Fantastiškų specifikacijų išmanioji apyrankė, kuri tiesiog neturi konkurentų: ECG jutiklis, elektrokardiogramų matavimas, automatiškai aptinka net 10 skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių ir net 15 skirtingų sporto režimų („Alfawise I7E“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise I7E“ – tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris yra aprūpinta spalvotu 0,96 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, palaiko meditacijos režimą, turi net 15 populiariausių sportų režimų ir taip pat geba fiksuoti elektrokardiogramas (ECG). Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas yra pilnai suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniaisiais telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise I7E“ kaina

  • Gearbest“ – 26,10 €.
  • Dabar parduodamas su 5% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,24 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Daugelis fizinių aktyvumo asistentų siūlo praktiškai vienodas galimybes. Vienintelis aspektas, kuris leidžia jiems išsiskirti iš kitų dažnu atveju tampa tik dizainas. Vis dėlto pasitaiko ir išimčių, kai įprastai atrodantis fizinis aktyvumo asistentas gali nustebinti iki šiol retai sutinkamomis funkcijomis.

Jog visa tai yra įmanoma puikiai patvirtina „Alfawise I7E“ fizinis aktyvumo asistentas.

Tai yra vienas iš nedaugelio fizinių aktyvumo asistentų rinkoje, kuris be standartinių funkcijų dar gali pasigirti ir integruotu ECG tipo jutikliu, kuris šiuo atitinkamu atveju leidžia fiksuoti elektrokardiogramas.

Būtent elektrokardiogramų pagalba gydytojai paprastai geba nustatyti organizmo sutrikimus, potencialių lygų požymius bei kitus sveiktą įtakojančius simptomus.

Įdomu ir tai, kad remdamasis elektrokardiograma bei dirbtiniu intelektu šis fizinis aktyvumo asistentas gali diagnozuoti aritmijos – širdies ritmo sutrikimus.

Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise I7E“ iš viso geba analizuoti ir aptikti net dešimt skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių.

Būtina pridėti ir tai, kad „Alfawise I7E“ fizinis aktyvumo asistentas turi ne tik pulsometrą, bet taip pat dar geba nustatyti ir kraujospūdį. Negana to, šiame fiziniame aktyvumo asistente integruoti davikliai svarbiausius širdies parametrus geba fiksuoti realiu laiku, todėl savo fizinę būklę galėsite sekti ir stebėti tiesiog kiaurą parą.

„Alfawise I7E“ turėtų sudominti ir tuos skaitytojus, kurie užsiima meditacija. Šis fizinis aktyvumo asistentas meditacijos metu geba fiksuoti kvėpavimo intensyvumą ir pagal tai galiausiai įvertina meditacijos efektyvumą. Greičiausiai nesuklysime sakydami, kad tai pirmasis tokią funkciją turintis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise I7E“ turi daugiau nei įprastai sporto režimų. Pavyzdžiui, jeigu kitas tipinis fizinis aktyvumo asistentas paprastai geba užfiksuoti 5 populiariausius sporto režimus, tai „Alfawise I7E“ šiuo atveju yra pajėgus aptikti net 15 sporto režimų. Tai lygiai taip pat yra didelis išskirtinumas, kurio rinkoje kol kas negali pasiūlyti joks kitas fizinis aktyvumo asistentas šioje kainų grupėje.

Trumpai: specifikacijos 

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: 15 sporto režimų: aerobika, plaukimas, šokinėjimas per šokdynę, bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, futbolas, tinklinis, krepšinis, tenisas, stalo tenisas ir kt.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, elektrokardiogramos fiksavimas (ECG), informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, meditacija.
  • Ekranas: 0,96 colių, 160 x 80 raiškos.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 75 mAh.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 3,7 x 2 x 1,2 cm; 27 g.

„Alfawise I7E“ atsiliepimai

Išskirtinėmis funkcijomis aprūpintam fiziniam aktyvumo asistentui „Alfawise I7E“ tikrai netrūksta susidomėjimo pirkėjų tarpe. Kol kas visi „Alfawise I7E“ įsigiję pirkėjai šiam fiziniam aktyvumo asistentui skyrė 5 žvaigždutes, todėl šiuo metu „Alfawise I7E“ gali pasigirti maksimaliu galimu įvertinimu.

  • Pamela. Tai fizinis aktyvumo asistentas, kuris su kaupu pateisino mano lūkesčius. Dabar apie sveikatą žinau kur kas daugiau nei anksčiau, o taip pat galiu mėgautis automatiškai aptinkamu sporto režimu treniruočių metu. Taip pat labai gerai galiu atsiliepti apie baterijos tarnavimo galimybes. Be to, asmeniškai jau išbandžiau ir šio fizinio aktyvumo asistento atsparumą vandeniui.
  • Sam. Puikus kainos ir kokybės santykis. Neįtikėtina, bet panašu, kad šis fizinis aktyvumo asistentas savo funkcionalumu netgi lenkia „Fitbit“. Mane žavi „Alfawise I7E“ funkcijų gausa, tikslumas, ergonomiškumas ir atsparumo vandeniui. Rekomenduoju.
  • Harriet. Gera kaina, greitas pristatymas, aukščiausios kokybės produktas už tikrai visiems prieinamą kainą. Man patinka, kad „Alfawise I7E“ turi daug sporto režimų, išsiskiria gerai laikančia baterija, ECG funkcionalumu. Be to, „Alfawise I7E“ dizainas yra solidus ir tinka tiek vyrams, tiek moterims.
  • Vlc. Esu išbandęs daugybę fizinių aktyvumo asistentų, tačiau dabar tiesiog turiu pripažinti, kad „Alfawise I7E“ yra geriausias kada nors mano bandytas fizinis aktyvumo asistentas. Naudoju „Alfawise I7E“ matuoti kraujospūdžiui ir galiu patvirtinti, kad tikslumas prilygsta rezultatams, kuriuose paprastai išgirstu iš savo daktaro.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()