Prasideda „Juodasis penktadienis“: rekordiškai atpigo naujos kartos vaizdo registratorius iš „Xiaomi“ su GPS ir „ADAS“- dabar tai geriausia, ką galima įsigyti už tokią kainą („Xiaomi 70mai Pro“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi 70mai Pro“ – tai populiariojo „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratoriaus atnaujinta versija. Šis naujos kartos vaizdo registratorius ypatingas tampa dėl techniniu aspektu pastebimai atnaujintos kameros bei integruoto „ADAS“ techninio sprendimo, kuris dėka papildomų įspėjamųjų signalų padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi 70mai Pro“ specifikacijos

  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1944P (2592 x 1944); 30 kadrų per sekundę. Labai geras vaizdas dienos metu (WDR) ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu dėl kokybiškos diafragmos.
  • Kamera: 5 MP raiška; F1.8 diafragma; 6 lęšiai; objektyvo apžvalgos kampas – 140 laipsnių; „Sony IMX335“ jutiklis.
  • Atmintis: microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: IPS technologijos (320 x 240).
  • Valdymas – naudojant WiFi ir išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą; sąsaja anglų kalba arba balso komandomis.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas; reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas; ADAS saugaus vairavimo sistema (veikia su GPS moduliu); integruotas garsiaklabis; rūko šalinimo algoritmas; baltos spalvos balanso kontrolė WDR.
  • Baterija: 500 mAh. 
  • Jungtys: microSD kortelės ir microUSB.
  • Komplektavimas: automobilinis įkroviklis su USB jungtimi, 3 metrų ilgio USB laidas, du vienetai elektrostatinės tvirtinimo juostelės, kuri yra skirta priklijuoti vaizdo registratorių prie automobilio stiklo.

„Xiaomi 70mai Pro“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – be GPS 48,06 €; GPS imtuvo kaina – 13,35 €.
  • 16% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • GPS imtuvas dabar parduodamas su 12% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Tai mažiausia kaina, kokia tik buvo šiam vaizdo registratoriui:
  • AliExpress“ – be GPS imtuvo 53,18 €.

Vaizdo registratorius – populiari prekė Lietuvoje. Taip pat nepaneigsi, kad daugelis vaizdo registratorius perka Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Gana ilgą laiką kaip vienas geriausių vaizdo registratorių iš Kinijos buvo įvardijamas „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. Jeigu vaizdo registratoriui kelete dar aukštesnius reikalavimus, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Xiaomi 70mai Pro“.

Šis naujos kartos vaizdo registratorius savo artimiausią konkurentą tiesiog vienareikšmiškai nurungia dėl kur kas geresnių filmavimo galimybių. Pavyzdžiui, „Xiaomi 70mai“ gali filmuoti 1080p raiška (1920 x 1080), yra aprūpintas „Sony IMX323“ jutikliu ir F2.2 diafragma. Tuo tarpu „Xiaomi 70mai Pro“ gali pasigirti 2,5 karto geresne 1944p raiška (2592 x 1944), Sony IMX335 jutikliu ir kur kas daugiau šviesos priimančia F1.8 diafragma.

Atnaujintas „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius reikšmingą privalumą taip pat įgyja dėl savo išskirtinio gebėjimo susidoroti su pertekline saulės šviesa. Tai pavyksta pasiekti naudojant WDR techninį sprendimą. Be to, „Xiaomi 70mai Pro“ dar gali pasigirti unikaliu rūko šalinimo algoritmu, kuris šiuo atveju padeda išlaikyti maksimalų vaizdo ryškumą esant rūkui ar miglai.

Priminsime, kad „Xiaomi 70mai“ gana daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl platau 130 laipsnių apžvalgos kampo. Vis dėlto „Xiaomi 70mai Pro“ pagal šį aspektą taip pat pirmauja, nes siūlo mėgautis 140 laipsnių apžvalgos kampu, kuris be didelių problemų leidžia užfiksuoti vaizdą net keturiose eismo juostose.

Galiausiai jeigu nuspręsite įsigyti „Xiaomi 70mai Pro“ GPS modulį, jums atsivers dar daugiau papildomų privalumų, kurių niekaip negalėtų pasiūlyti „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. ADAS techninis sprendimas veikia kartu su GPS moduliu ir yra naudingas dėl tos priežasties, nes vairuotojui teikia papildomus įspėjamuosius signalus, kurie padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

ADAS techninis sprendimas geba sekti ant kelio nubrėžtų baltų linijų kontūrus, o tuo atveju kai jas neatidžiai ar neapdariai kertate, „Xiaomi 70mai Pro“ pradeda skleisti įspėjamąjį signalą. Šio sprendimo pagalba taip pat yra stebimas priekyje važiuojantis automobilis, o kai atstumas nuo jo pasidaro nepakankamai saugus, apie tai vėl pranešama garsiniu signalu.

„Xiaomi 70mai Pro“ atsiliepimai

Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai Pro“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse pasirodė prieš keletą mėnesių ir jau spėjo susilaukti gerų pirkėjų atsiliepimų. Šiuo metu „Xiaomi 70mai Pro“ turi net 5 žvaigždučių įvertinimą iš tiek pat galimų.

  • Val. Nuostabus vaizdo registratorius, kuris puikiai pateisina lūkesčius, o pagal savo funkcionalumą kainuoja santykinai nebrangiai. Ateityje planuoju įsigyti daugiau šio vaizdo registratoriaus kopijų.
  • Rae. Manau, kad rinkoje yra geresnių vaizdo registratorių, tačiau turiu pripažinti, kad „Xiaomi 70mai Pro“ rinkoje atrodo itin konkurencingai dėl geros kainos. „Xiaomi 70mai Pro“ greičiausiai yra pats geriausias pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško ekonominės klasės maksimalų funkcionalumą turinčio vaizdo registratoriaus.
  • Henry. Turiu pripažinti, kad „Xiaomi 70mai Pro“ su kaupu pateisino mano lūkesčius. Tai pats geriausias vaizdo registratorius kokį tik esu kada nors išbandęs. „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo įrašų kokybė taip pat yra aukščiausio lygio.
  • Karol. Puikus ir labai funkcionalus vaizdo registratorius už visiems prieinamą kainą. „Xiaomi 70mai Pro“ atkeliavo labai greitai. Jeigu ieškote kokybiško vaizdo registratoriaus, tuomet siūlau rinktis „Xiaomi 70mai Pro“ be jokių didelių dvejonių.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()