Galinga, funkcionali ir sukurianti šventinę nuotaiką: su 70 % nuolaida, iš Vokietijos sandėlio siūloma pirkėjų puikiai vertinama šviesų lempa (Video)  ()

Nenumaldomai artėja didžiausios metų šventės ir Tomtop tą proga paruošė ypatingą pasiūlymą. Su šia, į visas puses besisukiojančia ir spalvas keičiančia RGBW lempa, kiekviena šventė virs nepamirštamu vakarėliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tomtop, prieš įgaunant didžiausią „Juodojo penktadienio“ išpardavimo mastą, išplatino ir specialų pasiūlymą mėgstantiems šventes švęsti ypač nuotaikingai.

  • Dabar jie siūlo šią Lixada 7LED 105W RGBW 9/14 Channel DMX512 Mini Stage Light šviesų lempą įsigyti su 70 % nuolaida.
  • Tad ji kainuos vos 43,49 eurus.
  • Į Lietuvą nemokamai pristatys vos per 4-6 darbo dienas.
  • Jokių muito mokesčių nebus, nes prekė siunčiama iš Vokietijos sandėlio.

Pirkėjų labai teigiamai vertinamą „Lixada“ šviesų lempą gausite dar prieš prasidedant didžiausioms šių metų šventėms.

Žinoma, verta paminėti, kad kaip ir kitos viso pasaulio parduotuvės, Tomtop „Juodojo penktadienio“ proga siūlo daugybę įvairių prekių, nuolaidų, žaidimų ir daugybę kitų gerų dalykų. Visą tai rasite apsilankę jų oficialioje svetainėje čia.

Tačiau grįžkime prie šios „Lixada“ šviesų lempos ir pažiūrėkime į ją kiek įdėmiau.

Pirmiausiai verta atkreiptį dėmesį, kad tai yra labai kompaktiška ir daug vietos neužimanti šviesų lempa. Jos aukštis siekia vos 24 cm, pagrindo skersmuo – 17,5 cm, o pačių šviesų skydelio skersmuo 13 cm. Pats įrenginys sveria 3,3 kg.

Taip pat svarbu paminėti ir tai, kad ši šviesų lempa vertikaliai pasisuka 180 laipsnių kampu, o horizontaliai net 540 laipsnių kampu. Tad tai nėra statiškai į vieną vietą šviečiantį lempą, ji gali nuolatos judėti ir jūsų pasilinksminimo vietą paversti naktinio klubo šokių aikštele.

Žinoma, tokią šviesų šou darančią lempą galima naudoti ne vien tik triukšmingiems pasilinksminimams, bet ir kuriant romantišką atmosferą.

Įrenginys palaiko įvairius šviesų šou režimus: vadinamąjį „Wash light“, spalvų šokinėjimą, palaipsniui besikeičiančias spalvas, pritemdymą ir kt., tad galima švietimo intensyvumą pasirinkti pagal esamą situaciją ir nuotaiką. Juolab, kad šviesų intensyvumas kinta nuo 1 iki 20 švietimų per sekundę.

Kalbant apie kitus techninius dalykus, „Lixada“ yra pagaminta iš aliuminio lydinio ir turi įmontuotą aušintuvą, tad ji pati save efektyviai aušina. Be „Multi“ režimų, palaiko ir automatinį klaidų taisymą.

Taip pat dėl turimų skirtingų jungčių, ši „Lixada“ šviesų lempa palaiko US, UK, EU ir AU kištukus, 1000V-240V, yra 105W galingumo ir aprūpinta 7 lempomis po 15W.

Jei dar ją būtų galima naudoti lauko sąlygomis, tada tai būtų tobulas pasiūlymas. Deja, nors ją teoriškai, kaip ir galima naudoti lauke, tačiau nepatariama, kadangi ji nėra atspari vandeniui. Tad geriau nerizikuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()