TOP 5 išskirtiniai daiktai iš AliExpress: turbūt populiariausia išmanioji IP kamera, belaidė erdvinio garso kolonėlė, keraminė automobilio kėbulo danga ir elektrinis „Xiaomi“ siurblys didiesiems vandens buteliams  (1)

Kinijos rinka stebina ne tik geromis kainomis, bet ir prekių įvairove. Štai 5 dėmesio verti nebrangūs daiktai, kuriems dabar taikomos ženklios nuolaidos:

- turbūt perkamiausia IP kamera iš AliExpress su 40 % nuolaida;

- itin populiari belaidė kolonėlė su 35 % nuolaida;

- 5 balais iš 5 vertinamas išmanusis pultelis-pelė TV priedėliams su 29 % nuolaida;

- elektrinis „Xiaomi“ siurblys didiesiems vandens buteliams - 8 % pigiau;

- keramikinė danga automobilio kėbului su 18 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Perkamiausia išmani IP kamera iš AliExpress

„INQMEGA HD 1080P Cloud Wireless IP Camera Intelligent Auto Tracking Of Human Home Security Surveillance CCTV Network Wifi Camera“

40 % nuolaida | €20,06

IP kameros yra labai funkcionalus ir modernus namų apsaugos sprendimas. Trumpai tariant, šis įrenginys leidžia iš bet kurio pasaulio krašto stebėti, kas dedasi jūsų namuose. Tereikia internetu prisijungti prie kameros (ar kamerų sistemos) ir galėsite apsižvalgyti. IP kamerą reikia prijungti prie namų „Wi-Fi“ tinklo, maitinimo ir sumontuoti ten, kur ji galės stebėti strategiškai svarbias namų vietas.

Ši „Inqmega“ IP kamera yra viena perkamiausių visame Aliexpress.com portale - daugiau nei 18000 pirkimų, o iš 7200 vertinimų bendras balas siekia net 4.8 iš 5. Kas lėmė tokią sėkmę?

Pirmiausia - itin gera kaina. Normalios kokybės IP kameros paprastai kainuoja nuo 30€ ir daugiau, o čia vos 20€.

Nežiūrint itin geros kainos, šis „Inqmega“ prietaisas turi ne tik prisijungimą prie debesies, bet ir atminties kortelės lizdą, kuris leidžia čia pat vietoje saugoti įrašus. Kaip ir kiti panašūs prietaisai, ši IP kamera turi ir garsiakalbį su mikrofonu. Tai reiškia, kad galėsite pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar net augintiniais. Tačiau svarbiausios savybės slypi filmavime.

Ši „Inqmega“ IP kamera vaizdą fiksuoja 720p arba 1080p raiška (reikės pasirinkti perkant). Ji puikiai mato tamsoje ir turi judesio daviklį. Jis, beje, ir yra didžiausias išskirtinis šio prietaiso bruožas. DI sistema atpažįsta judesio šaltinį ir jį seka – kamera sukasi, nepaleisdama iš akių judančio žmogaus ar gyvūno. Žinoma, jei kamera ką nors pastebės, praneš apie tai tiesiai į jūsų telefoną.

Vertikalioje plokštumoje ši kamera juda 90 laipsnių kampu, o aplink savo ašį sukasi 355 laipsnius. Taigi, ji gali apžvelgti labai didelį plotą. Kelias tokias kameras galima sujungti į sistemą ir taip stebėti visus namus.

Šiuo metu Aliexpress.com parduotuvėje šiai kamerai taikoma 40 % nuolaida ir ji kainuoja €20,06. Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.

2. Perkamiausia belaidė erdvinio garso kolonėlė iš Kinijos

„New NBY-18 Mini Bluetooth Speaker Portable Wireless Speaker Sound System 3D Stereo Music Surround Support Bluetooth,TF AUX USB“

35 % nuolaida | €11,23

NBY-18 – tai stilinga, kompaktiška  belaidė kolonėlė, kurios išmatavimai – 19 x 60 x 56 mm. Tai yra viena perkamiausių ir geriausiai vertinamų belaidžių kolonėlių Aliexpress.com - daugiau nei 12 000 pirkimų, o bendras balas iš 8000 vertinimų siekia net 4.9 iš 5. Kodėl? Nes turi daug privalumų.

Ši kolonėlė palaiko keturių rūšių šaltinius – „Bluetooth“ prietaisus (telefonus, planšetes, kompiuterius ir taip toliau), atminties korteles, USB atmintukus ir įrenginius, prijungtus standartine 3,5 mm jungtimi. NBY-18 turi „Bluetooth 3.0“ modulį, kuris užtikrina stabilų ryšį iki 10 metrų atstumu.

NBY-18 yra išties patogus ir mobilus įrenginys, turintis 1200 mAh bateriją, kuri užtikrina iki 10 valandų darbą. Prietaisas valdomas ant korpuso esančiais mygtukais.

NBY-18 turi du garsiakalbius ir groja STEREO failus. Muzika skamba dinamiškai, geriau grojami šiuolaikinės muzikos kūriniai. NBY-18 taip pat yra nebloga laisvų rankų įrangos stotelė, turinti triukšmą slopinantį mikrofoną. Žinoma, į skambučius taip pat galite atsakyti ant korpuso esančiais mygtukais.

Aliexpress.com portale belaidei NBY-18 kolonėlei šiuo metu taikoma 35 % nuolaida ir įrenginys kainuoja €11,23. Į Lietuvą šis kolonėlė atkeliaus už €2,30.

3. 5 balais iš 5 vertinamas išmanusis pultelis-pelė TV priedėliams

„G10 S Voice Air Mouse 2.4GHz Wireless Google Microphone Remote Control IR Learning 6-axis Gyroscope for Android TV Box PC“

29 % nuolaida | €6,41

Išmanieji TV priedėliai bet kokius televizorius gali paversti išmaniais ir jie įgauną naujus valdymo būdus. Tarp jų – ir labai funkcionalūs pulteliai-pelės. Šis G10 vadinamas įrenginys išsiskiria tiin gerais vertinimais - daugiau nei 100 pirkėjų jam jau skyrė 5 balus iš 5.

Jis gali perjungti kanalus, tačiau kartu jis gali ir gerokai daugiau. Juo bus lengviau naršyti internete, vartyti puslapius, keisti įjungtas programėles. Juk tai – ir pelė.

Nuspaudę pelės mygtuką šį pultelį galėsite naudoti kaip pelę – judindami pultelį valdysite ekrane pasirodysiantį kursorių. Tam G10 naudoja 6 ašių giroskopą. Galiausiai, šis pultelis turi ir mikrofoną, kuris leidžia priedėlį valdyti balsu.

G10 naudoja 2,4 gHz tinklą. Į įrenginio USB lizdą reikės įstatyti imtuvą ir iš karto galėsite naudotis pulteliu. G10 yra suderinamas su išmaniaisiais televizoriais, „Android“ priedėliais, kompiuteriais ir kitais prietaisais.

Šiuo metu Aliexpress.com portale šiam pulteliui taikoma 29 % nuolaida ir jis kainuoja €6,41. Siuntimas į Lietuvą kainuos dar €2,01. Beje, visi 127 šiam pulteliui skirti įvertinimai yra maksimalūs - 5 žvaigždutės iš 5.

4. Elektrinis „Xiaomi“ vandens siurblys didiesiems vandens buteliams

„XIAOMI Mijia 3LIFE Automatic USB Mini Touch Switch Water Pump Wireless Rechargeable Electric Dispenser Water Pump With USB Cable“

8 % nuolaida | € 11,63

Tai - „Xiaomi Mijia 3LIFE“ elektrinis vandens siurblys, sukurtas specialiai vandens buteliams. Šis įrenginys turi integruotą bateriją ir vos vieną mygtuką. Ir nemanykite, kad šiam prietaisui reikės labai dažno įkrovimo – su pilna baterija jis gali perpumpuoti maždaug 120 litrų vandens. Per minutę šis siurblys išpumpuoja apie 1,5 l, todėl stiklinę pripildysite vos per kelias sekundes.

Beje, įdomu tai, kad gamintojas numatė galimybę nustatyti maksimalų išbėgančio vandens kiekį – siurblys gali automatiškai sustoti perpumpavęs 1,5 litrus vandens. Taip niekada neperpildysite virdulio ar ąsočio.

Žinoma, gamintojas pasirinko tik tuos plastikus, kurie yra tinkami sąlyčiui su maistu. Pats siurblys pasižymi švariu, moderniu dizainu – jau vien iš išvaizdos nesunku pastebėti, kad tai – „Xiaomi“ prietaisas. Viduje slepiasi per USB laidą įkraunama baterija, 5 cilindrų pompa ir 10 dalių silikoninis vožtuvas. Pats mygtukas, beje, yra jutiminis.

Aliexpress.com portale šiam „Xiaomi“ prietaisui taikoma 8 % nuolaida ir jis kainuoja € 11,63. Į Lietuvą šis daiktas atkeliaus nemokamai.

5. Keramikinė danga automobilio kėbului

„30MLCar Liqui 9H Car Polish Hardness Glass Coating Ceramic Coat Auto Paint Care Durability Anti-Corrosion Super Hydrophobic /6“

18 % nuolaida | €3,49

Visi nori, kad jų automobilis būtų kiek įmanoma gražesnis kiek įmanoma ilgiau, tačiau norint tai pasiekti reikia įdėti nemažai darbo. Ši keramikinė danga ant automobilio kėbulo išliks 3-5 metus, o ir privalumų turi daugybę.

 

Visų pirma, šią dangą labai lengva naudoji. Tai yra 30 ml buteliukas su skysčiu – jo turėtų pakakti visam automobiliui padengti. Kiek įmanomą švaresnį automobilį galima padengti pridedamomis kempinėlėmis ir šluoste. Reikia pasistengti sukurti kiek įmanoma lygesnį labai ploną sluoksnį. Šios dangos storis siekia tik 30 mikronų.

Ši danga išlygins mikroskopinius įtrūkimus ir sukurs ploną, bet labai kietą keramikinį sluoksnį. Automobilio kėbulas taps hidrofobiškas -  vandens lašeliai tiesiog riedės nuo dažų jų nesušlapindami.  Automobilio kėbulas bus apsaugotas nuo orų pokyčių ir saulės.

Šis rinkinys šiuo metu Aliexpress.com portale parduodamas su 18 % nuolaida ir kainuoja €3,49. Siuntimas į Lietuvą papildomai kainuos €0,15.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai (1)