Anonso nuolaidos biudžetinės klasės telefonui, kuris atrodo kaip brangus flagmanas - milžiniškas, net 6,8 colių ekranas, 5000 mAh talpos baterija, 3 kameros ir kaina, kuri atrodo nesuderinama su telefono išvaizda („Cubot Max 2 4G“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Cubot Max 2 4G“ - tai nebrangus telefonas su 6,8 colių ekranų, veido atpažinimo technologija, trimis kameromis ir net 5000 mAh baterija. Šis naujas išmanusis naudoja „Android 9 Pie“ operacinę sistemą ir 8 branduolių 2,0 GHz procesorių. Didžiausia šio telefono stiprybė - didžiulis ekranas su kameros išpjova kampe. Jis puikiai tinka vaizdo įrašams ir žaidimams - pramogoms, kuriomis galėsite mėgautis ilgai 5000 mAh baterijos dėka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Cubot Max 2“ specifikacijos

  • Ekranas: 6,8 colių įstrižainės, 1352 x 640p raiškos IPS, apsaugotas „Corning Gorilla 5“ stiklu.
  • Procesorius: 8 branduolių 2,0 GHz taktinio dažnio MT6762.
  • Atmintis: 4 GB RAM ir 64 GB ROM; „microSD“ kortelė iki 256 GB.
  • Vaizdo plokštė: „G power VR GE 8320“
  • Kameros: dviguba galinė kamera (12 + 2 MP) su Sony jutikliu ir f/1.8 diafragma, 8 MP priekinė kamera.
  • Operacinė sistema: „Android 9 Pie“.
  • Baterija: integruota 5000 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, veido atpažinimo sistema „Face Unlock“.
  • Ryšiai: dvi SIM kortelės (viena užima „micro SD“ vietą), 4G, „Wi-Fi“, „Bluetooth 4.0“.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, e-kompasas, šviesos jutiklis.
  • Matmenys ir svoris: 17,31 x 8,15 x 0,90 cm; 180 g

„Cubot Max 2“ kaina

„Cubot Max 2 4G“ – tai biudžetinės klasės telefonas, kuris atrodo kaip brangus flagmanas. Kartu tai – naujas pretendentas tapti vienu geriausių nei 200 eurų nekainuojančiu telefonu rinkoje. Ir, žinoma, didžiausia „Cubot Max 2 4G“ stiprybė yra ekranas.

Savo raiška (1352 x 640p) ir technologijomis šis IPS ekranas nenustebins. Tačiau jis pritrenks dydžiu. Šis 6,8 colių ekranas užima praktiškai visą priekinį telefono paviršių. Tai yra išties didžiulis ekranas, kuris labai patiks tiems, kurie mėgsta žiūrėti vaizdo įrašus, filmus, ar žaisti žaidimus. Priekinė 8 MP kamera yra sumontuota nedidelėje išpjovoje ekrano kampe, todėl per daug nerėžia akies. Aišku, toks didelis ekranas reikalauja daug energijos, tačiau ir jos „Cubot Max 2 4G“ telefonui nepritrūks, nes jis turi 5000 mAh bateriją.

„Cubot Max 2 4G“ baterijos talpa net dvigubai lenkia kai kuriuos konkurentus, tačiau net sunku įsivaizduoti ką tie 5000 mAh reiškia realiame gyvenime. Gamintojas teigia, kad tiek pakanka 8 žaidimų valandoms, arba 15 valandų vaizdo įrašų peržiūrų. Jei be sustojimo klausytumėte muzikos, ši baterija išsektų tik po 200 valandų. Galite tik įsivaizduoti kiek laiko galėsite praleisti fotografuodami.

„Cubot Max 2 4G“ turi dvigubą galinę kamerą (12 + 2 MP) su „Sony IMX 486“ jutikliu ir f/1.8 diafragma. To pakanka labai aukštos kokybės nuotraukoms ir vaizdo įrašams. Priekinė kamera (8 MP) turi ir papildomą funkciją – veido atpažinimą. Taigi, jei tik to pageidaujate, savo telefoną galite atrakinti tiesiog jį pakėlę link veido. Arba galite naudoti nugarėlėje esantį pirštų antspaudų skaitytuvą.

„Cubot Max 2 4G“ korpusas slepia neblogas specifikacijas. Šis telefonas turi 2,0 GHz 8 branduolių MT6762 procesorių, 4 GB RAM ir 64 GB ROM atminties. Tiesa, telefono talpą galima išplėsti ir „micro SD“ kortele (256 GB), bet ji užima vieną iš dviejų SIM kortelių lizdų. „Cubot Max 2 4G“ naudoja „Android 9 Pie“ operacinę sistemą. Tarp ryšių galima paminėti 4G, „Bluetooth 4.0“ ir, žinoma, nepakeičiamą „WiFi“.

Šis telefonas šiuo metu siūlomas su dviejų spalvų nugarėlėmis – daugiaspalve „Twilight“ ir juoda. Ekranas yra apsaugotas „Corning Gorilla glass 5“ stikliuku. Nors „Cubot Max 2 4G“ yra gana didelis (6,8 colių ekranas yra nejuokas), bet jį vis tiek patogu valdyti viena ranka, nes jis yra gana siauras ir plonas. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori flagmano išvaizdos, didžiulės baterijos ir didelio ekrano už biudžetinio išmaniojo telefono kainą

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()