Praktiškai išbandė stilingą išmaniąją apyrankę su dideliu, išskirtinai ryškiu ir spalvotu ekranu: dabar itin gera kaina, labai daug funkcijų, ekranas tikrai ryškiai rodo žinutes, pranešimus, laiką, orus ir fizinio aktyvumo duomenis, bet yra trys minusai, kuriuos reikia žinoti („Goral V11“ apžvalga, video)  ()

„Goral V11“ - tai labai patrauklios išvaizdos išmanioji apyrankė, savo išvaizda primenanti išmanųjį laikrodį. Tai nėra brangus įrenginys, nors turi tikrai didelį 0,96 colių ekraną, o skaičiai ir tekstas jame labai gerai matosi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Goral V11“ iš karto užkabina savo išvaizda - kūrėjai šiuo atveju tikrai pasidarbavo iš peties ir sukūrė labai simpatiškos išvaizdo apyrankę, kuri dabar dar siūloma už labai patrauklią kainą - kainuoja vos 24€

Bet ar „Goral V11“ yra dėmesio verta apyrankė? Už tokią kainą stebuklo nesukursi, o kai dar toks didelis ekranas, kažkas kažkur tikrai turėjo būti pataupyta. Kiek ir kur kūrėjai pataupė - išsamioje apžvalgoje: štai ką apie ją mano „Youtube“  kanalo „Underground Tech“ kūrėjas.

Apžvalgos autorius iš pradžių padaro teisingą pastabą - „Goral V11“ nėra išmanusis laikrodis. Tai - išmanioji apyrankė su daugybe fizinio aktyvumo sekimo funkcijų. Todėl ir pakuotė yra labai paprasta, o integracijos su socialiniais tinklais - visai mažai. Apžvalgos autorius taip pat pastebi, kad „Goral V11“ turi pigią, bet keičiamą apyrankę, o tai leidžia greitai pakeisti laikrodžio išvaizdą.

„Goral V11“ ekranas nėra liečiamas. Visos įrenginio funkcijos valdomos vienu mygtuku po ekranu ir dar vienu mugtuku ant korpuso. Ekranas pabunda pasukus riešą, o pagrindinį dizainą galima keisti.

Kitoje pusėje yra tikras širdies ritmo matuoklis (apžvalgos autorius teigia, kad daug pigių prietaisų turi netikrus jutiklius) ir įkrovimo kontaktai. „Underground Tech“ kūrėjas teigia, kad „Goral V11“ įkroviklis yra išties prastas, o 110 mAh baterija atlaikys tikrai ilgai. Bet yra ir problema - baterijos likučio apyrankė neatskleidžia - jį galima pamatyti tik atsidarius programėlę.

„Goral V11“ turi metalinį korpusą ir atitinka IP67 standartą. Įrenginys sveria 56 gramus. Ekranas, beje, kaip ir daugelio tokios kainos laikrodžių yra stačiakampis - jis tiesiog labai gerai įsilieja į juodą foną.

„Goral V11“ veikia su „Da Fit“ programėle. Įrenginius susieti yra visai paprasta, tačiau apžvalgos autorius programėle nėra patenkintas. Ji leidžia pamatyti baterijos likutį, tačiau žingniamatis nėra taip gerai atnaujinamas, kaip norėtųsi. Susierzinęs pareiškia, kad geriau jau programėlę apskritai pamiršti.

Kita vertus, „Goral V11“ gal valdyti kai kurias telefono funkcijas. Pavyzdžiui, nuotoliniu būdu daryti nuotraukas. Ši funkcija veiks tik jei prieš tai įjungsite kamerą. Lygiai taip pat „Goral V11“ gali valdyti ir muzikos grotuvą - vėlgi, tik jei prieš tai jį įjungsite.

Apžvalgos autorius nėra įsitikinęs „Goral V11“ tikslumu, tačiau gerai tai, kad apyrankė turi daug sporto režimų. Juos pasirinkti galima tuo vieninteliu jutiminiu mygtuku po ekranu - juo valdoma viskas ir pasak apžvalgininko, tai yra didžiausias „Goral V11“ minusas. Tiesa, tokiu būdu buvo valdoma ir garsioji „Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė, tad čia turbūt daugiau pripratimo klausimas.

Norint praleisti funkciją, jutiminį mygtuką reikia paliesti trumpai. Norint ją įjungti, tenka nuspausti ir palaikyti mygtuką. Tam reikia daug laiko. Norint sustabdyti chronometrą tenka nuspausti mygtuką ir jį palaikyti, todėl tiksliai sustabdyti bėgantį laiką labai sudėtinga. „Goral V11“ reikėtų tikro liečiamo ekrano, bet kažin, ar galima jo tikėtis šioje kainos kategorijoje.

„Goral V11“ turi ryškų, šviesų ir spalvotą ekraną, kuris leidžia skaityti žinutes, matyti pranešimus, laiką, orus ir, aišku, fizinio aktyvumo duomenis. Tarp trūkumų apžvalgos autorius išskiria pigią apyrankę, prastą programėlę ir liečiamo erkano trūkumą. Kaip privalumus mini išvaizdą, funkcijų gausą, nuotolinio valdymo funkcijas, keičiamą apyrankę.

„Goral V11“ kaina

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: