1080P FHD, „loop recording“, vaizdo įrašymas nuo judesio ir daugybė kitų naudingų dalykų - Cafago skelbia nuolaidos kuponą vaizdo registratoriui, kuris pakeis jūsų įprastą galinį vaizdo veidrodėlį  ()

Dažniausiai įsigijus naują vaizdo registratorių reikia galvoti, kaip jį automobilyje pritvirtinti, kad jis atliktų savo funkciją, bet ir tuo pačiu netrukdytų savomis akimis matyti kas vyksta automobilio priekyje ir gale. Su šiuo vaizdo registratoriumi tokių klausimų tikrai nekils.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Įprastai šis vaizdo registratorius kainuoja virš 30 eurų, bet dabar galima jį įsigyti už 23,32 eurus.
  • Taikomas specialus nuolaidos kupono kodas CC5846.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Nesuklyskite, nors „KKmoon 4'' 1080P FHD Dual Lens Car DVR Rear View Dash Cam Video Camera Recorder“ atrodo, kaip paprastas automobilio galinio vaizdo veidrodėlis, tačiau tai yra vaizdo registratorius.

Jis yra įmontuojamas vietoje automobilyje jau esančio galinio vaizdo veidrodėlio, tad šiam prietaisui nereikia papildomai ieškoti vietos ar bandyti vaizdo registratorių pritvirtinti prie priekinio lango stiklo.

Jis yra tikrai kompaktiško dydžio: 30,5 cm ilgio, 8 cm pločio ir 4 cm storio. LCD ekranėlis yra 4 colių įstrižainės, tad matyti filmuojamą vaizdą bus patogu.

Valdymas šio vaizdo registratoriaus yra visiškai paprastas, kadangi jis pats turi visus būtinus ir aiškiai pažymėtus mygtukus. Taip pat yra ir mikrofonas su garsiakalbiu, USB jungtis per kurią bus maitinimas registratorius, nors jis turi ir 120 mAh talpos bateriją, tad gali veikti ir be papildomo maitinimo.

Galima pasirinkti skirtingus vaizdo fiksavimo režimus. Trumpas „Mode“ mygtuko paspaudimas leis nuo filmavimo pereiti prie fotografavimo režimo, o ilgesnis paspaudimas iškvies nustatymus.

Palaikoma tokia filmuojamo vaizdo raiška (AVI formatu): FHD (1920x1080; 20fps); HD (1280x720; 30fps); VGA (640×480; 30fps).

Registratoriaus matymo kampas siekia 120 laipsnių ir turi labai naudingą funkciją – „Motion detection“. Pastačius automobilį stovėjimo aikštelėje, belieka įjungti filmavimo režimą, kuris vyks atsižvelgiant į tai kas juda aplink jūsų automobilį.

Kai nieko nevyks, vaizdas ir nebus įrašinėjamas, tačiau jei kažkas judės aplink jūsų automobilį, registratorius automatiškai pradės įrašinėti vaizdą. Išties naudingas dalykas.

Taip pat palaikoma „loop recording“ funkcija, kas reiškia, kad naujas įrašas bus įrašomas ant seniausiojo.

Turbūt kilo klausimas, „kaip aš su tokiu galinio vaizdo veidrodėliu matysiu kas vyksta už mano automobilio ir salono gale?“ Dėl to tikrai nekils problemų, kadangi registratoriaus ekranėlis užima tik dalį viso veidrodėlio ploto, o likusioji dalis yra matinė su melsvu atspalviu ir joje matosi galinis vaizdas.

Smagu ir tai, kad pakuotėje yra ir dar viena maža kamerytė, kurią galėsite pritvirtinti automobilio gale ir ji fiksuos vaizdą, kuris vyksta už jūsų automobilio. Tad vienu metu bus užfiksuotas praktiškai viskas, kas vyksta aplink jūsų automobilį.

Registratorius palaiko anglų, rusų, vokiečių, prancūzų ir kitas kalbas. Taip pat verta paminėti, kad galima įdėti ir atminties kortelę iki 32 GB talpos, bet ją teks įsigyti atskirai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(4)
(11)

Komentarai ()