Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kuo taip maloniai nustebino „Xiaomi Mi Play“, kodėl taip stipriai nepatiko „Asus Zenfone 6“, pirmoji išmanioji apyrankė iš Kinijos, kuri nesukėlė neigiamų emocijų ir multimedijos sistema - „tikra bomba“ (9 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Xiaomi Mi Play“ išmanusis telefonas (globali versija - naujausias „Xiaomi“ telefonas, detalus išbandymas ir palyginimas su „Xiaomi Note 7“;

- „Meizu Note 9“ išmanusis telefonas (globali versija) - išsami apžvalga ir išvada tokia, kad jis yra geresnis ir už puikųjį „Xiaomi Note 7“;

- „Asus Zenfone 6“ išmanusis telefonas (globali versija) - apžvalgininkas: „esu šoke“;

- „OnePlus 7 Pro“ išmanusis telefonas (globali versija) - išsami apžvalga, po savaitės su šiuo telefonu apžvalgininkas teigia, jog jis „tiesiog juokingai geras“;

- „Alfawise LS-1“ lazerinis atstumo matuoklis - apžvalgininkas teigia, kad po 4-erių metų paieškų rado būtent tai, ko ieškojo;

- Automobilio multimedijos sistema „Idong 1Din“ - detali apžvalga, įrengimas, testavimas, milžiniškas 10,2 colių spalvotas ekranas: „tai tikra bomba“;

- „Xiaomi Funsnap iDol“ dronas - asmeniniai įspūdžiai po pusės metų: „jis tiesiog neužmušamas“;

- „Amazfit Cor 2“ išmanioji apyrankė - puiki alternatyva „Xiaomi Mi Band 3“ ir pirma išmanioji apyrankė iš Kinijos, kuri tikrai patiko apžvalgininkui;

- „MPOW T5“ TWS belaidės ausinės - išsami ir konkreti apžvalga apie naujas belaides ausines, jų palyginimas su „BlitzWolf“ ir „Samsung Gear IconX“ ausinėmis: „pagaliau radau mega ausines su aptX ir Bluetooth 5.0".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai

Į šios savaitės apžvalgų panoramą pateko keletas kokybiškų apžvalgų, kuriose detaliai apžvelgiami naujausi išmanieji telefonai.

Per pastarąjį mėnesį jų buvo pristatyta tikrai ne vienas, tad ir apžvalgininkų dėmesio gana greitai susilaukė potencialiai įdomiausi ir geriausi išmanieji telefonai.

„Xiaomi Mi Play“ išmanusis telefonas (globali versija)

Gearbest - 116,74 €, Aliexpress - su siuntimu nuo 117 €.

„Xiaomi Mi Play“ yra visiškai naujas išmanusis telefonas, kurį pristatė „Xiaomi“ kompanija.

Jo kaina yra itin viliojanti, juolab, kad techninės specifikacijos atrodo išties šauniai: 5,84 colių FHD ekranas, Helio P35 8-nių branduolių 2.3GHz procesorius, 4GB RAM + 64GB ROM, dviguba galinė 12.0MP + 12.0MP ir 8.0MP priekinė kameros, pirštų atspaudų skaitytuvas, Face ID ir t.t.

Apžvalgininkas išbandė „Xiaomi Mi Play“ ir jį palygino su jau porą mėnesių turimu bei gerai ištestuotu „Xiaomi Note 7“ išmaniuoju telefonu.

„Galvojau, kad Xiaomi manęs jau nenustebins, bet jiems ir vėl pavyko. Naujasis Mi Play išmanusis telefonas pasirodė gerokai geresnis, nei iš pradžių galvojau. Puikiai pagamintas, patogus naudotis, nors atrodė, kad 3000 mAh talpos baterija nėra pats geriausias pasirinkimas, bet testų rezultatai rodo, kad maksimaliai naudojant telefoną jos užtenka 6 valandoms. Kaip tokioje kainų kategorijoje labai gerai fotografuoja ir filmuoja. Gera garso kokybė ir sakyčiau, kad netgi geresnė nei Note 7 telefono.“

„Meizu Note 9“ išmanusis telefonas (globali versija) - geresnis ir už „Xiaomi Note 7“

Aliexpress - nuo 134 €, o globali 4GB 64GB versija - nuo 176,82 €.

„Meizu Note 9“ išmanusis telefonas jau yra techniškai pažangesnis už „Xiaomi Mi Play“ ir gali pasigirti 6,2 colių įstrižainės FHD+ ekranu, Snapdragon 675 procesoriumi, įvairesnėmis ROM ir RAM konfigūracijomis, dviguba galine 48.0MP + 5.0MP ir 20.0MP priekine kameromis, 4000 mAh baterija su greituoju įkrovimu ir kt.

Apžvalgininkas atvirai ir paprastai paaiškina kuo geras naujasis „Meizu Note 9“ išmanusis telefonas ir jį palygina su jau kurį laiką turimu ir naudojamu „Redmi Note 7“.

„Aš naudojuosi Meizu Note 9 telefonu 5 dienas ir šis telefonas man sukelia vien tik malonias emocijas.

Xiaomi telefonas taip pat geras, bet Meizu Note 9 man patinka labiau. Jis veikia stabiliau ir sklandžiau, telefonas yra geriau subalansuotas. Xiaomi vis į savo telefonus siunčia programinius atnaujinimus ir tobulina bei tvarko atsirandančias problemas, o Meizu jau iškart matyti, kad dirba stabiliau. Bent jau per pirmąsias dienas.

Nesupraskite manęs klaidingai, man labai patinka Xiaomi kompanija ir jos produktai, bet Meizu Note 9 yra geresnis už Redmi Note 7. Meizu telefonas dirba stabiliau, baterijos tarnavimo laikas toks pats, kaip ir Redmi Note 7, bet Meizu palaikoma veido atpažinimo technologija veikia puikiai, pirštų atspaudų skaitytuvas darbuojasi žaibiškai. Tiesiog, puikus telefonas. 5 mano dienos praleistos su Meizu Note 9 yra tikras malonumas.“

„Asus Zenfone 6“ išmanusis telefonas (globali versija) - apžvalgininkas: „esu šoke“

Gearbest - nuo 538 €.

Toliau pereiname į visiškai kitą išmaniųjų telefonų lygą. „Asus Zenfone 6“ jau galime vadinti flagmanu. Jo techniniai parametrai yra puikūs, bet ar viskas su šiuo telefonu gerai? Pirmosios apžvalgos rodo, kad nevisai.

Apžvalgininkas išbando „Asus Zenfone 6“ telefoną, jį palygina su kitais modeliais ir teigia, kad jau geriau rinktis kitų gamintojų modelius.

„Išbandžiau naująjį Asus Zenfone 6 ir esu šoke. Šio telefono aš niekaip nepriskirčiau flagmanams. Tas jo išlendantis priekinės kameros modulio mechanizmas nubraukia visus šio telefono privalumus, kaip talpią bateriją, galimybę įdėti 3 SIM korteles ir taip toliau. Už tuos pinigus, kuriuos išleistumėte Asus Zenfone 6, aš siūlau geriau rinktis OnePlus 7 arba Xiaomi Mi 9, jei dėl kažkokių priežasčių jums tiesiog nepatinka OnePlus.“

Jei ieškote tikro flagmano, tai dabar „Xiaomi Mi 9“ 6 GB RAM + 64 GB ROM telefonas yra atpigęs 60 € ir jį galima įsigyti už 359,20 €.

O jeigu domina dar pigesnė alternatyva, Gearbest taip pat siūlo šiek tiek kuklesnių techninių parametrų modelį „Xiaomi Mi 9 SE“ 6 GB RAM + 64 GB ROM, šiuo metu atpigusį 50 € ir dabar kainuojantį tik 260,42 €.

Apie „Xiaomi Mi 9“ itin teigiamai atsiliepia apžvalgininkai, o ir mes patys jį detaliai išbandėme bei ištestavome - čia rasite visą apžvalgą.

„OnePlus 7 Pro“ išmanusis telefonas (globali versija) - apžvalgininkas: „tiesiog juokingai geras“

Gearbest - nuo 664,52 €, Aliexpress - nuo 630 €.

Turbūt nesuklysime pasakę, kad „OnePlus 7 Pro“ šiuo metu yra labiausiai aptarinėjamas išmanusis telefonas pasaulyje.

Jo techniniai parametrai yra topinio lygio: 6,67 colių QHD+ ekranas su 90Hz atnaujinimo dažniu (iki šiol didesniu nei standartiniu 60Hz ekrano atnaujinimo dažniu galėjo girtis tik specifiškai žaidėjams skirti įrenginiai), naujausias Qualcomm Snapdragon 855 8-nių branduolių 2.84GHz procesorius, 8GB RAM + 256GB ROM (galimos ir kitos variacijos), triguba galinė 48.0MP + 16.0MP + 8.0MP ir 16.0MP priekinė kameros, 4000 mAh baterija, Bluetooth 5.0, Face ID ir t.t.

Parametrai yra kosminiai ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau skuba pasidalinti savo įspūdžiais po savaitės laiko su šiuo telefonu.

„Trys pagrindinės sritys į kurias OnePlus kompanija daugiausiai skyrė dėmesio ir jas ištobulino yra telefono veikimo greitis bei jo stabilumas, kameros ir ekranas. Snapdragon 855 procesorius, Oxygen operacinė sistema, fantastiškas ekranas su 90Hz atnaujinimo dažniu, puikios talpos baterija, itin greitas jos įkrovimas, tiesiog aukščiausi techniniai parametrai ir... na, OnePlus 7 Pro tiesiog juokingai geras.

Aš jau seniai buvau taip susijaudinęs po naujo įrenginio išbandymo, bet šis telefonas tiesiog nuostabus. Taip, jis yra brangesnis už kitus OnePlus įrenginius, bet net šio telefono išleidimo metu paskelbta kaina yra gerokai mažesnė už kitų kompanijų aukščiausios klasės flagmanus. Su šiuo telefonu OnePlus labai aukštai užkėlė kartelę.“

„Alfawise LS-1“ lazerinis atstumo matuoklis

Gearbest - 15,18 €, su nuolaidos kuponu GBLSSPL1.

Apžvalgininkas išbando šį kompaktišką ir puikiai pagamintą „Alfawise LS-1“ lazerinį atstumo matuoklį ir pasidalina savo įspūdžiais. Pateikia šio daikto pliusus bei minusus.

„Jau ketveri metai, kaip ieškau lazerinio atstumo matuoklio, kuris būtų patogus kasdienėje veikloje. Ir vienas iš pagrindinių kriterijų yra patogumas. Manau, kad Alfawise LS-1 yra būtent tai ko ieškojau.

Man patiko, kad jis yra nedidelis, kompaktiškas, metalinio anoduoto aliuminio korpuso ir patogus nešiotis su savimi.

Galima kalibruoti su +/- 7mm tikslumu. Visgi, matuoja tik ilgį, o gerai būtų, kad matuotų ir plotą, skaičiuotų tūrį ir polinkio kampą. Nėra garsinio signalo, kai jau yra atliktas matavimas.

MicroUSB įkrovimas yra pliusas, nors kai kada paprastos baterijos gali būti patogiau.

Vertinant bendrai, man patiko šis lazerinis Alfawise LS-1 matuoklis. Tikrai labai kokybiškai pagamintas, gerai atlieka savo funkcijas ir dabar parduodamas už puikią kainą.“

Automobilio multimedijos sistema „Idong 1Din“ - „tai tikra bomba“

Aliexpress - 276,55 €.

Apžvalgininkas labai patenkintas šia automobilio multimedijos sistema ir detaliai parodo kas yra pakuotėje, kaip kokybiškai pagamintas įrenginys ir visus jo privalumus, iš kurių pats didžiausias yra IPS 10,2 colių įstrižainės ir į prisilietimus reaguojantis ekranas.

„Šiame nuostabiame įrenginyje yra viskas ko reikia ir kas svarbiausia – dirba taip, kaip reikia.

Čia galima ne tik klausytis radijo ar muzikos per USB atmintuką bei atminties kortelę, bet ir per AUX bei Bluetooth prijungti kitus įrenginius, kaip savo išmanųjį telefoną ir klausytis muzikos.

Puikiai veikia Youtube, galima netgi atsisiųsti programėlę ir žiūrėti televiziją, tarsi būtume namuose. Žinoma, tam reikės interneto ryšio. Galima tiesiog įsikelti kokį nors filmą ar filmukų į atminties kortelę ir juos žiūrėti tiesiog automobilyje. Pastarasis dalykas ypač patiks jūsų vaikams. O jei dar su šia multimedijos sistema užsisakysite ir galinį automobilio vaizdą fiksuojančią kamerą, tai pastatyti automobilį stovėjimo aikštelėje taps vienu malonumu.

Tad tiems, kurie daug laiko praleidžia automobilyje bei tiems, kurie nuolat naudojasi GPS navigacija, aš labai rekomenduoju šią automobilio multimedijos sistema Idong 1Din.

Nuostabios kokybės liečiamas IPS ekranas, bendrai pagaminimo kokybė aukščiausio lygio, įvairių funkcijų gausybė. Tai tikra bomba. Įsigiję Idong 1Din, jūs tikrai nepasigailėsite.“

„Xiaomi Funsnap iDol“ dronas - „jis tiesiog neužmušamas“

Gearbest - 157,89 €, Aliexpress - nuo 180 €.

Apžvalga yra įdomi tuo, kad jos autorius pasidalina savo asmeniniais įspūdžiais apie šį „Xiaomi“ dukterinės kompanijos sukurtą droną.

Apžvalgininkas šiuo „Xiaomi Funsnap iDol“ dronu naudojasi pusę metų ir apie jį susidarė labai aiškią nuomonę.

„Su šiuo dronu aš draugauju jau pusę metų ir aš jį spėjau išbandyti pačiomis įvairiausiomis orų sąlygomis, įvairiausiose vietose ir jau net nesuskaičiuosiu kiek kartų jis krito ant žemės.

Tai yra mano pirmasis dronas ir prisipažinsiu, iš pradžių galvojau, kad jis ilgai netemps. Bet kaip aš klydau. Jis krito ant asfalto, krito iš labai aukštai ir taip nutiko ne kartą. Tiesiog nemokėjau tinkamai valdyti drono.

Bet kas mane labiausiai nustebino, tai kad po tokių kritimų jis ne tik, kad nesulūžo, bet net neatsijungė. Variklis toliau dirbo, kažkas ten persijungė, su nuotolinio valdymo pulteliu nurodžiau jam kilti ir jis vėl skraidė. Man tai buvo šokas – dronas neįtikėtinai gyvybingas.

Žinoma, lyginti šį droną su DJI kompanijos dronais būtų nekorektiška, nes Xiaomi dronas kainuoja gerokai pigiau. Jis yra skirtas mėgėjams, kurie dar tik mokosi valdyti droną.

Juk patys pagalvokite, tikrai nesinorėtų iš pirmos dienos sudaužyti 1000 eurų kainuojantį profesionalų DJI droną. Štai tiems eksperimentavimams ir yra skirtas Xiaomi dronas, kuris puikiai skraido, pasižymi puikiomis techninėmis charakteristikomis, o filmuojamo vaizdo kokybė už tokią kainą tiesiog puiki. Jis tiesiog neužmušamas.“

„Amazfit Cor 2“ išmanioji apyrankė - puiki alternatyva „Xiaomi Mi Band 3“

Aliexpress - 54,84 €.

Apžvalgininkas detaliai apžvelgia šią išmaniąją „Amazfit Cor 2“ apyrankę. Nuo pat išpakavimo iki apyrankės testavimo.

Jis yra patenkintas „Amazfit Cor 2“ išmaniąja apyranke ir pasidalina savo asmeniniais įspūdžiais bei pastebėjimais.

„Tai yra alternatyva Mi Band 3 apyrankei. Ir turiu pasakyti, kad Amazfit Cor 2 yra pirmoji išmanioji apyrankė iš Kinijos, kuri man nesukėlė neigiamų emocijų. Netgi priešingai – man ji labai patinka.

Labai geras baterijos tarnavimo laikas, realiai veikiančios funkcijos, sekančios fizinės veiklos rodiklius (tikslus žingsnių, širdies ritmo skaičiavimas), puikios kokybės ekranas, stabiliai veikianti ir iki galo ištobulinta apyrankės programėlė su galybe nustatymų.

Iš minusų tai tik tiek, kad nepalaiko NFC ir pastebėjau, jog dirželis ir apyrankės korpusas nėra atsparus repelentams nuo vamzdžių. Ne pirmas toks atvejis su apyrankėmis ir repelentai neigiamai veikia plastiką. Na, bet šito galima labai lengvai išvengti.

Bendrai, Amazfit Cor 2 išmanioji apyrankė man paliko labai teigiamą įspūdį – puiki kokybė už patrauklią kainą. Apyrankės pristatymo pradžioje jos kaina siekė 80 dolerių (72 eurus), tad jei randate pigiau – tikrai ją verta įsigyti.“

„MPOW T5“ TWS belaidės ausinės - „pagaliau mega ausinės su aptX ir Bluetooth 5.0"

Aliexpress - 49,19 €.

Įdomi ir konkreti apžvalga. Nuo išpakavimo iki testavimo. Taip pat apžvalgos autorius palygina „MPOW T5“ TWS belaides ausines su „BlitzWolf“ ir „Samsung Gear IconX“ ausinėmis.

„Galiu pasakyti, kad dabar MPOW T5 yra pačios mėgstamiausios mano ausinės. Jos yra gerokai geresnės už BlitzWolf ausines, labai gera garso kokybė, didelis detalumas, itin stiprūs žemi tonai. Jie netgi stipresni, palyginus su 3 kartais brangesnėmis Samsung ausinėmis.

Beje, žemi tonai labai priklauso nuo to, kokias ausinių pagalvėles užsidėsite. Jų pakuotėje yra kelios skirtingos poros ir belieka pasirinkti sau tinkamiausias.

MPOW T5 ausyse laikosi labai tvirtai ir jas dėvėti yra malonu. Itin kokybiškas dėkliukas, baterijų energijos užtenka itin ilgam. Pačių ausinių baterijų užtenka 6 valandoms, o su dėkliuko energija šis laikas išsitęs iki 36 valandų. Bluetooth 5.0, aptX, IPX7 ir svarbiausia – puiki garso kokybė. Rekomenduoju.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(5)
(8)

Komentarai ()