Naujos kartos, prestižinį „Reddot Design“ apdovanojimą laimėjęs atstumo matuoklis iš Kinijos – turbūt pats kompaktiškiausias tarp konkurentų ir dabar pats perkamiausias („Alfawise LS-1“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Alfawise LS-1“ – tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise LS-1“ specifikacijos

  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

„Alfawise LS-1“ kaina

  • Gearbest“ – 17,80 €.
  • Dabar parduodama su 33% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,29 €.
  • Nuolaidos kodas: GBLIVEZYGJ10
  • Lietuvoje neparduodamas.

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 16.02€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()