Išparduodamas itin universalus baterijų kroviklis - savarankiškai nustato baterijų tipą, parenka geriausią įkrovimo programą, pilnai apsaugo nuo baterijų perkaitimo, turi Micro USB jungtį ir dabar labai gera kaina („Nitecore UM4“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Nitecore UM4“ – tai itin universalus visas populiariausias baterijų technologijas ir tipus palaikantis baterijų įkroviklis, kuris gali būti maitinamas tiesiog naudojant standartinį USB kelioninį adapterį. Šis baterijų įkroviklis turi LCD ekraną ir vienu metu maksimaliai gali įkrauti 4 baterijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nitecore UM4“ kaina

  • Gearbest“ – 19,80 €.
  • Dabar parduodamas su 45% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kokybiškas baterijų įkroviklis dar niekam nepamaišė. Ir geriausia jį įsigyti dar tuomet, kol nesusidūrėte su poreikiu įkrauti baterijas. Jeigu vis dar neturite tokio įrankio savo namuose, tuomet rekomenduojame pasidomėti naujos kartos universaliu baterijų įkrovikliu „Nitecore UM4“.

Šis baterijų įkroviklis tuo pat metu gali krauti iki keturių skirtingo tipo baterijų. Svarbu pabrėžti ir tai, kad „Nitecore UM4“ šiuo atveju savarankiškai identifikuoja baterijų tipą ir individualiai parenka kiekvienai jų geriausią įkrovimo programą.

„Nitecore UM4“ ypatingas tampa ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LCD ekraną.

Būtent šiame ekrane yra pateikiama visa svarbiausia informacija apie įkraunamas baterijas. Trumpai tariant, šiame ekrane rodomas ne tik esamas baterijų įkrovos lygis, bet ir krovimui naudojamas srovės lygis bei taip pat pateikiama informacija apie baterijos technologiją.

Reikšmingu „Nitecore UM4“ privalumu tampa ir integruota Micro USB tipo jungtis. Būtent toks sprendimas šį baterijų įkroviklį lengvai leidžia panaudoti ne tik namuose, bet ir kelionių metu. Kitaip sakant, esant poreikiui šį baterijų įkroviklį galima maitinti ne tik naudojant standartinį USB adapterį, bet ir išorinę bateriją (angl. powerbank) ar netgi saulės elementą.

Būtina pridėti ir tai, kad „Nitecore UM4“ baterijų įkroviklis nuolatos seką esamą temperatūros lygį. Šis sprendimas padeda išvengti baterijų perkaitimo, kas yra itin pavojinga baterijų įkrovimo metu. Be to, esant aukštoms temperatūroms baterijos yra įkraunamos nekokybiškai. Džiugu, kad naudojantis „Nitecore UM4“ šie nepatogumai negresia.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Nitecore UM4“ gerą aušinimą šiuo atveju pavyksta užtikrinti dėka unikalios korpuso konstrukcijos. Susikaupusi šiluma „Nitecore UM4“ atveju yra pašalinama tiek pro kairę, tiek pro dešinę korpuso pusę, todėl įrenginio perkaitinimo pavojus yra sunkiai įmanomas net ir jį naudojant maksimaliu pajėgumu.

Trumpai: „Nitecore UM4“ specifikacijos

  • Kraunamų baterijų skaičius: 4 vnt.
  • Maitinimas: 5 V, 2 A.
  • Baterijų technologijos: LiFePO4, Lithium Ion, Ni-MH, NiCd.
  • Baterijų tipai: 10440, 14500, 14650, 16340, 16500, 16650, 17350, 17500, 17650, 17670, 18350, 18490, 18500, 18650, 18700, 20700, 21700, 22500, 22650, 25500, 26500, 26650, AA, AAA, AAAA, C, D.
  • Papildomos funkcijos: LCD ekranas; maitinimas naudojant Micro USB jungtį; automatinis temperatūros lygio reguliavimas; unikalius šilumą pašalinantis korpusas.
  • Matmenys ir svoris: 15,9 x 10,7 x 4,1 cm; 232 g.

„Nitecore UM4“ atsiliepimai

Baterijų įkroviklis „Nitecore UM4“ pardavime pasirodė gegužės mėnesio pabaigoje, tačiau jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų vertinimo. Kol kas visi „Nitecore UM4“ įsigiję pirkėjai šiam universaliam baterijų įkrovikliui skyrė 5 žvaigždutes, todėl jis šiuo metu gali pasigirti maksimaliu galimu įvertinimu.

  • Mike. Noriu atkreipti visų dėmesį, kad šis baterijų įkroviklis komplekte atkeliauja tik su USB laidu ir neturi jokio maitinimo šaltinio. Asmeniškai man tai nesukėlė jokio nepatogumo, nes turiu gerą kelioninį USB adapterį. Galiu patvirtinti, kad šis baterijų įkroviklis puikiai įkrauna bet kokio tipo baterijas ir optimalius jų įkrovimo parametrus parenka visiškai automatiškai.
  • Rafa. Pilnai savo kainą pateisinantis baterijų įkroviklis. Labai teigiamai įvertinčiau paties baterijų įkroviklio surinkimo kokybę, kokybišką ir daug informacijos pateikiantį LCD ekraną. Be to, man labai patinka, kad šį baterijų įkroviklį galima užmaitinti tiesiog nuo paprasto išmaniojo telefono USB adapterio.
  • Юрий. Geras kainos ir kokybės santykis, puiki surinkimo kokybė, daug darbo režimų. Be to, šis baterijų įkroviklis gali sutvarkyti perkrovimą patyrusias baterijas ir taip pat turi visas būtinas apsaugas, kurių paprastai prireikia įkraunant didesnės talpos baterijas.
  • Ciadi. Tai tiesiog nuostabus produktas, kuris pilnai pateisino mano lūkesčius. Ypatingai džiugina racionalus kainos ir kokybės santykis. Daug naudingos informacijos taip pat pateikia korpuse integruotas LCD ekranas. Rekomenduoju.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()