„Ne idealus, bet veikia puikiai“. Kaip galima greitai ir patogiai nuplauti langus su „JIMMY VW302 – 1“: kas tai yra, kaip veikia ir kuo jis toks patogus? („JIMMY VW302 – 1“ apžvalga, Video)  ()

Patogus naudoti, įkraunamas su įprastu USB laidu, talpi baterija, galima plauti namų langus, automobilių langus, plyteles ir pačius įvairiausius stiklinius paviršius. Į apžvalgininko rankas pateko naujasis belaidis langų siurblys „Xiaomi JIMMY VW302 – 1“ ir yra juo labai patenkintas. Nejaugi belaidis langų siurblys „JIMMY VW302 – 1“ yra be trūkumų?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keletą tam tikrų trūkumų Valendar pastebi, tačiau pradėkime nuo pakuotės ir jos turinio.

„JIMMY VW302 – 1“ atkeliauja tvarkingoje ir įprastoje kartotinėje dėžėje, o pastaroji įdėta į dar vieną dėžę, tad „Xiaomi tikrai saugo savo produktus“.

Viduje randame viską gerai ir kompaktiškai supakuota.

Įdėta naudojimosi instrukcija kinų kalba, USB + micro USB laidas, skirtas siurblio baterijos įkrovimui, mikropluošto šluostė (24,5 x 6 cm.), siurblio valymo galva, vandens talpa ir pats belaidis langų valymo siurblys „JIMMY VW302 – 1“.

Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad pakuotėje yra viena mikropluošto šluostė, kurios uždėjimas nėra itin patogus (1:31 min.), ir rekomenduoja įsigyti dar vieną mikropluošto šluostę. „Tiesiog taip bus patogiau ir išpurvinus šią šluostę, nereikės iškart eiti jos plauti, o uždėję naują ir švarią šluostę – galėsite tęsti darbą.“

Iš esmės pakuotėje yra visi reikalingi priedai, kuriais galima langus valyti dviem būdais: pripildžius talpą vandeniu ir pritvirtinus mikropluošto šluostę, nuvalyti langus (2:27 min.), o tada su pačiu „JIMMY VW302 – 1“ siurbliu siurbliuoti ir plauti langus (2:35 min.).

„JIMMY VW302 – 1“ siurblio galva yra 27 centimetrų ir dengta itin minkšta guma (3:30 min.). Prie pačio siurblio jungiama specialia jungtimi, kuri taip pat dengta guma ir fiksuojančiu laikikliu (3:35 min.).

Pats siurblys yra lengvas ir sveria apie 700 gramų. Jo apačioje yra įtaisyta micro USB įkrovimo jungtis, kurią dengia guminis dangtelis (3:50 min.). Per šią jungtį yra įkraunama siurblio turima 2000 mAh talpos baterija. Apžvalgininkas teigia, kad jis darbavosi valandą laiko ir tik po to išseko baterija (8:33 min.).

„JIMMY VW302 – 1“ siurblys turi 100 ml talpos nešvaraus vandens talpą. Tai tarsi atliekų dėžutė ir siurblys susiurbia nešvarumus, vandenį ir langų valymo skystį, kurį paskleidžiame ant lango.

Priekyje yra dangteliu uždengta speciali anga, per kurią yra išpilamas susiurbtas nešvarus vanduo (3:95 min.).

Valendar atkreipia dėmesį, kad „JIMMY VW302 – 1“ apačioje yra ir viena speciali ertmė (4:07) ir iš esmės prie prie šio siurblio galima pritvirtinti „šluotos kotą (turima galvoje specialų kotą) ir įjungus šį siurblį plauti aukštai esančius langus. Tačiau mano pakuotėje nėra šio priedo.“

Kaip gi darbuojasi „JIMMY VW302 – 1“ siurblys?

Testavimas prasideda nuo 4:24 minutės. Apžvalgininkas yra lauke, teigia, kad namo lango niekas dar neplovė nuo pat žiemos ir jis iš tiesų yra ganėtinai nešvarus.

Tad pirmiausiai ant langų yra užpurškiama langų valymo skysčio, įjungiamas „JIMMY VW302 – 1“ siurblys ir pradedamas valyti langas. „Jis viską sugebėjo susiurbti, liko vos keletas lašelių ir langai dabar yra visiškai švarūs.“

Antrajame teste (5:47 min.) apžvalgininkas nusprendė pasižiūrėti, kaip siurblys darbuosis ant vonios plytelių „ir jis darbuojasi taip pat gerai, kaip ir ant langų.“

O kaip gi darbuojasi ant paprasčiausio veidrodžio? Valendar nuo 6:36 min pademonstruoja ir kaip tokiomis sąlygomis darbuojasi „JIMMY VW302 – 1“ ir apžvalgininkas šio siurblio darbu yra visiškai patenkintas.

Deja, bet ištuštinti siurblio talpoje esantį nešvarų vandenį yra šiek tiek nepatogu (7:30 min.), tačiau:

„už tokią kainą tai yra netgi labai neblogas langų valymo prietaisas. Pirmiausiai – nepalieka neišvalytų vietų ir vandens ant paviršių, antra – darbas atliekamas itin greitai ir trečia – jis tiesiog taupo jūsų laiką.

Pati siurblio konstrukcija yra visiškai paprasta ir Xiaomi, kaip visada, sukūrė prietaisą, kuris tiesiog gerai atlieka savo darbą ir nėra čia jokių stebuklingų dalykų. Sakyčiau, kad netgi greičiau galima darbuotis su JIMMY VW302 – 1, nei su langų valymo robotais.“

Kaina ir sąlygos

„JIMMY VW302 – 1“:

  • Aliexpress geriausias pasiūlymas ir daugiausiai pirkimų iš parduotuvės Quality Life Hall Store (97.4% teigiamų vertinimų) - 39.14€ + 3.31€ siuntimo išlaidos į Lietuvą per paštą. 
  • Gearbest - 50 €;
  • 8 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą registruotu paštu (Registered Air Mail) kainuos 1,24 €.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()