Trumpas, bet geras pasiūlymas: išparduodamas robotas siurblys „Alfawise V8S“ iš Čekijos sandėlio - 1300 Pa siurbimo jėga, giroskopinė navigacija, ilgiausias šepetys rinkoje ir vos 120€ (Video)  ()

„Alfawise V8S“ - tai vidutinės klasės robotas-dulkių siurblys su labai geru kainos ir kokybės santykiu, o dabar dar siūlomas tiesiai iš Čekijos sandėlio. Šis įrenginys vilioja didžiule gali (1300 Pa), giroskopine navigacija, modernia išvaizda, funkcionaliais režimais, paprastu valdymu ir efektyviu namų valymu. Štai 5 priežastys, kodėl „Alfawise V8S“ yra vertas dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise V8S“ kaina

Gearbest išplatino pranešimą apie „Alfawise V8S“ siurblio išpardavimą iš Čekijos sandėlio. Už tokią kainą, kaip kad dabar siūlomas „Alfawise V8S“, geresnio roboto siurblio negausite. Tiesa, pasiūlymas yra trumpas, bet tikrai vertas dėmesio.

  • Gearbest €121,50.
  • Iš Čekijos sandėlio su 27% nuolaida, siuntimas į Lietuvą kainuos dar €4,92, jokios rizikos dėl mokesčių
  • Tai pati mažiausia kaina iki šiol
  • Jei baigsis nuolaida, išbandykite kuponą GBNL321S0
  • Lietuvoje neparduodamas

1. Tai yra kitoks įrenginys vien jau savo išvaizda

Dauguma robotų-dulkių siurblių yra balti. „Alfawise V8S“ yra kitoks - jis pasižymi tamsia korpuso spalva. Net ir šluotelės yra spalvotos.

„Alfawise V8S“ aukštis siekia vos 8 cm, todėl šis prietaisas lengvai palenda po įvairiais baldais. Prie žemo silueto prisideda ir tai, kad „Alfawise V8S“ neturi lidaro, kuriam įprastai reikalingas papildomas viršuje montuojamas kupolas. Net ir įkrovimo stotelė pasižymi moderniu dizainu. Tai yra svarbu, nes robota siurblys įrenginys visada bus matomas jūsų namuose ir pigus dizainas nėra geriausias sprendimas.

„Alfawise V8S“ taip pat yra labai saugus - turi daugybę jutiklių. Tai apsaugo nuo atsitrenkimų į sienas ir baldus. Jis taip pat turi apsaugas nuo nukritimo nuo laiptų - valo tik iki pakopos briaunos.

2. Giroskopinė navigacija

„Alfawise V8S“ turi giroskopinę navigacijos sistemą. Tai antras pagal gerumą techninis sprendimas - kur kas geriau už atsitiktinį judėjimą, bet ne taip gerai kaip lazerinė navigacija. Visgi, lazerinę navigaciją turi tik siurbliai nuo 250€, o ir giroskopinę dažniausiia tie, kurie kainuoja nuo 160€. Tad „Alfawise V8S“ yra ko gero pigiausias robotas su giroskopine navigacija.

 Ji dirba kartu su keliais jutikliais, užtikrindama, kad robotas po namus važinės taisyklingu zigzagu. Taip neliks neišvalytų plotelių, o baterija bus naudojama taupiau.

Jutikliai aplinką stebi 4 metrų atstumu, todėl šis įrenginys be reikalo nesitrankys į baldus bei sienas.

3. 4 režimai ir labai paprastas valdymas

Nemanote, kad siurblys turi būti išmanus? „Alfawise V8S“ yra kaip tik jums. Šis prietaisas yra valdomas labai paprastu pulteliu. Jis leidžia pasirinkti vieną iš keturių režimų.

Planavimo režimas pasiųs robotą zigzagu per visus namus. Jis pats planuos savo maršrutą ir nepaliks nešvarių plotų. Perimetro režimas leis išvalyti kambarių kampus, kuriuose dažniausiai labiausiai kaupiasi dulkės. Tuo tarpu automatinis režimas sujungs abu prieš tai paminėtus režimus - pats „Alfawise V8S“ pasirinks judėjimo trajektoriją pagal aplinkos parametrus.

Galiausiai, „Alfawise V8S“ turi ir vietos valymo režimą. Jei netyčia ką nors pabėrėte, galite pasikviesti robotą išvalyti tą plotą.

4. Puikios siurblio techninės savybės

„Alfawise V8S“ pasiekia įspūdingą 1300 Pa siurbimo jėgą. Šioje kainų kategorijoje vyrauja siurbliai iki 800 Pa siurbimo galios, tad „Alfawise V8S“ yra tikras galiūnas. Tai padeda susiurbti net didžiausią purvą, o svarbiausia, pagerina kilimų siurbimą.

Jis turi dvi šluoteles ir 19,1 cm ilgio šepetį - gamintojas teigia, kad jis yra ilgiausias rinkoje. Visi nešvarumai susiurbiami į 350 ml talpą.

„Alfawise V8S“ viduje slepiasi 2600 mAh baterija, kuri užtikrins 90-120 min. darbą. Vėliau siurblys pats sugrįš į įkrovimo stotelę. Tiesa, jei nenorite kambaryje turėti įkrovimo stotelė, laidą galite patys prijungti tiesiai prie siurblio. Baterija pilnai įkraunama per 4-6 valandas.

„Alfawise V8S“ siurbia stipriai ir važinėja efektyviai - gali perlipti per 1,5 cm aukščio kliūtis.  Tačiau tai vis tiek yra labai tylus įrenginys, kurio keliamas triukšmas neviršija 65 dB. 

5. Labai teigiami atsiliepimai

Štai ką sako pirkėjai apie šį siurblį:

  • Babaliauskas – „Nusipirkau šį siurblį prieš mėnesį laiko ir jis tikrai vertas tų pinigų. Pagaminimo kokybė gera, sistemingai juda po kambarį, daug siurbimo galios. Anksčiau turėjau Ilife V7S Pro (600 Pa) ir jam kildavo problemų su naminių gyvūnų plaukais, o Alfawise V8S (1300 Pa) su tokia užduotimi susidoroja puikiai. Tikrai geresnis siurblys, rekomenduoju.“
  • Wilan – „Iš pradžių kiek bijojau rinktis šį robotą dulkių siurblį, kadangi visi rekomendavo arba Xiaomi, arba Ilife ir apie Alfawise V8S daug kažko nežinojau. Tačiau po kelių naudojimosi šiuo siurbliu dienų, turiu pasakyti, kad esu labai laimingas. Dulkių siurblys labai tylus ir apie 60 m2 plotą (kietos grindys) jis išvalo per 30-40 minučių. Tada grįžta prie įkrovimo stotelės, jei tik ji nėra per toli, arba grįžta į tą vietą, nuo kurios pradėjo darbuotis. Robotas juda tvarkingai nuo sienos prie sienos (kitų režimų dar kol kas man neprisireikė), o jei praleidžia kažkokią vietą, jis lengvai prie jos grįžta ir išvalo. Jei siurblys susiduria su kliūtimi, jis gražiai ją apvažiuoja ir po to vėl juda tiesia linija. Įdomus momentas, kad vienu valymo metu kažkas stambesnio pateko į pagrindinį valymo šepetį ir jį užblokavo. Dulkių siurblys sustojo ir anglų kalba buvo pasakyta, kad turiu jį išvalyti. Siurblys taip pat kalba anglų kalba, kai pradeda darbuotis, kai baigia darbą ir įkrovimo metu. Bendrai, rekomenduoju šį robotą dulkių siurblį ir iš 10 balų duodu 9,5.“
  • Lukas – „Po savaitės naudojimosi galiu tvirtai pasakyti, kad tai yra būtent tas dulkių siurblys, kurio man reikėjo. Žmona juo taip pat yra labai patenkinta. Dulkių siurblys nevažinėja chaotiškai, o juda eilutėmis ir atsargiai tarp baldų, ir sienų kraštuose. Gerai surenka atliekas, o atliekų dėžutės išvalymas yra nesudėtingas ir lengvas. Taip pat yra nuotolinio valdymo pultelis su kuriuo galima robotą paleisti darbuotis, sustabdyti, kontroliuoti jo judėjimo kryptis, pasirinkti valymo režimus, kaip kambario kraštų ar konkrečios vietos ir liepti grįžti prie įkrovimo stotelės. 60 m2 kambarį, kuriame yra ir tamsios kiliminės dangos, robotas puikiai išvalo. Iš pradžių kiek nerimavau, kaip šis robotas elgsis kambaryje, kuriame yra stalas bei kėdės, tačiau Alfawise puikiai susidorojo su šia užduotimi ir jei reikia kažką išvalyti konkrečiai – geriausia patraukti kėdes į šalį. Juk nei vienas robotas dulkių siurblys nesugeba to padaryti pats. Vienas dalykas mane kiek neramino, kad iki šiol nebuvo galimybės įsigyti priedų bei keičiamų roboto dalių, kaip atliekų dėžutės ar šepečių, tačiau jau žinau, kad netrukus bus galima juos įsigyti. Apibendrinant, rekomenduoju visiems, kurie ieško roboto dulkių siurblio tokioje kainų kategorijoje.“
  • szatmarip – „Dulkių siurblys yra geresnis nei aš tikėjausi. Labai gerai darbuojasi ant medinių grindų ir plytelių. Turi šiek tiek problemų su gauruotais kilimais ir tuo metu, kai siurblys yra ant kilimo, reikia jį prižiūrėti, nes gali užstrigti. Manau, kad toks trūkumas yra priimtinas, kadangi nėra dulkių siurblio, kuris ant tokio paviršiaus darbuotųsi geriau. Giroskopas siurblio veikia, tad tai nėra kvailas dulkių siurblys, kaip kiti – V8S dirba sistemingai. Beveik, kaip robotas su lazeriniu patalpų nuskaitymu. Vienintelis trūkumas, kad nėra galimybės sudaryti roboto darbavimosi tvarkaraštį. Esu patenkintas šiuo robotu dulkių siurbliu ir jau užsakiau dar vieną V8S savo tėčiui. Puikus pasirinkimas už tokią kainą.“
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()