Kam mokėti brangiau, kai yra toks geras ir pigus robotas siurblys? Tai geriausias 2018 metų robotas siurblys pagal kainą ir kokybę, o siurbia taip gerai, kaip brangiausi konkurentai („Xiaomi Mi Robot Vacuum“ apžvalgų reitingas, Video, 38 % nuolaida)  ()

Šiame apžvalgų reitinge surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie robotą dulkių siurblį „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ ir jo palyginimą su kitais plačiai rinkoje žinomais robotais dulkių siurbliais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-10 Kam mokėti brangiau, kai yra toks geras ir pigus robotas siurblys? Tai geriausias 2018 metų robotas siurblys pagal kainą ir kokybę, o siurbia taip gerai, kaip brangiausi konkurentai („Xiaomi Mi Robot Vacuum“ apžvalgų reitingas, Video, 38 % nuolaida)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ – robotas dulkių siurblys

5 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai puikus robotas dulkių siurblys | 237,60 € 

Iškart norėtume pabrėžti, kad „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ jau yra ganėtinai gerai žinomas robotas dulkių siurblys bei užsitarnavęs gerą vardą, todėl šiame apžvalgų reitinge pagrindinis dėmesys bus skirtas ne tik pačio roboto testavimui, bet palyginimui su kitais plačiai rinkoje žinomais robotais dulkių siurbliais.

Taip pat primename, kad naudojame daiktų vertinimo sistemą. Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

5 balai. 5 apžvalgos:

  • Šioje apžvalgoje buvo detaliai palyginti ir įvairiomis sąlygomis ištestuoti vizualiai bei kainos atžvilgiu labai panašūs robotai-dulkių siurbliai: „ILIFE A6“ ir „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Tad pirmas skirtumas yra tas, kad „A6“ naudoja paprastą infraraudonųjų spindulių jutiklį, o „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ vietoj IR jutiklio naudoja lazerinius atstumo jutiklius, o tai yra gerokai pažangesnė sistema. Ji užtikrina, kad robotas po teritoriją važinėja ne padrikai, bet sistemingai ir nepalieka neišvalytų plotų. Vaizdo įraše matyti, kad su užduotimis susitvarko abu robotai, tačiau „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys yra gerokai efektyvesnis – jis kambarius išvalo greičiau ir geriau, o tai yra ypač aktualu tiems, kurie turi didesnius namus.
  • O kaip „Xiaomi“ robotas atrodo prieš tikrus grandus? Šioje apžvalgoje jis palygintas su 3-4 kartus brangesniu „iRobot Roomba 980“. Abiems robotams buvo duotos tokios pačios užduotys ir kambarius reikėjo išvalyti esant lygiai tokioms pačioms sąlygoms. Iš vaizdo įrašo matyti, kad vienus testus laimėjo vienas robotas, o kitus kitas dulkių siurblys, tačiau vertinant bendrai, daugiau pergalių pasiekė „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Dėl naudojamos lazerinės navigacijos sistemos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ po teritoriją važinėja sistemingai ir ją išvalė greičiau nei gerokai brangesnis „iRobot Roomba 980“. Taip pat „Xiaomi“ robotas darbuojasi labai efektyviai ir kokybiškai, tad susiurbia net mažiausias atliekas ir nepalieka nešvarumų. „Tad nors pasirinkimas yra individualus, bet kainos ir kokybės prasme be jokios konkurencijos laimi Xiaomi Mi Robot Vacuum.“
  • Na, o šioje apžvalgoje tarpusavyje buvo palyginti „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ ir tris kartus brangesnis „Samsung PowerBot R9040“. Iš principo „Samsung PowerBot R9040“ yra gana panašus į „Roomba“ robotus dulkių siurblius, tačiau žvelgiant į efektyvumą – „Xiaomi“ robotas žymiai geresnis pasirinkimas. Vaizdo įraše matyti, kad testavimo metu geriau pasirodė „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Jam prireikė tik 12 minučių, kol pilnai ir sistemingai išvalė kambarį. Tuo tarpu „Samsung PowerBot R9040“ prireikė net 30 minučių, kad atliktų tą pačią užduotį. Tad be jokių abejonių „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra geresnis pasirinkimas: jo turimi jutikliai yra geresni, išmanioji programėlė išsamesnė, turi daugiau funkcijų, o atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį akivaizdžiu laimėtoju tampa „Xiaomi Mi Robot Vacuum“.
  • O kaip gi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ atrodo šalia kitų „Xiaomi“ kompanijos robotų-dulkių siurblių? Šioje apžvalgoje detaliai palyginti ir išbandyti pirmosios ir antrosios kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotai dulkių siurbliai. Antrosios kartos dar vadinamas „Roborock S50“ ir įprastai jis yra brangesnis už pirmtaką. Tad ar verta mokėti papildomus pinigus? Apžvalgos autoriaus teigimu „viskas priklauso nuo asmeninių poreikių. Bet tokiems, kaip aš, kuris jau senokai turi Xiaomi Mi Robot Vacuum robotą dulkių siurblį, tikrai neverta jį keisti į Roborock S50 ir mokėti papildomai daugiau kaip 100 eurų (akcijų metu kainų skirtumai būna mažesni aut. past.). Nebent jūsų namuose yra daugybė kiliminės dangos. Roborock S50 turima drėgna plaušinė su 0,14 l talpos vandens bakeliu ir efektyvesnė navigacija yra šaunu, bet šių dviejų robotų dulkių siurblių grindų valymas yra identiškas.“
  • Na, o šis apžvalgininkas „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ palygino su naujuoju „Xiaomi Xiaowa Vacuum“. Dažniausiai jų kainos yra labai panašios, kaip ir techniniai parametrai, tačiau „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ valo gerokai protingiau. Jis sistemingai juda šalia kambario sienų, apvažiuoja kėdės kojas ir įlenda į visus kambario tarpelius. Na, o „Xiaowa“ robotas juda padrikai ir apžvalgos autorius jį palygina su „aklu kačiuku“, kuris po teritoriją blaškosi ir dėl savo turimo algoritmo per tą pačią teritoriją gali pravažiuoti tris kartus, o gali ir nei karto. Tad „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turima lazerinė navigacijos sistema yra gerokai pranašesnė už įprastą „Xiaowa“ algoritmą ir dėl to „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ darbuojasi geriau bei surenka daugiau atliekų.

 

4 balai. 0 apžvalgų:

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ aprašymas:

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“: robotas siurblys, kuris nušluosto nosį garsiausiems konkurentams - tylus variklis, efektyvus darbas ir trys procesoriai (Aprašymas, Apžvalgų suvestinė, Video)

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ speciali akcija su 38% nuolaida

Tikrinta 2018 10 10 

  • Dabar Gearbest.com taikoma 38 % nuolaida ir pirmosios kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kainuoja vos 237,60 eurus - į Lietuvą siunčiama Priority Line metodu, tad muitų tikimybės praktiškai nėra. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kaina svyruoja kaip švytuoklė, bet 237,60€ yra pati mažiausia užfiksuota kaina, kokia tik yra buvusi šiam robotui:

  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kaina Tomtop – 286,64 eurai.
  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ Lietuvoje – 305 eurai.

  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 65€

Palyginimui - kitų apžvalgų reitinge minimų robotų kainos:

Tikrinta 2018 10 10 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()