Skelbiamas ribotos trukmės nuolaidų kuponas naujos kartos langų valymo robotui - 2800 Pa siurbimo galia, kur kas manevringesnis, geriau jaučia lango rėmus ir labai gerai vertinamas pirkėjų („Alfawise WS-960“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise WS-960“ – tai atnaujinta „Alfawise WS-860“ langų valymo roboto versija, kuri pasižymi pakeistu dizainu, mažesniu korpusu ir įdiegtu unikaliu lango rėmo kraštus aptinkančiu techniniu sprendimu. Be to, šis langų valymo robotas pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, kuri šį robotą tvirtai išlaikytų prie stiklo net ir tuomet, jeigu prie jo būtų pakabintas 7 kg svorio vandens butelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise WS-960“ specifikacijos

  • Galia:  vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: nenurodomas.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: turi iki 30 minučių veikiančią bateriją, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Išskirtinės savybės: labai tylus, tinkamas valyti itin dideliems langams, turi naujos kartos techninį sprendimą, kuris padeda geriau aptikti lango rėmo kraštus.
  • Matmenys ir masė: 23 x 23 x 9,3 cm; 1,27 kg.

„Alfawise WS-960“ kaina

  • Gearbest“ – 169 € su nuolaidos kuponu GBA43094.
  • Dabar parduodamas už pačią mažiausią kainą iki šiol, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija iš Kinijos sandėlio
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Palyginimui: ankstesnės kartos „Alfawise WS - 860“ kainuoja 171.00€, iš Čekijos sandėlio

Vietinis Kinijos gamintojas „Alfawise“ pamažu tampa langų valymo robotų ekspertu. Dar visai neseniai rašėme apie „Alfawise WS-860“ langų valymo robotą, tačiau šiuo metu jau galima įsigyti ir naujos kartos langų valymo robotą „Alfawise WS-960“.

Pagal vakuuminio siurbimo galią (2800 Pa) ir sukuriamą triukšmo lygį (60 dB) šie langų valymo robotai yra lygiaverčiai. Jie taip pat turi panašios talpos baterijas, todėl nutrūkus tiesioginiam elektros energijos tiekimui šie langų valymo robotai dar gali veikti apie 30 minučių.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise WS-960“ įgyti pranašumą ne tik prieš „Alfawise WS-860“, bet ir kitus kiniškus langų valymo robotus yra susijęs su nauju techniniu sprendimu. Pastarosios technologijos dėka „Alfawise WS-960“ geriau nei bet kada anksčiau jaučia lango rėmo kraštus. Praktika rodo, kad kiti langų valymo robotai dėl šios technologijos trūkumo gali užstrikti lango kraštinių susidūrimo vietoje, tačiau „Alfawise WS-960“ to pavyksta išvengti valant tiek didelius, tiek mažus langus.

Be to, „Alfawise WS-960“ dar turi kraštuose integruotus 360 laipsnių kampu aplink savo ašį besisukiojančius ratukus. Šių ratukų pagalba „Alfawise WS-960“ langų valymo robotas tampa ne tik maksimaliai tikslus, bet ir kur kas labiau manevringas nei kiti langų valymo robotai.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise WS-960“ geba langus nuvalyti kur kas švariau nei kiti langų valymo robotai dėl tos priežasties, nes jis visų pirma nuo lango paviršiaus pašalina dulkes, o tik po to imasi langų valymo. Negana to, „Alfawise WS-960“ šluostė taip pat gali pasigirti geromis vandens sugėrimo savybėmis, kas leidžia nuo stiklo paviršiaus pašalinti net ir mažiausius vandens lašelius – tai padeda išvengti išdžiūvusių vandens taškelių ant stiklo.

Kaip reikšmingu „Alfawise WS-960“ atnaujinimu šį langų valymo robotą lyginant su „Alfawise WS-860“ galima laikyti sumažėjusius korpuso matmenis. Pavyzdžiui, jeigu senesnės kartos robotas yra 25,2 x 25,2 x 7 cm dydžio, tai „Alfawise WS-960“ korpuso matmenys jau siekia 23 x 23 x 9,3 cm. Tai atitinkamai gali praversti valant mažesnius langus. Gamintojas tvirtina, kad  „Alfawise WS-960“ yra puikiai tinkamas langams nuo 0,25 m2 iki 25 m2 valyti.

Taigi, didelių reikšmingų pasikeitimų tarp „Alfawise WS-960“ ir „Alfawise WS-860“ nėra, tačiau įvertinus identišką kainą rinktis naujesnį modelį greičiausiai bus labiau racionalus sprendimas. Ir taip elgtis reikėtų dėl to, nes jis atkeliauja su geriau lango rėmo kraštus aptinkančiu mechanizmu ir dar taip pat turi mažesnius korpuso matmenis. Tuo tarpu daugiau skirtumų galbūt paaiškės tada, kai šiuo abu langų valymo robotus kartu palygins užsienio apžvalgininkai.

„Alfawise WS-960“ atsiliepimai

Langų valymo robotas „Alfawise WS-960“ prekyboje pasirodė šių metų pradžioje, tačiau jau spėjo susilaukti santykinai daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų. Pirkėjai „Alfawise WS-960“ kol kas bene dažniausiai skiria maksimalų įvertinimą, todėl šio langų valymo roboto vertinimas šiuo metu siekia 4,83 žvaigždutes iš 5 galimų.

  • Seigafolava. Tai yra tiesiog nuostabus produktas. Šis langų valymo robotas ne tik valo, bet ir blizgina langus. „Alfawise WS-960“ man tapo tikru išsigelbėjimu. Tik dabar pradedu suprasti kiek laiko sugaišdavau vien tam, kad nuvalyčiau langus. Su šiuo robotu jau nuvaliau 25 langus ir esu be galo patenkinta rezultatu.
  • Erik. Galiu drąsiai pripažinti, kad šis langų valymo robotas yra pats geriausias išradimas. Aš tiesiog nekenčiu langų valymo, o dabar šis robotas viską padaro už mane tiesiog savarankiškai. Daugiau jokio nugaros skausmo, tik laisvas laikas. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise WS-960“.
  • Kirk. Jeigu naudoji šį langų valymo robotą taip kaip nurodyta instrukcijoje, jis veikia tikrai puikiai. Dabar tiesiog galiu džiaugtis profesionaliai nuvalytais langais du kartus per metu be jokių papildomų pastangų. Taip pat galiu patvirtinti, kad „Alfawise WS-960“ puikiai atlieka savo darbą ir valydamas didesnius langus.
  • Timothy. Turiu pripažinti, kad šio langų valymo roboto įsigijimas man buvo tarsi didelis atradimas. Niekaip nesuprantu kodėl tokio daikto neįsigijau anksčiau. „Alfawise WS-960“ pateisino mano lūkesčius su kaupu, todėl dabar drąsiai šį langų valymo robotą galiu rekomenduoti ir kitiems.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()