Geriausias 2018 metų robotas siurblys pagal kainą ir kokybę? Nei vieno neigiamo atsiliepimo apžvalgose, kainuoja pigiau nei „Xiaomi“, o gali tiek pat kiek LG“ ar „Roomba“ („360 S6 Robot Vaccum“ apžvalgų reitingas, Video, 19% nuolaida, 90€ dovanos)  (3)

Šiame apžvalgų reitinge surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie „360 S6 Robot Vaccum“ robotą dulkių siurblį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„360 S6 Robot Vaccum“ - robotas dulkių siurblys

5 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai puikus robotas dulkių siurblys | 304,50 €

Iškart norėtume pabrėžti, kad tai naujausias „360 Mobiles“ kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris yra vienas galingiausių tokioje kainų kategorijoje. Jis rinkoje pasirodė dar šiais metais ir detalių bei kokybiškų apžvalgų yra ganėtinai nedaug. Tačiau tie apžvalgininkai, kurie šį robotą asmeniškai ir detaliai išbandė, yra labai juo patenkinti.

5 balai. 3 apžvalgos:

  • Šis apžvalgininkas teigia, kad jam labai patiko tai, kaip dirba „360 S6 Robot Vaccum“ robotas dulkių siurblys. Jis greitai ir kokybiškai išvalo kambarį, o ir jo navigacija veikia išties puikiai. Valymo rezultatai yra labai geri – kambarį sutvarkė per 20 minučių. Tad tokiais puikiais rezultatais gali pasigirti tik gerai žinomų kompanijų, kaip „LG“, „Roomba“ gaminami robotai. Taip pat būtina pažymėti, kad „360 S6 Robot Vaccum“ robotas dulkių siurblys sugebėjo palįsti ir po apžvalgininko baldais bei ten išvalyti susikaupusius nešvarumus, o būtent tai daugeliui robotų tampa neįveikiama užduotis.
    Kalbant apie triukšmo lygį, maksimalus „360 S6 Robot Vaccum“ skleidžiamas triukšmas yra 67 dB. Čia reikėtų pabrėžti, kad toks triukšmo lygis yra, kai robotas dirba maksimaliu galingumu ir toks rodiklis mažai skiriasi nuo „Roomba“ siurblių. Apibendrindamas apžvalgininkas teigia, kad tai vienas geriausių šiuo metu rinkoje esančių robotų dulkių siurblių, kuris gali drąsiai varžytis su geriausiais bei brangiausiais robotais ir netgi juos aplenkti. Pagrindinis jo privalumas, kad per itin trumpą laiką sutvarko didelį plotą. Tai – vienas iš rinkos lyderių, kuris pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.
  • Šis apžvalgininkas jau keletą savaičių naudojasi šiuo „360 S6 Robot Vaccum“ robotu dulkių siurbliu ir pateikia savo pastebėjimus. Pirmiausiai, robotas puikiai valo namus. Net ir be išmaniosios programėlės jis užtikrina kokybišką darbą, tačiau pastaroji suteikia naudotojui daugiau patogumo ir parodo visas roboto galimybes. Jis, kaip ir pirmosios bei antrosios kartos „Xiaomi“ robotai nusipiešia virtualų patalpos žemėlapį ir tada sistemingai pradeda valyti visą kambarį. Beje, programėlė „360Smart“ yra suderinama su „iOS“ ir „Android“ įrenginiais. Joje galima pasirinkti 3 skirtingus valymo režimus. Taip pat akcentuojama, kad „360 S6 Robot Vaccum“ yra gerokai tylesnis nei daugelis rankinių dulkių siurblių – triukšmo lygis svyruoja nuo 50 iki 60 dB. Tai priklauso nuo pasirinkto valymo režimo.
    Apžvalgininkas pasirinkęs „Powerful“ režimą, nes mano, jog pastarasis nenaudoja per daug energijos – per vieną minutę išvalo 1 m2 ir tam sunaudoja apie 1 % energijos. Tad esant tokioms sąlygoms, „360 S6 Robot Vaccum“ per 1 valandą ir 20 min išvalys 80 m2 kambarį ir pats grįš prie įkrovimo stotelės įkrauti baterijai. Čia reikėtų pabrėžti, jog tokie parametrai bus pasirinkus „Powerful“ režimą. Tad jei grindys nėra itin nešvarios, tada gali užtekti ir lengviausio valymo režimo ir baterijos tada užteks iki 2 valandų.
    Svarbus šio roboto išskirtinumas, kad jam galima nurodyti „virtualias sienas“ ir į tas teritorijas robotas nevažiuos. Tokios funkcijos ankstesni „Xiaomi“ robotai neturėjo - ją gavo tik naujausias „Roborock S50“.
    „360 S6 Robot Vaccum“ robotui pat nekyla problemų ir užvažiuoti ant aukščiau esančių paviršių, kaip kilimo. „360 S6 Robot Vaccum“ apginkluotas gausybe sensorių, tad jis puikiai susidoroja su jo kelyje pasitaikiusiomis kliūtimis, taip pat užtikrinama, kad jis nenukris nuo laiptų, o jei reikia išvalyti konkrečią teritoriją, tereikia ją pažymėti programėlėje ir „360 S6 Robot Vaccum“ ją išvalys. Dar programėlėje galima matyti valymo istoriją, sudaryti valymo tvarkaraštį ir prieš pradedant valyti kambarį, įkelti iš anksčiau nusibraižytą žemėlapį. Tai tampa ypač naudinga, jei reikia išvalyti keletą kambarių, kurių išplanavimas yra skirtingas. Tad robotui nereikia iš naujo piešti žemėlapio, jis pasinaudoja jau turimu. Tad norint patogiai ir kokybiškai sutvarkyti namus, „360 S6 Robot Vaccum“ tampa puikiu pasirinkimu.
  • Šioje apžvalgoje pabrėžiama, kad robotui užvažiavus ant kilimo automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas. Tad nereikia patiems nurodyti, jog būtent čia yra kiliminė danga ir ją reikia išvalyti papildomai. Maksimalus triukšmo lygis siekia 65 dB, o programėlėje galima matyti visus roboto darbo rezultatus, nurodyti komandas ir keisti parametrus. Tad „360 S6 Robot Vaccum“ puikiai tinka valyti kiliminei dangai, ypač ploniems ir vidutinio storio kilimams.
    Laminatas, plytelės, linoleumas, įvairaus medžio grindys ir kt. yra puikiai išsiurbiamos bei išplaunamos. Turintys naminių gyvūnėlių taip pat gali būti ramūs, nes galingas „360 S6 Robot Vaccum“ variklis susiurbia visus plaukus ir šerius. Jis geriausiai tinka tiems, kurie gyvena vidutinio dydžio ir dideliuose namuose. Įprastai „360 S6 Robot Vaccum“ per 2 valandas sutvarko 200 m2 plotą ir tada keliauja prie įkrovimo stotelės. Taip pat yra labai gerai, kad robotui užtenka vieną kartą nusipiešti kambario žemėlapį ir jis jį išsaugo savo atmintyje. Sekantį kartą belieka programėlėje nurodyti kuriame kambaryje dabar yra robotas ir paleisti jį darbuotis. Jis automatiškai atpažįsta teritoriją ir iškart pradeda valyti kambarį. Puikus robotas dulkių siurblys. Čia demonstruojamas robotas dulkių siurblys ir išbandomas ant įvairių paviršių.

4 balai. 0 apžvalgų

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „360 S6 Robot Vaccum“ apžvalgų:

Išsamus „360 S6 Robot Vaccum“ aprašymas ir palyginimas su „Roborock S50“:

Anonsuotas naujos kartos robotas dulkių siurblys „360 S6 Robot Vacuum“ - turbūt įspūdingiausias „Roborock S50“ klonas, tik dar pigesnis: „daro viską, kaip geriausi siurbliai, o kainos ir kokybės santykis yra fantastiškas“ (Video)

Speciali akcija -  pigiausias „360 S6 Robot Vaccum“ pasiūlymas su dovanomis už 90€

  • Gearbest paskelbė specialią akciją robotams siurbliams, kurios metu robotui „360 S6 Robot Vaccum“ pritaikė 19 % nuolaidą - dabar jis kainuoja vos 304,50 eurus.
  • Palyginimui - praktiškai tokių pat parametrų „Roborock S50“ pigausiai parduodamas už 356€ su 19% nuolaida. 
  • Pirmieji 500 pirkėjų įsigiję „360 S6 Robot Vaccum“ robotą gaus papildomai dovanų, kurių bendra vertė beveik 90 eurų: bus pridėtas papildomas didysis šepetys, mažasis šepetėlis ir dar vienas plaunamas HEPA filtras.
  • Lietuvoje dar neparduodamas.  
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(13)
(7)

Komentarai (3)