Kinijos turgelio stebuklai: tobulas 3D spausdintuvas pradedantiesiems, studentams ir moksleiviams – komplekte ir SD kortelė, ir spausdinimo medžiagos, o kaina dabar vos 90€ („Easythreed Nano Mini Home Education“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Easythreed Nano“ – tai ypatingai mažų matmenų (18,8 x 18,8 x 19,8 cm) 3D spausdintuvas, kuris turi 90 x 110 x 110 milimetrų spausdinimui skirtą erdvę. Šis 3D spausdintuvas spausdinimui naudoja PLA plastiką, ypatingas tampa dėl savo itin tylaus darbo (15 – 20 dB) ir taip pat yra tinkamas pradedantiesiems bei gali būti pilnai pritaikomas darbui švietimo įstaigose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Easythreed Nano“ specifikacijos

  • Spausdinimo erdvė: 90 x 110 x 110 mm.
  • Spausdinimo greitis: 10 - 20mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1 - 0,3 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo - 0,4 mm.
  • Galimi užpildai: PLA.
  • Temperatūra: iki 250 °C.
  • Ekranas: neturi.
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis
  • Korpusas: aliuminis rėmas
  • Kitos savybės: maži korpuso matmenys; veikia ypač tyliai (15 – 20 dB).
  • Valdymas: mygtuku integruotu ant korpuso.
  • Masė ir matmenys: 18,8 x 18,8 x 19,8 cm; 1,6 kg.

„Easythreed Nano“ kaina

  • Gearbest“ – 89,00 €.
  • Dabar parduodamas su 4% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 7,67 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

3D spausdinimas dar gana neseniai skambėjo egzotiškai. Vis dėlto situacija kardinaliai pradėjo keistis nustojus galioti pirmiesiems patentams. Šiuo metu 3D spausdinimas naudojant plastiką jau tikrai yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Bene geriausiai tai patvirtina naujos kartos mažų gabaritų 3D spausdintuvas „Easythreed Nano“.

Šio 3D spausdintuvo korpuso matmenys siekia vos 18,8 x 18,8 x 19,8 centimetrus, tačiau to šiuo atveju pilnai pakanka, kad „Easythreed Nano“ galėtų spausdinti 90 x 110 x 110 milimetrų dydžio objektus. Būtina pabrėžti dar ir tai, kad „Easythreed Nano“ 3D spausdintuvas objektų spausdinimui naudoja PLA tipo plastiką.

Gamintojas taip pat pasirūpino, kad „Easythreed Nano“ naudotis būtų kiek įmanoma paprasčiau. Tenka pripažinti, kad gamintojui tai puikiai pavyko, nes „Easythreed Nano“ valdymas yra užtikrinamas naudojant vos vieną ant korpuso integruotą mygtuką. Paprastai tariant, į „Easythreed Nano“ užtenka įdėti su 3D modeliu paruoštą Micro SD kortelę, o tada tereikia paspausti „Play“ mygtuką esantį 3D spausdintuvo priekyje.

Kita itin svarbi „Easythreed Nano“ 3D spausdintuvo savybė – tylus darbas. Praktika rodo, kad didesni 3D spausdintuvai yra pakankamai triukšmingi, todėl jais naudotis gyvenamosiose patalpose nėra itin malonu. Tuo tarpu „Easythreed Nano“ skleidžia vos 15 – 20 dB triukšmą, todėl šį 3D spausdintuvą esant poreikiui galima laikyti įjungtą net ir ant savo darbo stalo.

Gamintojas mano, kad dėl savo tylaus darbo šis 3D spausdintuvas gali tapti puikiu pagalbininku net ir švietimo įstaigose, pavyzdžiui, laboratorinių darbų metu. Be to, „Easythreed Nano“ taip pat gali pasigirti optimaliomis energijomis sąnaudomis. „Easythreed“ tvirtina, kad šis 3D spausdintuvas veikdamas visą kiaurą parą sunaudos tikrai ne daugiau nei 0,5 kWh elektros energijos.

Galiausiai svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Easythreed Nano“ pas pirkėją iš karto atkeliauja ne tik su Micro SD kortele, bet ir spausdinimo medžiaga. Būtent tai reiškia, kad šiuo 3D spausdintuvu galėsite pradėti naudotis iš karto vos tik jį įsigysite. Trumpai tariant, tai puikus rinkinys pradedantiesiems pirkėjams, kurie nori greitai, be didelių išlaidų, išbandyti svarbiausius 3D spausdintuvų teikiamus privalumus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()