„Gearbest“ skelbia TOP 10 įdomiausių „Xiaomi“ gaminių: nuo puodelio arbatai ar termoso iki oro grynintojo ir išmanios apyrankės  ()

„Xiaomi“ yra populiarus prekės ženklas. Jis yra gerai žinomas Lietuvoje, o ir visame pasaulyje prieš kelerius metus buvo laikomas vertingiausiu startuoliu. „Xiaomi“ gaminių asortimentas yra neįtikėtinai platus - jame tikrai nėra tik elektronikos gaminiai. Štai 10 įdomių ir naudingų daiktų, kuriuos puošia „Xiaomi“ logotipas - šį rinkinuką sudarė „Gearbest“ parduotuvė kaip įdomiausią šiam pavasariui. Dėl nuomonės nesiginčijama, bet įdomių daiktų tikrai yra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Porcelianinis arbatos puodelis

„Xiaomi“ garsėja dėl savo išmaniųjų telefonų, kompiuterių ir ausinių, tačiau gamina ir su elektronika visiškai nesusijusius daiktus. Pavyzdžiui, šį porcelianinį arbatos puodelį. Jo talpa - 370 ml. Jis turi snapelį, todėl arbatą bus lengva išpilstyti, jei norėsite gerti iš mažesnių puodelių, o kitoje pusėje yra nedidelis skyrelis arbatžolėms. Šis puodelis yra labai aukštos kokybės ir puikaus dizaino. Dėl apvalios apatinės dalies formos jį labai malonu laikyti delnuose.

„Xiaomi“ puodelis arbatai kainuoja €20,75.

2. Šilumą išlaikanti gertuvė

Kiek laiko šilumą išlaiko pigų termosai? Ši „Xiaomi Simple Stainless Steel Thermal Water Bottle“ šilumą išlaikanti gertuvė giriasi, kad gėrimams neleis atvėsti (ar sušilti, jei įpilsite ką nors šalto) net 24 valandas. Taip yra dėl to, kad ši gertuvė turi vakuuminę izoliaciją, o pats nerūdijančio plieno indas yra padengtas plonu vario sluoksniu.

Šios gertuvės talpa - 500 ml. Jos vidus yra nupoliruotas ir labai lygus, todėl prie jo sunkiau prisitvirtinti bakterijoms ir nešvarumams. Galiausiai, ši „Xiaomi“ terminė gertuvė sveria labai nedaug ir užima visai mažai vietos, todėl ją nuolat norisi turėti prie savęs. Ji kainuoja  €30,26.

3. „Xiaomi Mi Home Smart Air Purifier 2S“

Tai - oro grynintojas, dažnai vadinamas vienu iš pačių geriausių visame pasaulyje. Tikriausiai tai yra vienas iš tų prietaisų, kurių, kaip jūs manote, jums nereikia. Tačiau oro kokybė sveikatai yra labai svarbi, o ore, kuriuo kvėpuojame, nuolat yra visokių dulkių ir teršalų. „Xiaomi Mi Home Smart Air Purifier 2S“ per valandą gali išvalyti 310 kubinių metrų oro.

Šis prietaisas turi trijų sluoksnių filtrus, kurie yra išdėstyti palei įrenginio perimetrą - oras įsiurbiamas iš visų pusių. Juose yra aktyvuotos anglies, todėl oras šį įrenginį palieka itin švarus.

„Xiaomi Mi Home Smart Air Purifier 2S“ galite valdyti programėle. Jis ne tik valo, bet ir tiria orą ir šią informaciją pateikia ekrane. Galėsite pasirinkti vieną iš valymo režimų, o tyliai veikiantis įrenginys netrukdys ir miegoti. 

„Xiaomi Mi Home Smart Air Purifier 2S“ kainuoja  €168,16.

4. „Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“

TENS - tai transkutaninis elektrostimuliavimas, naudojamas skausmui malšinti. Tai - kontroversiška terapija, kuri teoriškai gali sumažinti raumenų ir sąnarių skausmus. Nors skeptikų šiai technologijai netrūksta, tačiau naudotojų atsiliepimai net labai geri

„Xiaomi“ prietaisas yra geras tuo, kad jis yra lengvas, belaidis, lengvai prilimpa prie odos ir jį visada galima pasiimti su savimi. Jūs net nepajusite, kad jis kabo jums ant rankos. Gerai ir tai, kad baterijos pakaks bent savaitei, jei šį prietaisą naudosite po 15 minučių kasdien.

Šis „Xiaomi“ TENS masažuoklis jus palepins trumpais silpnais elektros impulsais, kurie stimuliuos nervus ir padės išsiskirti endorfinui. Be nuolaidos masažuoklis kainuoja apie 20€, bet dabar galima įsigyti ir už 16€

Tiesa, tikriausiai iš karto norėsite įsigyti ir papildomų elektrodų - jie tarnauja maždaug 50 kartų, o tada nustoja taip gerai lipti prie odos.

5. „Xiaomi mijia Smart 720P“ IP kamera

IP kameros yra puikus būdas saugumui namuose užtikrinti. Jos leidžia namus stebėti net kai esate kur nors toli. „Xiaomi mijia Smart 720P“ yra puikus pasirinkimas, nes ši kamera yra robotizuota - prisijungę programėle galite ją sukti 360 laipsnių kampu ir keisti filmavimo kampą. Taip apžvelgsite išties didelę teritoriją, ypač turint omenyje, kad „Xiaomi mijia Smart 720P“ 10 IR LED dėka puikiai mato ir tamsoje. 

„Xiaomi mijia Smart 720P“ gali automatiškai fiksuoti judesius ir jums praneš, jei kambaryje apsilankys neprašytas svečias. Geriausia tai, kad kamera veikia labai tyliai, todėl gali būti naudojama ne tik saugumui užtikrinti, bet ir, pavyzdžiui, kūdikiams stebėti. Tiesa, galite ne tik pasyviai stebėti, bet ir pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ir gyvūnais - ši IP kamera turi mikrofoną ir garsiakalbį. „Xiaomi mijia Smart 720P“ dabar parduodama su 34% nuolaida, tad kainuoja  €27,43.

6. „Xiaomi“ asmenukių lazda-trikojis

Asmenukių lazdų rinkoje yra labai daug ir visos jos yra daugmaž vienodos. Tai kaip „Xiaomi“ gali tikėtis patobulinti tokį paprastą prietaisą? Visų pirma, tai - ne tik asmenukių lazda, bet ir patogus trikojis su neslystančiais padais. Taigi, jį galėsite naudoti ir kaip paprastą stovą telefonui. Pats išmaniojo laikiklis yra pagamintas iš aliuminio, todėl yra labai tvirtas. Tačiau didžiausias privalumas yra korpuse sumontuotas pultelis.

Jis veikia naudodamas „Bluetooth“ ryšį. Tai reiškia, kad jokių laidų nėra. Ištraukite pultelį iš korpuso ir telefoną galite pastatyti kur nors toliau - vienas pultelio paspaudimas leis savarankiškai padaryti nuotraukas neprašant kitų žmonių pagalbos. „Xiaomi“ asmenukių lazda-trikojis parduodamas su 13% nuolaida, tad kainuoja  €15,66.

Pagal kainą ir kokybę su šia lazda konkuruoja nebent „Huawei Honor“ asmenukių lazda ir trikojis, dabar siūlomas už 22€ - jų tarpusavio palyginimą rašeme čia

7. „Huami Amazfit“ išmanioji apyrankė

„Huami Amazfit“ gali viską, ką ir kitos apyrankės - stebi miego ritmus, pažadina, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą ir taip toliau. Tačiau „Huami Amazfit“ turi ir ne dažnai sutinkamų privalumų. Ši išmanioji apyrankė yra ne šiaip atspari vandeniui, bet atlaiko ir iki 50 metrų gylį - su ja galite drąsiai plaukioti. Ekraną dengią įbrėžimams atsparus stiklas, todėl perdėtai šio įrenginio saugoti nereikės.

Pats „Huami Amazfit“ ekranas tikriausiai ir yra didžiausias privalumas. 1,23 colių spalvotas IPS ekranas yra ryškus ir lengvai matomas net ryškioje saulės šviesoje. „Huami Amazfit“ kainuoja  €61,83. Tai yra prabangi išmanioji apyrankė, sukurta naudojant itin kokybiškas ir ilgai tarnaujančias medžiagas.

8. „Xiaomi Mi TV Box“

Tai - išmanusis televizijos priedėlis. Jis ir ne visai naują televizorių gali paversti išmaniu - suteikia interneto prieigą, leidžia žiūrėti internete patalpintus vaizdo įrašus ir filmus, žaisti žaidimus, peržiūrėti dokumentus ir kur kas daugiau. „Xiaomi Mi TV Box“ turi „Android 6.0“ operacinę sistemą ir 2.0 GHz procesorių. Šis priedėlis leidžia pasiekti 4K kokybę bei palaiko erdvinio garso sistemas. 

„Xiaomi Mi TV Box“ turi ir įdomių savybių. Šio įrenginio pultelis yra labai minimalistinis, tačiau jame yra įdomi funkcija - mikrofonas. Jis leidžia kai kurias priedėlio funkcijas valdyti balstu. „Xiaomi Mi TV Box“ dabar siūlomas su 21% nuolaida ir kainuoja €57,66.

9. „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ ausinė su laisvų rankų įranga

Tai - viena belaidė į ausį įstatoma ausinė su integruotu mikrofonu ir valdymo mygtukais. Su išmaniuoju įrenginiu ši ausinė bendrauja „Bluetooth“ ryšiu, tačiau pagrindinė jos funkcija nėra muzikos klausymasis. „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ yra skirta pokalbiams telefonu. Tai - laisvų rankų įranga su 50 mAh baterija ir triukšmo slopinimo sistema.

„Xiaomi Mi LYEJ02LM“ yra pagaminta iš pigaus plastiko, todėl yra labai lengva - sveria vos 6 gramus. Ji turi kabliuką, kuris padės išlaikyti ausinę ausyje, o mikrofonas yra sumontuotas taip, kad visada būtų netoli kalbančiojo burnos. „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ pravers ilgai biure dirbantiems žmonėms, automobilių vairuotojams ir dviračių entuziastams. „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ kainuoja  €12,52. Beje, pakuotėje rasite 3 skirtingus antgalius, todėl galėsite išsirinkti patogiausią dydį.

Verta pastebėti, kad tai viena iš pačių geriausiai vertinamų laisvų rankų įrangų iš Kinijos. 

10. „Xiaomi Mijia“ šviestuvas su judesio jutikliu

Naktį ir mūsų pačių namai atrodo svetimi. Jei tenka kur nors keltis iš lovos, nesinori įjungti šviesos, kad nebūtų pažadinti kiti žmonės ir nebūtų sudirgintos akys. Išeitis - štai toks LED šviestuvas su judesio davikliu. Jis veikia 120 laipsnių kampu ir vos priartėjus 5-7 metrų atstumu įjungia šviesą. Priklausomai nuo poreikių, galite pasirinkti du apšvietimo režimus - 0,7 arba 3,8 liumenų.

Šis „Xiaomi Mijia“ naudoja tris AA baterijas, todėl jam nereikia elektros lizdo. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir, pavyzdžiui, spintoje ar kitoje vietoje, kur dažnai būna tamsu. Juk būtų neblogai, kad vos atvėrus spintą aiškiai pamatytumėte, kas joje yra - šiuo požiūriu ji turi ko pasimokyti iš šaldytuvo. „Xiaomi Mijia“ šviestuvas su judesio davikliu ir 27% nuolaida dabar kainuoja €9,07.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()