Beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje: su nuolaida iš Čekijos sandėlio siūlomas vienas iš tyliausių bei itin gerą kainos ir kokybės santykį turintis robotas siurblys („ILIFE V5S Pro“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„ILIFE V5S Pro“ – tai šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, kuris siūlo keturis skirtingus valymo režimus ir yra tinkamas ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir šlapiam grindų valymui. Šis išmanusis siurblys garsėja itin gerau kainos ir kokybės santykiu, pasižymi 850 Pa siurbimo galia ir labai tyliu darbu (skleidžia vos 50 dB triukšmą) bei kompaktiškais matmenimis (30 x 30 x 7 cm).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „ILIFE V5S Pro“ specifikacija

  • Galia: 850 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: „automatic cleaning“, „border cleaning“, „spot cleaning“, „schedule cleaning and mopping“.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 50 dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: naudoja IR daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija: 2600mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, filtras, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 30  x 30  x 7 cm; 4,58 kg.

„ILIFE V5S Pro“ kaina

  • Gearbest“ – 133,50 € (iš Kinijos sandėlio) arba 142,40 € (iš Čekijos sandėlio).
  • Dabar parduodamas su 20% arba 12% nuolaida. Pasirinkus Čekijos sandėlį ir papildomai sumokėjus 4,86 € į Lietuvą bus pristatytas per 5 darbo dienas.
  • Lietuvoje kainuoja apie 260 €.

Išmanieji dulkių siurbliai dar visai neseniai buvo tarsi egzotinė prekė. Vis dėlto kinų pagalba šis technologinis laimėjimas dabar yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad Lietuvoje už tokį patį išmanųjį dulkių siurblį gali tekti mokėti bene dvigubai brangiau nei Kinijoje. Tokias tendencijas dabar pilnai patvirtina „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys.

„ILIFE V5S Pro“ garsėja keturiais valymo režimais ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl didesnės siurbimo galios – šiame kainų diapazone siurbimo galia dažniausiai neviršija 600 Pa.

Šie patobulinimai padeda iš kilimų išsiurbti net pačius didžiausius nešvarumus. Būtina pabrėžti ir tai, kad „ILIFE V5S Pro“ išsiskiria atnaujintu šerelių neturinčiu varikliu, kuris šiuo atveju garantuoja dar tylesnį šio išmaniojo dulkių siurblio darbą.

„ILIFE V5S Pro“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai gali automatiškai pasirūpinti baterijos įkrovimu, geba išvengti kliūčių ir taip pat turi daviklius, kurie padeda nenukristi nuo laiptų ar kitų paviršių.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, jog „ILIFE V5S Pro“ yra labai kompaktiškų matmenų. Ši savybė daugelyje namų tampa reikšmingu privalumu, nes šiam išmaniajam dulkių siurbliui leidžia pasiekti tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai dėl savo didesnių matmenų pasiekti tiesiog nesugeba. Pavyzdžiui, „ILIFE V7S Plus“ (dabar iš Čekijos sandėlio siūlomas už 160€) išmaniojo dulkių siurblio matmenys siekia 34 x 34 x 8,4 centimetrus, kai tuo tarpu „ILIFE V5S Pro“ matmenys yra 30  x 30  x 7 cm.

Kitaip sakant, „ILIFE V5S Pro“ yra ne tik 4 centimetrais mažesnis, bet dar ir 1,4 cm žemesnis už „ILIFE V7S Plus“. Negana to, jis skleidžia mažiau triukšmo (50 dB prieš 68 dB), siūlo didesnę siurbimo galią (850 Pa prieš 400 Pa) ir kas svarbiausia kainuoja apie 20 € mažiau. Manome, tai puikiai paaiškina, kodėl „ILIFE V5S Pro“ šiuo metu yra gerai vertinamas ne tik apžvalgininkų, bet ir pirkėjų tarpe.

„ILIFE V5S Pro“ atsiliepimai

Išmanusis dulkių siurblys „ILIFE V5S Pro“ jau spėjo užsitarnauti pirkėjų rekomendacijas visame pasaulyje. „ILIFE V5S Pro“ Kinijoje jau įvertinimo per 500 pirkėjų, kurių bendras įvertinimo reitingas šiuo metu siekia 4,84 žvaigždutes iš 5 galimų.

  • Peter. Tai puikus pagalbininkas kiekvieną dieną. Turiu pripažinti, kad „ILIFE V5S Pro“ yra kur kas geresnis už mano anksčiau naudotą „ILIFE A4“ išmanųjį dulkių siurblį, nes turi dar daugiau šerelių, reikalingų švariam valymui užtikrinti. Didesnė siurbimo galia taip pat praverčia, tačiau kartais tai įtakoja didesnį triukšmą. Kadangi šis išmanusis dulkių siurblys yra santykinai mažas, jis puikiai pasiekia tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai pasiekti negali.
  • Tomasz. Iškeičiau „ILIFE V5“ į „ILIFE V5S Pro“ ir esu be galo patenkintas. „ILIFE V5S Pro“ dirba kur kas tyliau ir taip pat turi šlapio valymo funkciją, kuri man itin praverčia. Labiausiai vertinu tylų „ILIFE V5S Pro“ darbą. Dabar galiu be jokių problemų tuo pačiu metu žiūrėti televizorių, kas praktiškai buvo neįmanoma naudojant „ILIFE V5“.
  • Krasimir. Puikus pasirinkimas kiekvienam ieškančiam funkcionalaus išmaniojo siurblio už prieinamą kainą. Atsižvelgus į kainą „ILIFE V5S Pro“ pilnai pateisina visus mano lūkesčius, o kas svarbiausia, dabar visuomet žinau, kad grįžęs namo jau rasiu išvalytus kambarius. Mane stebina „ILIFE V5S Pro baterijos tarnavimo laikas – be papildomos įkrovos šis išmanusis dulkių siurblys veikia daugiau nei 2 valandas.
  • Umi. Visų pirma esu maloniai nustebintas dėl labai greito pristatymo. Kol kas naudojuosi tik dulkių siurbimo funkcija, kuri pilnai pateisina mano lūkesčius. Namie turime dvi kates, todėl iki to momento kol įsigijome „ILIFE V5S Pro“ tikrai turėjome nemažai problemų. Tuo tarpu dabar turime daugiau laisvo laiko kitiems pomėgiams, nes „ILIFE V5S Pro“ kambarius išvalo dar iki to momento kol grįžtame namo.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()