Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: 10-ies belaidžių ausinių palyginimas ir geriausių išrinkimas, kaip iš tikro veikia „Xiaomi“ išmanusis durų skambutis ir kuo skiriasi klonuotų atsuktuvų rinkinys nuo labai kokybiško originalo (8 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos apie:

- „Meizu POP TW50“ belaides ausines - po 6-ių mėnesių su šiomis ausinėmis apžvalgininkas įžvelgia vien privalumus;

- išsamus 10-ties belaidžių ausinių tarpusavio palyginimas. Suskirstytos ausinės į tris kainų kategorijas ir išrenkamos geriausios;

- „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos apžvalga ir palyginimas su „Alfawise XBR-08 TV Soundbar“;

- „Xiaomi SOOCAS C1“ elektrinis dantų šepetėlis vaikams - puikus pasirinkimas ieškantiems kokybiško elektrinio dantų šepetėlio vaikams su edukacine programėle;

- „ON OFF“ keramikinis puodelis - stilingas keramikinis puodelis, nuo karščio keičiantis spalvą ir užrašą;

- „Xiaomi Philips Night Light“ prieš „Mijia“ ir „Yeelight“ - naktinių lempų palyginimas ir vizualus parodymas, kaip jos skirtingai šviečia;

- „Xiaomi AI Face Identification“ išmanusis durų skambutis - apžvalga įdomi tuo, kad joje praktiškai pademonstruojama šio prietaiso galimybės;

- „GOCOMMA 22 in 1“ atsuktuvo rinkinys - apžvalga yra įdomi tuo, kad šį rinkinį palygina su pigiu „Xiaomi“ rinkinio klonu ir su originaliu „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkiniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garso įranga

Šią savaitę apžvalgininkai daug dėmesio skyrė garso įrangai ir turbūt tuo stebėtis nereikėtų. Įvairios belaidės ausinės šiuo metu yra itin populiarios ir jos domina visus - tiek pirkėjus, tiek ir pačius apžvalgininkus.

„Meizu POP TW50“ belaidės ausinės

Aliexpress - 49,05 €.

Tad pradėkime nuo vienos itin įdomios apžvalgos, kurioje apžvalgininkas pasidalina savo asmeniniai įspūdžiais apie šias belaides „Meizu POP TW50“ ausines.

Apžvalga yra įdomi ir vertinga tuo, kad Sean Blog šiomis ausinėmis naudojasi jau pusę metų, klausėsi pačios įvairiausios muzikos ir turi tvirtą nuomonę apie „Meizu POP TW50“.

„Su Meizu kompanija aš jau labai seniai susipažinęs. Ir pagaliau jie išleido tokias įdomias belaides ausines. Aš jomis naudojuosi jau 6 mėnesius ir galiu vardinti vien tik pliusus. Puikus ausinių dėkliukas su normaliu baterijos indikatoriumi, kokybiškai pagamintas, kaip ir pačios ausinės, gražaus dizaino ir ne tik ausinės yra įkraunamos belaidžiu būdu, bet ir patį dėkliuką taip galima įkrauti. O ausinių dėkliuką galima įkrauti ne su įprastai randamu microUSB laidu, bet su C-tipo USB laidu. Retas ir malonus privalumas. Tad Meizu į šias ausines sudėjo visas technologines naujienas. Puiki garso kokybė, galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą, palaiko balso asistentą. Ausinės atsparios vandeniui ir prakaitui, tad su jomis galima drąsiai sportuoti ir nebijoti lietaus. Pats su jomis sportavau ir jos puikiai laikosi ausyse. Rekomenduoju.“

10-ties skirtingų belaidžių ausinių palyginimas

Labai įdomi apžvalga ir jos autorius nevyniodamas žodžių į vatą pasako tiesiai šviesiai, kurios ausinės yra visai prastos, o kurios - tikras malonumas ausims.

Andro-news teigia, kad belaidžių ausinių šiuo metu rinkoje yra devynios galybės ir jų tik daugėja, tačiau jis atrinko pačius įdomiausius ir daugiausiai dėmesio sulaukiančius modelius.

Visas ausines suskirstė į 3 kategorijas: iki 50 dolerių; nuo 50 iki 100 dolerių ir nuo 100 iki 150 dolerių.

1-oje:

„Redmi AirDots“ – nuo 21,68 €;

„Blitzwolf BW-FYE4“ – 27,89 €;

„Xiaomi AirDots“ – 33,72 €.

2-oje:

„Funcl AI“ – 44,50 €;

„MPOW T5“ – 47,55 €;

„Havit G1“ – 60,91 €;

„Meizu POP 2“ – 49,02 €;

„Mifo O5“ – 63,43 €.

3-oje:

„Honor FlyPods“ – 108 € arba 96,65 €;

„Galaxy Buds“– 129€.

Apžvalgininkas palygino ausinių dėkliukus, išvaizdą, pagaminimo kokybę, naudojimosi patogumą, baterijų tarnavimo laiką ir dar daugiau.

Ir kas gi nugalėjo? Apžvalgininkas pateikia daug įvairių pastebėjimų, bet kalbant apibendrintai – iki 50 dolerių nugalėjo „Redmi AirDots“; iki 100 dolerių – „Funcl AI“; o dėl „Galaxy Buds“ ir „Honor FlyPods“ yra niuansų ir vieno konkretaus nugalėtojo nepasako, tačiau išsamiai paaiškina kuo jos skiriasi.

„Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos apžvalga ir palyginimas su „Alfawise XBR-08 TV Soundbar“

„Xiaomi TV Soundbar“: Gearbest - 102,46 € + nemokamas siuntimas į Lietuvą; Aliexpress - 76,62 € + 22,82 €, tad bendra suma bus 99,44 €.

„Alfawise XBR-08 TV Soundbar“: Gearbest - 54 €.

Apžvalga yra įdomi tuo, kad apžvalgininkas detaliai pademonstruoja kokia garso kokybė klausantis to pačio garso takelio su „Xiaomi TV Soundbar“ ir su „Alfawise XBR-08 TV Soundbar“ garso sistemomis.

„Štai kokia ta Xiaomi garso sistema. Graži ir kaip tokio tipo įrenginiui yra daug garso. Ji yra skirta televizoriams ir nors kaip Bluetooth kolonėlę naudoti galima, bet nėra taip jau patogu. Taip pat nėra nuotolinio valdymo pultelio, nepalaiko FM radijo ir papildomos atminties kortelės. Bet jei reikia geros Soundbar garso sistemos – tada Xiaomi yra puikus pasirinkimas. Jei reikia universalesnės garso sistemos – tada rekomenduoju Alfawise. Čia yra FM radijas, nuotolinio valdymo pultelis ir šią sistemą galima padalinti į dvi atskiras kolonėles bei jas naudoti prijungtas prie kompiuterio.“

„Xiaomi SOOCAS C1“ – elektrinis dantų šepetėlis vaikams

Gearbest - 27 €

Apžvalgininkas labai pozityviai atsiliepia apie šį elektrinį dantų šepetėlį. „Xiaomi SOOCAS C1“ yra atsparus vandeniui, su įkraunama 800 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 20 dienų.

Taip pat jį yra patogu laikyti rankose ir galima pakeisti šepetėlio paveikslėlį. Tinka tiek berniukams, tiek mergaitėms.

„Xiaomi SOOCAS C1 elektrinis šepetėlis švelniai valo dantis, tad vaikams naudoti yra visiškai saugus. Labai smagi programėlė, kuri palaiko papildomus žaidimus. Jie mokina vaiką teisingai išvalyti dantis ir nesukčiauti. Tikrai kokybiškas prietaisas skirtas vyresniems nei 4 metų vaikams.“

„ON OFF“ keramikinis puodelis – nuo karščio keičiantis spalvą ir užrašą

Aliexpress - 7,57 €.

Apžvalgininkė teigia, kad šis keramikinis puodelis yra labai kokybiškai pagamintas. Jis išskirtiniu tampa todėl, kad turi specialų, į karštį reaguojantį sluoksnį, dėl kurio puodelio spalva bei užrašas keičiasi.

Įprastai puodelis yra juodos spalvos su baltos spalvos „OFF“ užrašu, bet vos tik į puodelį pripilama karštos kavos, arbatos ar kito karšto gėrimo, puodelio spalva pakinta į baltą ir išryškėja juodos spalvos „ON“ užrašas. 

Vienintelis jo minusas, kad šio puodelio negalima plauti indaplovėje, o visais kitais atžvilgiais tai yra itin šaunus ir pigus puodelis.

Namams skirti reikmenys

„Xiaomi Philips Night Light“ prieš „Mijia“ ir „Yeelight“ naktinių lempų palyginimas

„Xiaomi Philips Night Light“: Gearbest - 19,35 €; Aliexpress - 15,35 €.

„Mijia“: Gearbest - 10 €; Aliexpress - 9,56 €.

„Yeelight“: Gearbest - 17,51 €; Aliexpress - 18,01 €.

Naktinių lempų palyginimo apžvalga yra itin konkreti ir praktiška. Apžvalgininkas išsamiai papasakoja kuo jos skiriasi, kuo panašios.

Taip pat yra labai gerai, kad pademonstruoja, kaip kiekviena jų toje pačioje vietoje šviečia esant minimaliems švietimo nustatymams ir maksimaliems. Galima pagal tai nuspręsti kiek šviesos jos suteikia. Juolab, kad kainą jų yra gana panaši.

„Xiaomi AI Face Identification“ – išmanusis durų skambutis

Gearbest - 54 €, Aliexpress - 54 €.

Apžvalgininkas trumpai ir aiškiai pademonstruoja šio išmanaus ir dirbtiniu intelektu aprūpinto durų skambučio galimybes. O jų šis prietaisas turi itin daug. 

Tai naujos kartos belaidžiu būdu veikiantis durų skambutis, kuris yra aprūpintas 720p raiškos kamera ir bene labiausiai stebina integruotu dirbtiniu intelektu, leidžiančiu atpažinti žmonių veidus. Be to, šis durų skambutis nenaudoja įprastos vidinės atminties, nes visus trumpalaikius vaizdo įrašus iš karto patalpina nutolusiame serveryje.

„Labai puikus prietaisas. Nors tai durų skambutis, bet jis aprūpintas dirbtiniu intelektu, automatiniu veidų atpažinimu, gali netgi nurodyti kiek žmogui metų, filmuoja kas vyksta prie jūsų durų, saugo bei perduoda tuos duomenis į telefoną. Puikus prietaisas. 21-aje technologijų amžiuje tai yra dar vienas naudingas išmaniųjų namų pagalbininkas.“

„GOCOMMA 22 in 1“ atsuktuvo rinkinys

„GOCOMMA 22 in 1“: Gearbest - 8,10 €.

Paprastas rinkinys „22-in-1 Multifunctional Screwdriver Set“: Gearbest - 8,10 €

„Xiaomi Wiha 24 in 1“: Gearbest - 20,70 €

Šios savaitės apžvalgų suvestinę užbaigia „GOCOMMA 22 in 1“ atsuktuvo rinkinio palyginimas su visiškai paprastu ir be jokio aiškaus prekės ženklo rinkiniu bei su labai kokybišku „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkiniu.

Apžvalga yra įdomi tuo, kad jos autorius palygina „GOCOMMA 22 in 1“ atsuktuvo rinkinį su pigiu „Xiaomi“ rinkinio klonu ir su originaliu „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkiniu. „GOCOMMA 22 in 1“ yra tarpinis variantas, kuris praktiškai visais atvejais yra geresnis už „Xiaomi“ padirbinį ir tik kai kuriais momentais nusileidžia „Xiaomi“ rinkiniui, tačiau kainuoja kone 3 kartus pigiau.

„Bendrai, man GOCOMMA rinkinys patiko. Jis labai neženkliai nusileidžia savo kokybe Xiaomi rinkiniui, tačiau kainuoja netgi mažiau, nei kur kas blogesnis Xiaomi rinkinio klonas. Jei ieškote kokybiško atsuktuvo rinkinio, pasirinkę GOCOMMA tikrai nesuklysite.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()