„Dabar turiu ne tik slaptą kamerą, bet ir gerą kelioninį USB adapterį“: skelbiama nuolaida USB adapteriui su slapta kamera viename („M1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„M1“ – tai USB adapteris, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes taip pat turi integruotą aukštosios raiškos 1920 x 1080 taškų kamerą. Kadangi ši kamera yra labai mažų gabaritų ją įžiūrėti yra gana sunku, todėl esant reikalui „M1“ aksesuaras gali laisvai pasitarnauti ir kaip slapta kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „M1“ specifikacijos

  • Kamera: Full HD (1920 x 1080).
  • Vaizdo charakteristikos: AVI formatas, MJPEG kodavimas.
  • Vaizdo įrašymas: į Micro SD kortelę (1 / 2 / 4 / 8 / 16 / 32 GB).
  • Papildomos funkcijos: platus 90 laipsnių apžvalgos kampas; integruotas judesio daviklis; aksesuaras gali būti naudojamas kaip slapta kamera.
  • USB: 5 V, 1 A.
  • Matmenys ir svoris: 2.50 x 2.50 x 5.50 cm; 30 g.

„M1“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“: su JAV kištuku - 13.81€; su ES kištuku 19,17 €.
  • 30% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,34 €, pristatomas maždaug per mėnesį.

Praktika rodo, kad pirkėjai itin teigiamai atsiliepia apie slaptas IP kameras iš Kinijos. Jos yra nedidelės, sunkiai pastebimos, niekas nekelia aukštų reikalavimų vaizdo kokybei. Tokių elektroninių įrenginių paklausa kinus skatina kurti universalius aksesuarus, kurie iš karto galėtų pasiūlyti kelias funkcijas, o taip pat dar ir išlaikytų konkurencingą kainą. Kad tai yra įmanoma dabar gerai iliustruoja „M1“ aksesuaras.

Iš pažiūros šis aksesuaras primena įprastą kelioninį USB adapterį, tačiau „M1“ taip pat turi integruotą slaptą kamerą. Pastaroji kamera vaizdą gali filmuoti aukštąja raiška (1920 x 1080), o vaizdo įrašus vėliau pateikia AVI formatu naudojant MJPEG kodavimą.

Svarbu pabrėžti, kad „M1“ taip pat turi integruotą judesio daviklį. Būtent jo pagalba vaizdą galima įrašinėti ne pastoviai, o tik tuo momentu, kai patalpoje yra aptinkamas tam tikras judesys.

Tokia funkcija yra iš tiesų naudinga, nes „M1“ vaizdo įrašus talpina į Micro SD kortelę. Tačiau kadangi gali būti užfiksuotas tik judesio momentas, tai reiškia, kad tuo metu kai patalpoje nieko nėra kamera vaizdo neįrašinės, o tai, žinoma, atitinkamai leidžia taupyti ribotą Micro SD kortelės vietą.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šiame USB adapteryje integruotos kameros apžvalgos kampas siekia net 90 laipsnių. Tai yra labai geras rezultatas atsižvelgus į kameros matmenis. Be to, reikia įvertinti ir tai, kad rozetės paprastai būna montuojamos gana žemai, todėl tokio apžvalgos kampo visuomet pilnai pakaks, nes didesnį matymo kampą paprasčiausiai ribos kambaryje esantys daiktai.

„M1“ atsiliepimai

USB adapteris „M1“ su integruota HD kamera yra gana teigiamai vertinamas aksesuaras. Šiuo metu Kinijoje „M1“ turi 4,78 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Tai reiškia, kad šis aksesuaras mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą kol kas gavo vos iš vieno pirkėjo.

  • Erica. Šią kamerą paruošti darbui yra labai lengva net ir neperskaičius instrukcijos. Viską ką reikia padaryti, tai tiesiog prijungti USB adapterį prie elektros tinklo, įdėti Micro SD kortelę ir integruota kamera pradeda veikti automatiškai. Man labai patinka, kad ši kamera turi judesio daviklį, kuris padeda naudoti Micro SD kortelės vietą efektyviai.
  • Brendan. Puikus produktas už tikrai gerą kainą. Turiu pripažinti, kad už tokią kainą įsigyti ir kamerą, ir kelioninį USB adapterį buvo sena mano svajonė. Taip pat noriu pagirti kokybišką „M1“ korpusą ir santykinai greitą pristatymą.
  • Whothefox. Vis dar sunku patikėti koks tai naudingas daiktas. Tiesiog prijungi prie elektros tinklo ir jis iš karto veikia. Komplekte taip pat yra pridėtas USB laidas, kurį galima naudoti vaizdo įrašams iš Micro SD kortelės į kompiuterį perkelti.
  • Raimonro. Įsigydamas „M1“ galvojau, kad tai kamera, kuri gali būti prijungta prie WiFi tinklo. Vis dėlto ši kamera gali įrašinėti vaizdą tik į Micro SD kortelę, o jį tik vėliau galima peržiūrėti kompiuteryje. Nors mano lūkesčiai buvo kiek kitokie, tačiau įvertinus „M1“ kainą negaliu turėti didelių priekaištų. Dabar turiu ne tik slaptą kamerą, bet ir gerą kelioninį USB adapterį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (1)