Su 51% nuolaida išparduodamas belaidis durų skambutis su 720p raiškos kamera, mikrofonu, garsiakalbiu ir pilnu duomenų transliavimu į išmanųjį telefoną bet kur, kur tik būsite („Wireless Doorbell 720P“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Wireless Doorbell“ – tai šiuolaikinis durų skambutis su integruota kamera, garsiakalbiu bei mikrofonu. Šis durų skambutis ypatingas dėl tos priežasties, nes nuotoliniu būdu leidžia ne tik matyti, bet taip pat ir padeda bendrauti su prie durų laukiančiu svečiu nepriklausomai nuo to esate namuose ar išvykę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Wireless Doorbell 720P“ specifikacijos

  • Procesorius: „HiSilicon Hi3518EV200“.
  • Kamera: 720p raiškos, 30 FPS.
  • Naktinis filmavimas: taip, iki 10 metrų.
  • Apžvalgos kampas: 166 laipsniai.
  • Ryšiai: 2,4 GHz dažnio WiFi.
  • Palaikomi protokolai: TCP, IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPnP, RTSP, P2P.
  • Atmintis: 8 – 32 GB talpos Micro SD kortelės.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas išmanus kečiamo jautrumo judesio daviklis; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams.
  • Maitinimas: 3x 18650 tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: nuo -10 iki 50 laipsnių.
  • Matmenys ir svoris: 14,4 x 7,45 x 3,23 cm; 150 g.

„Wireless Doorbell 720P“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest“ – 32,91 €.
  • Dabar galima įsigyti su 51% nuolaida, už registruotą siuntimą paštu tenka mokėti 1,20 €.

Atnaujinti seną durų skambutį tikrai nėra lengva, jeigu planuojate įsigyti nuo elektros tinklo maitinamą durų skambutį – laidų pravedžiojimas ir jų paslėpimas yra tikras galvos skausmas. Vis dėlto toks sprendimas šiuo metu nėra itin praktiškas – technologijos pažengė tiek į priekį, kad galima rasti labai pigių ir patogesnių sprendimų.

Pavyzdžiui, kaip alternatyvą paprastam laidiniam skambučiui galima rinktis belaidį durų skambutį, kuris maitinimą gauna tiesiogiai nuo durų skambutyje integruotų baterijų.

„Video Wireless Doorbell 720P HD Home Security Camera“ durų skambutis garsėja ne tik patikimu maitinimu naudojant tris 18650 tipo baterijas, bet taip pat pirkėjus maloniai stebina ir paprastu montavimu. Tačiau tai toli gražu ne vienintelės šio durų skambučio stiprybės – jis turi daugybę įdomių ir patogių papildomų technologijų.

Visų pirma, dėl paprasto „Wireless Doorbell“ montavimo šį durų skambutį esant reikalui galėsite lengvai pernešti iš vienos vietos į kitą. Toks poreikis šiuo atveju natūraliai gali kilti dėl tos priežasties, nes „Wireless Doorbell“ turi integruotą 720p raiškos kamerą, kurią prireikus galėsite panaudoti ir kitais tikslais, pavyzdžiui, teritorijos stebėjimui.

Čia svarbu pridėti ir tai, kad „Wireless Doorbell“ integruota kamera turi naktinį pašvietimą ir taip pat gali aptikti judesį. Galiausiai džiugina ir tai, kad „Wireless Doorbell“ yra integruotas keičiamo jautrumo judesio daviklis, kas šiuo atveju padeda išvengti nenumatytų atsitiktinių užfiksuotų judesių, kurie paprastu atveju ne tik be reikalo naudotų Micro SD kortelės vietą, bet dar ir generuotų visiškai bereikšmius įspėjamuosius pranešimus išmaniajame telefone.

Be to, šiame durų skambutyje yra integruotas garsiakalbis ir mikrofonas, o nuotolinę prieigą prie „Wireless Doorbell“ užtikrina 2,4 GHz dažnių ruože veikiantis WiFi ryšio modulis.

Šis funkcionalumas itin praverčia tada, kai esate išvykę. Tai leidžia nuotoliniu būdu ne tik matyti prie durų laukiantį svečią, bet taip pat leidžia su juo bendrauti. Pavyzdžiui, jeigu pas jus netikėtai atvyks kurjeris, kameros pagalba galėsite matyti kokiai siuntų tarnybai jis priklauso, o esant reikalui jam dar ir galėsite pateikti nurodymus kur palikti siuntinį.

Tad toks durų skambutis gali būti naudojamas net ir kaip papildomas šalia įprasto – jis yra pastebimos išvaizdos, tai pirmiausia atkreips dėmesį ir jį paspaus.

Įvertinkite ir tai, kad „Wireless Doorbell“ kameros apžvalgos kampas siekia net 166 laipsnius, todėl šis durų skambutis galės lengvai užfiksuoti kas vyksta kieme ar laiptinėje, o ne tik prie jūsų namų durų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: