Kinijos turgelio stebuklai: matavimo ruletė, kokios Lietuvoje negausite – su lazeriniu atstumo matavimu iki 40 m, LCD ekranu, visais pagrindiniais matavimo vienetais ir automatiniu kalibravimu („Sndway SW-TM40“ kaina, Specifikacijos)  (1)

„Sndway SW-TM40“ – tai universali matavimo ruletė, kuri yra aprūpinta standartine 5 metrų ilgio matavimo juosta, tačiau taip pat garsėja integruotu lazeriu (Laser II 635 nm), skirtu matavimams iki 40 metrų atstumu. Šį matavimo ruletė dar gali pasigirti integruotu LCD ekranu, kuriame matavimo rezultatai gali būti pateikiami metrais (m), coliais (in) arba pėdomis (ft).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Sndway SW-TM40“ specifikacijos

  • Darbo režimai: standartinė ruletė; lazerinis matavimas; galimybė projektuoti lazerinę liniją.
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Ruletės ilgis: 5 m.
  • Lazerinis matavimas: iki 40 m.
  • Papildomos funkcijos: lazerinis matavimas; LCD ekranas pateikiantis matavimo rezultatą skaitmeniniu formatu; automatinė kalibravimo funkcija; galimybė keisti matavimo vienetus; savaiminė matavimo juostos atstumo užfiksavimo funkcija.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 7,93 x 8,53 x 5,88 cm; 120 g.

„Sndway SW-TM40“ kaina

  • AliExpress26.60€
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą registruotu paštu
  • Gearbest“ – 36,62 €.
  • Lietuvoje iš vis nėra nieko panašaus

Įprastos matavimo ruletės puikiai atlieka savo darbą. Vis dėlto joms tikrai trūksta daugybės šiuolaikinių sprendimų, kurie kaip reikiant gali palengvinti atstumo matavimo procesą. Be to, naujos kartos matavimo ruletės pasižymi žymiai didesniu tikslumu. Visas šias išvardintas savybes bene geriausiai įprasmina naujos kartos matavimo ruletė „Sndway SW-TM40“.

„Sndway SW-TM40“ kaip ir daugelis paprastų matavimo rulečių turi 5 metrų ilgio matavimo juostą. Nors toks sprendimas nėra naujas, tačiau šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad ši matavimo ruletė matavimo rezultatus dar gali atvaizduoti LCD ekrane skaitmeniniu formatu. Be to, skaitmenine forma matavimo rezultatai gali būti pateikiami kitais matavimo vienetais, kas leidžia šia matavimo rulete naudotis praktiškai bet kurioje pasaulio šalyje.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Sndway SW-TM40“ skaitmeninės galimybės taip pat leidžia kompensuoti matavimo pradžios netikslumus. Pavyzdžiui, kartais į matavimo rezultatus įtraukti matavimo juostos pradžios tvirtinimą yra tiesiog būtina, tačiau esant kitoms situacijoms jo atstumą tenka kompensuoti. Visus šiuos matavimo iššūkius pilnai padeda įveikti „Sndway SW-TM40“ matavimo ruletė.

„Sndway SW-TM40“ ypatinga tampa ir dėl integruoto lazerio. Pastarojo pagalba galima nuotoliniu būdu išmatuoti atstumus iki 40 metrų. Šiuo atveju norime atkreipti dėmesį į tai, kad lygiai taip pat kaip ir paprasto matavimo, taip ir lazerinio matavimo metu egzistuoja galimybė kompensuoti matavimo pradžios netikslumus.

Galiausiai „Sndway SW-TM40“ papildomo žavesio prideda kitas specialus lazerinis sprendimas. Jį sudaro net du lazeriai, kurie atitinkamai leidžia sukurti stabilų ir pakankamai ryškų spindulį. Toks sprendimas itin praverčia tada, kai yra poreikis nubrėžti tiesią liniją, o ilgos liniuotės tiesiog neturite. Šis ryškus šviečiantis lazeris gali praversti ir tada, kai ant sienos, pavyzdžiui, norite tiesiai pakabinti paveikslą.

Kaip pigesnė alternatyva „Sndway SW-TM40“ šiuo metu gali būti „Measure King 3-in-1“ matavimo ruletė. Pastaroji matavimo ruletė taip pat turi lazerinį atstumo matuoklį, tačiau daugiau tikslių parametrų gamintojas nepateikia – tai gali sukelti nepasitikėjimą, nes išlieka rizika, kad ruletė nepateisins lūkesčių. Ne visai aiškūs ribiniai matavimo atstumai, matavimo vienetai.

Tuo tarpu dar prieš įsigyjant „Sndway SW-TM40“ yra aišku, kad ši matavimo ruletė turi 5 metrų standartinę matavimo juostą ir siūlo 40 metrų lazerinį atstumo matavimą, galima matuoti visais pagrindiniais vienetais. Tad nors šios abi ruletės gerokai išsiskirai technologiniais sprendimais iš konkurentų, visgi „Sndway SW-TM40“ yra aiškesnis ir bent parametrų prasme patikimesnis produktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai (1)