Itin gera kaina belaidei garso kolonėlei su laikrodžio ir žadintuvo funkcija: „esu nustebęs, kokią gerą garso kokybę gali pasiūlyti tokių mažų gabaritų belaidė garso kolonėlė“ („Siroflo LP-06“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Siroflo LP-06“ – tai šiuolaikinė belaidė Bluetooth garso kolonėlė, kuri pagal savo funkcionalumą ir galimybes pilnai gali būti naudojama ir kaip skaitmeninis laikrodis su žadintuvu. Išskirtinis „Siroflo LP-06“ dizainas taip pat esant netikėtoms situacijoms dar gali pasitarnauti ir kaip veidrodis. Be to, ši garso kolonėlė dar garsėja integruotu FM radijo imtuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Siroflo LP-06“ specifikacijos

  • Tipas: belaidė kolonėlė.
  • Pagrindinė paskirtis: naudojama namų buityje, tačiau dėl integruotos baterijos gali praversti ir kelionių metu.
  • Garsiakalbiai: 2, po 5W galios
  • Papildomos funkcijos: skaitmeninis laikrodis; žadintuvas; blizgus paviršius, kuris esant reikalui gali atstoti veidrodį; FM radijas.
  • Valdymas: ant korpuso yra įjungimo/išjungimo, garso reguliavimo, muzikos valdymo, žadintuvo ir laikrodžio valdymo mygtukai.
  • Baterija: 2200 mAh, muzikos klausymui užtenka 6 valandoms.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 4.2“, 3,5 milimetrų garso įėjimas, Micro USB įkrovimui, Micro SD kortelės lizdas.
  • Atsparumas aplinkai: neskelbiamas.
  • Matmenys ir svoris:  19 x 6,9 x 4,8 cm; 374 g.

„Siroflo LP-06“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest“ – 26,67 €.
  • Šiuo metu parduodama ženkliai pigiau nei kitose el. parduotuvėse, į Lietuvą registruotu paštu siunčiama vos už 0,02 €.
  • AliExpress“ – apie 32,19 €.

Belaidės garso kolonėlės yra tikrai paklausi prekė, kurią šiuo metu galima įsigyti tiek Lietuvos, tiek užsienio elektroninėse parduotuvėse. Skirtumas yra tik toks, kad Lietuvoje dažniausiai yra prekiaujama prestižinių prekinių ženklų garso kolonėlėmis, kurios, žinoma, yra santykinai brangios. Tuo tarpu Kinijos elektroninėse parduotuvėse dabar galima įsigyti panašių galimybių belaides garso kolonėles, kurios dar garsėja ir išskirtinėmis papildomomis funkcijomis.

Pavyzdžiui, „Siroflo LP-06“ belaidė garso kolonėlė turi du 5 W integruotus garsiakalbius, kurių garso kokybė pagal atsiliepimus yra pakankamai aukštos kokybės net ir klausantis visu garsumu. Būtina pabrėžti, kad šių garsiakalbių galimybes galima išnaudoti ne tik muzikos klausymui Bluetooth ryšiu, bet ir žadintuvui ar tuo metu, kai muziką leidžiate iš Micro SD kortelės.

„Siroflo LP-06“ valdoma išoriniais mygtukais – jų pagalba perjungiamos dainos, keičiamas garsumas, nustatomas laikas ir žadintuvas. Iš lizdų verta paminėti, kad turi standartinę 3,5 mm garso jungtį, SD kortelės lizdą ir bet to, palaiko „Bluetooth 4.2“.

Kaip jau buvo galima suprasti, „Siroflo LP-06“ pirkėjus žavi ne tik kaip belaidė garso kolonėlė, bet dar ir kaip žadintuvas su integruotu skaitmeniniu laikrodžiu, kurio ryškumą galima reguliuoti – maksimaliu ryškumu jis šviečia vos ne kaip naktinė lemputė, tad nemėgstantiems ryškių ekranų, šviesumą reikėtų primažinti iki minimalaus. 

Nors solidus „Siroflo LP-06“ dizainas tarsi įpareigoja šią belaidę garso kolonėlę naudoti namuose, tačiau 2200 mAh baterija tikrai pravers ir kelionių metu. Į tolimas keliones gal jos ir neimsite, bet netolose ji gali visai praversti. Įdomus dalykas – kai kurie pirkėjai kelioniu metu „Siroflo LP-06“ pasinaudoja net kaip veidrodžiu – tam padeda blizgus belaidės garso kolonėlė korpusas. Nors neidealuas variantas, bei kai nėra nieko geriau, labai praverčia.

„Siroflo LP-06“ atsiliepimai

Belaidė garso kolonėlė su integruotu žadintuvu „Siroflo LP-06“ vis dar išlieka santykinai nauju produktu, kurį galima įsigyti tik didžiausiose Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Pirmieji „Siroflo LP-06“ pirkėjų vertinimai kol kas nuteikia gana optimistiškai, nes šiuo metu siekia 4,78 žvaigždutes iš 5 galimų. Daugelis pirkėjų pripažįsta, kad „Siroflo LP-06“ dažniausiai naudoja kaip belaidę garso kolonėlę, o ne laikrodį ar žadintuvą.

  • Vadim. Puiki surinkimo kokybė ir taip pat galiu patvirtinti, kad visos gamintojo deklaruojamos funkcijos tikrai veikia be priekaištų. Esu maloniai nustebęs „Siroflo LP-06“ garso kokybe net ir esant maksimaliam garsumui. Teigiamai galiu atsiliepti ir apie „Siroflo LP-06“ pakuotę. Dar noriu pridėti, kad kelionių metu labai praverčia baterijos lygio indikatorius. Vienintelis trūkumas, kurį pastebėjau – tai kiekvieną kartą į numatytąjį lygį sugrįžtantis garso lygis tuomet, kai kolonėlė visiškai išsikrauna.
  • Babs. Tiesiog dievinu šią kolonėlę. Ji atkeliavo labai gerai supakuota, o „Siroflo LP-06“ funkcionalumas ir surinkimo kokybė tiesiog negali nežavėti. Man itin praverčia integruotas žadintuvas bei Bluetooth. Taip pat esu maloniai nustebęs kokią gerą garso kokybę gali pasiūlyti tokių mažų gabaritų belaidė garso kolonėlė.
  • Antonio. Jau naudoju šią kolonėlę keletą mėnesių ir turi pripažinti, kad visiškai nesigailiu savo pasirinkimu įsigyti „Siroflo LP-06“. Ši belaidė kolonėlė išsiskiria geru dizainu ir gera garso kokybe, o baterijos tarnavimo galimybės taip pat maloniai stebina. Mane tik šiek tiek erzina per ryškiai naktį šviečiantis skaitmeninis laikrodis, tačiau visumoje vis tiek „Siroflo LP-06“ tikrai rekomenduočiau bet kuriam pirkėjui.
  • Abadam. Puikus produktas už visiems prieinamą kainą. Esu labai patenkintas „Siroflo LP-06“ garso kokybe ir dizainu, o integruotas laikrodis taip pat tapo nepakeičiamu mano pagalbininku. Galbūt tai skamba juokingai, tačiau „Siroflo LP-06“ laikrodžio skleidžiamą šviesą naktimis naudoju kaip minimalistinį patalpos apšvietimą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()