Jokių laidų - itin geros kainos namų apsaugai skirtas saugumo kamerų rinkinys su 4 bevielėmis Wi-Fi kameromis: iki 4 TB diskas, nuotolinis valdymas, IP66 standartas ir teigiami pirkėjų atsiliepimai („Floureon 4CH Wireless CCTV“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Floureon 4CH Wireless CCTV“ – tai kartu su keturiomis IP kameromis parduodamas įrašymo įrenginys, kuris komunikacijai užtikrinti naudoja belaidį WiFi ryšį. Komplekte pridedamos IP kameros filmuoja 720p raiška, turi naktinį pašvietimą ir integruotus judesio daviklius. Įrašymo įrenginyje saugomus užfiksuotus vaizdo įrašus galima peržiūrėti tiek išmaniajame telefone, tiek kompiuteryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina: „Floureon 4CH Wireless CCTV“ specifikacijos

  • Gearbest“ – 154,70 €.
  • Parduodamas su 43% nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 2-5 darbo dienas už 9,18 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Palyginimui - panašūs bevieliai kamerų komplektai Lietuvoje kainuoja nuo 450€

Jeigu turite privačius namus ar sodybą ir vis dar neturite vaizdo kamerų, tačiau apie tokią sistemą jau seniai galvojate, tuomet pats laikas pasidomėti ekonominės klasės vaizdo įrašymo sistema „Floureon 4CH Wireless CCTV“, kuri pas pirkėją iš karto atkeliauja su keturiomis komplekte pridedamomis bevielėmis IP kameromis.

Reikšmingu „Floureon 4CH Wireless CCTV“ sistemos privalumu tampa galimybė užtikrinti komunikaciją tarp IP kamerų ir įrašymo įrenginio belaidžiu WiFi ryšiu. Toks sprendimas reiškia, kad prie kiekvienos IP kameros pakanka turėti tik standartinį elektros laidą.

Būtina pridėti, kad komplekte pridedamos IP kameros taip pat yra pilnai pritaikytos montavimui lauke. Tai bene geriausiai šiuo atveju patvirtina ir įrodo IP kameroms suteiktas IP66 atsparumo vandeniui bei dulkėms sertifikatas.

Vaizdo stebėjimo sistema „Floureon 4CH Wireless CCTV“ esant poreikiui vaizdą gali transliuoti ne tik į tiesiogiai prijungtą monitorių, bet ir interneto tinklu. Šis sprendimas patogus dėl tos priežasties, nes leidžia prie vaizdo įrašymo įrenginio prisijungti tiek naudojantis kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu. Ir šiuo atveju tai galėsite padaryti tiek būdami namuose, tiek tuomet, kai esate išvykę.

„Floureon 4CH Wireless CCTV“ lyginant su kitomis sistemomis išryškėja labai daug teigiamų šios naujos kartos vaizdo stebėjimo sistemos savybių. Pavyzdžiui, mūsų jau anksčiau aptartą „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ sistemą „Floureon 4CH Wireless CCTV“ nurungia jau vien dėl to, nes naudoja pilnai skaitmenines IP kameras. „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ atveju iki kamerų tenka tiesti ne tik elektros, bet ir koaksialinį kabelį, o tai sukelia daug papildomų rūpesčių.

 

Praktika taip pat rodo, kad šiuolaikinės IP kameros net ir turėdamos mažesnę raišką gali pasigirti ženkliai kokybiškesniu vaizdu. Trumpai tariant, „Floureon 4CH Wireless CCTV“ siūloma 720p raiška tikrai niekuo nenusileidžia 1080p raiškos „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ komplekte pridėtoms analoginėms kameroms.

Galiausiai svarbu pabrėžti, kad „Floureon 4CH Wireless CCTV“ taip pat turi kietajam diskui prijungti reikiamą jungti. Tai reiškia, kad šiuo atveju HDD tiesiog dedamas į paties įrašymo įrenginio vidų. Tuo tarpu „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ tokios galimybės nesiūlo – čia galimas tik išorinio kietojo disko prijungimas naudojant USB jungtį. Tenka pripažinti, jog toks sprendimas nėra itin patogus vaizdo įrašymo įrenginių atvejų ir paprastai yra naudojamas tik kaip papildomas sprendimas, o ne pagrindinė vaizdo įrašų talpykla.

Trumpai: „Floureon 4CH Wireless CCTV“ specifikacijos

  • Tipas: keturių kamerų namų apsaugos sistema.
  • Ryšys: WiFi belaidis; VGA ir HDMI jungtys leidžia prijungti monitorių ar televizorių; įrašymų įrenginį galima prijungti prie maršrutizatoriaus nuotoliniam stebėjimui.
  • Kamerų kiekis: 4 kanalai; 4 pridedamos kameros komplekte. 
  • Atmintis: 3,5 colių HDD iki 4 TB (komplekte nepridedamas).
  • Rezoliucija: 720p.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra, iki 20 metrų, naudoja 36 IR LED.
  • Judesio daviklis: yra.
  • Objektyvo kampas: 70 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: įrašymo įrenginys prijungiamas prie kompiuterinio namų tinklo, o tuomet IP kamerų filmuojama vaizdą galima peržiūrėti naudojantis tiek kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu. 
  • Komunikacija: kameros neturi garsiakalbio, apie užfiksuotus judesius pranešama atskiru pranešimu išmaniojo telefono ekrane.
  • Atsparumas: IP66 – tinka naudojimui lauke bet kokiu metų laiku.

„Floureon 4CH Wireless CCTV“ atsiliepimai

Vaizdo stebėjimo sistema „Floureon 4CH Wireless CCTV“ Kinijoje pasirodė šių metų pavasarį, tačiau jau spėjo susilaukti palankių pirkėjų atsiliepimų. Kol kas pirmieji pirkėjai „Floureon 4CH Wireless CCTV“ skyrė maksimalų galimą įvertinimą, todėl šiuo metu ši vaizdo stebėjimo sistema gali džiaugtis 5 žvaigždučių įvertinimu.

  • Lindsay. „Floureon 4CH Wireless CCTV“ jau naudojamės pakankamai ilgai ir turiu pripažinti, kad esame maksimaliai patenkinti šiuo pirkiniu. Jį esame pajungę tiesiai prie savo televizoriaus ir tai visiškai pateisino lūkesčius
  • Lenna. Turiu pripažinti, kad tai tiesiog puikus pirkinys. Jeigu kada nors ateityje teks dar kartą rinktis vaizdo stebėjimo sistemą, tuomet greičiausiai ir vėl įsigysiu „Floureon 4CH Wireless CCTV“, nes ji pilnai pateisina mano lūkesčius.
  • Terrie. Neturiu jokių priekaištų šiai vaizdo stebėjimo sistemai. Taip pat noriu pridėti, kad „Floureon 4CH Wireless CCTV“ puikiai veikia su mano „Google Home Mini“ išmaniąja kolonėle – asistentu.
  • Airstream. Greitas pristatymas, puikus supakavimas ir jokių priekaištų klientų aptarnavimui. Esu maksimaliai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Floureon 4CH Wireless CCTV“.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()