Kinijos turgelio stebuklai: išmaniojo telefono laikiklis, kuris veikia kaip fantastiniame filme - su automatišku telefono suspaudimu / atlaisvinimu, belaidžiu įkrovimu bei patikimu tvirtinimu į oro pūtimo angas (Video)  ()

Tai automobilyje skirtas naudoti išmaniojo telefono laikiklis, kuris yra pilnai pritaikytas 4 – 6,5 colių ekraną turintiems išmaniesiems telefonams. Šis laikiklis ypatingas tampa dėl integruotos „Distance Sensing“ technologijos, kurios dėka išmanųjį telefoną į šį laikiklį įstatyti tampa itin paprasta naudojant vos vieną ranką. Be to, šis universalus laikiklis taip pat palaiko belaidį Qi standarto baterijos įkrovimo sprendimą (10 W).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Įkrovimo galia: 10 W / 5 W / 7,5 W (belaidis baterijos įkrovimas).
  • Suderinamumas: tinka naudoti su 4 – 6,5 colių įstrižainės išmaniaisiais telefonais.
  • Korpusas: pagamintas naudojant ABS plastiką ir silikoną.
  • Maitinimas: naudojama Micro USB arba USB C tipo jungtis.
  • Papildomos funkcijos: Qi standarto belaidis baterijos įkrovimas; „Distance Sensing“ techninis sprendimas, kuris leidžia išmanųjį telefoną į laikiklį įstatyti viena ranka; išmaniojo telefono išėmimas iš dėklo paspaudus ant korpuso esantį mygtuką.
  • Matmenys ir svoris: 10,5 x 7,8 x 10 cm; 250 g.

Kaina

  • Gearbest“ – 15,40 €.
  • Dabar parduodamas su 46% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nepriklausomai nuo to kiek laiko praleidžiate vairuodami, turėti kokybišką išmaniojo telefono laikiklį tikrai verta. Pastarųjų aksesuarų pasirinkimas yra iš tiesų labai platus, tačiau naujos kartos techninius sprendimus kol kas gali pasiūlyti vos keletas automobilinių išmaniojo telefono laikiklių.

Pavyzdžiui, šis naujos kartos automobilinis išmaniojo telefono laikiklis „Intelligent Automatic Induction Infrared Sensor Car Mobile Phone Holder Wireless Charging 10W“ bene labiausiai ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes taip pat dar gali atstoti ir belaidį Qi standarto baterijos įkroviklį. Gamintojas tvirtina, kad šiame laikiklyje integruotas belaidis baterijos įkroviklis maksimaliai užtikrina 10 W siekiančią išėjimo galią – to pilnai pakanka bet kuriam šiuolaikiniam išmaniajam telefonui.

Išskirtinio žavesio šiam laikikliui dar prideda ir „Distance Sensing“ techninis sprendimas. Pastaroji technologija aptinka prie laikiklio artėjantį išmanųjį telefoną ir būtent pasirūpina, kad tuo momentu būtų į šonus automatiškai praplėsti išmanųjį telefoną laikantys tvirtinimai. Vos tik išmanusis telefonas įstatomas į laikiklį, šie tvirtinimai automatiškai prisispaudžia prie išmaniojo telefono korpuso šonų.

Toks sprendimas yra itin patogus dėl tos priežasties, nes leidžia išmanųjį telefoną į laikiklį įstatyti naudojant tik vieną ranką. Be to, šios technologijos pagalba išmanųjį telefoną yra labai paprasta ne tik įdėti, bet ir išimti. Tuo tarpu automatiškai veikiantys tvirtinimo mechanizmai užtikrina, kad išmanusis telefonas laikiklyje visuomet laikosi maksimaliai tvirtinai nepriklausomai nuo jo ekrano įstrižainės.

Kaip veikia tokio tipo telefono laikikliai galite peržiūrėti čia:

Galiausiai norisi paminėti ir universalų šio automobilinio išmaniojo telefono laikiklio tvirtinimo mechanizmą. Priešingai nei daugelis kitų automobilinių laikiklių, šis yra tvirtinimas prie automobilio salone esančių oro pūtimo angų. Toks tvirtinimas yra kur kas patikimesnis nei laikiklio tvirtinimas prie automobilio priekinio stiklo, be to, jis taip pat netruko kelio matomumui.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tik tai, kad šis belaidį įkrovimą palaikantis išmaniojo telefono laikiklis yra suderinamas tik su horizontalaus tipo oro pūtimo angomis. Vis dėlto tai Lietuvoje neturėtų sukelti nepatogumų, nes būtent pastarosios oro pūtimo angos yra sumontuotos praktiškai visuose automobiliuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(4)
(8)

Komentarai ()