Išskirtinė apyrankė pagal kainą ir kokybę: kainuoja vos 30€, tačiau parodo ir kūno masės indeksą, ir raumenų masę, proteino lygį, nutukimą, vandens kiekį ir kitus svarbius žmogaus kūno parametrus („Alfawise T9“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (4)

„Alfawise T9“ – tai naujos kartos spalvotą ekraną turintis fizinis aktyvumo asistentas, kuris dėka integruotų elektrodų geba atlikti bioelektrinę impedanso analizę (BIA). Trumpai tariant, šis fizinis aktyvumo asistentas skaičiuoja ne tik nueitus žingsnius ar sudegintas kalorijas, bet taip pat dar įvertina raumenų masę, kūno masės indeksą, kūno nutukimą, proteino lygį ir kitus svarbius žmogaus kūno parametrus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise T9“ kaina

  • „Gearbest“30,77 €.
  • Dabar parduodama su 27% nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu už 2,01 €.
  • Lietuvoje neparduodama.

Fizinių aktyvumo asistentų rinkoje yra visa galybė, tačiau visų jų be išimties funkcionalumas yra daugiau mažiau panašus. Vis dėlto kinai šiai rinkai ir vėl bando įpūsti naujų idėjų, o kad tai iš tikrųjų vis dar yra įmanoma puikiai patvirtina naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise T9“.

Svarbiausia, ši apyrankė dabar siūloma už neįtikėtinai gerą kainą. 30€ diapazonas išmaniosioms apyrankėms yra biudžetinis ir šioje kainų grupėje net tokie gamintojai kaip „Xiaomi“ nesiūlo didelių inovacijų. Su kiekviena papildoma funkcija išmaniųjų apyrankių kaina didėja bent 5-10€ ir labai greitai perkopia 50€ ribą. Šiuo atveju naujovių visas kalnas, o kaina kaip įprastos apyrankės – tai išskirtinis sprendimas net ir Kinijos rinkoje. 

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise T9“ išsiskirti iš kitų fizinių aktyvumo asistentų – tai du priekyje integruoti elektrodai. Naudojant šiuos elektrodus galima atlikti bioelektrinę impedanso analizę (BIA). Kitaip sakant, „Alfawise T9“ turi ne tik įprastas standartines fizinio aktyvumo funkcijas, bet dar geba nustatyti ir kūno masės indeksą, raumenų masę, proteino lygį, nutukimą, vandens kiekį ir kitus svarbius žmogaus kūno parametrus. Žinoma, matavimo duomenys nepasižymi medicininiu tikslumu, čia iliuzijų neturėkite, bet stebėti pokyčius, tendencijas ir bendrą situaciją tikrai bus įdomu ir naudinga.

Gamintojas tvirtina, kad šis fizinis aktyvumo asistentas gali atstoti ne tik klasikinį fizinį aktyvumo asistentą, bet ir išmaniąsias svarstykles. Būtent jos naudojant tokio paties tipo elektrodus paprastai yra skirtos atlikti kūno bioelektrinei impedanso analizei. „Alfawise T9“ šiuo atveju netgi įgyja pranašumą, nes kartu su BIA dar įvertina ir pulsą, kas bendrame kontekste leidžia geriau įvertinti kūno ypatybes.

Būtina pridėti ir tai, kad fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise T9“ palaiko šešis svarbiausius sporto režimus – bėgimą, važiavimą dviračiu, šokinėjimą per šokdynę, stalo bei lauko tenisą ir badmintoną.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šis fizinis aktyvumo asistentas pateikia oro prognozes, pagrindiniame ekrane rodo ne tik laiką, bet ir bioelektrinės impedanso analizės metu užfiksuotų rezultatų santrauką. Be to, „Alfawise T9“ siūlo trijų skirtingų spalvų apyrankes, todėl puikiai tinka tiek moterims, tiek vyrams.

Trumpai: „Alfawise T9“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: bėgimas, važiavimas dviračiu, šokdynė, stalo tenisas, lauko tenisas, badmintonas..
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, orų prognozės, informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, chronometras, bioelektrinė impedanso analizė (BIA).
  • Ekranas: 0,96 colių, 160 x 80 raiškos.
  • Atsparumas: IP66.
  • Baterija: 90 mAh, budėjimo režime atlaiko iki 30 dienų.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Programėlė: „Gloryfit“, suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 2 x 1,2 x 25,5 cm; 30 g.

„Alfawise T9“ atsiliepimai

Fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise T9“ prekyboje pasirodė vasaros pradžioje, tačiau jau spėjo susilaukti didelio pirkėjų susidomėjimo. Šiuo metu visi šį fizinį aktyvumo asistentą įsigiję pirkėjai jam skyrė 5 žvaigždutes, todėl „Alfawise T9“ šiuo metu turi maksimalų galimą įvertinimą.

  • Nina. Esu maloniai nustebina dar iki šiol niekur kitur nematytu funkcionalumo. Manau, kad už tokią kainą šiuo metu „Alfawise T9“ yra bene daugiausiai funkcijų turintis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje.
  • Kelly. Kol kas visais iki vieno „Alfawise“ pirkiniais likau maksimaliai patenkina. Ši bendrovė visada džiugina aukščiausia kokybe, ne išimtis ir „Alfawise T9“. Viliuosi, kad šis fizinis aktyvumo asistentas padės man geriau suprasti savo kūną bei didėjančio svorio priežastis.
  • Tiffany. Prieš tai turėtas fizinis aktyvumo asistentas mane stipriai nuvylė baterijos tarnavimo galimybėmis. Bent jau kol kas pagal šį aspektą „Alfawise T9“ nuteikia itin optimistiškai. Be to, labai teigiamai įvertinčiau šio fizinio aktyvumo asistento patvarumą.
  • Dana. „Alfawise“ eilinį kartą rinkai pasiūlė labai gerą ir naudingą produktą. Neturiu net menkiausių priekaištų „Alfawise T9“ fiziniam aktyvumo asistentui. Tiesiog noriu padėkoti gamintojui už pačią aukščiausią kokybę.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (4)