„Išbandęs šį vaizdo registratorių, atsisakiau ilgai naudoto ir puikaus Xiaomi 70Mai Pro“: kuo apžvalgininkui taip patiko „AZDOME GS63H“ ir kodėl pagal kainos ir kokybės santykį paskyrė pačią pirmąją vietą (Video, „AZDOME GS63H“ apžvalga)  ()

FHD 60 ir 30 kadrų per sekundę bei filmuoja netgi 4K 24 kadrais per sekundę. Taip pat turi integruotą GPS modulį, judesio daviklį, G-jutiklį, palaiko papildomą atminties kortelę, „Parkavimosi“ režimą, 170 laipsnių matymo kampas, „WiFi“ ir taip toliau. Apžvalgininkas labai patenkintas šiuo vaizdo registratoriumi ir teigia, kad jis netgi geresnis už „Xiaomi 70Mai Pro“. Bet ar tikrai? Kokia iš tikro filmuojamo vaizdo kokybė? Pasižiūrėkime įdėmiau į „AZDOME GS63H“ vaizdo registratorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad už tokią kainą gaunamas itin kokybiškas ir puikiomis techninėmis savybėmis pasižymintis vaizdo registratorius, o papildomai pridėjus dar keletą eurų – galima įsigyti ir prie automobilio galinio stiklo pritvirtinimą kamerą.

„Tada AZDOME GS63H iškart fiksuos vaizdą į abi puses ir niekas nepraslys pro šalį.

Šis produktas jau yra patikrintas laiko ir jį galima įsigyti nuo 2017-ųjų metų. Pardavėjas šių vaizdo registratorių yra pardavęs jau daugiau nei 1800 vienetų ir atsiliepimai yra išskirtinai teigiami.“

Tačiau eikime prie reikalo. Kas čia per vaizdo registratorius ir ką randame pakuotėje?

Apžvalgininkas teigia, kad įprastoje „AZDOME GS63H“ pakuotėje randame kokybiškai pagamintą ir kompaktišką vaizdo registratorių bei automobilinį įkroviklį su 2 USB jungtimis ir LED indikatoriumi. Jį galima naudoti tiek lengvuose, tiek ir sunkiasvorėse transporto priemonėse.

Dar pakuotėje yra tvirtinimo elementai, ilgas (1,5 metro) miniUSB-USB laidas ir pagrindinis vaizdo registratoriaus laikiklis, kuris prilipinamas prie priekinio automobilio lango.

Apžvalgininkas iškart pademonstruoja, kaip jis pritvirtinamas prie pačio registratoriaus ir „viskas čia labai paprasta bei matyti, kad padaryta itin tvirtai (2:15 min.).“

Taip pat labai svarbus momentas, kad vaizdo registratorių galima pasukti praktiškai į visas puses (2:35 min.).

Na ir galiausiai pakuotėje dar yra naudojimosi instrukcija anglų kalba. Joje pateikta informacija apie techninius vaizdo registratoriaus dalykus ir nurodyta, jog palaiko atminties kortelę iki 64 GB bei kamera yra su f/1,7 diafragma, tad „nakties metu šis vaizdo registratorius turėtų filmuoti labai gerai.“

Apžvalgininkas teigia, kad „AZDOME GS63H“ išvaizda yra graži ir jo visi mygtukai maloniai reaguoja į paspaudimus. Kairėje pusėje yra įjungimo/išjungimo mygtukas ir įdedama atminties kortelė, nugarėlėje yra 3 colių įstrižainės ekranas ir valdymo mygtukai, dešinėje pusėje miniUSB jungtis ir miniHDMI jungtis, tad jį galima prijungti prie televizoriaus, o viršuje yra dar viena jungtis, per kurią prijungiama galinė kamera.

Registratoriaus apačioje yra mažas mygtukas, kurį paspaudus galima perkrauti patį įrenginį.

„AZDOME GS63H“ įsijungia vos per keletą sekundžių (3:28 min.) ir apžvalgininkas iškart rekomenduoja iš oficialios gamintojo svetainės atsisiųsti naujausią programinės įrangos versiją, ją įsirašyti į atminties kortelę, pastarąją vėl įdėti į vaizdo registratorių ir tiesiog jį įjungti. Registratorius atsinaujina ir toliau belieka suformatuoti atminties kortelę, kad ateityje be reikalo nepradėtų vėl savęs atnaujinti.

Beje, vaizdo registratorius palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra rusų ir anglų. Taip pat galima atsisiųsti „LuckyCam“ programėlę ir ją per WiFi susieti su „AZDOME GS63H“ vaizdo registratoriumi.

Programėlėje galima stebėti vaizdo registratoriaus fiksuojamą vaizdą, peržiūrėti padarytus vaizdo įrašus, fotografuoti ir pilnai kontroliuoti visus „AZDOME GS63H“ nustatymus, kaip ir spaudžiant ant jo pačio korpuso esančius mygtukus.

O kaip gi filmuoja „AZDOME GS63H“ vaizdo registratorius?

Apžvalgininkas pirmiausiai pademonstruoja, kaip „AZDOME GS63H“ filmuoja dienos metu ir pasirinkus 4K raišką bei 24 kadrus per sekundę (4:33 min.).

„3 minučių vaizdo įrašas užima 533 MB, vaizdo kokybė yra labai gera ir ji mane tikrai džiugina.“

FHD ir 60 kadrų per sekundę atveju vaizdo kokybė šiek tiek krenta (5:02 min.), tačiau „turime 60 kadrų per sekundę ir važiuojant 90 km/h greičiu – automobilių numeriai matomi puikiai. Net ir FHD 30 kadrų per sekundę atveju vaizdas puikus. Taip pat labai noriu atkreipti dėmesį į puikią vaizdo įrašų garso kokybę. Taip pat rekomenduoju iškart įsigyti ir galinę kamerą. Taip turėsite maksimalų vaizdą į abi puses. Vienu metu abi kameros įrašinės vaizdą ir tada priekinė kamera maksimaliai gali filmuoti FHD 30 kadrų per sekundę, o galinė 720p.“

Apžvalgininkas pademonstruoja ir kaip registratorius filmuoja vakaro metu bei lyjant lietui (6:03 min.), o nuo 6:16 min. nakties metu daryto 4K 24 kadrų per sekundę vaizdo įrašo pavyzdys ir nuo 6:30 min. nakties metu daryto FHD 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašo pavyzdys.

„Esu pilnai patenkintas tiek dienos, tiek nakties metu užfiksuoto vaizdo kokybe. Vaizdo registratorius dirba labai kokybiškai ir pradeda automatiškai įrašinėti vaizdą. G-jutiklis (pradeda automatiškai įrašinėti po smūgio į automobilį) veikia kokybiškai ir nėra per daug jautrus. Išbandęs šį vaizdo registratorių galiu pasakyti, kad iškart atsisakiau labai gero ir mano ilgai naudoto Xiaomi 70Mai Pro vaizdo registratoriaus.

Už tokią kaina tai yra nuostabus vaizdo registratorius. Esu išbandęs įvairių registratorių, bet kainos ir kokybės atžvilgiu AZDOME GS63H užima pačią pirmąją vietą ir jį dabar naudosiu kasdien. 100 % rekomenduoju šį prietaisą.“

Apžvalgininkas tuo pačiu pademonstruoja kas gi yra pačiame vaizdo registratoriaus meniu ir pereina per visus jo nustatymus bei pasirinkimus (7:13 min.).

Galima nustatyti laiką, datą, skirtingas filmavimo raiškas, vaizdo įrašų trukmę ir senų įrašų perrašymą naujais, „Parkavimosi“ režimas, reagavimo į judesius režimas, garso įrašymo įjungimas/išjungimas, ekrano išjungimas, kai filmuojama ir taip toliau.

Kaina ir sąlygos

„AZDOME GS63H“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress - nuo 54,86 €, be galinės kameros, be atminties kortelės,
  • Aliexpress - 74,86 €, su galine kamera ir su 32 GB talpos atminties kortele,
    • Visiems variantams taikoma 52 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi 70Mai Pro“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress - nuo 49,86 €,
    • siuntimas į Lietuva kainuos 4,77 €.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(6)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: