TomTop skelbia „Juodojo penktadienio“ išpardavimo pradžią: pirmieji pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio, naujausios prekės, gausybė nuolaidų ir įspūdingi prizai, tarp kurių galimybė laimėti nemokamą apsipirkimą  (1)

Kinijos internetinės parduotuvės ruošiasi didžiausiam šių metų išpardavimui - „Juodajam penktadieniui“. Ir jei „11.11“ išpardavimas būna tik Kinijoje, tai pastarasis išpardavimas vyksta visame pasaulyje. Tad ir kinų parduotuvėms reikia pasistengti dar labiau, kad priviliotų pirkėjus. Štai ir dalinamės naujausia Tomtop.com parduotuvės išplatinta informacija ką jie paruošė „Juodajam penktadieniui“ bei jau šiek tiek užsimenama ko galime tikėtis per „Kibernetinio pirmadienio“ išpardavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tomtop.com jau dabar pradeda taikyti įvairias nuolaidas ir žaidimus, dar net neprasidėjus didžiajam „Juodajo penktadienio“ išpardavimui.

Nuo lapričio 14-os iki 21-os dienos galima įsigyti įvairių prekių su ženkliomis nuolaidomis bei tiesiog gauti 10 proc. nuolaidų kuponų vaizdo ir garso įrangai, kameroms, išmaniosioms apyrankėms, kompiuteriams ir daugeliui kitų prekių.

Taip pat nuolatos yra atnaujinama informacija apie pačias karščiausias prekes ir jų pasiūlymus, tad galima sakyti, jog „Juodasis penktadienis“ Tomtop parduotuvėje jau prasidėjo.

Žinoma, didžiausia bomba pirkėjams bus numesta lapkričio 21-26 dienomis, kai bus galima laimėti nemokamą apsipirkimą, tačiau ir dabar galima laimėti įvairių prizų ir nuolaidos kuponų iki 50 proc.

Net nereikės nieko pirkti, tik užsiregistruoti Tomtop.com parduotuvėje ir kasdien galėsite du kartus pasukti „Laimės ratą“ bei laimėti nuolaidos kuponų įvairioms prekėms bei pačių prekių, tarp kurių yra ir „Zeblaze“ išmanusis laikrodis.

Žinoma, tai tik dalis viso to, ką siūlo Tomtop.com parduotuvė. Čia taikoma ir daugiau įvairių įdomių pasiūlymų, kaip „Grupinis pirkimas“, kurio esmė labai paprasta – kuo bus didesnė draugų grupė, kuri pasidalins preke savo socialiniuose tinkluose, tuo didesnę nuolaidą šie žmonės gaus.

Dar vienas vertas dėmesio dalykas yra „Crazy Deals in Advanced“. Šioje kategorijoje galima matyti kas greitu metu bus parduodama su nuolaida ir nuo kurios konkrečiai dienos. Tad galima iki to laiko pasidomėti apie tą daiktą, pasiskaityti apžvalgų ir netgi ramiai bei neskubant palyginti kainas su kitomis internetinėmis parduotuvėmis.

Na, o „Kibernetiniam pirmadieniui“ žinoma Tomtop paruoš dar daugiau įvairių pasiūlymų, bet jau dabar yra aišku, kad nuo lapkričio 21-os dienos galima tikėtis laimėti nemokamą apsipirkimą, daugybę nuolaidų kuponų bei išmanųjį telefoną „MEIIGOO S9“.

Visą informaciją apie akcijas ir sąlygas rasite „Pirkėjo atmintinėje“ čia, o „Juodojo penktadienio“ prekes, įvairius pasiūlymus ir žaidimus čia.

Be jokios abejonės prekių skaičius, kaip visada yra ribotas ir akcijos nuolat keičiasi, tad labai ilgai delsti nevertėtų, ypač jei kažką esate iš anksto nusižiūrėję.

Čia pateikiame pačių populiariausių Tomtop parduotuvės prekių sąrašą, į kurias rekomenduojama atkreipti dėmesį:

1. XIAOMI QICYCLE TDR01Z sulankstomas elektrinis dviratis parduodamas už 685,61 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas ir jokių papildomų mokesčių, nes siunčiamas iš Vokietijos sandėlio.

2. TRONXY X3 High Precision 3D spausdintuvas su 8 GB talpos TF kortele parduodamas už 167 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą per 4-6 darbo dienas ir jokių papildomų mokesčių, nes siunčiamas iš Vokietijos sandėlio.

3. UMIDIGI One 4GB RAM 32GB ROM išmanusis telefonas - globali versija - parduodamas vos už 119,54 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

4. XIAOMI prekės ženklo laimingasis produktų maišelis parduodamas vos už 29 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Dar kartą primename, kad gerokai daugiau įvairių pasiūlymų rasite apsilankę Tomtop svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)