Gearbest skelbia apie paskutinę šių metų didžiausią „12.12“ akciją - specialus 2018 metų „bestselerių“ išpardavimas: patys populiariausi daiktai už mažiausią kainą ir dar iš ES sandėlių (Video)  ()

Gearbest išplatino naujausią pranešimą apie „12.12“ išpardavimą, kurio metu už labai patrauklias kainas parduoda vienus geriausiai pirkėjų vertinamus ir geriausiai perkamus įrenginius. Tik daliai puikiai vertinamų prekių akcija truks labai trumpai – iki jos pabaigos liko vos keletas valandų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tad labai trumpai supažindinsime su „12.12“ išpardavimu ir iškart keliausime prie tų pačių geriausių prekių, kurių daliai akcija bus taikoma vos keletą valandų.

Tiems, kurie dar tiksliai nežino kokio daikto norėtų Kalėdoms, ir ypatingai neskuba - „12.12“ išpardavimo metu rekomenduojama atkreipti dėmesį į specialius $12.12 COUPONS kuponus. Nieko nereikia pirkti ar specialiai registruotis – kuponų kodai yra atviri ir iškart matoma kiek bus sutaupoma perkant vieną ar kitą prekę.

Čia taip pat verta pažymėti, kad kai kurioms prekėms kuponai taikomi itin trumpa laiką, tačiau kitoms kiek ilgesnį.

„Flash Sale“ skiltyje rasite daugybę įvairių naudingų dalykų: išmaniųjų telefonų, kompiuterių, išmaniosiosios dėvimos elektronikos, kamerų, 3D spausdintuvų ir taip toliau. Vienoms prekėms akcija trunka keletą valandų, o kitoms – keletą dienų.

Daugiau įvairių specialių pasiūlymų galima rast ir „Hot Deals“ kategorijoje, bet pereikime prie esmės - „BESTSELLERS“ kategorijos.

Būtent joje rasite geriausius produktus, kurie susilaukia daug gerų atsiliepimų iš pirkėjų ir apžvalgininkų, ir dėl to yra geriausiai perkami. Apie šiuos daiktus jau rašėme ne vieną kartą ir tikėtina, kad daugelis puikiai šiuos įrenginius žinosite. Dabar jiems yra taikomos specialios akcijos, bet daliai jų jos taikomos labai ribotą laiką. Tad štai koks sąrašas:

Iš Čekijos sandėlio:

  1. Pirmosios kartos Xiaomi Mi Robot Vacuum robotas dulkių siurblys - tarptautinė versija - su 34 proc. nuolaida parduodamas už 248,61 €  - tik 67 vnt.
    Išsami informacija apie šį robotą dulkių siurblį ir jo apžvalgos čia.
  2. Xiaomi Yeelight YLXD01YL Smart LED šviestuvas - su 31 proc. nuolaida parduodamas už 53,27 € - 925 vnt.
    Išsamią informaciją apie šį šviestuvą ir jo privalumus rasite čia.
  3. 3D spausdintuvas Alfawise U20​ - su 23 proc. nuolaida parduodamas už 253,94 € - 190 vnt.
    Išsamią informaciją apie šį 3D spausdintuvą ir ką apie jį sako pirkėjai rasite čia.

Iš Kinijos sandėlio:

  1. Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 nešiojamas kompiuteris - globali versija - su 46 proc. nuolaida parduodamas už 710,32 € - tik 270 vnt. Tai retas atvejis, kai galima gauti tarptautinę Xiaomi kompiuterio versiją - paprastai prekyboje būna tik su kiniška OS. Lietuvoje šis kompiuteris kainuoja 986€, tad kaina Kinijoje tikrai labai gera. Jei pirksite, rinkitės Priority Line siuntimo būda, nes kitaip rizikuojate muitais. 
    Išsami informacija apie šį kompiuterį ir jo apžvalga čia.
  2. Xiaomi Mi 8 Lite 8 GB RAM 128 GB ROM išmanusis telefonas - globali versija (palaiko lietuvių klabą) - su nuolaidos kuponu GBMPM8L parduodamas už 221,97 € - tik 135 vnt.
    Išsami techninė informacija apie šį telefoną ir atsiliepimai.
  3. OnePlus 6 8 GB RAM 128 GB ROM išmanusis telefonas - tarptautinė versija (palaiko lietuvių kalbą) - su nuolaidos kuponu GBMPKS​ parduodamas už 372,91 € - tik 262 vnt.
  4. Išsami techninė informacija apie šį telefoną, apžvalgos ir atsiliepimai čia.5. Antrosios kartos Xiaomi roborock S50​ robotas dulkių siurblys - su 31 proc. nuolaida parduodamas už 337,40 € - tik 351 vnt.
    Išsami informacija apie šį robotą dulkių siurblį ir jo apžvalgos čia.
  5. Xiaomi M365 Folding Electric Scooter elektrinis paspirtukas - europietiška versija - su 35 proc. nuolaida parduodamas už 328,52 € - tik 445 vnt.
    Išsami informacija apie šį paspirtuką ir jo apžvalgos čia.
  6. Xiaomi Ninebot Segway ES2 ​ elektrinis paspirtukas - su nuolaidos kuponu GB1111ES2​​ parduodamas už 319,64 € - 619 vnt
    Išsami informacija apie šį paspirtuką ir jo apžvalgos čia.
  7. 3D spausdintuvas Creality Ender 3 - su 26 proc. nuolaida parduodamas už 159,82 € - 225 vnt.
    Išsamią informaciją apie šį 3D spausdintuvą ir ką apie jį sako pirkėjai rasite čia.
  8. Xiaomi Mi Band 3 išmanioji apyrankė - su 57 proc. nuolaida parduodama už 20,95 € - 3506 vnt.
    Išsamią informaciją apie šią apyrankę, apžvalgas bei pirkėjų atsiliepimus rasite čia.
  9. Xiaomi Mi Box S TV priedėlis - tarptautinė versija - su 34 proc. nuolaida parduodamas už  53,27 € - 535 vnt. Apie šį TV priedėlį dar nerašėme, tad labai trumpai su juo supažindinsime.
    „Xiaomi Mi Box S“ TV priedėlis - tai kompaktiškas, tarptautinės versijos, Wifi ir Bluetooth ryšius palaikantis, dirbantis su Android TV operacine sistema ir atkuriantis iš esmės visus filmų formatus. 
    2 GB RAM + 8 GB ROM, 4 branduolių Cortex-A53 2.0 GHz procesorius, Mali 450 750 MHz vaizdo plokštė, 2.4GHz + 5.8GHz WiFi, Bluetooth 4.2 ir Android 8.1 operacinė sistema.
    Palaiko valdymą balsu, erdvinę 5.1 Surround Sound garso sistemą, HDR skaitmeninį garsą ir vaizdą, 4K ULTRAHD, H.265, H.264, Youtube, Netflix ir daugybę kitų platformų, o kadangi tai yra tarptautinė versija su daugiakalbiu meniu todėl palaiko ir lietuvių kalbą.
    Šis TV priedėlis detaliai apžvelgiamas ir išbandomas šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(12)
(1)

Komentarai ()