Specialiai gyvūnams skirta GPS sekimo įranga su GSM ir WiFi ryšiu, „Google Maps“ atvaizduojama pozicija ir net mikrofonu bei garsiakalbiu („Petonaut Mini GPS“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Petonaut Mini GPS“ – tai gyvūnų priežiūrai skirta vandeniui atspari GPS sekimo įranga, kuri yra montuojama kaip apykaklė. Ši GPS imtuvą turinti apykaklė ypatinga tuo, nes yra įkraunama naudojant magnetinę jungtį. Ji taip pat garsėja savo tikslumu, nes koordinates nustato ne tik pagal GPS, bet ir pagal WiFi ir 2G tinklo informaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Petonaut Mini GPS“ kaina

  • Ryšiai: GPS, GPRS, WiFi.
  • Valdymas: GPS koordinačių stebėjimas realiu laiku naudojant išmaniojo telefono taikomąją programą.
  • SIM tipas: Micro SIM.
  • Baterija: 450 mAh; įkraunama per 4-5 val.
  • Tvirtinimas: medžiaginis antkaklis.
  • Mikrofonas: yrasuteikia galimybę girdėti pokalbius šalia GPS sekimo įrangos;
  • Jungtys: magnetinė jungtis baterijai įkrauti.
  • Svarbiausios savybės: žaismingo dizaino su integruotais LED; keičiamo dydžio dirželis puikiai tinkamas bet kokiam gyvūnui; magnetinis baterijos įkrovimas; koordinatėms atvaizduoti naudojami „Google Maps“ žemėlapiai.
  • Matmenys ir svoris: 5,3 x 4,6 x 1,5 cm; 52 g.

„Petonaut Mini GPS“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“25.81€.
  • Dabar parduodama su 37% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.

Dabartinė 25.81€ kaina yra mažiausia šio GPS kainų istorijoje:

Nesvarbu gyvenate bute ar nuosavame name, tačiau greičiausiai puikiai žinote, kad lauke naminiai gyvūnai nuo savo šeimininko kartais nuklysta visai netikėtai. Tokių nesusipratimų lengvai galite išvengti ateityje, jeigu savo augintiniui įtaisysite specialią apykaklę su GPS imtuvu.

Ši apykaklė su GPS imtuvu garsėja savo tikslumu, nes koordinates nustato ne tik pagal GPS, bet ir pagal 2G judriojo ryšio tinklo bei WiFi duomenis. Norisi pabrėžti dar ir tai, kad koordinatės yra atvaizduojamos specialioje gamintojo sukurtoje išmaniojo telefono taikomojoje programoje, kurios pagrindas – „Google Maps“ žemėlapiai.

Galimi du režimai – numatytasis ir standartinis. Numatytojo režimu koordinatės atsiunčiamos vieną kartą per valandą, baterijos užtenka 4-5 dienoms. Standartiniame režime koordinatės atsiunčiamos vieną kartą per 10 sek., baterijos užtenka 12-15 val.

Naudojant GSM ryšį, reikės SIM kortelės, duomenų srautas yra labai nedidelis – apie 10 MB per mėnesį.

Lauke GPS tikslumas siekia 5-10 metrų, viduje, naudojant WiFi ryšį – tikslumas siekia 5-50m.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad šį augintiniams skirtą GPS imtuvą galima naudoti visais metų sezonais – jis yra atsparus vandeniui. Galiausiai norisi pridėti tai, kad šis aksesuaras turi integruotą mikrofoną ir garsiakalbį. Toks sprendimas naudingas tuo, nes leidžia atkreipti augintinio dėmesį net ir tada, kai nesate šalia jo.

Skaitytojams, kurie ieško miniatiūrinio GPS imtuvo, tačiau jį nori naudoti kitokiose situacijose, rekomenduojame pasidomėti „GF07“ GPS imtuvu (kainuoja vos 11,37 €.). Jis lengvai gali būti montuojamas tiek automobilyje, tiek ant dviračio rėmo, nes turi magnetinį paviršių. Be to, šis GPS imtuvas yra beveik dvigubai mažesnis už žiebtuvėlį, todėl esant reikalui gali būti nešiojamas/paslepiamas kišenėje ar rankinėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()