Ieškote patikimo, kompaktiško ir geros kainos rankinio siurblio su 17 kPa siurbimo galia? Pigesnė „Xiaomi Roidmi F8“ versija - kas tai yra „F8E“ ir kodėl tai labai įdomus pasirinkimas („Xiaomi Roidmi F8E“ kaina, Specifikacijos, Video)  (0)

„Xiaomi Roidmi F8E“ - tai rankinis dulkių siurblys su 300 W varikliu ir 17 kPa siurbimo galia. Šis prietaisas efektyviai surenka dulkes ir kitus nešvarumus ne tik iš kilimų, bet ir baldų, užuolaidų ir automobilių salonų. Filtravimo sistema šalina 0,3 µm dydžio daleles, o baterijos pakanka maždaug 40 minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Roidmi F8E“ specifikacija

  • Galia: elektrinė galia – 300 W; siurbimo galia - iki 17000 kPa.
  • Medžiagos: ABS ir polipropilenas.
  • Garsas: 75 dB.
  • Filtras: kelių lygių filtravimo sistema su HEPA filtru geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Baterija: iki 40 minučių veikimas, 2,5 val. įkrovimui.
  • Komplektacija: keli skirtingi antgaliai, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 11,91 x 25,90 x 15,80 cm, 2,4 kg.

„Xiaomi Roidmi F8E“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ - €233,74.
  • 22 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €3,89.
  • Geekbuying - 277€ (216€+61,3 siuntimas)
  • Palyginimui - „Xiaomi Roidmi F8“  kainuoja apie 300€

„Xiaomi Roidmi F8E“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys namams ir automobiliui. Su pilnai įkrauta baterija jis veikia iki 40 minučių, o korpusas kompaktiškoje konfigūracijoje yra puikiai tinkamas automobilio salonui. Rinkinyje taip pat yra antgaliai baldams, užuolaidoms ir plyšiams.

„Xiaomi Roidmi F8E“ vardas gali pasirodyti kažkur girdėtas – „Xiaomi Roidmi F8“ dulkių siurblys yra vienas populiariausių rankinių siurblių. Ta papildoma raidė E nurodo ekonominę komplektaciją - tai naujas modelis tiems pirkėjams, kuriems reikia geresnės F8 kainos.

F8 turi didesnę bateriją, kurios energijos užtenka 55 minutėms, o štai F8E - 40 min. Abu siurbliai turi panašius antgalius, tačiau F8E antgaliai yra paprastesni - besisukantis šepetys neturi LED apšvietimo. Valymui tai neturi jokios įtakos, tačiau kaina jau mažesnė.

Visais kitais atžvilgiais F8 ir F8E yra praktiškai identiški - jų siurbimo galia vienoda, antgaliai tie patys, ergonomika ir veikimas toks pat. Realiai, F8E yra labai įdomi alternatyva, su kuria galima gerokai sutaupyti pinigų, o gauti iš esmės tą patį daiktą. 

„Xiaomi Roidmi F8E“ turi 300 W variklį be šepetėlių. Jis sukasi 80 tūkstančių kartų per minutę greičiu ir sukuria 17 kPa siurbimo jėgą. Susiurbiamas oras ir nešvarumai keliauja per kelių lygių filtravimo sistemą, kurioje stringa visos už 0,3 µm didesnės dalelės. Kaip ir F8, taip ir F8E turi HEPA filtrą.

Gerai ir tai, kad „Xiaomi Roidmi F8E“ yra labai patogus naudoti. Šis prietaisas pasižymi visai nedideliu svoriu, todėl jį nesunku pakelti ir virš galvos valant užuolaidas. Nemažai patogumo suteikia ir rankena, kuri tarsi supa pagrindinį įrenginio korpusą. „Xiaomi Roidmi F8E“ skleidžia 75 dB triukšmą, kuris šiame rinkos segmente yra įprastas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (0)