Taip gerai būna itin retai: Cafago skelbia itin didelę nuolaidą „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratoriui (Video)  (1)

Norint išvengti nemalonių situacijų ir, įvykus eismo įvykiui, užsitikrinti rimtą alibį, tiesiog yra būtina turėti vaizdo registratorių. Tokie įrenginiai dažnu atveju kainuoja jau ne taip ir mažai, ypač jei kalba sukasi apie rimtesnius ir kokybiškesnius vaizdo registratorius. Bet yra ir tokių, kurie ne tik kokybiški, bet dar ir pasižymi puikia kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš tokių yra „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius. Įprastai šioje parduotuvėje jis kainuoja ne mažiau kaip 40 eurų, tačiau Cafago.com informuoja, kad su specialiu nuolaidos kupono kodu LT0044, kuris yra skirtas specialiai Lietuvos pirkėjams, „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius kainuos 31,59 eurus ir tai jau tampa labai gera kaina lyginant su visais pasiūlymais Kinijoje. 

Tad kaina už vaizdo registratorių yra tikrai gera, o ar pats registratorius yra kokybiškas, kokiomis funkcijomis ir galimybėmis pasižymi? Ar jis tvirtas ir įrašo kokybišką vaizdą? Į visus klausimus apie „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorių labai išsamiai buvo atsakyta kiek ankščiau mūsų publikuotoje apžvalgoje.

Tąkart apžvalgos autorius teigė, kad „stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.“ Tikrai rekomenduojame perskaityti šią išsamią „Xiaomi 70 Mai“ apžvalgą, kurioje rasite atsakymus į visus klausimus, kokie tik kils dėl šio vaizdo registratoriaus.

Šįkart tik trumpai priminsime kuo pasižymi „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius.

Jį galima valdyti tiek rankiniu būdu, tiek ir išmaniajame telefone esančia programėle. „Xiaomi 70 Mai“ turi „SONY IMX323“ vaizdo jutiklį, 130 laipsnių objektyvą, 2 MP jutiklį, 1080p filmavimo galimybę, balso atpažinimo technologiją (supranta tik kinų kalbą aut. past.) ir „Wi-Fi“ modulį. Šis įrenginys turi 240 mAh bateriją, trijų ašių akcelerometrą, o pakuotėje yra viskas, ko reikia registratoriaus veikimui, išskyrus atminties kortelę.

Pačioje pakuotėje rasite „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorių, 12-24 V įtampą palaikantį automobilinį įkroviklį su USB jungtimi, ganėtinai ilgą 3,5 metrų microUSB laidą ir statinį tvirtą lipduką. Toks pritvirtinimo būdas užtikrina, kad vaizdo registratorius tvirtai laikosi ir nedreba.

Labai naudinga funkcija yra „G-sensor“. Ji užtikrina, kad atsitrenkus į ką nors ar esant sudėtingiems momentams, kamera automatiškai pradeda įrašynėti vaizdą ir jis nebus ištrintas iš vidinės atminties bei nauji vaizdai nebus įrašyti ant jau esančių vaizdo įrašų.

Tad „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius yra išties puikus įrenginys, o dabar dar pasižymi ir puikiu kainos bei kokybės santykiu.

Šiame vaizdo reportaže galite pasižiūrėti kaip atrodo „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratoriaus įvairiais metų laikais užfiksuoti aplinkos vaizdai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (1)