Kinijos turgelio stebuklai: be konkurencijos – už tokią kainą kaip dabar, tai turbūt pats pigiausias vaizdo registratorius visame pasaulyje su 1080P raiška, F1.8 diafragma ir 3 colių ekranu („Alfawise Q5“ kaina, Specifikacijos)  (5)

„Alfawise Q5“ – tai ekonominės klasės vaizdo registratorius, kuris vaizdo įrašus geba užfiksuoti aukštąja HD raiška (1920 x 1080). Šis vaizdo registratorius gali pasigirti 170 laipsnių apžvalgos kampu, didelės 3 colių įstrižainės ekranu bei pakankamo F1,7 dydžio diafragma, kurios pilnai pakanka vaizdo įrašams užfiksuoti tiek dienos, tiek nakties metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise Q5“ specifikacijos

  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 x 1080), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.8 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 32 GB talpos.
  • Ekranas: 3 colių TFT.
  • Valdymas: mygtukais integruotais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, judesio daviklis, automatinis baltos šviesos balansas WDR.
  • Baterija: 200 mAh.
  • Jungtys: Micro SD kortelės lizdas, Micro USB ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, USB laidas, automobilinis įkroviklis, laikiklis, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 8,5 x 3,5 x 4,8 cm; 150 g.

„Alfawise Q5“ kaina

  • Gearbest“ – 26,70 €.
  • Dabar parduodamas su 41% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vaizdo registratorius jau gana seniai tapo įprastu automobilio aksesuaru Lietuvoje. Pastarųjų įrenginių pasiūla yra pakankamai didelė, todėl išsirinkti sau tinkamiausią produktą tikrai nėra lengva. Vien kiniškų vaizdo registratorių yra daugybė, o iš geriausių ir populiariausių esame aprašę bent 4 dabar prekyboje esančius modelius. Iš jų visų kol kas populiariausias „Xiaomi 70mai“ už 34€, tačiau jis neturi ekrano. Kaip atsakymą šiam modeliui Alfawise sukūrė „Alfawise G70“ ir papildė jį ekranu. Šio vaizdo registratoriaus parametrai tikrai geri, bet pagal kainą jis pralenkia „Xiaomi“ – dabar kainuoja apie 40€.

Tad atėjo laikas sukurti kažką pigesnio, kas pagal kaina būtų juntamai patraukliau nei „Xiaomi“.  Jeigu priklausote tai pirkėjų kategorijai, kurie ieško optimalaus ekonominės klasės vaizdo registratoriaus, tuomet pats laikas susipažinti su „Alfawise Q5“ vaizdo registratoriumi.

Šis vaizdo registratorius bene labiausiai žavi visiems prieinama kaina, kuri šiuo atveju nesutrukdo „Alfawise Q5“ išlaikyti standartinio vaizdo registratoriui būtino funkcionalumo. „Alfawise Q5“ yra aprūpintas tiek automatine vaizdo įrašymo funkcija, tiek gali pasigirti integruotais smūgio bei judesio davikliais. Be to, šis vaizdo registratorius taip pat turi WDR techninį sprendimą, kuris vaizdo įrašuose padeda užtikrinti tinkamą baltos spalvos balansą.

Reikšmingu „Alfawise Q5“ privalumu atitinkamai tampa ir raiškus 3 colių įstrižainės ekranas. Tuo tarpu paties vaizdo registratoriaus valdymas yra atliekamas naudojantis korpuse integruotų mygtukų pagalba. Vaizdo registratorių „Alfawise Q5“ dar norisi pagirti už kompaktiškus korpuso matmenis (8,5 x 3,5 x 4,8 cm; 150 g), o reikšmingą išskirtinumą prieš kitus vaizdo registratorius jis taip pat įgyja dėl integruotos 200 mAh talpos baterijos.

Teigiamai yra vertinamos ir „Alfawise Q5“ kameros techninės galimybės. Ja galima užfiksuoti aukštosios raiškos (1920 x 1080) vaizdo įrašus 30 kadrų per sekundę (FPS) sparta. Be to, šios integruotos kameros apžvalgos kampa siekia net 170 laipsnių, tuo tarpu nuotraukas šiuo atveju galima užfiksuoti pakankama 12 megapikselių (4032 x 3024) raiška.

Būtina pabrėžti, kad vaizdo registratorius „Alfawise Q5“ taip pat yra aprūpintas F1,8 dydžio diafragma. Pastarosios diafragmos pilnai pakanka kokybiškam filmavimui tiek dienos, tiek nakties metu. Priminsime, kad tokio tipo diafragma šiuo metu bene dažniausiai yra naudojama išmaniuosiuose telefonuose. Kitaip sakant, tai yra paties optimaliausio dydžio diafragma, kurią naudojant galima gauti maksimaliai gerą rezultatą už visiems prieinamą kainą.

Jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris automobiliu dažniau važinėjate tamsiuoju paros metu, tuomet galbūt galima pagalvoti apie „Alfawise G70“ vaizdo registratorių su dar geresne diafragma. Šis vaizdo registratorius turi F1.5 dydžio diafragmą, kas garantuoja dar didesnį patenkantį šviesos srautą į kameros objektyvą. Palyginimui - „Xiaomi 70mai“ turi vos F2.2 dydžio difragmą ir to jam užtenka. Tačiau F1.5 yra kur kas geriau ir viso to rezultatas – dar kokybiškesni ir ryškesni vaizdo įrašai bei nuotraukos nakties metu.

Tokia diafragma „Alfawise G70“ suteikia akivaizdų pranašumą, tačiau lemia ir bene dvigubai didesnę vaizdo registratoriaus kainą. Kitaip sakant, jeigu ieškote optimalaus ekonominės klasės vaizdo registratoriaus su maksimaliu funkcionalumu, tuomet greičiausiai liksite patenkinti ir „Alfawise Q5“ vaizdo registratoriumi už ženkliai mažesnę kainą – tai ko gero pigiausias vaizdo registratorius su tokia kaina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (5)