Kinijos turgelio stebuklai: už tokią kainą turbūt galingiausias robotas siurblys su unikalia pastovaus slėgio plovimo technologija, 1500 Pa siurbimo galia, ultragarsiniais davikliais ir net virtualaus žemėlapio galimybe („MinSu NV-01“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„MinSu NV-01“ – tai šiuolaikinėmis funkcijomis aprūpintas išmanusis dulkių siurblys, kuris bene labiausiai stebina itin didele 1500 Pa siurbimo galia bei net 500 ml dydžio dulkių surinkimo talpa. Be to, šis išmanusis dulkių siurblys plauna grindis, palaiko unikalią pastovaus slėgio šluostės drėkinimo technologiją, naudoja pažangius algoritmus patalpų valymo maršrutui sudaryti ir taip pat iš kitų išmaniųjų dulkių siurblių išsiskiria santykinai nedideliu 2,8 kilogramų svoriu bei įdiegtu SLAM algorimtu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Galia: 1500 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: siurbimas ir šlapias valymas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: neturi lazerinio skenerio, tad automatiškai virtualaus žemėlapio nesudaro. Tačiau turi išmaniojo patalpos valymo maršruto sudarymo funkciją ir galima suformuoti virtualų žemėlapį taikomojoje programoje.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras: nenurodoma.
  • Apsaugos: naudoja IR ir ultragarsinius daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Vandens talpa: 100 ml.
  • Baterija: 2600 mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas; galima valdyti su nuotolinio; valdymo pulteliu; išmanus patalpos valymo maršruto sudarymas; „Amazon Alexa“ palaikymas,
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 33 x 33 x 12 cm; 2,8 kg.

Kaina

  • Gearbest“ – 159,21 €.
  • Dabar parduodamas su 20% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmanieji dulkių siurbliai susilaukia vis didesnio pirkėjų susidomėjimo. Tai skatina gamintojus šiai rinkai skirti dar daugiau resursų. Tai yra bene pagrindinė priežastis, kuri naujos kartos išmaniuosiuose dulkių siurbliuose padeda integruoti naujus sprendimus. Tokias tendencijas praktikoje šiuo metu bene geriausiai patvirtina „MinSu NV-01“ išmanusis dulkių siurblys.

Tai yra bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys, kuriame gamintojas funkcionalumą grindžia ne valymo režimų gausa. „MinSu NV-01“ yra aprūpintas „ARM308S“ lustu ir veikia pagal unikalų „SLAM“ algoritmą. Be to, „MinSu NV-01“ yra aprūpintas ne tik infraraudonųjų spindulių, bet dar ir ultragarsiniais jutikliais.

Tai itin svarbūs akcentai, kurie „MinSu NV-01“ išmaniajam dulkių siurbliui svarbius sprendimus šiuo atveju leidžia realiu laiku priimti praktiškai autonomiškai. Šie jutikliai padeda net ir patalpos žemėlapio sudarymą realiu laiku bei išmanus patalpos valymo maršruto organizavimą, bet pirkėjų atsiliepimai rodo, kad virtualus žemėlapis nėra toks tikslus kaip su lazerine navigacija – tai ko gero gali priklausyti ir nuo patalpų sudėtingumo. Šis robotas neturi lazerinės navigacijos, o ultragarsas kol kas nėra pajėgus jo pakeisti 100%.

Tad virtualaus žemėlapio funkcijas vertėtų vertinti rezervuotai. Šioje kainų grupėje iš vis nėra roboto siurblio, kuris sugebėtų padaryti kokybišką lazerinę patalpų navigaciją, o pigiausias ir ko gero geriausias robotas siurblys su garantuotu lazeriniu virtualiu žemėlapiu bei siurbimo/plovimo funkcija yra „360 S6 Robot Vacuum“. Apie jo savybes skaitykite „360 S6 Robot Vacuum“ roboto siurblio apžvalgoje, tačiau  net su specialiu nuolaidos kuponu GB-APS36 jis kainuoja 289,28 € - daugiau nei 100€ brangiau už „MinSu NV-01“.

Praktikoje pačiu svarbiausiu privalumu ir išskirtine „MinSu NV-01“ savybe tampa net 1500 Pa siekianti siurbimo galia. Tai tikrai daug, o tokios kainos grupėje tai ko gero galingiausias robotas siurblys. Jos pilnai užtenka susiurbti dulkėms, plaukams, įvairioms kruopoms. Gamintojas taip pat tvirtina, kad šis išmanusis dulkių siurblys nesunkiai gali susiurbti net ir melionų sėklas ar pupas.

Pavyzdžiui, išmaniųjų siurblių rinkoje dominuojantis „ILIFE V5S Pro“ su šlapio ir drėgno siurbimo funkcija gali pasigirti tik 850 Pa siekiančia siurbimo galia, o kainuoja 140€ - ne ką stipriai pigiau nei „MinSu NV-01“, bet siurbimo galia praktiškai dvigubai mažesnė.

Visgi pirkėjai tvirtina, kad net ir „ILIFE V5S Pro“ galios pilnai pakanka santykinai geram patalpų siurbimui užtikrinti, taigi, nesunku įsivaizduoti, kad pagal šį rodiklį „MinSu NV-01“ demonstruoja dar geresnius rodiklius, kas leidžia užtikrinti maksimalią namų švarą esant bet kokioms situacijoms.

„MinSu NV-01“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tai yra vienas pirmųjų išmaniųjų dulkių siurblių rinkoje, kurie gali būti valdomi ne tik išmaniuoju telefonu, komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniojo asistento „Amazon Alexa“ pagalba. Negana to, gamintojas skelbia, kad „MinSu NV-01“ taikomojoje programoje gali prognozuoti valomos patalpos kvadratūrą, valymo laiką bei taip pat vizualiai atvaizduoti savo padėtį virtualiame žemėlapyje.

Norisi atkreipti dėmesį, kad „MinSu NV-01“ yra aprūpintas net 500 ml talpos dulkių surinkimo talpa ir taip pat turi atskirą 100 ml talpą vandeniui. Tuo tarpu garsiojo „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio atveju tiek vandeniui, tiek dulkėms yra naudojama ta pati 300 ml talpa. Be to, „MinSu NV-01“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes vandeniui paduodi naudoja unikalią pastovaus slėgio technologiją. Jos pagalba valymui skirta medžiaga visuomet išlieka drėgna, o vandens nuostoliai praktiškai nepastebimi.

Tuo tarpu „ILIFE V5S Pro“ atveju vanduo yra pastoviai lašinamas per dvi angas. Toks sprendimas nėra pats geriausias, nes vanduo audinyje pasikirsto netolygiai. Negana to, tokio paties ploto patalpai išvalyti drėgnu būdu naudojant „ILIFE V5S Pro“ tikrai prireiks kur kas daugiau vandens nei „MinSu NV-01“ atveju.

Vertinimai

„MinSu NV-01“ išmanusis dulkių siurblys rinkoje pasirodė praėjusiu metų pabaigoje. Pirmieji pirkėjų vertinimai yra gana optimistiški, todėl visiškai normalu, kodėl apžvalgininkai „MinSu NV-01“ prognozuoja gerą ateitį. Šiuo metu „MinSu NV-01“ vertinimas Kinijoje siekia 4 žvaigždutes iš 5 galimų.

  • Kevin. Šiuo išmaniuoju dulkių siurbliu jau naudojuosi kelias savaites. Turiu pripažinti, kad mano patalpų išplanavimas gana sudėtingas, tačiau „MinSu NV-01“ savo darbą atlieka gana gerai. Noriu pabrėžti didelės siurbimo galios, greičio ir net apie 50 minučių laikančios baterijos privalumus. Pavyzdžiui, man pakanka baterijos energijos du namo aukštus išvalyti du kartus. Kol kas naudoju „MinSu NV-01“ tik šlapiam valymui ir visuomet šį išmanųjį dulkių siurblį valdau tik komplekte pridėtu nuotoliniu valdymo pulteliu. Apibendrinus galiu pasakyti, kad esu patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „MinSu NV-01“.
  • Massimo. Labai geras kainos ir kokybes santykis. Švarus, patikimas ir greitas siurbimas. Man užkliūva tik „Amazon Alexa“ palaikymas. Kadangi šio išmaniojo dulkių siurblio „Amazon Alexa“ taikomojoje programoje nerasite, tai reiškia, jog jo valdyti balsu tikrai nepavyks. Vis dėlto tai man nėra svarbiausia funkcija, todėl esu pilnai patenkintas pasirinkimu įsigyti „MinSu NV-01“.
  • Gueni. Neturiu jokių priekaištų „MinSu NV-01“ funkcionalumui. Taikomoji programa taip pat veikia puikiai, o kainos ir kokybės santykis tikrai nenuvilia. Mane šiek tiek erzina tik tas faktas, kad „MinSu NV-01“ įkrovos stotelė neturi Europai pritaikyto kištuko, todėl papildomai tenka naudoti adapterį.
  • Simone. Sutinku, kad „MinSu NV-01“ pilnai atitinka aprašymą praktikoje. Vis dėlto man yra šiek tiek liūdna, kad šis išmanusis dulkių siurblys neįsimena virtualaus patalpų žemėlapių, aš taip pat turiu problemų prijungdamas jį prie išmaniojo asistento. Turiu pripažinti, kad „MinSu NV-01“ siurbia labai gerai dėl galingo variklio, tačiau kliūčių išvengimo mechanizmas bent jau mano namuose šlubuoja – kartais atsitrenkia į baldų kojeles..
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)