Kinijos turgelio stebuklai: tokios išmaniosios apyrankės dar nematėte – ne tik skaičiuoja žingsnius ir stebi fizinį aktyvumą, bet ir turi slaptą 1080p raiškos kamerą („Alfawise MC50C“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise MC50C“ – tai iš pažiūros paprastas fizinis aktyvumo asistentas, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotą slaptą 1080p raiškos kamerą – ją galima naudoti tiek nuotraukoms, tiek vaizdo įrašams. Integruota kamera šiuo atveju naudoja Micro SD kortelės atmintį, todėl nuotraukas ir vaizdo įrašus galima užfiksuoti net ir tada, kai šalia nėra išmaniojo telefono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise MC50C“ specifikacija

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: skaičiuoja sudegintas kalorijas, nueitus žingsnius,  įveiktą atstumą.
  • Sporto režimai: atskirų sporto režimų nėra.
  • Navigacija: nėra.
  • Žinutės ir pranešimai: praneša apie į telefoną gautas žinutes ir skambučius.
  • Papildomos funkcijos: integruota kamera vaizdo įrašams (1920 x 1080, 30 FPS) ir nuotraukoms (2560 x 1440) fiksuoti, ji taip pat gali atstoti vaizdo pokalbiams skirtą kamerą. Duomenis įrašo į SD kortelę iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 0,42 colių.
  • Atsparumas: nėra.
  • Baterija: 150 mAh, filmuojant atlaiko apie valandą.
  • Medžiagos:  pagaminta iš plastiko, turi elastingą apyrankę
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0 
  • Programėlė: naudoja „FangZouDiu“ taikomąją programą.
  • Matmenys ir masė:  26 x 2,2 x 1,3 cm; 32 g.

„Alfawise MC50C“ kaina

  • Gearbest“ – 22,12 €.
  • Dabar parduodamas su 28% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,18 €.
  • Lietuvoje nėra nieko panašaus

Fiziniai aktyvumo asistentai pirkėjų dėmesį jau užsitarnavo. Tačiau norint jį išlaikyti reikalingas nuolatinis progresas. Puikiu praktiniu pavyzdžiu, jog fizinių aktyvumo asistentų galimybės dar nėra pilnai išsemtos, tampa „Alfawise MC50C“ fizinis aktyvumo asistentas.

Šis fizinis aktyvumo asistentas garsėja dėl tos priežasties, nes turi integruotą slaptą kamerą. Pastaroji kamera vaizdo įrašus gali fiksuoti 1080p (1920 x 1080) raiška 30 kadrų per sekundę sparta (FPS). Tuo tarpu su „Alfawise MC50C“ užfiksuotų nuotraukų raiška siekia 2560 x 1440 taškus.

Esant reikalui šią fiziniame aktyvumo asistente „Alfawise MC50C“ integruotą kamerą taip pat galima prijungti prie kito įrenginio naudojant Bluetooth ryšio modulį. Toks sprendimas itin praverčia tada, kai kompiuteris neturi integruotos kokybiškos vaizdo pokalbiams skirtos kameros. „Alfawise MC50C“ pilnai išsprendžia šį nepatogumą, nes naudodami šį fizinį aktyvumo asistentą savo pašnekovui vaizdą nuo šiol galėsite transliuoti aukštąją raiška (1080p).

„Alfawise MC50C“ integruota kamera gali itin praversti ir tada, kai vaizdo įrašą reikia užfiksuoti slaptai. Kitaip sakant, kameros lęšis fizinio aktyvumo asistento korpuse plika akimi nėra matomas, todėl esant poreikiui „Alfawise MC50C“ tikrai galima panaudoti ir kaip slaptą filmavimo kamerą.

Galiausiai būtina pridėti dar ir tai, kad „Alfawise MC50C“ atkeliauja su visomis svarbiausiomis fizinio aktyvumo asistento standartinėmis funkcijomis. Šis fizinis aktyvumo asistentas geba skaičiuoti sudegintas kalorijas, nueitus žingsnius ir matuoja dienos metu įveiktą atstumą pėsčiomis. Be to, „Alfawise MC50C“ gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl taip pat gali pranešti apie įeinančius skambučius ar trumpąsias žinutes.

Svarbu pabrėžti, kad „Alfawise MC50C“ negali sekti miego kokybės ir taip pat neturi pulsometro. Jeigu šios funkcijos jums yra iš tiesų svarbos, tuomet geresniu pasirinkimu greičiausiai taptų „Xiaomi Mi Band 3“ (26€) arba „Huawei Honor 4“ (35€) fizinis aktyvumo asistentas. Tai pačios perkamiausios 2018 metų išmaniosios apyrankės iki 50€: šioje apžvalgoje galite sužinoti, kas geriau - „Huawei Honor 4“ ar „Xiaomi Mi Band 3“, kuo jos skiriasi, kuo panašios, kodėl viena yra brangesnė ir kokius trūkumus surado apžvalgininkai.

Jei jums reikia visų bazinių funkcijų ir nieko daugiau, tai tuomet geriau už „Xiaomi“ nerasite, bet jei norite maksimaliai kokybiško miego sekimo, rinkitės „Huawei“. Vis dėlto atsižvelkite į tai, kad nei „Xiaomi Mi Band 3“, nei „Huawei Honor 4“ neturi integruotos kameros ir pastaroji dar kainuoja 10 – 15 eurų daugiau.

Praktika rodo, kad miego sekimas ir pulso matavimas dažnam pirkėjui nėra aktualios funkcijos. Tokiu atveju fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise MC50C“ vienareikšmiškai tampa kur kas geresniu pasirinkimu ne tik dėl kainos, bet ir dėl papildomų funkcijų.

„Alfawise MC50C“ atsiliepimai

Fizinis aktyvumo asistentas su išskirtinėmis funkcijomis greitai patraukė pirkėjų dėmesį. Daugelis jų „Alfawise MC50C“ įprastai skiria maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą, todėl šiuo metu šio fizinio aktyvumo asistento įvertinimas Kinijoje siekia 4,78 žvaigždutes. Tai reiškia, kad mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą „Alfawise MC50C“ kol kas skyrė vos du pirkėjai.

  • Karl. Puikiai veikiantis fizinis aktyvumo asistentas, kuris išsiskiria gera nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybe. Jeigu atvirai, iš „Alfawise MC50C“ jaučiuosi gavęs daugiau nei galėjau tikėtis iš pradžių. Manau, kad 32 GB kortelės šiam fiziniam aktyvumo asistentui būtų per akis, bet tikrai džiugina, kad šiuo atveju talpa esant reikalui gali būti ir didesnė.
  • Earl. Esu patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise MC50C“. Gražus ir ergonomiškas dizainas, gerai laikanti baterija. Žinoma, didžiausią pranašumą šis fizinis aktyvumo asistentas įgyja dėl slaptos kameros, kurios kiti net negali matyti. Paprastai naudoju šią kamerą verslo susitikimų metu.
  • Sebatian. Šis fizinis aktyvumo asistentas iš pirmo žvilgsnio nieko nesiskiria nuo kitų, tačiau integruota kamera padaro jį ypatingu. Mane taip pat maloniai stebina baterijos tarnavimo galimybės, kurių šiuo atveju pilnai pakanka valandos trukmės vaizdo įrašui užfiksuoti. Turiu pripažinti, kad vaizdo įrašų ir nuotraukų kokybė mane taip pat pilnai tenkina.
  • Diddigo. Tai ne tik puikus fizinis aktyvumo asistentas, bet dar ir kamera, kuri visuomet yra šalia jūsų. Puikus kainos ir kokybės santykis, o vaizdo įrašų ir nuotraukų saugojimas tiesiog „Alfawise MC50C“ Micro SD kortelės atmintyje man itin praverčia sportuojant. Nuo šiol galiu išmanųjį telefoną palikti nuošalyje, nes akimirkoms įamžinti pilnai pakanka ir „Alfawise MC50C“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()