Kinijos turgelio stebuklai: itin mobilus oro drėkintuvas, imantis vandenį tiesiai iš bet kokio butelio, maitinamas per USB ir telpantis į kišenę („Mini USB Humidifier“ kaina, Specifikacija, Video)  ()

„Mini USB Humidifier“ – tai geru mobilumu pasižymintis ir į bet kokį krepšį telpantis oro drėkintuvas, kurį galima užmaitinti tiesiog naudojant standartinę USB jungtį. Šį oro drėkintuvą patogu naudoti tiek kelionėse, tiek automobilyje, nes dėl unikalios korpuso konstrukcijos „Mini USB Humidifier“ vandenį reikalingą oro drėkinimui gali imti tiesiog iš įprasto 0,5 l vandens buteliuko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Mini USB Humidifier“ specifikacijos

  • Paskirtis: mobilus oro drėkintuvas, kuris itin praverčia daug keliaujantiems ir norintiems automobilyje ar viešbučio kambaryje turėti priimtiną oro drėgmės lygį.
  • Efektyvumas: gali sudrėkinti 10-20 kvadratinių metrų dydžio kambarį.
  • Filtravimas: sidabro jonų filtras.
  • Maitinimas: 2,5 – 5 V.
  • Jungtys: USB.
  • Sukuriamas triukšmas: 30 dB.
  • Matmenys ir svoris: 5,5 x 5,5 x 22 cm; 60 g.

„Mini USB Humidifier“ kaina

  • Gearbest“ – 13,68 €.
  • Dabar parduodamas su 13% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Oro drėkintuvai per pastaruosius keletą metų itin išpopuliarėjo. Vis dėlto jų kaina vis dar išlieka pakankamai didelė, todėl juos įsigyti gali tikrai ne kiekvienas norintis. Kita problema – dažnu atveju oro drėkintuvai yra gan nemažo dydžio ir yra stacionaraus naudojimo. O štai mobilių ir nedidelių oro drėkintuvų vis dar yra palyginus nedaug. Smagu pranešti, kad kinai pagaliau rado alternatyvą, kurią esant reikalui laisvai sutalpinsite net ir savo kelioniniame krepšyje.

Itin kompaktiškas oro drėkintuvas „Mini USB Humidifier“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes oro drėkinimui reikalingą vandenį gali imti tiesiog iš paprasto vandens butelio. Trumpai tariant, „Mini USB Humidifier“ yra visiškai nesvarbu kokią vandens talpą naudosite, svarbiausia jog joje būtų drėkinimui reikalingo vandens. Galima naudoti net ir ne paparastą vandenį, jei norite pasimėgauti aromaterapija – pavyzdžiui, drėkinimui naudoti aromatingą arbatžolių arbatą. Arba mineralinį vandenį, jei norite pasijausti kaip prie jūros.

Gamintojas tvirtina, jog šio oro drėkintuvo efektyvumas siekia net apie 99%, ir jo pilnai užtenka norint drėkinti 10-20 kvadratinių metrų dydžio kambarį.

Šiuo atveju svarbu pridėti, kad „Mini USB Humidifier“ išsiskiria ypatingai geromis mobilumo savybėmis, todėl šį oro drėkintuvą esant poreikiui galima naudoti ne tik namuose, bet, pavyzdžiui, automobilyje ar netgi viešbučio kambaryje.

Būtina atkreipti dėmesį dar į tai, kad „Mini USB Humidifier“ taip pat pasirūpina patalpos drėkinimui skirto vandens valymu. Sidabro jonų filtras visų pirma pašalina iš vandens visus nešvarumus, o naudojama aukšta temperatūra šiuo atveju dar padeda pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

„Mini USB Humidifier“ dar garsėja ir ypatingai tyliu darbu – šis oro drėkintuvas skleidžia ne didesnį nei 30 dB triukšmą. Negana to, „Mini USB Humidifier“ yra maitinamas tiesiog naudojant standartinę USB jungtį, kas reiškia, jog šį oro drėkintuvą galėsite užmaitinti net ir nuo paprasto išmaniojo telefono USB adapterio.

Grįžtant prie vandens talpos dar norisi pridėti ir tai, kad „Mini USB Humidifier“ iš karto atkeliauja su specialiu korpuso ilgintuvu, kuris itin praverčia tada, kai oro drėkinimui norėsite naudoti didesnės talpos paprastus plastikinius butelius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()