Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: 70€ pigesnė ir labai kokybiška „Xiaomi M365“ paspirtuko kopija, visiškai naujas ir dar geriau už „Xiaomi“ besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, mėgėjiško bei profesionalaus termovizorių palyginimas (9 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos apie:

- „Alfawise M1“ elektrinis paspirtukas - gerokai pigesnė ir tiesiog puiki „Xiaomi M365“ kopija;

- „Xiaomi M365“ ir „Kugoo S1“ elektriniai paspirtukai - apžvalga įdomi tuo, kad jos autorius jau metus laiko važinėja „M365“, o pastaruoju metu išbandė „Kugoo S1“ ir pateikia detalų paspirtukų palyginimą;

- „Alfawise Mini True Bluetooth Earphones“ belaidės ausinės - po pusės metų apžvalgininkas šioms ausinėms negaili komplimentų;

- „SOOCAS C1“ elektrinis dantų šepetėlis, kuri privalu nupirkti savo vaikams;

- „Xiaomi Mi Box S“ - itin galingas, puikiais techniniais parametrais bei sklandžiu veikimu pasižymintis TV priedėlis;

- „Xiaomi Mi A1“ ir „Xiaomi Mi A2“ išmanieji telefonai - apžvalga yra įdomi tuo, kad joje yra detaliai palyginami šie du telefonai;

- „LIECTROUX C30B“ robotas dulkių siurblys - galingas, siurbia bei plauna, piešia žemėlapį ir apžvalgininkas teigia, kad darbuojasi netgi geriau už „Xiaomi“;

- „HT-18“ ir „HT-175“ termovizorių palyginimas - apžvalga yra įdomi tuo, kad jos autorius pademonstruoja kokie yra skirtumai tarp profesionaliam ir mėgėjiškam naudojimui skirtų termovizorių.

- „Multifunctional Smart Music Cup“ - 5 in 1 gertuvė, kuri yra įdomi tuo, kad tuo pačiu veikia, kaip išorinė baterija, kolonėlė ir gali valdyti telefono kamerą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektriniai paspirtukai

Šią savaitę turime porą gerų apžvalgų, kuriose palyginami elektriniai paspirtukai.

Įdomu yra tai, kad „Xiaomi M365“ elektrinis paspirtukas tapo taip gerai žinomu ir perkamu, kad tos pačios Kinijos kompanijos pradėjo gaminti šio šaunaus paspirtuko kopijas.

„Alfawise M1“ elektrinis paspirtukas: „tai tarsi M365 Lite versija

„Alfawise M1“: Gearbest - 315 € (su kuponu GBZYQC014), nemokamas siuntimas registruotu paštu.

„Xiaomi M365“: Gearbest - 378 €, Lietuvoje - 379€

Jei pasižiūrėję į titulinę nuotrauką šiek tiek sutrikote, tai visiškai normalu. Net ir apžvalgininkas teigia, jog „Alfawise M1“ elektrinis paspirtukas atrodo identiškai panašus į populiarųjį „Xiaomi M365“. 

Tačiau tarp šių dviejų elektrinių paspirtukų tikrai yra skirtumų ir apžvalgininkas paaiškina, kodėl įprastai šių paspirtukų kaina skiriasi apie 70 eurų.

„Alfawise M1 yra tikra Xiaomi M365 kopija. Tačiau tikrai kokybiška kopija. Taip, Alfawise kompanija kai kuriose vietose pataupė ir jos paspirtuko baterija tarnauja šiek tiek trumpiau, neturi energijos rekuperavimo sistemos, tad kai Alfawise M1 stabdo – energija nėra kaupiama baterijoje. Tačiau vertinant bendrai, Alfawise M1 man primena savotišką M365 Lite versiją. Tai tarsi puikaus elektrinio paspirtuko paprastesnė versija, kurios kokybė yra labai gera, o kainuoja beveik 100 dolerių pigiau. Tad jei ieškote puikiai atrodančio, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko – Alfawise M1 yra puikus pasirinkimas.“

„Xiaomi M365“ ir „Kugoo S1“ elektrinių paspirtukų palyginimas: jei pirmasis labiau tinka suaugusiems, tai antrasis - vaikams

„Xiaomi M365“: Gearbest - 378 €; Lietuvoje - 379€

„Kugoo S1“: Aliexpress - 308,65 € + Lenkijos sandėlis; Geekbuying - 304,33 € + Lenkijos sandėlis.

Gana trumpa ir labai aiški apžvalga, kurios autorius iš savo asmeninės patirties pasako šių elektrinių paspirtukų skirtumus.

Su „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku važinėjasi jau metus laiko, o su „Kugoo S1“ pastaruoju metu. Tad apžvalgoje aptariami dizaino, baterijų tarnavimo laiko, tvirtumo, sulankstymo patogumo bei greičių skirtumai.

„Jei ieškote gražiau atrodančio ir patogesnį važiavimą užtikrinančio elektrinio paspirtuko, tada rekomenduoju M365. O jei ieškote konkrečiai galingo elektrinio paspirtuko, kuris užtikrintų greitą įsibėgėjimą ir bendrai būtų greitas – tada rekomenduoju Kugoo S1. Taip pat, jei paspirtuku naudosis vaikai, tada geresnis pasirinkimas yra Kugoo S1, kadangi jo vairo mechanizmo aukštį galimą reguliuoti. M365 yra labiau skirtas suaugusiems.“

„Alfawise Mini True Bluetooth Earphones“ belaidės ausinės: vienas gražiausių dėkliukų visoje rinkoje

Gearbest - 23,4 €.

Apžvalga pasidalina savo asmeniniais įspūdžiais po pusės metų naudojimosi šiomis ausinėmis.

Įdomios jos tuo, kad turi apsaugą nuo vandens. Apžvalgininkas ausines naudojo sportuodamas ir nieko blogo joms nenutiko.

Taip pat išskirtinis momentas, kad yra gana neįprastos formos dėkliukas, kuris veikia ir kaip išorinė baterija. Su juo galima įkrauti išmaniuosius telefonus.

„Vienas gražiausių ausinių dėkliukų rinkoje. Ne koks plastikinis, o iš aliuminio lydinio. Labai stilingai atrodo ir malonu laikyti rankoje. Plius, galima pasirinkti ne tik juodos, bet ir lavos raudonumo. Atrodo ypač šauniai. Ausinės taip pat pagamintos iš aliuminio lydinio, patogiai laikosi ausyse. Tai vienos patogiausių ausinių – jokio nepatogumo, jokio ausų spaudimo, puikiai tinka mano mažose ausų landose. Galima naudoti, kaip belaidžių rankų įrangą, labai lengvas susiejimas su išmaniaisiais telefonais, Bluetooth ryšys stabilus, o ausinių baterijų energijos užtenka iki 3 valandų. Garso kokybė yra tikrai gera, nors ir nepalaiko aptx, tad ypatingai geros detalizacijos tikėtis neverta. Man gal kiek aukštų tonų pritrūko, bet čia galima reguliuoti su garso vienodintuvu. O be to, tai viskas priklauso ir nuo kiekvieno asmeniškai. Vieniems jų gali pritrūkti, o kitiems kaip tik bus užtektinai. Bendrai, klausytis pačios įvairiausios muzikos su šiomis ausinėmis tikrai malonu.“

„SOOCAS C1“ elektrinis dantų šepetėlis: „jį tiesiog privalu nupirkti savo vaikams“

Gearbest - 27 €; Aliexpress - 28 €.

Dantų priežiūra su elektriniais dantų šepetėliais yra kur kas veiksmingesnė, palyginus su įprastu šepetėliu. O ir specialus žaidimas vaikams juos kur kas labiau sudomins dantų valymu.

Apžvalgininkas išsako daug gerų žodžių „Xiaomi SOOCAS C1“ elektriniam dantų šepetėliui, kuris yra skirtas vaikams, bet pasirodo, jog jį gali naudoti ir suaugę žmonės.

„Šį elektrinį dantų šepetėlį tiesiog privalu nupirkti savo vaikams. Puikus dizainas, kokybiškai pagamintas, yra net žaidimas, tad vaikai nepraras susidomėjimo ir tinkamai valysis dantis. Švelnūs šereliai, tad vaikų dantukai bus apsaugoti nuo šiurkštesnio valymo. Puikus įrenginys, kuriuo iš esmės gali naudotis net ir suaugusieji.“

„Xiaomi Mi Box S“ TV priedėlis: labai naudingas ir puikiai veikiantis daiktams namams

Aliexpress - 56,17 €; Gearbest - 72 €;

Apžvalgininkas teigiamai atsiliepia apie šį „Xiaomi Mi Box S“ TV priedėlį ir teigia, jog tai yra puikus įrenginys, kuris bus naudingas daugelio namuose:

„Gražus dizainas, puikiai veikia, patogi vartotojo sąsaja, valdymas balsu, greitas sistemos prabudimas iš budėjimo režimo, bandymų metu nepastebėjau jokių garso ir vaizdo vėlavimų.

Yra Google ChromeCast, tad vaizdą galima transliuoti iš išmaniųjų telefonų – patogus dalykas ir veikia be problemų.

Paleidžia visus 4K raiškos failus ir jokių problemų 4K įrašus žiūrėti iš Youtube. Labai gerai veikianti balso paieška padaro šį TV priedėlį dar patogesniu naudoti.“

„Xiaomi Mi A1“ ir „Xiaomi Mi A2“ telefonų palyginimas

„Xiaomi Mi A1“: Gearbest - nuo 135 €.

„Xiaomi Mi A2“: Gearbest - nuo 144 €; Aliexpress - nuo 147 €.

„Xiaomi Mi A1“ buvo itin didelio dėmesio sulaukęs išmanusis telefonas, o ir naujesnė jo versija yra ne ką mažiau įdomi.

Apžvalgininkas žingsnis po žingsnio palygina šiuos du išmaniuosius telefonus ir teigia, jog nors skirtumų tikrai yra, bet ieškantiems paprasto išmanaus telefono - „Xiaomi Mi A1“ yra vis dar puikus pasirinkimas.

„Tarp šių telefonų yra vienerių metų skirtumas ir Mi A2 yra pranašesnis išmanusis telefonas. Jei galite išleisti truputi daugiau pinigų – tada neabejotinai rinkitės Mi A2 telefoną. Tačiau Mi A1 net ir praėjus metams laiko vis dar yra aktualus. Kai tik jis pasirodė – tai buvo tikra bomba. Dabar jo techniniai dalykai jau yra pasenę ir išvaizda nebetokia, kaip daugelio kitų naujų išmaniųjų telefonų, bet jis vis dar geras išmanusis telefonas. Ir naudojant įprastai, didelio skirtumo tarp jų nepajusite. Žinoma, Mi A2 yra greitesnis bei įdomesnis telefonas.“

„LIECTROUX C30B“ robotas dulkių siurblys - net 3000Pa siurbimo jėga ir giroskopinė navigacija

Aliexpress - 205 € + ES sandėlis + nemokamas siuntimas + 3-ejų metų garantija.

Labai įdomi ir išsami „LIECTROUX C30B“ roboto dulkių siurblio apžvalga. Tai yra visiškai naujas ir visai neseniai rinkoje pasirodęs robotas dulkių siurblys.

Apžvalgos autorius detaliai pademonstruoja, kaip šis siurblys veikia, kaip siurbia ant grindų ir kiliminės dangos, kaip plauna grindis ir taip toliau.

„LIECTROUX C30B yra labai šaunus robotas dulkių siurblys su giroskopine navigacija. Jis nusipiešia teritorijos žemėlapį, valo sistemingai ir nepalieka neišvalytų vietų, plauna grindis, siurbimo galia siekia 3000 Pa ir tai yra dvigubai daugiau nei Xiaomi siurblio, taip pat turi daviklius, kurie neleidžia LIECTROUX C30B robotui nukristi nuo paviršių. Jis sugeba įveikti 1 cm aukščio kliūtis, galima valdyti nuotoliniu pulteliu arba su programėle.

Kalbant apie praktinį jo darbą – tai jis labai gerai darbuojasi tiek ant grindų, tiek ant kilimų. Tikrosios siurbimo galios gal ir neturi dvigubai daugiau nei Xiaomi, bet jis darbuojasi ne ką prasčiau ir sakyčiau, kad siurbia netgi geriau nei Xiaomi robotas.

Net nežinau iš kur LIECTROUX C30B sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų iš kiliminės dangos. 100 m2 metrų kambariui išvalyti pilnai užtenka baterijos ir dar lieka energijos tolesniam darbui.

Grindis plauna labai gerai, nors ir kai kada nesugeba pasiekti tam tikrų vietų. Nors ir piešia žemėlapį, bet kartais atrodo, kad robotas sumąsto pavažinėti chaotiškai. Ir ant kiliminės dangos kai kada pradeda juokingai šokinėti. Nežinau kodėl taip vyksta, bet atrodo keistai.

LIECTROUX C30B pats grįžta prie įkrovimo stotelės, bet jei ji yra kitame kambaryje, robotas važiuoja palei pat sieną, kol ją pasiekia.

Vertinant bendrai, LIECTROUX C30B labai tinkamas tiems, kurių namuose yra kietos grindys. Jis jas kokybiškai išsiurbs ir išplaus. Manau, kad ateityje gamintojas sutvarkys šiuos smulkius programinius trūkumus ir tada LIECTROUX C30B bus tiesiog puikus robotas dulkių siurblys.“

„HT-18“ ir „HT-175“ termovizorių palyginimas

„HT-175“ - mėgėjiškas termovizorius: Aliexpress - 115,14 €.

„HT-18“ - profesionalams skirtas termovizorius: Aliexpress - 366,72 €.

Ganėtinai trumpa, bet labai konkreti termovizorių apžvalga. Jos autorius apžvelgia pigesnį modelį, skirtą mėgėjams, bet ir parodo kaip šie abu termovizoriai darbuojasi.  Ir skirtumas gana akivaizdus.

„Pigesnio HT-175 modelio gana įprastiems darbams: pasižiūrėti kur namuose nukeliauja šiluma, automobilyje patikrinti sistemas ir panašiems patikrinimams. Toks praktiškas daikčiukas ir daugeliui labai pravers.

Na, o su profesionaliu HT-18 įrenginiu, tai čia jau visur galima jį naudoti. Žymiai ryškesnis vaizdas, galima nuotrauką daryti, platus meniu su įvairiomis funkcijomis ir taip toliau. Puikus įrenginys.“

„Multifunctional Smart Music Cup“ - 5 in 1 gertuvė, kurioje galima laikyti vandenį, naudoti kaip telefono laikiklį ir net daryti nuotraukas

Aliexpress - 18,69 €.

Apžvalgininkė supažindina su ganėtinai įdomia bei praktiška gertuve.

Joje ir vandenį galima laikyti (karščio neišlaiko), ir naudoti, kaip telefono laikiklį, nuotoliniu būdu valdyti telefoną ir daryti nuotraukas.

Taip pat veikia, kaip išorinė baterija, tad galima įkrauti išmanųjį telefoną, kaip „Bluetooth“ garsiakalbis, tad galima netgi muzikos klausytis ir yra fiziniai mygtukai jai valdyti.

„Esu įsitikinusi, kad Multifunctional Smart Music Cup 5 in 1 gertuvė yra labai praktiškas daiktas. Ji gal ir nesuteikia itin daug galios (5200 mAh ne taip jau ir mažai aut. past.), bet savyje apjungia itin daug praktiškų funkcijų. Ilgose kelionėse tokio energijos kiekio įkrauti jūsų įrenginiams ar ilgai klausytis muzikos gali ir pritrūkti, bet trumpesnėms kelionėms jos tikrai užteks. Be jokių dvejonių galiu pasakyti, jog man ši gertuvė yra puikus daiktas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()