka užsiimti tikrai kur kas dažniau nei kitais metų sezonais. Langų valymo robotas „Alfawise S60“ gana greitai pakeitė daugelio žmonių požiūrį į šį užsiėmimą ir tai bene geriausiai patvirtina teigiami pirkėjų atsiliepimai. Šio langų valymo roboto likutis parduotuvių lentynose sparčiai senka, tą puikiai supranta ir gamintojas, todėl šią vasarą potencialiems pirkėjams pagaliau buvo pristatyta atnaujinta langų valymo roboto versija „Alfawise S60 Pro“.

Šis naujos kartos langų valymo robotas priešingai nei „Alfawise S60“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu ir langų valymo maršrutui sudaryti naudoja gerai žinomą SLAM algoritmą – jį taip pat naudoja išmanieji dulkių siurbliai. Įdomu ir tai, kad „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti per 3 minutes, kai tuo tarpu „Alfawise S60“ tokiam plotui nuvalyti prireikdavo 4 minučių.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotas atkeliauja su naujos kartos Japonijoje gaminamu varikliu, kurio dėka šiuo atveju pavyksta pasiekti 40 kg/cm sukimo momentą bei 80 apsisukimų per minutę. Šie atnaujinimai langus padeda nuvalyti dar švariau, o kur kas greičiau besisukančios mikropluošto šluostės dabar padeda lengvai nuvalyti net ir pakankamai storą dulkių sluoksnį.

Maloniai stebina dar ir tai, kad „Alfawise S60 Pro“ korpuso matmenys tapo ženkliai optimalesni lyginant su „Alfawise S60“. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ galėjo pasigirti 29,5 x 15 x 12,5 cm dydžio korpusu, tai „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol stebina 27 x 13,8 x 8,2 cm korpuso matmenimis. Bene labiausiai stebina tai, kad gamintojui „Alfawise S60 Pro“ korpusą pavyko paploninti net 4,2 centimetrais. Šis atnaujinimas itin patiks tiems pirkėjams, kurie ant išorinės langų pusės naudoja apsaugines žaliuzes – esant poreikiui šis „Alfawise S60 Pro“ galės palįsti net ir po jomis.

Galiausiai „Alfawise S60 Pro“ intriguoja dar ir dėl tos priežasties, nes tai yra pirmasis langų valymo robotas rinkoje, kurį pats gamintojas rekomenduoja naudoti ne tik langų valymui. Pasak gamintojo, priklausomai nuo poreikio „Alfawise S60 Pro“ gali būti naudojamas grublėtam stiklui valyti, o taip pat itin puikiai tinka ir marmuriniams bei plytelėmis padengtiems paviršiams valyti. Kitaip sakant, „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol drąsiai gali tapti puikiu bet kurio išmaniojo dulkių siurblio pagalbininku.

Trumpai: „Alfawise S60 Pro“ specifikacijos

  • Galia: 120 W elektrinė galia.
  • Sukimo greitis: 80 rpm.
  • Sukimo momentas: 40 kg/cm.
  • Maksimali apkrova: 5 kg.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba išmaniuoju telefonu per „Bluetooth“.
  • Maitinimas: 24 V, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Matmenys ir masė: 27 x 13,8 x 8,2 cm; 1,14 kg.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()