TOP 10 savaitės perkamiausių: itin populiari, viena ranka apimama ir labai pigi freza, naujos kartos matavimo ruletė, dovanoms šluojami telefonai ir patys perkamiausi daiktai iš „Xiaomi“ (Video, 2018 m. 48 savaitė)  ()

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Elektrinė freza „Woodworking Electric Trimming Machine“

- Išmanusis telefonas „Umidigi A3“

- Elektrinė automobilinė oro pompa „Electric Portable Handheld Tire Car Air Pump“

- LED šviestuvas „Utorch Smart Voice Control LED Light“

- Naujos kartos ruletė „Measure King 3-in-1“

- Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai Pro“

- Karšto oro statybinis fenas „220V Industrial Electric Heat Gun High Temperature Controllers“

- Populiariausias konstruktorius vaikams iš Kinijos - „14-in-1 Solar Robot“

- Barzdaskutė „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

- Skaitmeninis laikrodis su žadintuvu ir termometru „FanJu FJ3531“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Perkamiausia savaitės prekė - elektrinė freza „Woodworking Electric Trimming Machine“

34.69€ | 18 % nuolaida | „Woodworking Electric Trimming Machine“ specifikacijos, atsiliepimai

Įrankiai iš Kinijos visada pasižymi nemenku populiarumu, bet dažniausiai nepralenkia išmaniųjų laikrodžių ar kitos nešiojamos elektronikos. Bet būna išimčių ir viena jų - ši itin geros kainos freza. Ji tikrai nėra profesionali, bet jei tokio įrankio prireikia tik per remonto darbus ar šiaip kelis kartus metuose, ko gero tai geriausias pasirinkimas - tiek, kiek žmogui visko reikia, visų geriausių daiktų nenusipirksi. O ši dar ypatingai patogi dėl viena ranka apimamo korpuso.

Turi daugiau galios nei mano senasis. Man patinka, kad jis yra kompaktiškas ir turi greičio reguliavimo funkciją. Ypač patinka pakuotėje esantys priedai. (Allen Norton)

Tai - maža ir labai manevringa elektrinė freza, skirta nedidelėms užduotims. Pagrindinė šio įrankio paskirtis - įvairių darbų kraštų apdirbimas, tačiau jis taip pat gali būti naudojamas ir ornamentams kurti. Pagrindiniai privalumai - 800 W galia, 30 000 apsisukimų per minutę greitis ir lengvai viena ranka apimamas korpusas. Pirkėjai džiaugiasi ir priedais, funkcionalumu namų remonto užduotyse ir galimybe kontroliuoti greitį.

Svarbiausias jos privalumas - galimybė apimti viena ranka. Tokios mobilios ir lengvai valdomos frezos Lietuvoje iš vis retenybė, o Kinijoje siūlomas modelis dar ir neįtikėtinai pigus.

Frezos yra labai naudingi įrankiai, praverčiantys tiek statybose, tiek medžio darbuose. Su įvairiais antgaliais jos gali išpjauti įvairias formas. Jei namie turite gražius nuotraukų rėmelius su kokiu įmantriu profiliu ar medines duris, galite būti tikri, kad šie daiktai buvo pagaminti naudojant elektrinę frezą.

Ši freza yra skirta smulkiems darbams - sulyginti suklijuotų medžiagų kraštus, sukurti mažus dekoratyvius profilius, gręžti skyles ar pjauti įvairių formų plyšius (įskaitant ir „akluosius“, kurie nesiekia viso medžiagos storio). Tokio kompaktiško dydžio privalumas - galimybė įrankį valdyti viena ranka. Jis yra tiesiog patogesnis, nes įprasto dydžio frezos yra gana didelės ir nerangios.

Ši freza turi permatomą plastiko pagrindą, kuris leidžia stebėti pjūvį ir lengvai reguliuoti pjovimo gylį. Čia yra ir patogi vieta įrankio laikymui, kuri pasižymi neslystančiu paviršiumi. Pats frezos korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir plastiko. Viršutinėje dalyje yra greičio reguliavimo valdiklis ir angos šepetėliams pakeisti. Tikriausiai pastebėsite, kad čia yra ir aušinimo angos - tokie maži elektros varikliai lengvai įkaista, bet šis turi plieninį aušinimo ventiliatorių, kuris tikrai tarnaus ilgą laiką.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.6 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Galia: 800 W.
  • Greitis: 30000 apsisukimų per minutę (reguliuojamas).
  • Griebtuvo skersmuo: 6 mm.
  • Paskirtis: medžiagos kraštų apdirbimas, smulkūs frezavimo darbai.
  • Medžiaga: metalinis korpusas, plieninis ventiliatorius, skaidraus plastiko pagrindas.
  • Ypatingos savybės: lengvai reguliuojamas pjovimo gylis, reguliuojamas sukimosi greitis, lengvai pasiekiami šepetėliai, neslidus paviršius laikymui viena ranka.
  • Išmatavimai ir svoris: 19,70 x 7,80 x 8,60 cm, 1,78 kg.

Kaina

Tikrinta 2018 12 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 34.69€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • 18 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Atskirai galima įsigyti frezavimui skirtų peilių čia ir čia.
  • Palyginimui - profesionalios frezos Lietuvoje kainuoja nuo 200€ iki 1300€, mėgėjiškas pigiausiai galima gauti nuo 52€.

2. Populiariausias savaitės telefonas - „Umidigi A3“

71.16€ | 25 % nuolaida | „Umidigi A3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Umidigi A3“ yra itin pigus biudžetinis telefonas, turbūt geriausias variantas ką galima nupirkti mažesniems vaikams, kurie nepasižymi ilgalaikiu telefonų saugojimu. Šiuo metu tai turbūt geriausiu kainos ir kokybės santykiu pasižymintis išmanusis telefonas rinkoje – ypač, kai kitose internetinėse parduotuvėse toks telefonas kainuoja gerokai daugiau.

„Umidigi A3“ – tai pats geriausias variantas kokį man tik pavyko rasti Kinijoje šiuo metu. Techninės galimybės pilnai pateisina ekonominės klasės išmaniojo telefono lūkesčius, o dizainas prilygsta aukštosios klasės išmaniesiems telefonams. Be to, „Umidigi A3“ komplekte taip pat rasite apsauginę ekrano plėvelę bei silikoninį dangtelį. (Mensur)

Ir nors „Umidigi A3“ kainuoja vos 70 eurų, jis yra ganėtinai mielas išmanusis telefonas. Taip, čia nepamatysime žvėriškų parametrų, kaip flagmanuose, bet juk ir kaina jo nesiekia 1000 eurų.

Nors tai biudžetinis telefonas, bet „Umidigi A3“ aprūpintas metalinių korpusu, „MT6739“ 1,5 GHz procesoriumi, 3000 mAh talpos baterija, 2 GB RAM ir 16 GM RAM. Ne stebuklai, bet kasdienių poreikių patenkinimui daugiau nei gana.

Plius, labai gerai, kad telefonas palaiko papildomą atminties kortelę – net iki 256 GB talpos. Tad visa reikalinga informacija tikrai tilps šiame kompaktiškame telefone. 

Dar yra labai svarbu paminėti, kad telefonas vienu metu gali palaikyti dvi Nano Sim korteles ir tuo pačiu metu papildomą atminties kortelę. Tai bus ypač naudinga tiems, kurie mėgsta turėti skirtingas SIM korteles, bet nenori su savimi nešiotis dviejų telefonų.

Šis išmanusis telefonas daugelio pirkėjų dėmesį atkreipia dėl solidaus dizaino, kurį padeda sukurti iš aliuminio pagamintas rėmelis bei stiklu padengta „Umidigi A3“ priekinė bei galinė dalis. Be to, „Umidigi A3“ turi 5,5 colių įstrižainės lietimui jautrų ekraną (1440 x 720, 295 PPI), kuris, kaip rodo praktika, vis dar išlieka vienu populiariausių pasirinkimų ekonominės klasės išmaniųjų telefonų segmente.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.71 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Ekranas: 5,5 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas (1440 x 720, 295 PPI).
  • Procesorius: 4 branduolių „MediaTek MT6739“ centrinis procesorius.
  • Vaizdo plokštė: „IMG PowerVR IMG 8XE“.
  • Atmintis: 2 GB RAM, 16 GB duomenų atmintis (gali būti plečiama naudojant Micro SD kortelę iki 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (12 MP + 5 MP, 6 lęšiai, f/2.0, 1.25 μm, 1/2.8'', dviguba LED blykstė). Priekinė 8 MP kamera (OV8856, f/2.0).
  • OS: „Android 8.1“.
  • Baterija: 3300 mAh talpos baterija.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas - integruotas išmaniojo telefono galinėje dalyje; veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3,5 mm ausinių jungtis, Micro USB, 2 Micro SIM ir atskiras SD kortelės lizdas.
  • Ryšiai: GPS, GLONASS, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 4G LTE (B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B13 / B17 / B19 / B20 / B38 / B40 / B41).
  • Jutikliai: giroskopas, šviesumo ir artumo daviklis, geomagnetinis jutiklis, P ir L jutikliai.
  • Korpusas: iš aliuminio lydinio pagamintas rėmelis, stiklu padengtas priekinė ir galinė dalis.
  • Išskirtinės savybės: dviejų SIM kortelių palaikymas kartu su Micro SD kortele; dviguba kamera; originali lietuvių kalbą palaikanti „Android 8.1“ operacinė sistema; pilnavertis LTE palaikymas visame pasaulyje.
  • Matmenys ir masė: 14,72 x 0,7 x 0,85 cm; 186 g.

Kaina

Tikrinta 2018 12 02

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 71.16€.
  • Siunčia nemokamai registruotu paštu.

3. Itin populiari elektrinė automobilinė oro pompa „Electric Portable Handheld Tire Car Air Pump“

27.57€ | 49 % nuolaida

Dar vienas įdomus ir labai geros kainos įrankis, kuris šią savaitę sužavėjo pirkėjus. Tuo labiau, kad pašios kainos ir patogumo įrankių kitose vietose taip lengvai ir nerasite.

Tinkamas slėgis padangose yra tiesiog būtinas. Netinkamai pripūtus padangas didėja degalų sąnaudos, netolygiai dyla padangos, automobilis nepasiekia optimalaus sukibimo su kelio danga. Tačiau sureguliuoti slėgį padangose ne taip jau paprasta, bet tam gali pasitarnauto tokia elektrinė pompa.

Šis šiek tiek akumuliatorinį suktuvą primenantis prietaisas - automobilinė pompa „Electric Portable Handheld Tire Car Air Pump“. Jokio akumuliatoriaus čia nėra - šis įrenginys naudoja įprastą 12 V kištuką, kuris gali būti įjungiamas į paprastą automobilinį elektros lizdą. Tai, kad šis įrenginys yra visai mažas ir paprastas lėmė, jog jis yra visai lengvas - sveria tik 1,14 kg.

Žinoma, automobilio padangos turi būti pripildytos iki optimalaus slėgio. Slėgio matavimui skirti specialūs įrankiai, tačiau gerai tai, kad ši pompa turi paprastą LCD ekraną ir keletą mygtukų, kurie leidžia nustatyti norimą slėgį. Jį pasiekusi pompa pati išsijungia.

Tačiau šią pompą galima panaudoti ne tik automobilio padangoms pripūsti - ji lygiai taip pat sėkmingai padės pripūsti kamuolius, čiužinius, baseinus ar kitus daiktus. Svarbiausia, priderinti tinkamą antgalį, o toliau pompa darbuosis savaime. 

Apačioje esančiame dėkle, kuris ir primena suktuvo akumuliatorių, slepiasi trumpa oro žarnelė ir ilgas laidas su 12 V kištuku.

Taigi, tai yra patogus ir kompaktiškas prietaisas, kuris lengvai suras vietos automobilyje ir pravers ne tik keliaujant, bet ir kasdieninėms reikmėms

Kaina

Tikrinta 2018 12 02

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - 27.57€
  • Tai mažiausia kaina.
  • 49% nuolaida, nemokamas pristatymas registruotu paštu

4. Balsu ir per telefoną valdomas LED šviestuvas „Utorch Smart Voice Control LED Light“

30.24€ | 43 % nuolaida | „Utorch Smart Voice Control LED Light“ specifikacijos, atsiliepimai

Jei domina išmanieji šviestuvai už protingus pinigus, kad ir kaip skaičiuosite, bet geresnių variantų nei iš Kinijos nerasite. Tad nekeista, kad atsiradus nuolaidoms vienas ar kitas išmanusis šviestuvas tampa perkamiausiu. Šią savautę labai gera kaina siūloma „Utorch Smart Voice Control LED Light“ ir iš karto jis pateko į TOP perkamiausius. 

Nebereikia ieškoti pultelio – tiesiog pakeliu telefoną ir sureguliuoju šviesos intensyvumą, įjungiu ar išjungiu šviestuvą. Tai galiu daryti net kai nesu namuose. Nustačiau laikmatį, kad šviestuvas įsijungtų, kai ruošiuosi išeiti ryte ir išsijungtų maždaug tuo metu, kai užmiegu. Tai padeda sumažinti sąskaitas už elektrą. (Marie)

Išmanus „Utorch“ LED šviestuvas yra vos 18 W galios, tačiau pasiekia 2000 liumenų šviesos srautą. Jis idealiai tinka patalpoms, kurių plotas - 10-15 kvadratinių metrų, o šviesos spalvos temperatūra yra reguliuojama nuo 3000 iki 6000 K. Šis šviestuvas valdomas išmaniąja programėle, kuri labai patinka pirkėjams. Jie taip pat giria dizainą ir solidžią konstrukciją.

„Utorch Smart Voice Control LED Ceiling Light“ 18 W šviestuvas – tai apvalus minimalistinio dizaino LED šviestuvas, tinkantis bet kuriam namų kambariui. Jis turi metalinį korpusą ir PVC difozorių, kuris išlygina šviesos srautą ir jai suteikia minkštumo charakteristikas. Šis šviestuvas yra sukurtas tvirtinimui prie lubų, idealiausiai tinka 10 – 15 kvadratinių metrų kambariams.

Tai, kad šio „Utorch“ šviestuvo galia yra 18 W nedaug pasako apie jo ryškumą. Iš tiesų jo pasiekiamas šviesos srautas gerokai lenkia 100 W kaitrines lemputes – šis šviestuvas pasiekia 2000 liumenų. Jis skleidžia malonios spalvos šviesą, kurią galima reguliuoti nuo 3000 iki 6000 K.

Tiek šviesos intensyvumą, tiek spalvos temperatūrą galima reguliuoti išmaniuoju telefonu. Būtent programėle valdysite pagrindines šviestuvo funkcijas. Programėlė „Smart Life“ tinka „Android 4.1“,„iOS 8.0“ ir naujesnėms šių operacinių sistemų versijoms. Programėlė leidžia netgi nustatyti, kada šviestuvas įsijungs – galite pabusti jau apšviestame kambaryje.

Beje, gamintojas yra numatęs ir kitą būdą „Utorch“ šviestuvui valdyti – balsą. Tačiau tam reikės „Amazon Alexa“ arba „Google Home“ įrenginio.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 2000 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 3000 – 6000 K.
  • Galingumas: 18 W.
  • Veikimo principas: LED.
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 10 – 15 kvadratinių metrų.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu per išmaniąją programėlę „Smart Life“ ir balsu.
  • Matmenys ir svoris: 30,00 x 30,00 x 5,00 cm, 657 g.

Kaina

Tikrinta 2018 12 02

  • Lietuvoje neparduodamas

30 cm versija

  • Gearbest - 30.24€.
  • 43% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

40 cm versija

  • Gearbest - 32.91€.
  • 54% nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 7.92€.

Dabartinė 32.91€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

5. Naujos kartos ruletė „Measure King 3-in-1“

14.50€ | 14 % nuolaida | „Measure King 3-in-1“ specifikacijos

Dar vienas įrankis, kuris sudomino pirkėjus. „Measure King 3-in-1“ – tai universali naujos kartos ruletė, kuri ypatinga yra dėl tos priežasties, nes matavimo parodymus pateikia skaitmeniniu formatu LCD ekrane. Be to, ši ruletė yra aprūpinta lazeriniu matuokliu ir taip pat puikiai tinkama išmatuoti ne vien tik tiesių, bet ir apvalių ar kitos formos objektų ilgį.

Nesvarbu kuo užsiimate įprastai, tačiau greičiausiai sutiksite, kad metrą ar ruletę bent kartais į rankas tikrai tenka paimti. Paprastos ruletės dažnu atveju pakanka, tačiau dabar už tą pačią kainą galite įsigyti šiuolaikinę skaitmeninę ruletę „Measure King 3-in-1“.

Jeigu standartinę ruletę pritaikysite tik pagal įprastą paskirtį, tai „Measure King 3-in-1“ maloniai nustebins net ir tada, kai norėsite išmatuoti tikrai sudėtingų objektų matmenis.

„Measure King 3-in-1“ bene labiausiai garsėja dėl integruoto pašvietimą turinčio LCD ekrano, kuriame skaitmeniniu formatu visuomet galėsite peržiūrėti savo atlikto matavimo rezultatą. Tai yra ne tik patogu, bet ir maksimaliai tikslu – skaitmeninis matavimas tikrai yra kur kas tikslesnis nei rodmenų nuskaitymas vizualiai.

„Measure King 3-in-1“ ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes korpuse turi integruotą specialų ratuką. Būtent jo pagalba galima išmatuoti bet kokio daikto matmenis tiesiog judant per jo paviršių. Tenka pripažinti, kad tai išties išskirtinė funkcija, nes paprastai matavimo ratukai būna santykinai dideli ir dažniausiai tinkami naudoti tik lauko sąlygoms matuojant didelius atstumus.

Trumpai:

  • Darbo režimai: standartinė ruletė; matavimas naudojant korpuse integruotą ratuką; lazerinis matavimas.
  • Tikslumas: 1/100 colio dalis (0.254 mm).
  • Papildomos funkcijos: lazerinis matavimas; LCD ekranas pateikiantis matavimo rezultatą skaitmeniniu formatu;
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 8,3 x 8,3 x 4 cm; 120 g.

Kaina

Tikrinta 2018 12 02

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“14.50€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Dabar parduodama su 14% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.

6. Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai Pro“

46.25€ | 19 % nuolaida | „Xiaomi 70mai Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Su laiku tai neabejotinai bus pats perkamiausias vaizdo registratorius iš Kinijos. Tiesiog, pagal kainą ir kokybę jis neturi lygių. „Xiaomi 70mai Pro“ – tai populiariojo „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratoriaus atnaujinta versija. Šis naujos kartos vaizdo registratorius ypatingas tampa dėl techniniu aspektu pastebimai atnaujintos kameros bei integruoto „ADAS“ techninio sprendimo, kuris dėka papildomų įspėjamųjų signalų padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

Manau, kad rinkoje yra geresnių vaizdo registratorių, tačiau turiu pripažinti, kad „Xiaomi 70mai Pro“ rinkoje atrodo itin konkurencingai dėl geros kainos. „Xiaomi 70mai Pro“ greičiausiai yra pats geriausias pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško ekonominės klasės maksimalų funkcionalumą turinčio vaizdo registratoriaus. (Rae)

Gana ilgą laiką kaip vienas geriausių vaizdo registratorių iš Kinijos buvo įvardijamas „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. Jeigu vaizdo registratoriui kelete dar aukštesnius reikalavimus, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Xiaomi 70mai Pro“.

Šis naujos kartos vaizdo registratorius savo artimiausią konkurentą tiesiog vienareikšmiškai nurungia dėl kur kas geresnių filmavimo galimybių. Pavyzdžiui, „Xiaomi 70mai“ gali filmuoti 1080p raiška (1920 x 1080), yra aprūpintas „Sony IMX323“ jutikliu ir F2.2 diafragma. Tuo tarpu „Xiaomi 70mai Pro“ gali pasigirti 2,5 karto geresne 1944p raiška (2592 x 1944), Sony IMX335 jutikliu ir kur kas daugiau šviesos priimančia F1.8 diafragma.

Atnaujintas „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius reikšmingą privalumą taip pat įgyja dėl savo išskirtinio gebėjimo susidoroti su pertekline saulės šviesa. Tai pavyksta pasiekti naudojant WDR techninį sprendimą. Be to, „Xiaomi 70mai Pro“ dar gali pasigirti unikaliu rūko šalinimo algoritmu, kuris šiuo atveju padeda išlaikyti maksimalų vaizdo ryškumą esant rūkui ar miglai.

Galiausiai jeigu nuspręsite įsigyti „Xiaomi 70mai Pro“ GPS modulį, jums atsivers dar daugiau papildomų privalumų, kurių niekaip negalėtų pasiūlyti „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. ADAS techninis sprendimas veikia kartu su GPS moduliu ir yra naudingas dėl tos priežasties, nes vairuotojui teikia papildomus įspėjamuosius signalus, kurie padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

ADAS techninis sprendimas geba sekti ant kelio nubrėžtų baltų linijų kontūrus, o tuo atveju kai jas neatidžiai ar neapdariai kertate, „Xiaomi 70mai Pro“ pradeda skleisti įspėjamąjį signalą. Šio sprendimo pagalba taip pat yra stebimas priekyje važiuojantis automobilis, o kai atstumas nuo jo pasidaro nepakankamai saugus, apie tai vėl pranešama garsiniu signalu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1944P (2592 x 1944); 30 kadrų per sekundę. Labai geras vaizdas dienos metu (WDR) ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu dėl kokybiškos diafragmos.
  • Kamera: 5 MP raiška; F1.8 diafragma; 6 lęšiai; objektyvo apžvalgos kampas – 140 laipsnių; „Sony IMX335“ jutiklis.
  • Atmintis: microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: IPS technologijos (320 x 240).
  • Valdymas – naudojant WiFi ir išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą; sąsaja anglų kalba arba balso komandomis.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas; reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas; ADAS saugaus vairavimo sistema (veikia su GPS moduliu); integruotas garsiaklabis; rūko šalinimo algoritmas; baltos spalvos balanso kontrolė WDR.
  • Baterija: 500 mAh. 
  • Jungtys: microSD kortelės ir microUSB.
  • Komplektavimas: automobilinis įkroviklis su USB jungtimi, 3 metrų ilgio USB laidas, du vienetai elektrostatinės tvirtinimo juostelės, kuri yra skirta priklijuoti vaizdo registratorių prie automobilio stiklo.

Kaina

Tikrinta 2018 12 02

  • Lietuvoje neparduodamas

„Xiaomi 70mai Pro“ be GPS

  • Gearbest - 46.25€.
  • 19% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tai mažiausia kaina, kokia tik buvo šiam vaizdo registratoriui.

GPS imtuvas

  • Gearbest - 16.43€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Dabartinė 46.25€ kaina yra mažiausia šio vaizdo registratoriaus kainų istorijoje:

7. Karšto oro statybinis fenas „220V Industrial Electric Heat Gun High Temperature Controllers“

24.01€ | 54 % nuolaida | „220V Industrial Electric Heat Gun High Temperature Controllers“ specifikacijos

Dar vienas paprastas, bet turintis fantastiškai gerą santykį tarp kainos ir funkcijų. Lietuvoje panašaus funkcionalumo įrankiai kainuoja bent du 2-3 brangiau, o už panašią kainą gaunamas tik paprasčiausių funkcijų analogas be ekrano ir tolygaus valdymo.

Tai universalus karšto oro statybinis fenas „220V Industrial Electric Heat Gun High Temperature Controllers“, kuris gali praversti statybų ar namų remonto metu. Ši orapūtė maksimaliai orą geba įkaitinti iki 650 laipsnių ir per minutę gali sukurti 500 litrų siekiantį oro srautą. Be to, ji turi LCD ekraną, kuriame atvaizduoja pučiamo oro temperatūrą. Pirkėjai šį universalų įrenginį bene labiausiai vertina dėl labai gero kainos ir kokybės santykio bei valdymo galimybių - leidžia keisti šio karšto oro feno darbo temperatūrą 100 – 650 laipsnių ribose.

Jeigu daugelį darbų savo namų ūkyje mėgstate tvarkyti patys, tuomet greičiausiai esate įpratę laikas nuo laiko apsirūpinti naujais įrankiais. Pavyzdžiui, karšto oro feno tikrai nerasime kiekvienuose namuose, tačiau tai iš tiesų naudingas ir praktiškas įrankis. Pastaruosius dabar taip pat galima įsigyti Kinijoje už tikrai visiems prieinamą kainą.

Šis karšto oro fenas didelio pirkėjų susidomėjimo susilaukia dėl tos priežasties, nes orą pasirinktinai gali įkaitinti nuo 100 iki 650 laipsnių temperatūros. Svarbu pabrėžti ir tai, kad reikiamą temperatūrą galima nustatyti vos vieno mygtuko paspaudimu. Jei pirksite pigų feną Lietuvoje, pamatysiste, kad jie temperatūrą leidžia reguliuoti tik keliomis pakopomis arba iš vis neturi temperatūros reguliatoriaus.

Tolygus temperatūros reguliavimas – jau prabangaus ir profesionalaus feno požymis. Tad kinai vėl sukūrė labai įdomų dalyką – pigus prietaisas su profesionaliomis galimybėmis.

Be to, pasirinkta karšto oro feno darbinė temperatūra šiuo atveju taip pat yra atvaizduojama nespalvotame LCD ekrane. LCD ekranas pigiuose fenuose iš vis turbūt dar negirdėtas dalykas.

Šią orapūtę pirkėjai teigiamai vertina dėl ergonomiško dizaino. Kaip papildomą privalumą dar galima paminėti specialų laikiklį, kuris leidžia šį karšto oro feną patogiai pastatyti ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Tai yra tikrai naudingas sprendimas, kuris leidžia orapūtei atvėsti po to, kai baigiate ją naudoti.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad karšto oro fenas iš tikrųjų gali tapti labai naudingu pagalbininku pačiose netikėčiausiose situacijose. Pavyzdžiui, jo naudą statybų metu visi puikiai žinome – galima pašildyti statybines medžiagas, įkaitinti klijus, užspausti termo juosteles, klijuoti bitumą ir daugybę kitų dalykų. Tiesa, dirbant su jautresnėmis medžiagomis, tokiomis kaip plastiku, reikia priderinti temperatūrą, nes kitaip jį perkaitinsite.

Ir štai čia yra skirtumas paprastų ir reguliuojamos temperatūros fenų -  su jautresnėmis medžiagomis padribsite tik turėdami tolygų temperatūros reguliavimą ir LCD ekrane atvaizduojamą temperatūrą.

Vis dėlto internete pilna ir tokių pavyzdžių, kaip kiti pirkėjai ekonominės klasės karšto oro fenus naudoja ledui tirpdyti ar laužui uždegti.

Trumpai:

  • Darbo temperatūra: 100 – 650 laipsnių ribose.
  • Galingumas: 1800 – 2000 W.
  • Oro srautas: 250 – 500 l/min.
  • Maitinimas: 220 V (AC).
  • Papildomos funkcijos: keičiama oro srauto temperatūra; temperatūros atvaizdavimas LCD ekrane; specialus laikiklis, kuris leidžia orapūtę tvirtai pastatyti ant lygaus pagrindo atlikus darbus.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 18 x 18 x 4 cm; 830 g.

 

Kaina

Tikrinta 2018 12 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“24.01€.
  • Dabar parduodamas su 54% nuolaida ir į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje už panašių galimybių orapūtę su LCD ekranu ir tolygiu temperatūros reguliavimu teks pakloti bent dvigubai brangiau, o ir pasirinkimas yra nedidelis.

8. Populiariausias konstruktorius vaikams iš Kinijos  - „14-in-1 Solar Robot“

13.34€ | 25% nuolaida

Jau trečią savaitę iš eilės šis rinkinys patenka į TOP perkamiausius, bet ko gero, tai paskutinė savaitė, kada buvo perkamos dovanos iš Kinijos. Tai labai įdomus ir labai populiarus šiais metais konstruktorius, kokio nerasite paprastose parduotuvėse. Atsižvelgiant į tai, kad artėja Kalėdos, o iš Kinijos prekės keliauja 2-3 savaites, buvo pats tas metas pasirūpinti įdomesnėmis, pigesnėmis ir dar nematytomis dovanomis. 

Konstruktoriai yra lavinantys žaislai, padedantys vystyti augantį vaikų protą. Geriausia tai, kad rinka visada gali pasiūlyti skirtingo sudėtingumo konstruktorių, kurie tiks ir patiems mažiausiems, ir jau šiek tiek paaugusiems. Pavyzdžiui, mažieji gali norėti pažaisti su kaladėlėmis,o štai šiek tiek paaugę susidomėtų tokiu saulės energiją naudojančiu robotu.

Gamintojas teigia, kad šį robotą galima surinkti skirtingai - įmanoma sukurti 14 skirtingų kombinacijų. Kadangi jis juda, šio roboto surinkimui reikės ir mechanikos, ir elektronikos žinių. O štai baterijų nereikės, nes jis naudoja nedidelį saulės elementą.

Įdomu tai, kad kai kurie iš šių robotų turi ratus, o kiti - kojas. Rinkinyje yra keli maži elektros varikliai, jungikliai ir mikroschemos. Viską sustačius į vietas pagal instrukciją gaunamas įdomus mažas robotas.

Toks konstruktorius lavina vaikų motorinius įgūdžius, loginį mąstymą, skatina susidomėjimą elektronika ir mechanika. Gamintojas teigia, kad žaislai su saulės energijos elementais taip pat ragina vaikus pasidomėti atsinaujinančia energetika.

Šio konstruktoriaus detalės yra pagamintos iš ABS plastiko, todėl yra nežalingos ir labai lengvos. Tiesa, jau vien dėl to, kad rinkinyje yra ir smulkių detalių, tėvai neturėtų leisti vaikams žaisti vieniems. Konstruktorius sveria 550 gramų.

9. Populiariausia lapkričio mėnesio prekė - barzdaskutė „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

16.01€ | 45% nuolaida | „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ specifikacijos, atsiliepimai

Vienas iš perkamiausių produktų visą lapkričio mėnesį - kad ir ką sakyti, bet  „Xiaomi“ moka kurti pigius ir labai simpatiškus daiktus. Tai itin kompaktiškas prietaisas, sveriantis vos 86,5 gramus. Jis turi dvi 450 mAh baterijas, kurios be sustojimo gali dirbti 45 minutes. Skutantis kasdien šios energijos pakaks bemaž mėnesiui. Pirkėjai giria atsparumą vandeniui, „USB type C“ įkrovimo lizdą, kompaktišką dydį ir kokybę.

Puiki barzdaskutė keliaujantiems. Maža, lengva, atspari vandeniui, su „USB type C“ lizdu įkrovimui. Labai lengvai nuimama skutimo galvutė valymui, magnetas padeda ją įstatyti atgal į vietą. Aišku, pats skutimasis nėra toks efektyvus kaip su didele barzdaskute, bet šis prietaisas skuta pakankamai gerai. (Taras)

Šis prietaisas yra ypatingas tuo, kad telpa kišenėje – jis yra idealus pasirinkimas keliautojui. Šios barzdaskutės ilgis siekia vos 6,35, o plotis – 5 centimetrus. Ji sveria vos daugiau nei 86 gramus, tačiau vis tiek turi patogų, neslystantį korpusą.

Keliautojams patiks ir tai, kad „Xiaomi Youpin“ turi dvi 450 mAh baterijas. Jų pakanka 45 darbo minutėms. Gamintojas skaičiuoja, kad skutantis kasdien pilnai įkrautos baterijos dirbs 30dienų. Taigi, į trumpas keliones šį įrenginį galima pasiimti net negalvojant apie jo įkrovimą. Kadangi ši barzdaskutė naudoja „USB type C“ lizdą, ją įkrausite įprastu telefono įkrovikliu.

Žinoma, svarbiausia yra tai, kad barzdaskutė gerai veiktų. Šis „Xiaomi Youpin“ įrenginys turi dvi nerūdijančio plieno skutimo galvutes, todėl vienu judesiu apima didesnį odos plotą. Ši barzdaskutė tinka ir sausam, ir drėgnam skutimuisi, nes atitinka IPX7 standartą.

„Xiaomi Youpin“ barzdaskutė turi Y formos plieninius ašmenis, kurie yra itin kieti ir aštrūs. Jie lengvai pašalina barzdos plaukelius ir palieka lygią odą. Dėl savo formos ir barzdaskutės konstrukcijos, ašmenys išlieka aštrūs labai ilgą laiką, o pati barzdaskutė yra labai efektyvi.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (50 pirkėjų vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija: belaidis elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Baterija: 2 X 450 mAh, 8 valandų įkrovimas suteikia 45 minutes darbo.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno skutimo galvutės, neslystantis itin kompaktiškas korpusas.
  • Atsparumas: IPX7 standartas – atsparus vandeniui.
  • Komplektacija: „Xiaomi Youpin“ barzdaskutė, „USB type C“ laidas įkrovimui, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 5,00 x 2,55 x 6,35 cm, 86,5 gramai.
  • Apžvalgininkas labai patenkintas šia „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskute ir jis tikrai ketina ja naudotis toliau. Jokių perkaitimų, jokių netikėtų išsijungimų, viskas veikia kuo puikiausiai. Tai yra ganėtinai paprasta ir be jokių įmantrių funkcijų barzdaskutė su kuria didelės barzdos skusti nepavyks, tačiau kasdieniam įprastam barzdos skutimui būtų sunku rasti kažką geresnio nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“.

Kaina

Tikrinta 2018 12 02

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - 16.01€.
  • 45 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu.

10. Skaitmeninis laikrodis su žadintuvu ir termometru „FanJu FJ3531“

10.67€ | 44 % nuolaida | 4.85 balai iš 5 (26 vertinimai)

Puikus daiktas netradicinių sprendimų mėgėjams. Šis laikrodis daugelį pirkėjų žavi dėl tos priežasties, nes laiką gali rodyti LCD ekrane ir taip pat dar geba projektuoti jį ant sienos ar lubų.

Įdomu, kad „FanJu FJ3531“ LCD ekranas turi keturių skirtingų lygių pašvietimą, o pats įrenginys pasitarnauja ne tik kaip laikrodis, bet ir kaip žadintuvas (vienu metu galima nustatyti du skirtingus žadintuvus).

„FanJu FJ3531“ dar turi integruotą kalendorių ir rodo ne tik patalpos temperatūrą, bet taip pat ir patalpos drėgmę.

Dabartinė 10.67€ kaina yra mažiausia šio skaitmeninio laikrodžio kainų istorijoje:





Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()