Statybinis fenas už tokią kainą, kokia įmanoma tik Kinijoje - su LCD ekranu, reguliuojama temperatūra ir keičiamu oro srautu  (5)

Tai universalus karšto oro statybinis fenas „220V Industrial Electric Heat Gun High Temperature Controllers“, kuris gali praversti statybų ar namų remonto metu. Ši orapūtė maksimaliai orą geba įkaitinti iki 650 laipsnių ir per minutę gali sukurti 500 litrų siekiantį oro srautą. Be to, ji turi LCD ekraną, kuriame atvaizduoja pučiamo oro temperatūrą. Pirkėjai šį universalų įrenginį bene labiausiai vertina dėl labai gero kainos ir kokybės santykio bei valdymo galimybių - leidžia keisti šio karšto oro feno darbo temperatūrą 100 – 650 laipsnių ribose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Darbo temperatūra: 100 – 650 laipsnių ribose.
  • Galingumas: 1800 – 2000 W.
  • Oro srautas: 250 – 500 l/min.
  • Maitinimas: 220 V (AC).
  • Papildomos funkcijos: keičiama oro srauto temperatūra; temperatūros atvaizdavimas LCD ekrane; specialus laikiklis, kuris leidžia orapūtę tvirtai pastatyti ant lygaus pagrindo atlikus darbus.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 18 x 18 x 4 cm; 830 g.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – 24,03 €.
  • Dabar parduodamas su 54% nuolaida ir į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje už panašių galimybių orapūtę su LCD ekranu ir tolygiu temperatūros reguliavimu teks pakloti bendt dvigubai brangiau, o ir pasirinkimas yra nedidelis.

Jeigu daugelį darbų savo namų ūkyje mėgstate tvarkyti patys, tuomet greičiausiai esate įpratę laikas nuo laiko apsirūpinti naujais įrankiais. Pavyzdžiui, karšto oro feno tikrai nerasime kiekvienuose namuose, tačiau tai iš tiesų naudingas ir praktiškas įrankis. Pastaruosius dabar taip pat galima įsigyti Kinijoje už tikrai visiems prieinamą kainą.

Šis karšto oro fenas didelio pirkėjų susidomėjimo susilaukia dėl tos priežasties, nes orą pasirinktinai gali įkaitinti nuo 100 iki 650 laipsnių temperatūros. Svarbu pabrėžti ir tai, kad reikiamą temperatūrą galima nustatyti vos vieno mygtuko paspaudimu. Jei pirksite pigų feną Lietuvoje, pamatysiste, kad jie temperatūrą leidžia reguliuoti tik keliomis pakopomis arba iš vis neturi temperatūros reguliatoriaus.

Tolygus temperatūros reguliavimas – jau prabangaus ir profesionalaus feno požymis. Tad kinai vėl sukūrė labai įdomų dalyką – pigus prietaisas su profesionaliomis galimybėmis.

Be to, pasirinkta karšto oro feno darbinė temperatūra šiuo atveju taip pat yra atvaizduojama nespalvotame LCD ekrane. LCD ekranas pigiuose fenuose iš vis turbūt dar negirdėtas dalykas.

Šią orapūtę pirkėjai teigiamai vertina dėl ergonomiško dizaino. Kaip papildomą privalumą dar galima paminėti specialų laikiklį, kuris leidžia šį karšto oro feną patogiai pastatyti ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Tai yra tikrai naudingas sprendimas, kuris leidžia orapūtei atvėsti po to, kai baigiate ją naudoti.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad karšto oro fenas iš tikrųjų gali tapti labai naudingu pagalbininku pačiose netikėčiausiose situacijose. Pavyzdžiui, jo naudą statybų metu visi puikiai žinome – galima pašildyti statybines medžiagas, įkaitinti klijus, užspausti termo juosteles, klijuoti bitumą ir daugybę kitų dalykų. Tiesa, dirbant su jautresnėmis medžiagomis, tokiomis kaip plastiku, reikia priderinti temperatūrą, nes kitaip jį perkaitinsite.

Ir štai čia yra skirtumas paprastų ir reguliuojamos temperatūros fenų -  su jautresnėmis medžiagomis padribsite tik turėdami tolygų temperatūros reguliavimą ir LCD ekrane atvaizduojamą temperatūrą.

Vis dėlto internete pilna ir tokių pavyzdžių, kaip kiti pirkėjai ekonominės klasės karšto oro fenus naudoja ledui tirpdyti ar laužui uždegti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(9)
(-2)

Komentarai (5)