Namų apsaugos kamera, vaizdo registratorius ir veiksmo kamera viename - Cafago išparduoda ribotą kiekį „Pro Cam WiFi 4K“  ()

Cafago.com išplatino vieną įdomesnių pasiūlymų - šiuo metu parduoda tokią veiksmo kamerą, kurią galima panaudoti išties neįprastose vietose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  • Šiuo metu ši veiksmo kamera „Pro Cam WiFi 4K“ parduodama su 54 proc. nuolaida, tad galutinė kaina siekia tik 22,85 eurus.
  • Taip pat užtikrinamas nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 darbo dienų.
  • Ribotas prekių skaičius.

Iš karto reikėtų pabrėžti, kad ši veiksmo kamera yra tinkama tiek gana įprastų kasdienių veiklų ir ramių atostogų akimirkų įamžinimui, tiek ir itin ekstremalių fizinių veiklų fiksavimui.

Pati veiksmo kamera yra kompaktiško dydžio ir patogi gabentis su savimi. Ji turi du ekranėlius: priekyje yra 0,66 colių įstrižainės NT LCD ekranas, o nugarėlėje – 2 colių įstrižainės TFT HD ekranas.

Taip pat turi mikrofoną, palaiko HDMI 2.0 ir USB jungtis, bei papildomą atminties kortelę iki 32 GB talpos. Aprūpinta 900 mAh talpos baterija, kurios energijos užteks 90 minučių darbo.

Kalbant apie pačios kameros vaizdo fiksavimo galimybes, kas turbūt ir yra svarbiausia, jos tikrai gana plačios. „Pro Cam WiFi 4K“ turi 16 MP CMOS sensorių ir geba užfiksuoti 170 laipsnių kampu esantį vaizdą.

Palaikomos tokios nuotraukų raiškos: 16 / 12 / 10 / 8 / 5 / /3 / 2 / 1.3M / VGA.

Vaizdo įrašų raiška gali būti tokia: 4K 30fps / 2K 30fps/ 1080p 30fps/ 720p 30fps/ WVGA.

Tad nors kamera kainuoja vos kiek daugiau nei 20 eurų, tačiau palaikoma vaizdo raiška yra išties aukšta.

Taip pat verta paminėti, kad kamera palaiko nuotolinį valdymą (pakuotėje yra specialus valdiklis aut. past.) bei „WiFi“, suporuojama su „Android“ bei „iOS“ įrenginiais, pakuotėje turi gausybę priedų, tarp kurių ir specialūs dėklai užtikrinantys, kad kamera bus pilnai atspari vandeniui. Gamintojas teigia, kad su šia veiksmo kamera galima nardyti ir filmuoti iki 30 metrų gylyje.

Be viso šito, „Pro Cam WiFi 4K“ kamerą galima naudoti ir kaip automobilinį vaizdo registratorių ir net, kaip namų apsaugos sistemą. Gamintojas teigia, kad ši kamera gali reaguoti į judesį ir automatiškai pradėti įrašyti vaizdą.

Iš tiesų unikali veiksmo kamera su gausybe galimybių ją išnaudoti taip, kaip kiekvienam asmeniškai norisi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()