„Net neabejoju, jog ateityje įsigysiu dar bent keletą šios serijos rozečių“. Vienas populiariausių rozečių komplektų – paprastos arba su keičiamais Europos, Amerikos, Anglijos bei Australijos kištukais, USB jungtimis ir daugybe lizdų („Gocomma Cube Socket“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Gocomma Cube Socket“ – tai „Gocomma“ serijai priskiriamas rozečių komplektas, kuris priklausomai nuo kiekvieno pirkėjo pasirinkimo šias rozetes padeda pritaikyti tiek kasdieninėje buityje, tiek kelionėse. Vienos iš šių rozečių turi nuimamą pagrindinį kištuką ir gali pasigirti integruotomis USB jungtimis. Tuo tarpu kitos labiau primena standartines rozetes ir priklausomai nuo poreikio gali turėti arba 4 EU kištukus ir 2 USB jungtis, arba 5 EU kištukus be USB jungčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gocomma Cube Socket“ kaina

  • „Gocomma 1810 Multi-port“ – 15,38 € (19% nuolaida).
  • „Gocomma 1810“ – 14,48 € (8% nuolaida).
  • „Gocomma 1202“ – 9,95 € (25% nuolaida).
  • „Gocomma 1100“ – 7,24 € (27% nuolaida).

Funkcionali rozetė namuose dar niekam tikrai nepakenkė. Jeigu tokio įrenginio namuose vis dar neturite, tuomet pats laikas pasidomėti „Gocomma“ serijos rozetėmis. Pastarosios rozetės pasirinkus tinkamą modelį pravers ne tik kasdieninėje buityje, bet ir kelionių metu.

Pavyzdžiui, jeigu ruošiatės kelionei į kitą pasaulio šalį, tuomet jums galimai gali praversti „Gocomma 1810 Multi-port“ rozetė. Ji ypatinga dėl tos priežasties, nes komplekte atkeliauja su Europos, Amerikos, Anglijos bei Australijos regionui pritaikytais antgaliais. Vėliau pasirinkus tinkamą atgalį prie šios rozetės galima prijungti keturis EU tipo kištuką turinčius elektros įrenginius, o tuo pačiu metu dar galima įkrauti ir dviejų įrenginių baterijas naudojant integruotas USB jungtis.

Tuo tarpu jeigu ieškote šiek tiek pigesnio varianto tik su EU tipo kištuku, tuomet galite įsigyti „Gocomma 1810“. Ši rozetė labai panaši į pirmąją, nes taip pat turi keturis EU tipo kištukus ir dvi USB jungtis. Esminis skirtumas yra tas, jog prie šios rozetės yra pridedamas tik Europos rinkai skirtas antgalis. Vis dėlto šią rozetę kaip ir pirmąją patogu naudoti kelionių metu, nes nuimamas pagrindinis antgalis padeda sutaupyti šiek tiek vietos lagamine.

Jeigu manote, kad kelionėse tokio tipo rozetė jums nepravers, tačiau ją norėtumėte naudoti tik namuose, tuomet verta rinktis „Gocomma 1202“. Ji taip pat turi keturis EU tipo kištukus ir dvi USB jungtis, tačiau priešingai nei dviem pirmaisiais atvejais jau negali pasigirti moduline konstrukcija, kuri leistų pašalinti pagrindinį kištuką. Trumpai tariant, ši rozetė fiziškai yra šiek tiek didesnė nei dvi pirmosios, o kas svarbiausia taip pat dar yra ir pigesnė.

Pati paprasčiausia šios serijos rozetė – „Gocomma 1100“. Ji savo konstrukcija prilygsta trečiajai, tačiau priešingai nei prieš tai aptartos rozetės jau nebeturi integruotų USB jungčių. Šiuo atveju vietoje USB jungčių yra siūlomas papildomas EU tipo kištukas. Kitaip sakant, „Gocomma 1100“ vienintelė iš visų čia paminėtų rozečių turi ne keturis, bet jau penkis EU tipo elektros lizdo kištukus. Būtina pridėti ir tai, kad tai pati pigiausia šios serijos rozetė.

Trumpai: „Gocomma Cube Socket“ specifikacijos

  • Keičiamas pagrindinis rozetės antgalis: 1810 modelio atveju.
  • Rozečių skaičius: nuo 4 iki 5 (priklauso nuo modelio).
  • USB jungčių skaičius: ne daugiau nei 2 (priklauso nuo modelio).
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 7,4 x 7,4 x 11,6 cm; 350 g.

Vertinimai

Unikaliai „Gocomma“ serijos rozečių serijai Kinijoje tikrai netrūksta populiarumo. Per gana trumpą laiką pastarosios spėjo susilaukti santykinai daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų ir šiuo metu gali pasigirti 4,96 žvaigždučių įvertinimu iš 5 galimų. Būtent tai reiškia, kad šioms rozetėms mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą kol kas skyrė vos vienas pirkėjas.

  • Hogan. Galiu patvirtinti, jog šios rozetės puikiai veikia. Aš įsigijau rozetę, kuri turi penkis papildomus kištukus. Maloniai nustebino ne tik gera surinkimo kokybė, bet ir prieinama kaina. Be to, šios rozetės yra gana kompaktiškos, todėl gali praversti net ir kelionės metu.
  • Hokku. Greitas pristatymas, puiki kokybė, o siūlomos galimybės su kaupu pateisino mano lūkesčius. Tikrai galiu rekomenduoti šios serijos rozetes kiekvienam be išimties. Prieinama kaina už labai gerą kokybę.
  • Allen. Turiu pripažinti, kad tikėjausi, jog šios rozetės bus šiek tiek mažesnės. Vis dėlto tai nėra didėlė problema. Šią rozetę nusprendžiau įsigyti dėl tos priežasties, nes ji taip pat dar turi ir USB jungtis. Net neabejoju, jog ateityje įsigysiu dar bent keletą šios serijos rozečių.
  • Joey. Likau maloniai nustebintas labai greito pristatymo. Galiu patvirtinti, kad šio daikto aprašymas pilnai pateisina jo galimybes praktikoje. Tikrai labai gera rozečių surinkimo kokybė, o kas svarbiausia kaina tikrai nėra didelė. Rekomenduoju.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()