Labai gerą kainos ir kokybės santykį turintis LED šviestuvas su nuotoliniu valdymo pulteliu, 2400Lm šviesos srautu ir 2-3 kartus pigiau, nei konkurentai („Jiawen LED Ceiling Light“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Jiawen LED Ceiling Light“ – tai optimalaus dydžio ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kurį sudaro 48 vienetai 5730 tipo LED. Šis LED šviestuvas daugiausiai populiarumo susilaukia dėl labai gero kainos ir kokybės santykio, patogaus valdymo pultelio, santykinai didelio sukuriamo šviesos srauto bei reguliuojamos apšvietimo spalvinės temperatūros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Jiawen LED Ceiling Light“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: didžiausias - 2400 liumenų; reguliuojamas nuotoliniu pulteliu
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galingumas: 30 W.
  • LED: 48 vnt. 5730 tipo LED.
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 15 – 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma nuotoliniu komplekte pridedamu 2,4 GHz dažnio pulteliu; turi labai plačią spalvinės temperatūros gamą.
  • Matmenys ir svoris: 35 x 35 x 9 cm; 448 g.

„Jiawen LED Ceiling Light“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest“ – 31,15 €.
  • 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.

Praktika rodo, kad įprastus ant lubų kabinamus šviestuvus vis dažniau keičia LED tipo šviestuvai. Kadangi konkurencija didėja, yra visiškai natūralu, kad ant lubų kabinamų LED šviestuvų kaina atitinkamai taip pat krenta. Visgi, šviestuvas nelygu šviestuvui.

Vis labiau populiarėja ir pinga pilną nuotolinį valdymą turintys šviestuvai – užtenka vieno šviestuvo, o galite turėti bet kokį apšvietimą. Nuo jaukios prieblandos romantiškiems vakarams iki ryškios žadinančios šviesos rytais.

Ir tam nereikia labai didelių investicijų. Pavyzdžiui, naujos kartos LED šviestuvą „Jiawen LED Ceiling Light“ dabar galima įsigyti bene 2,5 karto pigiau nei kiek anksčiau Kinijos elektroninėse parduotuvėse pasirodžiusį šviestuvą „Xiaomi Mijia Zhirui“.

Žinoma, „Xiaomi Mijia Zhirui“ turi tam tikrų pranašumų, tačiau, tenka pripažinti, kad jie tikrai ne visiems reikalingi. Pavyzdžiui, jeigu mėgstate LED šviestuvą valdyti išmaniuoju telefonu, tuomet „Xiaomi Mijia Zhirui“ jums tikrai patiks labiau – tokios galimybės „Jiawen LED Ceiling Light“ neturi.

Tačiau jeigu šia funkcija paprastai nesinaudojate, tada įsigyti naujos kartos ant lubų kabinamą LED šviestuvą „Jiawen LED Ceiling Light“ apsimoka kur kas labiau. Jis pas pirkėją iš karto atkeliauja su pridedamu nuotolinio valdymu pulteliu, kurį, pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia Zhirui“ atveju tenka pirkti atskirai. Tiesa, „Xiaomi“ pultelis turi drėgmės ir temperatūros jutikslius, tad gerokai praplečia panaudojimo galimybes, tačiau to irgi reikia ne visiems.

Įsigyti „Jiawen LED Ceiling Light“ verta dar ir dėl tos priežasties, nes tai bene plačiausią spalvinės temperatūros gamą šiuo metu turintis ant lubų kabinamas LED šviestuvas rinkoje. Pavyzdžiui, „Jiawen LED Ceiling Light“ atveju spalvinės temperatūra gali būti keičiama 2700 – 6500 K ribose, kai tuo tarpu „Xiaomi Mijia Zhirui“ pagal šį rodiklį apsiriboja 2700 – 5700 K.

Reikšmingu „Jiawen LED Ceiling Light“ privalumu dar tampa ir optimalūs korpuso matmenys (35 x 35 x 9 cm). Svarbu pabrėžti, kad „Jiawen LED Ceiling Light“ net ir būdama santykinai maža vis tiek turi integruotus 48 LED, kurie padeda sukurti 2400 liumenų šviesos srautą. Palyginimui „Xiaomi Mijia Zhirui“ yra kur kas didesnė (49,5 x 49,9 x 5,4 cm), turi net 64 LED, tačiau pagal liumenų skaičių akivaizdaus pranašumo nedemonstruoja (3000 lm prieš 2400 lm).

Abiejų šių ant lubų kabinamų LED šviestuvų gamintojai tvirtina, kad maksimaliai šiuos šviestuvus galima naudoti ne didesnėse nei 20 m2 patalpose. Taigi, belieka apsispręsti. Jeigu valdymas išmaniuoju telefonu nėra privalumas, o minimalizmas jus žavi, tuomet „Jiawen LED Ceiling Light“ tikrai gali tapti tuo ant lubų kabinamu LED šviestuvu apie kurį jau seniai svajojote.

„Jiawen LED Ceiling Light“ atsiliepimai

Ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Jiawen LED Ceiling Light“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse yra platinamas gerą pusmetį ir per tą laiką jau spėjo susilaukti santykinai daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų. Šiuo metu „Jiawen LED Ceiling Light“ turi 4,82 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų, o tai reiškia, kad šiam LED šviestuvui mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą kol kas skyrė vos du pirkėjai.

  • Vladimír. Lengvai valdomas, ryškus ir puikiai derantis prie bet kokio interjero ant lubų kabinamas LED šviestuvas. Man labai patinka galimybė nuotoliniu valdymo pulteliu keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir spalvos temperatūrą. Toks funkcionalumas leidžia lengvai pritaikyti „Jiawen LED Ceiling Light“ apšvietimą tiek dienos, tiek nakties metu.
  • Blas. Tai tiesiog puikiai veikiantis šviestuvas, kurį tiesiog dievinu dėl paprastumo ir pakankamo funkcionalumo. Priekaištų turėčiau tik įpakavimui, nes „Jiawen LED Ceiling Light“ atkeliauja paprastoje dėžėje, kurioje rasite tik trumpą instrukciją. Gal šis mano priekaištas kai kam pasirodys juokingas, tačiau, manau, kad geresnis įpakavimas leistų susidaryti geresnį pirmą įspūdį apie „Jiawen LED Ceiling Light“.
  • Ms. Tai pilnai mano lūkesčius pateisinęs ant lubų kabinamas LED šviestuvas. Puikiai apšviečia pakankamai didelę patalpą, o kas svarbiausia yra labai paprastai montuojamas. Taip pat galiu patvirtinti, kad nuotolinio valdymo pultelis veikia be sutrikimų net ir tada, kai atstumas tarp LED šviestuvo ir pultelio siekia apie 6 metrus.
  • Igthorn. Gerai veikiantis LED šviestuvas už visiems prieinamą kainą. Galiu remdamasis savo patirtimi patvirtinti, kad „Jiawen LED Ceiling Light“ tikrai pilnai pakanka 20 m2 patalpai apšviesti. Didelį įspūdį taip pat paliko „Jiawen LED Ceiling Light“ spalvinės temperatūros spektras, kuris tikrai apima tiek maksimaliai šiltos, tiek šaltos baltos spalvos atspalvius.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()